Cansever

Cansever

Cansever, Temmuz 1967 yılında Makedonya’da Veles şehrinde 7 çocuklu ailede en küçük çocuk olarak doğmuştur. Gerçek adı Dzansever Dalipova’dır. Babası Makedonya’da tarlada çalışan bir ırgattı. Cansever, daha 12 yaşında küçücük bir kız iken, sokakta çocukların sopa fırlatması sonucu tek gözünü kaybetmiştir.   Çocukluğundan beri müzik dünyası içinde olan Cansever, ilk albümü "Kemano Başal E Romenge" yi 1992 yılında Makedonya'da çıkartmış ve bu şarkı ile büyük bir başarı yakalamıştır. Makedonya'da 8 albüm çıkartmıştır.   1997 yılında ilk defa İbrahim Tatlıses’in sunduğu “İbo Show” adlı programa çıkıp, “Kara Çadır” adlı o meşhur Yemen türküsünü kendine özgü yorumuyla seslendirdi. Çok beğenildi ve böylece Cansever’in Türkiye macerası o yıl başlamıştı.   Cansever, Türkiyede; Meçhul, Cemalim, Yollar Hasta Ben Yorgunum, Gönlümüzdeki Türküler, Hala Seviyorum, İçimden Geldiği Gibi, Farklı Yorum adlarıyla Türkiye'de 7 albüm çıkarttıktan sonra, 2009 yılında Bulgaristan'da "Roveno O Note" adıyla bir albüm daha çıkartmıştır. Kara Çadır, Cemalim, Yollar Hasta Ben Yorgunum, Eller Aldı, Kader, Aldanma Çocuksun, Terketmek Ne Kadar Kolay, Acıların Kadını, Canım Dediklerim, Ağla Gözbebeğim, Ağlayamam ki, Dön Gayri, Mühür Gözlüm, Haydar Haydar, Nem Kaldı, Ayağında Kundura, Zalim Felek, Nöbetteyim, Kışlalar Doldu Bugün, Durdurun Dünyayı, Yüce Dağ Başında, Yara Benim, Duman Oldum gibi birbirinden güzel şarkılara farklı yorumuyla ayrı bir renk katmış ve milyonların sevgilisi olmuştur.   Klip Müzik ile çalıştığı yıllarda iyi bir promosyon yapıldığı için uzun bir süre yükselişini sürdürdü. Ancak, Klip Müzik son yıllarında ne kendisine ne de sanatçılarına artık fayda sağlayamaz hale geldiğinde ve bir gün kapandığında Canseverin şansı da kötüye gitmeye başladı. Üstüne bir de yıllardır çektiği sağlık sorunları yeniden kendini hissettirmeye başladı. Stres ve üzüntü her geçen gün Onun belini büküyor görüntüsünü olumsuz etkiliyordu.   1994 yılında 24 yaşlarındayken bir tür romatizma çeşidi olan “Morbus Behterew” diye bir hastalık onu iki büklüm yaptı. Türkiye’de tedavisini olamadı 15 yıl çekti sonra 2007 yılında gittiği Almanya’ya yerleşti orada yaşamaya başladı. 22 Mayıs 2009 tarihinde Almanya’da ameliyat oldu. Ameliyat olarak yıllardır sırtında bir yük gibi taşıdığı kamburluk sorunundan kurtuldu.   2005 yılında “Gelinim Olur musun?” yarışmasından Ata ve meşhur annnesi Semra hanım ile tanıştı. Adana’ya konsere gittiğinde yanında Ata’yı da götürdü. Ata Adana’da otelde uyuşturucudan ölünce Cansever suçlandı.   Cansever 2013 yılının Eylül ayında “Hey Denysha” isimli yabancı şarkıyı seslendirdi.   Albümleri : 2013 - Ben Ne Günler Gördüm 2011 - Gipsy (Çingene)  2009 - Roveno O Note 2009 - Yollar Hasta Ben Yorgunum  2006 - Farklı Yorum 2004 - İçimden Geldiği Gibi 2002 - Gönlümüzdeki Türküler Hala Seviyorum Cemalim 1997 - Meçhul

Cansever

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 680 cansever haberi bulunmuştur.
Unutulmaz düet
Unutulmaz düet İbrahim Tatlıses, İstanbul Günay Restaurant’ta sevenleriyle buluştu.
