Can Bonomo

Can Bonomo

Sefarad kökenli Türk şarkıcı ve oyuncudur.   Yaşam öyküsü İlk yılları Sefarad Yahudisi bir ailenin çocuğu olan Bonomo, müziğe sekiz yaşında gitar çalarak başladı. Ortaokul ve lise boyunca sürdürdüğü müzik çalışmalarına İstanbul'da devam etti. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Sinema ve Televizyon bölümünde okudu.   Meslek yaşamı Radyo Ses prodüksiyonu stajı için gittiği Radyo Klas ve Number 1 FM'e daha sonra radyoculuk için başvurarak kabul edildi ve Can Bonomo Show adlı programına başladı. Bir süre sonra Radio N101'e geçerek programına burada devam etti.   Televizyon MTV Türkiye'den gelen teklif üzerine Rock'n Dark Express adlı programı sunmaya başladı. Üniversitede verilen ödevi için hazırladığı Hoppala adlı kısa filmi daha sonra Facebook'a yükledi ve film çok paylaşılarak ilgi topladı. Dizi projesi için çalışan Seray Sever bu filmi izledikten sonra Can Bonomo'yu bularak görüşmeye davet etti. Görüşmeye giden Bonomo kendisine sunulan başrol teklifini kabul ederek +18 adlı dizide oynamaya başladı.   Müzik Tanıştığı albüm yapımcısı Can Saban'a bir demo kaydedip gönderdi. İki yıl süren çalışmanın ardından, Can Saban'ın yapımcılığını üstlendiği Meczup adlı ilk albümü Ocak 2011'de yayınlandı. 2012'nin Aralık ayında Aşktan ve Gariplikten adlı ikinci albümünü yayınlayan Bonomo'nun, daha önce tekli olarak yayınladığı "Ali Baba" adlı şarkı dışında albümdeki şarkılar kendisine aittir.   2012 Eurovision Şarkı Yarışması   22, 24 ve 26 Mayıs 2012 tarihlerinde Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de gerçekleştirilmiş 2012 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edeceği 9 Ocak 2012 tarihinde duyuruldu. 22 Şubat 2012 tarihinde, Türkiye'nin Şarkısı adlı programda söz ve müziğini kendi yazdığı "Love Me Back" adlı şarkıyı tanıttı.24 Mayıs 2012 tarihinde yapılan ikinci yarı finalde ilk on arasına girerek 26 Mayıs'ta gerçekleştirilen finalde yarışmaya hak kazandı ve final gecesi 112 puan alarak yarışmayı yedinci sırada tamamladı.   Ödüller 8. Radyo Boğaziçi Müzik Ödülleri - En İyi Çıkış Yapan Sanatçı 38. Altın Kelebek Ödülleri - En İyi Çıkış Yapan Solist (Nazlı, Berkay ve Nil Özalp'le paylaştı.) 2. OMÜ Medya Ödülleri - En İyi Çıkış Yapan Sanatçı Avrupa Gazeteciler Derneği Ödülleri - Yılın En İyi Pop/Rock Müziği Sanatçısı 10. Radyo Boğaziçi Müzik Ödülleri - En İyi Alternatif Müzik Sanatçısı Diskografi Albüm Meczup (2011) Aşktan ve Gariplikten (2012) Tekli "Love Me Back'" (2012) "Ali Baba" (2012) "Kara" (2013)

Can Bonomo

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.021 can bonomo haberi bulunmuştur.
Yalnızlık paylaşılmaz
Yalnızlık paylaşılmaz Özdemir Asaf’ın 100. yaşı dolayısıyla düzenlenecek “Yalnızlık Paylaşılmaz”da Lale Müldür, Pelin Batu, Gül Abus Semerci, Can Bonomo, Dündar Hızal şairin dizelerini seslendirecek.
