Cansu Tosun

Cansu Tosun

Almanya doğumlu Türk dizi oyuncusu.   Hayatı Cansu Tosun, 1988 yılında Almanya'da doğdu. Alman Operasın'da 13 yıl bale eğitimi aldı ve profesyonel fotomodellik yaptı. Türkiye'de oyunculuk hayatına TRT 1 kanalında başladı. 2011 - 2012 yıllarda yayımlanan Küçuk Hanımefendi adlı dizide Neriman rolüyle tanındı. 2012 yılında Kanal D de yayınlanan Kayıp Şehir dizisinde Zehra karakterini canlandırdı. Daha sonra oyuncu 2013 yılında başlayan Refik Halit Karay'ın 1954 tarihli Bugünün Saraylısı adlı romanından esinlenilen dizide başrol karakteri Ayşen'e can vermeye başladı.   Diziler Küçük Hanımefendi - 2011 - 2012 Kayıp Şehir - 2012 - 2013 Bugünün Saraylısı - 2013 İksir - 2013

Cansu Tosun

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 396 cansu tosun haberi bulunmuştur.
Erkan Kolçak Köstendil, Romanya'da maça çıkacak! 'İnşallah milli formayı en iyi şekilde temsil edeceğiz'
Erkan Kolçak Köstendil, Romanya'da maça çıkacak! 'İnşallah milli formayı en iyi şekilde temsil edeceğiz' Ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, bir bankanın düzenlediği kısa film festivalinde jürilik yaptı. Köstendil, oyunculuğun yanında futbol kariyerini devam ettirdiğini ve önümüzdeki günlerde ünlülerden oluşan Türk milli takımı olarak, Romanya’nın tanınmış simalarından oluşan Romanya takımı ile maç yapacaklarını söyledi.
6.04.2024 Cadde
Yasak aşkları çok konuşulmuştu! Bir örnek giyinip el ele yürüdüler
Yasak aşkları çok konuşulmuştu! Bir örnek giyinip el ele yürüdüler Aylar önce aşk yaşadıkları ortaya çıkan Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile bir diğer oyuncu Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun, Nişantaşı’nda el ele objektiflere yansıdı. İkilinin bir örnek giyinmesi, dikkatlerden kaçmadı.
29.03.2024 Cadde
Erkan Kolçak Köstendil ile Cansu Tosun'un alışveriş günü
Erkan Kolçak Köstendil ile Cansu Tosun'un alışveriş günü Oyuncu çift Erkan Kolçak Köstendil ile Cansu Tosun, önceki gün oğulları Marsel ile birlikte alışverişe gitti. İkili, Marsel için ocuk eğlence merkezini ve çocuk reyonlarını tercih etti.
23.03.2024 Cadde
'İnci Taneleri'nin Nusreti'i Rıza Kocaoğlu: Benim hikayem yavaş açılıyor!
'İnci Taneleri'nin Nusreti'i Rıza Kocaoğlu: Benim hikayem yavaş açılıyor! Usta sanatçı Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı, yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez'in oturduğu 'İnci Taneleri'nde 'Nusret' rolünü canlandıran Rıza Kocaoğlu, çok izlenen Kanal D dizisi hakkında açıklamalarda bulundu.
21.03.2024 Cadde
Yasak aşk çok konuşulmuştu! Kenan Tosun ve Ümran Seyhan el ele poz verdi
Yasak aşk çok konuşulmuştu! Kenan Tosun ve Ümran Seyhan el ele poz verdi Kenan Tosun, uğruna 35 yıllık evliliğini bitirdiği Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile önceki gün Nişantaşı Citys çıkışı el ele objektiflere yansıdı. Olayın patlak vermesiyle Serpil Tosun, "Her şey doğru. Konuşacak bir durum yok. Allah’a havale ediyorum onları" demişti.
13.03.2024 Cadde
Liseli aşıklar gibi! Ümran Seyhan-Cansu Tosun çifti el ele görüntülendi
Liseli aşıklar gibi! Ümran Seyhan-Cansu Tosun çifti el ele görüntülendi Aylar önce aşk yaşadıkları ortaya çıkan Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile bir diğer oyuncu Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun, Nişantaşı’nda el ele objektiflere yansıdı.
24.02.2024 Cadde
Başarılı kadınlar buluşacak
Başarılı kadınlar buluşacak Aydan Taş öncülüğünde gerçekleştirilecek ‘Geleceğin Güçlü Kadınları’ projesi, bu yıl depremzede üniversite öğrencilerine umut ışığı olacak.