19.02.2024 Cadde
Zor zamanlarında İbrahim Tatlıses'ten destek görmüş! 'İmparator tektir, gerisi yedektir'
Zor zamanlarında İbrahim Tatlıses'ten destek görmüş! 'İmparator tektir, gerisi yedektir' Bir dönem adından sıkça söz ettiren arabesk şarkıcılarından Cansever, sürpriz yaparak 'İmparator' lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses'i dinlemeye gitti. Uzun süre sonra görüntülenen ünlü isim, Tatlıses'ten çok destek gördüğünü anlattı.
19.02.2024 Cadde
Murat Kurum: 7/24 esasıyla çalışan kreşler açacağız
Murat Kurum: 7/24 esasıyla çalışan kreşler açacağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Eğitim Bir-Sen 12.Bölge 7. Dönem 1.Teşkilat Eğitim Programı’nda açıklamalarda bulundu.
11.02.2024 Haberler
Murat Kurum: 7/24 esasıyla çalışan kreşler açacağız
Murat Kurum: 7/24 esasıyla çalışan kreşler açacağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Eğitim Bir-Sen 12.Bölge 7. Dönem 1.Teşkilat Eğitim Programı’nda açıklamalarda bulundu.
11.02.2024 Gündem
C ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: C Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
C ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: C Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Hamilelik sürecinden en çok üzerine düşülen konulardan birisi de isimler. Anne ve baba adayları doğacak çocuklarına anlamları güzel olan ve kulağa hoş gelen isimleri vermek için uzun uzadıya araştırma ve karar sürecine giriyor. Kız bebekler için aileler anlamlı, popüler ve modern isimleri tercih ediyorlar. Duyulmamış ve keşfedilmemiş isimler ile kızlarına özel isim vermek isteyen anne ve baba adayları özellikle anlamları konusunda da seçici oluyor. C harfi ile başlayan kız bebek isimleri ve anlamları nelerdir? “C ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Aşk Şiirleri 2024: Sevgilinize, Eşinize Gönderebileceğiniz Duygusal, Romantik, Anlamlı, Manalı Ünlü Şairlerin En Güzel Aşk Şiirleri
Aşk Şiirleri 2024: Sevgilinize, Eşinize Gönderebileceğiniz Duygusal, Romantik, Anlamlı, Manalı Ünlü Şairlerin En Güzel Aşk Şiirleri Duyguları ifade etmenin en güzel yöntemlerinden birisi de hiç şüphesiz sözler ve şiirlerdir. Karışındaki kişiye hislerini aktarırken zorlanan kişilerin aklına ilk olarak şiirler gelir. Sevgiliye, eşe cümleleri bir araya getirip söylemediği şeyleri aşk şiirleri ile aktarmak isteyen kişiler için birbirinden güzel şiirler ve sözler vardır. Uzun, kısa, anlamlı, etkileyici sözleri içerin ile ünlü şairlerin çok güzel şiirleri bulunur. Özellikle Türk edebiyatının en popüler ve en iyi isimleri arasında Nazım Hikmet, Cemal Süreya, Özdemir Asaf ve Can Yücel gibi isimler bulunur. 2024 Sevgiliye en güzel, kısa, en iyi, uzun, ünlü şairlerin anlamlı aşk şiirleri için içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Bilgi Rehberi
Aşk Şiirleri 2024: Sevgilinize, Eşinize Gönderebileceğiniz Romantik, Anlamlı, Manalı En Güzel Aşk Şiirleri
Aşk Şiirleri 2024: Sevgilinize, Eşinize Gönderebileceğiniz Romantik, Anlamlı, Manalı En Güzel Aşk Şiirleri Duyguları ifade etmenin en güzel yöntemlerinden birisi de hiç şüphesiz sözler ve şiirlerdir. Karışındaki kişiye hislerini aktarırken zorlanan kişilerin aklına ilk olarak şiirler gelir. Sevgiliye, eşe cümleleri bir araya getirip söylemediği şeyleri aşk şiirleri ile aktarmak isteyen kişiler için birbirinden güzel şiirler ve sözler vardır. Uzun, kısa, anlamlı, etkileyici sözleri içerin ile ünlü şairlerin çok güzel şiirleri bulunur. Özellikle Türk edebiyatının en popüler ve en iyi isimleri arasında Nazım Hikmet, Cemal Süreya, Özdemir Asaf ve Can Yücel gibi isimler bulunur. 2024 Sevgiliye en güzel, kısa, en iyi, uzun, ünlü şairlerin anlamlı aşk şiirleri için içeriğimize göz atabilirsiniz.