22.03.2024 Kültür Sanat
‘Şiir dokunulmaz olmalı’
‘Şiir dokunulmaz olmalı’ Bugün 21 Mart Dünya Şiir Günü… 1999 yılında UNESCO tarafından ilan edilen Dünya Şiir Günü her yıl özel etkinliklerle, buluşmalarla ve sohbetlerle kutlanıyor.
21.03.2024 Kültür Sanat
Can Bonomo ve Öykü Karayel’den aşk pozu!
Can Bonomo ve Öykü Karayel’den aşk pozu! Oyuncu Öykü Karayel ile mutlu birlikteliğini 2018'de evlilikle taçlandıran Can Bonomo, 2021'de oğulları Roman'ı kucağına almıştı. Mutlu evliliklerini sürdüren çiftten Can Bonomo, yeni paylaşımıyla ilgi topladı.
6.03.2024 Cadde
Sürprizli lansman
Sürprizli lansman Can Bonomo, yeni albümü ‘Kara Konular’ın lansman turnesinin ilk ayağını İstanbul DasDas’ta gerçekleştirdi.
4.03.2024 Cadde
Can Bonomo: Bu kadar aşık olacağımı tahmin etmezdim!
Can Bonomo: Bu kadar aşık olacağımı tahmin etmezdim! Oyuncu Öykü Karayel ile mutlu birlikteliğini 2018'de evlilikle taçlandıran Can Bonomo, 2021'de oğulları Roman'ı kucağına almıştı. Her fırsatta Roman'a olan sevgisini dile getiren ünlü şarkıcı, "Oğlum inanılmaz bir şey" dedi.
28.02.2024 Cadde
Didem Soydan'dan takipçisine cevap! 'Marka parasını veriyor, ben de giyiniyorum'
Didem Soydan'dan takipçisine cevap! 'Marka parasını veriyor, ben de giyiniyorum' "Evli ve çocuklu eski sevgilime aşığım" açıklamasıyla magazin gündemini karıştıran Didem Soydan, sosyal medya hesabından yeni bir videosunu paylaştı. Bir takipçisinden gelen yoruma kayıtsız kalamayan Soydan, kıyafetleriyle ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.
16.12.2023 Cadde
Aleyna Tilki'den menajeri Haluk Şentürk'e cevap! 'Artık her şeyi anlıyorum'
Aleyna Tilki'den menajeri Haluk Şentürk'e cevap! 'Artık her şeyi anlıyorum' Aleyna Tilki, sahnelere çıkmasının engellendiğini iddia etti. Genç popçunun menajeri Haluk Şentürk ise "Avrupa turnesinde istediği lüks talepler nedeniyle kadro dışı kaldı" açıklamasını yaptı. Tilki, Şentürk'ün gündem olan sözlerine yanıt verdi.
9.12.2023 Cadde
Didem Soydan: 52 bin kişiyi engelledim, gitsinler diye üstüne para vereceğim neredeyse!
Didem Soydan: 52 bin kişiyi engelledim, gitsinler diye üstüne para vereceğim neredeyse! "Evli ve çocuklu eski sevgilime aşığım" açıklamasıyla magazin gündemini karıştıran Didem Soydan, sosyal medya hesabından yeni bir videosunu paylaştı. Bir takipçisinden gelen yoruma kayıtsız kalamayan Soydan, Instagram sayfasıyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.
30.11.2023 Cadde
Mevsime uygun ‘Araba’
Mevsime uygun ‘Araba’ Can Bonomo, ‘Araba’ isimli yeni teklisini bugün müzikseverlerle buluşturdu.
17.11.2023 Cadde
Loreen 'Is It Love'la gecikmeli de olsa Fas-İsveç kombini yapıyor
Loreen 'Is It Love'la gecikmeli de olsa Fas-İsveç kombini yapıyor Eurovision Şarkı Yarışması'nı hem 2012'de hem de 2023'te kazanan Loreen, bu kez yoluna 'Is It Love'la devam ediyor. Oryantal tınısıyla dikkat çeken 'Is It Love', Loreen'in bugüne kadar eksik kalan Fas-İsveç kombinini en sonunda tamamlamasına yardımcı oluyor ve diskografisine iyi bir halka ekliyor.
