Çamlıdere

Çamlıdere

Son dakika çamlıdere haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çamlıdere gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çamlıdere haber sayfamızda...

Çamlıdere

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 458 çamlıdere haberi bulunmuştur.
Mansur Yavaş: Keçiören'de 50 bin aileye destek oluyorum
Mansur Yavaş: Keçiören'de 50 bin aileye destek oluyorum Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş,"Keçiören Belediye Başkanı, ne bir emekliye bir kuruş vermişliği mi var. Biz 200 bin aileye destek olurken, et verirken ben 'but dağıtıyorum' diye ortaya çıktı. Şubat'ta 2 kişiye, Kasım'da 11 kişiye vermiş. Ben Keçiören'de 50 bin aileye destek oluyorum" dedi.
26.03.2024 Gündem
Ankara'da kar yağışı başladı! Meteoroloji haritayı güncelledi, işte il il hava durumu tahminleri...
Ankara'da kar yağışı başladı! Meteoroloji haritayı güncelledi, işte il il hava durumu tahminleri... Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde beklenen hava durumu tahminlerini paylaşırken bazı bölgelerde kar yağışının etkili olacağını belirtti. İşte il il, bölge bölge hava durumu tahminleri...
21.03.2024 Gündem
Ankara’da kar yağışı başladı
Ankara’da kar yağışı başladı Ankara’da sabah saatlerinde kar yağışı başladı.
21.03.2024 Haberler
Mansur Yavaş: Artık Beypazarı 50 yıl su sıkıntısı çekmeyecek
Mansur Yavaş: Artık Beypazarı 50 yıl su sıkıntısı çekmeyecek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'nın Beypazarı ilçesinde vatandaşlarla iftar programına katıldı.
20.03.2024 Gündem
'Kanalizasyonu açık, suyu akmayan köy kalmayacak'
'Kanalizasyonu açık, suyu akmayan köy kalmayacak' "Yıllardır su sorunu olan mahallelerde su sorununu çözdük. Bunları daha önce niye yapmadılar peki? Benim önceliğim; kanalizasyonu açık, suyu akmayan köy kalmayacak." diyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Eğer bir köyde kanalizasyon açıktan akıyor ve onun yanında çocuklar oynayıp da hasta olması tehlikesi varsa, orada nereye ne oy çıktığının ne önemi var" şeklinde konuştu.
8.03.2024 Gündem
İYİ Parti'de aday gerginliği! Meral Akşener, Ankara İl Başkanı'nı görevden aldı
İYİ Parti'de aday gerginliği! Meral Akşener, Ankara İl Başkanı'nı görevden aldı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de katıldığı aday tanıtım toplantısında partililer arasında gerginlik yaşandı.
17.02.2024 Gündem
Turgut Altınok: Ankara'nın hizmetkarı olacağız
Turgut Altınok: Ankara'nın hizmetkarı olacağız AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, seçim çalışmalarını Çamlıdere'de sürdürdü. 
3.02.2024 Gündem
‘DEM aday çıkarırsa işimiz zorlaşır’
‘DEM aday çıkarırsa işimiz zorlaşır’ DEM’in aday çıkarmasının İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu nasıl etkileyeceğine ilişkin CHP’li bir kurmay şu değerlendirmeyi yaptı: “Etkilemez olur mu? Elbette zorlaştıracak. DEM Parti’ye aday çıkartma deme şansımız var mı? Çıkartır.”
3.02.2024 Gündem
Erdoğan'dan CHP belediyelerine tepki: Bol bol şov ve tatil yaptılar
Erdoğan'dan CHP belediyelerine tepki: Bol bol şov ve tatil yaptılar AK Parti Ankara İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'li belediyelere tepki gösterdi.
24.01.2024 Gündem
Kazada ölen uzman çavuş, son yolculuğuna uğurlandı
Kazada ölen uzman çavuş, son yolculuğuna uğurlandı Ankara’da TIR'a arkadan çarpan otomobilde yaşamını yitiren Uzman Çavuş Sedat Gürkan Kaya (24), memleketi Mersin'de toprağa verildi.
20.11.2023 Gündem
Ankara'da TIR'a çarpan otomobil tanınmaz hale geldi: 1 ölü, 2 yaralı
Ankara'da TIR'a çarpan otomobil tanınmaz hale geldi: 1 ölü, 2 yaralı Ankara TEM Otoyolu'nda TIR'a arkadan çarpan otomobildeki 1 uzman çavuş hayatını kaybetti, 2 uzman çavuş da yaralandı.
19.11.2023 Gündem
Ankara'da korkunç olay! Çıkan yangında 2 kişi hayatını kaybetti
Ankara'da korkunç olay! Çıkan yangında 2 kişi hayatını kaybetti Ankara’nın Çamlıdere ilçesine bağlı Dörtkonak köyünde bir evde çıkan yangında 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
19.11.2023 Haberler
Ankara'da korkunç olay! Çıkan yangında 2 kişi hayatını kaybetti
Ankara'da korkunç olay! Çıkan yangında 2 kişi hayatını kaybetti Ankara’nın Çamlıdere ilçesine bağlı Dörtkonak köyünde bir evde çıkan yangında 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
19.11.2023 Gündem
Ankara'da KDV'den muaf arsa satışı! 389 arsa için ihale süreci başlıyor
Ankara'da KDV'den muaf arsa satışı! 389 arsa için ihale süreci başlıyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Ankara’da 389 muhtelif arsayı 28-29 Kasım 2023 tarihinde açık artırma ile satışa sunuyor.
19.11.2023 Ekonomi