14.02.2024 Cadde
Cansu Tosun: Fast food yerine salata yiyorum!
Cansu Tosun: Fast food yerine salata yiyorum! Meslektaşı Erkan Kolçak Köstendil ile mutlu bir evliliksürdüren bir çocuk annesi oyuncu Cansu Tosun (36), önceki gün spor hocasıyla birlikte Vadistanbul'da objektiflere yansıdı.
13.02.2024 Cadde
Erkan Kolçak Köstendil'e eşinden sürpriz parti! '41. kere kutluyorum'
Erkan Kolçak Köstendil'e eşinden sürpriz parti! '41. kere kutluyorum' Oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, eşi Cansu Tosun'un organize ettiği partiyle yeni yaşını kutladı. Köstendil, "Yolda gelirken uzun süredir görüşmediğim arkadaşımızı sordu, direkt anladım" açıklamasıyl dikakt çekti.
18.01.2024 Cadde
Yasak aşk çok konuşulmuştu! '35 yıldır yürüdüğümüz yolu ihanet sebebiyle ayırmak zorunda kaldık'
Yasak aşk çok konuşulmuştu! '35 yıldır yürüdüğümüz yolu ihanet sebebiyle ayırmak zorunda kaldık' Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun, Nişantaşı sokaklarında yakalanmıştı. Magazin gündemine bomba gibi düşen yasak aşkla ilgili ilk kez geçtiğimiz günlerde konuşan Kenan Tosun, eşi Serpil Tepe ile boşandıklarını duyurarak; "Zaten boşanma arifesine gelmişti bizim evliliğimiz" demişti. Eski eşinin bu sözlerine yanıt veren Tepe, gündem olan açıklamalar yaptı.
30.12.2023 Cadde
2023'e damga vuranlar
2023'e damga vuranlar Evlenenler, boşananlar, sürpriz birliktelikler, sonu hapishanede biten ‘fenomen hayatlar’, polemikler ve kaybettiklerimiz...
27.12.2023 Cadde
Yasak aşk çok konuşulmuştu! Kenan Tosun ve Serpil Tosun boşandı
Yasak aşk çok konuşulmuştu! Kenan Tosun ve Serpil Tosun boşandı Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun, Nişantaşı sokaklarında yakalanmıştı. Magazin gündemine bomba gibi düşen yasak aşkı Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun, doğrulamıştı. 'İhanet' haberleriyle gündeme gelen Kenan Tosun'dan 'boşanma' açıklaması geldi.
26.12.2023 Cadde
Yasak aşıklar artık kaçmıyor! Etrafa gülücük saçtılar
Yasak aşıklar artık kaçmıyor! Etrafa gülücük saçtılar Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun'un yasak ilişki yaşadığı haberi, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Sevgililer, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Artık gazetecilerden kaçmayan ikilinin keyiflerinin yerinde olması dikkat çekti.
22.12.2023 Cadde
Yasak aşıklar Ümran Seyhan ile Kenan Tosun yan yana! 'Neden kaçıyorsun ki?'
Yasak aşıklar Ümran Seyhan ile Kenan Tosun yan yana! 'Neden kaçıyorsun ki?' Geçtiğimiz aylarda magazin gündemi Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun'un yasak ilişki yaşadığı haberiyle çalkalanmıştı. Sevgililer, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Yanyana yürüyen sevgililerden Kenan Tosun, görüntülendiklerini fark edince panik oldu.
8.12.2023 Cadde
Cansu Tosun'dan Serenay Sarıkaya cevabı: Görürsem merhabalaşırım!
Cansu Tosun'dan Serenay Sarıkaya cevabı: Görürsem merhabalaşırım! Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, Nişantaşı'nda Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile görüntülenmişti. Yasak aşkın ortaya çıkmasının ardından açıklama yapan Serpil Tosun'un, eşinden boşanma kararı aldığı öne sürülmüştü. Geçtiğimiz gün bir AVM'de görüntülenen Cansu Tosun, babası ve Serenay Sarıkaya hakkında konuştu.
6.12.2023 Cadde
Ne Gemiler Yaktım Toprak kim? Toprak'ı oynayan Erkan Kolçak Köstendil kaç yaşında, nereli, eşi kim?
