Candy Crush

Candy Crush

Son dakika Candy Crush haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Candy Crush gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Candy Crush haber sayfamızda...

Candy Crush

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 79 candy crush haberi bulunmuştur.
Dünyayı oyuna getirdi! Dev rakipleri geri bıraktı
Dünyayı oyuna getirdi! Dev rakipleri geri bıraktı Türk teknoloji girişimi Dream Games’in ‘Royal Match’ oyunu dünyada en çok gelir elde eden mobil oyun oldu. Bakan Kacır, Dream Games’in Candy Crush gibi dev rakipleri geride bırakmayı başardığını paylaştı.
26.12.2023 Ekonomi
Bakan Kacır tebrik etti: Piyasanın lideri oldu!
Bakan Kacır tebrik etti: Piyasanın lideri oldu! Türkiye merkezli oyun geliştiricisi Dream Games'in geliştirdiği Royal Match, Candy Crush Saga'yı geride bırakarak en kazançlı oyun oldu.
25.12.2023 Ekonomi
Wordle neden popüler oldu? Uzmanlar değerlendirdi...
Wordle neden popüler oldu? Uzmanlar değerlendirdi... Son günlerde sosyal medya kullanıcıları arasında yeşil ve sarı karelerle göze çarpan küp görselleri yayılmaya başladı. Bu görseller aslında dünyayı saran yeni bir çılgınlığa işaret ediyor.
20.01.2022 Dünya
69 milyar dolarla 'oyuna geldi'
69 milyar dolarla 'oyuna geldi' ABD'li teknoloji devi Microsoft, Amerikan oyun devi Activision Blizzard'ı yaklaşık 69 milyar dolara satın alacağını açıkladı.
19.01.2022 Ekonomi
Dünyanın en çok indirilen oyunlarından biri oldu!
Dünyanın en çok indirilen oyunlarından biri oldu! Karantina döneminde milyonlarca insan mobil oyunlara yöneldi. Mobil oyunlar geçen yıldan bu yana oldukça büyük talep görürken yayımlanan verilerde sonuçlar ortaya çıkıyor. Bu kapsamda 2021 yılında kurulan Türk şirketinin geliştirdiği mobil oyun Bridge Race, 50 milyondan fazla indirildi.
17.05.2021 Teknoloji
Oyunda rekor yolda saldırgana dikkat!
Oyunda rekor yolda saldırgana dikkat! Tam kapanmada dijital oyunların yeniden rekor kırması bekleniyor. Pandeminin başında oyunlara ilgide yüzde 40’lık artış var. Diğer yandan evlerde internet kullanırken güvenlik önlemlerini almak gerekiyor
3.05.2021 Ekonomi
Türkiye’de mobil oyun çılgınlığı
Türkiye’de mobil oyun çılgınlığı Türkiye’de mobil oyun çılgınlığı yaşanıyor. 2019’da oyuncu sayısı 32 milyona çıkarken, sektör büyüklüğü 826 milyon dolar oldu. PUBG Mobile en çok indirilen ve en çok para harcanan oyun oldu. Lisanslı espor takımı sayısı 85’e çıktı
12.02.2020 Ekonomi
En fazla savaş oyunu oynuyoruz
En fazla savaş oyunu oynuyoruz Üniversite öğrencileri ve profesyonel oyun oynayanlar arasında yapılan ‘İnternet Oyun Oynama Bozukluğu’ araştırmasında, savaş oyunları ilk sırada, kelime oyunu ve okey ikinci sırada yer alıyor
27.08.2019 Gündem
Apple, 2018'in en iyilerini sunar
Apple, 2018'in en iyilerini sunar Bu yıl dünyada eğlence kültürünü şekillendirmiş uygulamalar, oyunlar, müzik, filmler, TV programları, podcast'ler ve daha fazlası.
Kocasının 'oyun oynuyorum' dediği telefona baktı, soluğu mahkemede aldı!
Kocasının 'oyun oynuyorum' dediği telefona baktı, soluğu mahkemede aldı! Aldattığını iddia ettiği eşine dava açan Pınar H. eşinin boşanmamak için Almanya’ya kaçtığını belirtti. Genç kadın, “Telefonda oyun oynuyorum diyerek başka kadınlarla mesajlaşıyordu. Yakaladığımda boşanmam diyordu” dedi.
31.07.2018 Gündem
Sütçü, yumurtacı himmet toplamış
Sütçü, yumurtacı himmet toplamış FETÖ’nün himmet oyunu itiraflarla bozuldu. Sözde örgüt imamı olan itirafçı, FETÖ imamı Ahmet Bişmiş’in sütçü kılığında, Mürsel Acar’ın da ‘organik yumurta getirdim’ diyerek ev ev dolaşıp örgüte himmet topladığını söyledi
11.06.2018 Gündem
Snapchat, reklamlarını filtre şeklinde gösterecek
Snapchat, reklamlarını filtre şeklinde gösterecek Snapchat, uygulamalarda reklamlarını filtre olarak göstermeye başlayacak. Bu sayede bazı uygulamaların reklamlarını sunarak indirme linki paylaşmasını sağlayacak.