ANLIK SON DEPREMLER || 24 Ağustos AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi! Deprem mi oldu, en son depremlere nasıl bakılır?
ANLIK SON DEPREMLER || 24 Ağustos AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi! Deprem mi oldu, en son depremlere nasıl bakılır? Son depremler listesi gündemde yakından takip ediliyor. 24 Ağustos tarihinde yani bugün sabah saatlerinde Malatya'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Geçtiğimiz aylarda Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında deprem ile ilgili araştırmalar arttı. İşte 24 Ağustos AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi takip ekranı...
24.08.2023 Bilgi Rehberi
Elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden anne- kız gözyaşlarıyla toprağa verildi
Elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden anne- kız gözyaşlarıyla toprağa verildi Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde sulama kanalından bahçe sulamak için pompayla su çekmeye çalışırken elektrik akımına kapılıp hayatını kaybeden anne Nezahat Telef (45) ile kızı Ceylin Telef (18) yan yana toprağa verilirken; yaralanan oğlu Yunus Emre Telef'in ise hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
28.07.2023 Gündem
Kanaldan su çekmek isterken akıma kapıldılar: 2 ölü, 1 yaralı
Kanaldan su çekmek isterken akıma kapıldılar: 2 ölü, 1 yaralı Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde, sulama kanalından bahçe sulamak için su pompası ile su çekmeye çalışan Nezahat (45), kızı Ceylin (18) ve oğlu Yunus Emre Telef (10), elektrik akımına kapıldı. Olayda anne- kız yaşamını yitirirken, Yunus ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
27.07.2023 Gündem
Ankara-İstanbul otobanında feci kaza;3 ölü 1 yaralı
Ankara-İstanbul otobanında feci kaza;3 ölü 1 yaralı Ankara-İstanbul otoban yolu Çamlıdere mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti 1 kişi ise yaralandı.
22.07.2023 Gündem
Kültürel mirasın taşıyıcıları
Kültürel mirasın taşıyıcıları Ozan Demircioğlu öncülüğündeki Gençlik Haritası ekibi, Orta Oyunu, Karagöz-Hacivat, Kukla, Köy Seyirlik gibi gelenekleri Anadolu’daki çocuk ve gençlere tanıtıyor.
13.07.2023 Kültür Sanat
‘Sağın kalesi’nde fark 20 puan açıldı
‘Sağın kalesi’nde fark 20 puan açıldı İç Anadolu Bölgesi’nin genelinde 14 Mayıs’ta Erdoğan yüzde 55.6 oy oranına ulaşarak kalelerinde gövde gösterisi yapmıştı. Kesin olmayan sonuçlara göre Erdoğan ikinci turda oy oranını yüzde 59.04’e çıkararak yüzde 40.96 oy alan Kılıçdaroğlu’na yaklaşık 20 puan fark attı...
29.05.2023 Gündem
Son dakika! Ankara seçim sonucu: İşte ilçe ilçe seçim sonuçları
Son dakika! Ankara seçim sonucu: İşte ilçe ilçe seçim sonuçları Türkiye ikinci kez cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başına gitti. YSK'nın seçim yasağını kaldırmasının ardından Ankara'dan sonuçlar geldi.
28.05.2023 Gündem
Ankara fırtınaya teslim! Ağaçlar devrildi, çatılar uçtu
Ankara fırtınaya teslim! Ağaçlar devrildi, çatılar uçtu Ankara'da etkili olan kuvvetli rüzgarda ağaçlar devrildi, çatılar uçtu, bir caminin minaresi yıkıldı, 1 kişi yaralandı. Ankara Valiliği'nden yeni uyarı geldi.
17.05.2023 Gündem
Ankara fırtınaya teslim! Ağaçlar devrildi, çatılar uçtu
Ankara fırtınaya teslim! Ağaçlar devrildi, çatılar uçtu Ankara'da etkili olan kuvvetli rüzgarda ağaçlar devrildi, çatılar uçtu, bir caminin minaresi yıkıldı, 1 kişi yaralandı.
17.05.2023 Haberler
Son dakika! Ankara seçim sonucu: İlk veriler geldi
Son dakika! Ankara seçim sonucu: İlk veriler geldi Türkiye 14 Mayıs seçimleri için sandık başına gitti. YSK'nın seçim yasağını kaldırmasının ardından Ankara'dan sonuçlar geldi.
14.05.2023 Gündem
2023 Çamlıdere Seçim Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimi Oy Oranları (Ankara)
2023 Çamlıdere Seçim Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimi Oy Oranları (Ankara) 2023 Genel Seçimleri için kritik gün yaklaşıyor... Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi 14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleşecek. Milliyet'in Ankara Çamlıdere Seçim Sonuçları 2023 sayfasından Çamlıdere ilçesine ait sonuçları takip edebileceğiniz gibi, diğer tüm Ankara ilçeleri için de seçim sonuçlarını takip edebileceksiniz. Genel seçimlerde oy kullanacak vatandaşlar için oy kullanımı saat kaça kadar devam edecek, kimler oy kullanabilecek, nerede ve nasıl oy kullanılacak gibi soruların yanıtları; 2023 Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Genel Seçimi için özel olarak hazırladığımız içeriğimizde detaylı olarak yer almaktadır.
12.05.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Çamlıdere ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.