1.01.2024 Bilgi Rehberi
Cumhuriyetin 100. Yılında Türkiye Mimarlık Panoraması
Cumhuriyetin 100. Yılında Türkiye Mimarlık Panoraması Ebru Şevli, Mimar- Cumhuriyetimizin kuruluşundan bugüne, politik, ekonomik, kültürel ve toplumsal dönüşümler doğrultusunda gelişen mimarlık ortamımızın önemli kırılma noktalarını ve sürece etki sağlamış mihenk taşı niteliğindeki üretimleri, günümüz mimarlarına ve akademisyenlere sorduk...
30.10.2023 Mimarlık
Bahçesinde silahla vurulan kadını kimin vurduğu ortaya çıktı
Bahçesinde silahla vurulan kadını kimin vurduğu ortaya çıktı Cansever K. evinin bahçesinde bacağından vuruldu. Eşi S.K. polis sorgusunda suçunu itiraf etti.
5.09.2023 Gündem
Sürpriz düetler
Sürpriz düetler İbrahim Tatlıses, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde bu yaz üçüncü kez sevenleriyle buluştu.
13.08.2023 Cadde
İbrahim Tatlıses, Kuruçeşme Açıkhava'da! 'Bir tane çocuk gelebilir'
İbrahim Tatlıses, Kuruçeşme Açıkhava'da! 'Bir tane çocuk gelebilir' Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri'nde İbrahim Tatlıses, dün akşam üçüncü kez perde açtı. Ünlü sanatçı, dev orkestra eşliğinde söylediği şarkılarıyla binlerce seyircisinin kulakların pasını sildi. Yedi çocuğu, dokuz torunu olan 'İmparator', özel hayatıyla ilgili de çok konuşulacak sözler sarf etti.
12.08.2023 Cadde
Bodrum’da Mimari ve Kentsel Korumanın Sıfır Noktası: Salih Efendi Konağı
Bodrum’da Mimari ve Kentsel Korumanın Sıfır Noktası: Salih Efendi Konağı Salih Efendi Konağı, Neyzen Tevfik Caddesi’nden Marina’ya (Eski Osmanlı Tersanesi yönüne) giderken, hemen Atatürk Okulu bahçesine bitişik, sağ tarafta yer alır.
30.07.2023 Mimarlık
Kubilay Aka, Miray Daner'le pişti olmuştu! 'Keşkem yok'
Kubilay Aka, Miray Daner'le pişti olmuştu! 'Keşkem yok' Oyuncu Miray Daner ile meslektaşı Kubilay Aka, son olarak Aka’nın Daner’i aldatması iddiasıyla ilişkilerini sonlandırmıştı. Geçtiğimiz hafta bir etkinlikte eski sevgilisi ve aynı zamanda meslektaşı Miray Daner ile bir pişti yaşayan Aka, konuyla ilgili konuştu.
9.06.2023 Cadde
Sivas'ta minibüs ile TIR çarpıştı! 5 ölü, 2 yaralı
Sivas'ta minibüs ile TIR çarpıştı! 5 ölü, 2 yaralı Sivas’ta kayganlaşan yolda yolcu minibüsü ile TIR'ın çarpıştığı kazada 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
29.05.2023 Gündem
Aşiyan Mezarlığı’ndan ses versem...
Aşiyan Mezarlığı’ndan ses versem... Bir mezarlığın “gezi yazısı”na konu olması, ilk bakışta tuhaf gelebilir. Ancak konu Aşiyan ise önyargıları bir kenara bırakmakta fayda var!
21.05.2023 Arkeoloji
Zift tankında patlama! 'Alevlerin üzerimize geldiğini gördük'
Zift tankında patlama! 'Alevlerin üzerimize geldiğini gördük' Ardahan'ın Damal ilçesinde bir inşaat firmasına ait tesisteki zift tankında meydana gelen patlamada yaralanan işçi Ümit Taşlan (30), o anları anlattı.