19.04.2018 Sosyalmedya
App Store 2017 EN’leri seçildi!
App Store 2017 EN’leri seçildi! 2017’nin son günlerine gelmişken bu yıl App Store’da en popüler oyunlar, uygulamalar, albümler de seçildi. Her sene bu tür EN’ler içerikleri hazırlamak adettendir. Biz de sizler için App Store’un 2017 EN’lerini derledik.
1 Aralık AIDS Gününe Apple'dan kırmızı ışık
1 Aralık AIDS Gününe Apple'dan kırmızı ışık Uzun süredir AIDS hastalığına destek veren Apple ve (RED) bu defa AIDS ile mücadeleyi global bir destek haline getirerek tüm mağazalarına taşıyor.
5.12.2017 Yaşam
Son dakika: FETÖ'nün yeni oyunu ortaya çıktı!
Son dakika: FETÖ'nün yeni oyunu ortaya çıktı! FETÖ/PDY mensuplarının kriptolu haberleşme ağı ‘ByLock’un ardından Mart ayı başından itibaren ‘Candy Crush Saga’ görünümlü yeni bir mesajlaşma programı üzerinden bilgilendirildiği belirlendi. Örgütün bu program üzerinden, gözaltına alınma ve tutukluluk sırasında hangi hallerin işkence ve kötü muameleye delil olduğu yönünde bilgi verdiği belirlendi.
10.03.2017 Gündem
Google Play Store'un en popüler ilk 5'i açıklandı
Google Play Store'un en popüler ilk 5'i açıklandı Google Play'in kuruluşunun 5. yılına özel, en çok indirilen 5 uygulama, oyun, film ve şarkı listesi açıklandı. İşte Google Play'in doğum gününe özel farklı kategorilerdeki ilk 5'i...
8.03.2017 Teknoloji
Dijital oyun patlaması
Dijital oyun patlaması On beş günlük tatil, oyun sektörünü de hareketlendirdi. Dijital oyun oynama oranlarında patlama yaşanıyor. Türkiye’de 30 milyona ulaşan oyuncu sayısı yerli oyun pazarını da geliştiriyor. Türk yapımı büyük oyunlara göz attık
29.01.2017 Ekonomi
Pokemon Go, 2016’da rekor gelir elde etti
Pokemon Go, 2016’da rekor gelir elde etti App Annie tarafından paylaşılan rapora göre ilk günden beri mobil dünyasının en çok konuşulan oyunları arasında yer alan Pokemon Go, geçtiğimiz yıl 950 milyon dolar gelir elde etti.
17.01.2017 Teknoloji
Angry Birds Blast için hazırlanın
Angry Birds Blast için hazırlanın Rovio tarafından geliştirilen ve kısa sürede fenomen olan Angry Birds için yepyeni bir oyun daha geliyor.
20.12.2016 Teknoloji
Apple 2016'nın en iyi uygulamalarını açıkladı
Apple 2016'nın en iyi uygulamalarını açıkladı Apple, her sene olduğu gibi bu yılda 2016 yılı genelinde en çok indirilen ve en iyi uygulamalarını açıkladı.
7.12.2016 Teknoloji
Candy Crush Kadar Bağımlılık Yapıyor
Candy Crush Kadar Bağımlılık Yapıyor Yepyeni, kolay ve eğlenceli bir mobil oyun!
11.09.2019 Teknoloji
Şeker gibi koleksiyon
Şeker gibi koleksiyon En sevilen video oyunlarından “Candy Crush”ın yaratıcıları, düzenledikleri tasarım yarışmasıyla, sevenleri için satışa çıkarılacak özel koleksiyonları belirledi. Yüzlerce markanın katıldığı projenin kazananlarından biri de Türk tasarımcı Ayhan Yetgin
22.04.2016 Cumartesi
Google bir rekora daha imza attı!
Google bir rekora daha imza attı! Google her gün yeni bir rekor ile karşımıza çıkıyor. Bu sefer ki rekor Google Play Store ile ilgili. Peki Google'ın yeni rekoru...
20.04.2016 Teknoloji
Telefon Olmadan 1 Hafta Nasıl Geçer?
Telefon Olmadan 1 Hafta Nasıl Geçer? Cep telefonları artık akıllı telefonlar diye anılıyor ve bir parçamız haline geldiler. Zamanında telefon olmadan nasıl yaşanıyormuş ya da telefonu elimizden bırakırsak ne olur?
14.04.2016 Teknoloji
‘Candy Crush’lı, ‘tüplü Ferrari’li bir inovasyon
‘Candy Crush’lı, ‘tüplü Ferrari’li bir inovasyon Ekonomi Bakanlığı desteği, Türkiye İhracatçılar Meclisi ve Ege İhracatçı Birlikleri organizasyonunda başlayan Türkiye İnovasyon Haftası’na, renkli konuşmalar damgasını vurdu.
17.03.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Candy Crush ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.