16.11.2023 Müzik
Didem Soydan'dan takipçisine cevap: İnsanlar yeteri kadar kötü oyunculuğa maruz kalıyor!
Didem Soydan'dan takipçisine cevap: İnsanlar yeteri kadar kötü oyunculuğa maruz kalıyor! "Evli ve çocuklu eski sevgilime aşığım" açıklamasıyla magazin gündemini karıştıran Didem Soydan, sosyal medya hesabından yeni pozlarını paylaştı. Bir takipçisinden gelen 'oyunculuk' yorumuna kayıtsız kalamayan model, dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
4.11.2023 Cadde
Can Bonomo: Hayatımda çok şey değişti
Can Bonomo: Hayatımda çok şey değişti İstanbul Aydın Üniversitesi'nin her yıl geleneksel olarak verdiği İAÜ İletişim Ödülleri dün sahiplerini buldu. Bu yıl 16'ncısı düzenlenen ve 40 bin öğrencinin katıldığı oylama sonucu yılın enleri belirlendi. Oyuncu Öykü Karayel ile mutlu bir evlilik sürdüren Can Bonomo da ödüle layık görüldü.
3.11.2023 Cadde
İddialı pozlarıyla çok konuşulan Didem Soydan: Yorumlara alıştım!
İddialı pozlarıyla çok konuşulan Didem Soydan: Yorumlara alıştım! "Evli ve çocuklu eski sevgilime aşığım" açıklamasıyla magazin gündemini karıştıran Didem Soydan, geçtiğimiz gün Kıvanç Tatlıtuğ'un doğum günü partisine katıldı. Mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü manken, sosyal medyada paylaştığı iddialı fotoğrafları hakkında konuştu.
29.10.2023 Cadde
Didem Soydan'dan iddialı poz! 'Türkiye'nin tek top modeli'
Didem Soydan'dan iddialı poz! 'Türkiye'nin tek top modeli' Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Didem Soydan, iddialı pozlarına bir yenisini daha ekledi. Ayna karşısında çektiği fotoğrafını paylaşan ünlü isme, takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.
16.10.2023 Cadde
Selfy Fest gençlerle buluşuyor
Selfy Fest gençlerle buluşuyor Türk Telekom’un gençlik markası Selfy, eğlenceyi ve müziği üniversitelere taşıyor.
13.10.2023 Eğitim
Didem Soydan estetiksiz okul yılları halini paylaştı
Didem Soydan estetiksiz okul yılları halini paylaştı Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü manken Didem Soydan' sosyal medya hesabından okul yıllığında yer alan fotoğrafını takipçileri ile paylaştı. Soydan'ın estetiksiz hali dikkat çekti.
5.10.2023 Cadde
Can Bonomo: Babalığıma 10 üzerinden 9 buçuk veririm!
Can Bonomo: Babalığıma 10 üzerinden 9 buçuk veririm! Yaklaşık dört yıl önce oyuncu Öykü Karayel ile nikâh masasına oturan şarkıcı Can Bonomo, 2021 yılında oğlu Roman'ın doğumuyla ilk kez baba olmuştu. Bonomo, önceki gün katıldığı bir programda babalığını puanladı.
29.09.2023 Cadde
Didem Soydan sarılar içinde! 'Papatya kadar güzel'
Didem Soydan sarılar içinde! 'Papatya kadar güzel' Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Didem Soydan, iddialı pozlarına bir yenisini daha ekledi. Vücudunu saran, sarı elbisesiyle kamera karşısına geçen ünlü isme, takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.
22.09.2023 Cadde
İstanbul Kahve Festivali ne zaman? 2023 İstanbul Coffee Festivali nerede olacak?