1.05.2023 Haberler
Zift tankında patlama! 'Alevlerin üzerimize geldiğini gördük'
Zift tankında patlama! 'Alevlerin üzerimize geldiğini gördük' Ardahan'ın Damal ilçesinde bir inşaat firmasına ait tesisteki zift tankında meydana gelen patlamada yaralanan işçi Ümit Taşlan (30), o anları anlattı.
1.05.2023 Gündem
Fuat Oktay: Masada hangi pazarlıkların döndüğünü milletimiz iyi biliyor
Fuat Oktay: Masada hangi pazarlıkların döndüğünü milletimiz iyi biliyor Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Yahu Bay bay Kemal, kumar masasından devşirme Halil İbrahim sofrası olur mu? O sofra örtüsünün altında kumar masası olduğunu ve masada hangi pazarlıkların döndüğünü milletimiz gayet iyi biliyor. Halil İbrahim sofrası ihlas sofrasıdır. Halil İbrahim sofrasında takiye olur mu?" dedi.
16.04.2023 Gündem
Dünya Tiyatro Günü’müz kutlu olsun!
Dünya Tiyatro Günü’müz kutlu olsun! 27 Mart, 1961’den beri tüm dünyada tiyatro günü olarak kutlanıyor, bildiriler kaleme alınıyor. Biz de bu yıl Dünya Tiyatro Günü’nü tiyatro evrenimizin önemli isimlerinin kaleme aldığı bildirilerle kutluyoruz.
26.03.2023 Kültür Sanat
‘Oteller Kenti’ sahnede
‘Oteller Kenti’ sahnede İBB Şehir Tiyatroları 2022-23 sezonunda perdelerini “İstanbul Klasiklerle Buluşuyor” mottosuyla açmasının ardından yerli ve yabancı pek çok klasik yeni yorumlarla tiyatroseverlerle buluşmaya devam ediyor. Bu sezonun heyecan uyandıran başlıklarından biri de “İstanbul Şiirle Buluyor”du… 
29.01.2023 Kültür Sanat
Özel davet
Özel davet Westin Hotels&Resorts, Türkiye’deki ilk oteli The Westin İstanbul Nişantaşı, yeni yılı özel bir etkinlikle karşıladı.
11.01.2023 Cadde
Binlerce Bulgaristan vatandaşı yeni yıla Edirne’de girecek! Otel ve restoranlar doldu
Binlerce Bulgaristan vatandaşı yeni yıla Edirne’de girecek! Otel ve restoranlar doldu Giyecekten yiyeceğe tüm ihtiyaçlarını Edirne’den karşılayan Bulgaristan vatandaşları, yeni yıl kutlamaları için de Edirne’yi tercih edince günler öncesinden rezervasyon yaptırdıkları oteller ve restoranlar doluluk oranına ulaştı. Alışveriş için hafta sonu Edirne’ye akın eden ve adım atacak yer bırakmayan Bulgarlar, aldıklarını taşımakta güçlük çekti.
18.12.2022 Ekonomi
Bakan Kurum açıkladı: TOGG için yeni atılım!
Bakan Kurum açıkladı: TOGG için yeni atılım! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ‘2. Tesis Yönetim Zirvesi ve Ödül Töreni Programı’na katıldı. Programda konuşan Bakan Kurum, TOGG'a da değindi.
9.12.2022 Haberler
Bakan Kurum açıkladı: TOGG için yeni atılım!
Bakan Kurum açıkladı: TOGG için yeni atılım! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ‘2. Tesis Yönetim Zirvesi ve Ödül Töreni Programı’na katıldı. Programda konuşan Bakan Kurum, TOGG'a da değindi.
9.12.2022 Ekonomi
“Hayalet Hikayeleri: Mimarlığın Çuval Teorisi”
“Hayalet Hikayeleri: Mimarlığın Çuval Teorisi” Dünyanın en önemli mimarlık etkinliklerinden Venedik Bienali 18. Uluslararası Mimarlık Sergisi Türkiye Pavyonu’nda yer alacak projenin belirlenmesi amacıyla yapılan iki aşamalı açık çağrı sonuçlandı.
27.11.2022 Mimarlık

Benzer Haber Etiketleri

Cansever ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.