İstanbul Kahve Festivali ne zaman? 2023 İstanbul Coffee Festivali nerede olacak? Kahve Festivali, her sene olduğu gibi bu yılda olağanüstü katılımla gerçekleştiriliyor olacak. 2023 İstanbul Coffee Festivali'nin 9'uncusu düzenlenecek. Festival kapsamında katılımcılara leziz kahvelerin yanı sıra konserler, atölyeler, seminerler sunuluyor. Peki, 2023 İstanbul Kahve Festivali ne zaman, nerede?
13.09.2023 Bilgi Rehberi
Can Bonomo'suz tatil! Öykü Karayel oğlu Roman ile denize girdi
Can Bonomo'suz tatil! Öykü Karayel oğlu Roman ile denize girdi Oyuncu Öykü Karayel, yaz döneminde yoğun konser maratonu geçiren şarkıcı eşi Can Bonomo ile kolay kolay bir araya gelemiyor. Bonomo'nun eski sevgilisi Didem Soydan'ın açıklamaları sonrası magazin gündemine gelen ünlü çiftten Karayel, önceki gün iki yaşındaki oğlu Roman ile Çeşme'de objektiflere takıldı.
29.08.2023 Cadde
Can Bonomo'ya Didem Soydan sorusu!
Can Bonomo'ya Didem Soydan sorusu! Didem Soydan geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir Youtube programında eski aşklarından birini unutamadığını ve o kişinin evli ve çocuklu olduğunu söyleyerek magazin gündemine oturmuştu. Ünlü modelin unutamadığı kişi olduğu iddia edilen Can Bonomo, dün akşam konser verdi. Sahneye çıkmadan önce gazetecilerle konuşan şarkıcı, eski sevgilisiyle ilgili soru sorulmasından kaçamadı.
27.08.2023 Cadde
Didem Soydan'ın tarzı olay oldu! 'Anneannemin perdesini giyse o bile yakışacak'
Didem Soydan'ın tarzı olay oldu! 'Anneannemin perdesini giyse o bile yakışacak' Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Didem Soydan, iddialı pozlarına bir yenisini daha ekledi. Derin yırtmaçlı elbisesiyle kamera karşısına geçen ünlü isme, beğeni ve yorum yağdı.
23.08.2023 Cadde
Can Bonomo, Öykü Karayel ile Çeşme tatilinde! Denize girmesiyle çıkması bir oldu
Can Bonomo, Öykü Karayel ile Çeşme tatilinde! Denize girmesiyle çıkması bir oldu Şarkıcı Can Bonomo, her sene olduğu gibi bu yaz da tatil için Çeşme'yi tercih etti. Oyuncu eşi Öykü Karayel ile birlikte plaja inen müzisyenin, denize girmesiyle çıkması sadece iki dakika sürdü.
13.08.2023 Cadde
Didem Soydan: Yanlış yorumladınız, kimseye rahatsızlık vermeyin!
Didem Soydan: Yanlış yorumladınız, kimseye rahatsızlık vermeyin! Didem Soydan, katıldığı bir Youtube programında, eski aşklarından birini unutamadığını ve o kişinin evli ve çocuklu olduğunu söyleyerek magazin gündemine oturdu. O kişinin Can Bonomo olduğu iddia edilince, model Instagram sayfasından yayınladığı bir açıklamayla sosyal medya kullanıcılarına seslendi.
8.08.2023 Cadde
Didem Soydan'ın unutamadığı aşkı Can Bonomo mu? Açıklama geldi
Didem Soydan'ın unutamadığı aşkı Can Bonomo mu? Açıklama geldi Didem Soydan, katıldığı bir Youtube programında, eski aşklarından birini unutamadığını ve o kişinin evli ve çocuklu olduğunu söyleyerek magazin gündemine oturdu. Sosyal medya kullanıcıları o kişinin Can Bonomo olduğunu iddia edince, Soydan'dan açıklama geldi.
8.08.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Can Bonomo ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.