Ne Gemiler Yaktım Toprak kim? Toprak'ı oynayan Erkan Kolçak Köstendil kaç yaşında, nereli, eşi kim? Erkan Kolçak Köstendil, Show TV ekranlarının yeni dizisi Ne Gemiler Yaktım'da Toprak karakterine hayat veriyor. Dizide bir polisi canlandıran Erkan Kolçak Köstendil'in dizileri ve filmleri merak edilenler arasında. Peki, Ne Gemiler Yaktım Torak'ı oynayan Erkan Kolçak Köstendil kimdir, eşi kim?
4.12.2023 Cadde
'Ben, çocuğum ve çocukluk kahramanım!'
'Ben, çocuğum ve çocukluk kahramanım!' Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu 5'inci maçında, İngiliz devi Manchester United ile 3-3 berabere kaldı. Erkan Kolçak Köstendil, kendisi gibi oyuncu eşi Cansu Tosun ve oğlu Marsel ile birlikte sarı-kırmızılı takımı tribünden destekledi. Sol ayağıyla attığı frikik golleriyle hafızalara kazınan Galatasaray'ın efsane oyuncusu Cevad Prekazi'li fotoğraf sosyal medyada gündem oldu.
30.11.2023 Cadde
Yasak aşıklar Ümran Seyhan ile Kenan Tosun birlikte görüntülendi! 'Canım buradan gidelim mi?'
Yasak aşıklar Ümran Seyhan ile Kenan Tosun birlikte görüntülendi! 'Canım buradan gidelim mi?' Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, Nişantaşı'nda Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile görüntülenmişti. Yasak aşkın ortaya çıkmasının ardından açıklama yapan Serpil Tosun'un, eşinden boşanma kararı aldığı öne sürülmüştü. Seyhan ile Tosun, dün birlikte objektiflere takıldı. Ümran Seyhan'ın yüzü gülerken, Kenan Tosun ise gergindi.
25.11.2023 Cadde
Hem eşinin hem de arkadaşının ihanetine uğrayan Serpil Tosun'dan manidar paylaşım!
Hem eşinin hem de arkadaşının ihanetine uğrayan Serpil Tosun'dan manidar paylaşım! Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, Nişantaşı'nda Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile görüntülenmişti. Yasak aşkın ortaya çıkmasının ardından açıklama yapan Serpil Tosun'un, eşinden boşanma kararı aldığı öne sürülmüştü. Hem eşinin hem de arkadaşının ihanetine uğrayan Serpil Tosun, sosyal medya hesabından manidar bir paylaşım yaptı.
18.11.2023 Cadde
Cansu Dere'den oyuncu arkadaşlarına tepki! 'Bir şey söyler sürprizi bozarım'
Cansu Dere'den oyuncu arkadaşlarına tepki! 'Bir şey söyler sürprizi bozarım' İkinci sezonuyla izleyiciyle buluşmaya hazırlanan 'Şahsiyet' dizisi için dün akşam gala düzenlendi. Oyuncuların basın mensuplarının sorularını yanıtladığı esnada konuk oyuncu Cansu Dere'nin ekipten uzak durması ve kendisine soru sorulduğunda diğer oyunculara tepki göstermesi dikkat çekti.
10.11.2023 Cadde
Babası ile Serenay Sarıkaya'nın annesi yasak aşk yaşıyor! Cansu Tosun sessizliğini bozdu
Babası ile Serenay Sarıkaya'nın annesi yasak aşk yaşıyor! Cansu Tosun sessizliğini bozdu Cansu Tosun, babası Kenan Tosun ile meslektaşı Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan'ın çok konuşulan yasak aşkı hakkında ilk kez açıklama yaptı. Ünlü oyuncu, annesine ihanet ettiği gerekçesiyle babasıyla artık görüşmediği iddiasına da cevap verdi.
10.11.2023 Cadde
Yasak aşkları çok konuşulmuştu! Ümran Seyhan ile Kenan Tosun birlikte görüntülendi
Yasak aşkları çok konuşulmuştu! Ümran Seyhan ile Kenan Tosun birlikte görüntülendi Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, Nişantaşı'nda Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile görüntülenmişti. Yasak aşkın ortaya çıkmasının ardından açıklama yapan Serpil Tosun'un, eşinden boşanma kararı aldığı öne sürülmüştü. Seyhan ile Tosun, geçtiğimiz gün birlikte objektiflere takıldı.
24.10.2023 Cadde
Eşinin ihanetine uğrayan Serpil Tosun'dan manidar paylaşım!
Eşinin ihanetine uğrayan Serpil Tosun'dan manidar paylaşım! Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, Nişantaşı'nda Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile görüntülenmişti. Yasak aşkın ortaya çıkmasının ardından açıklama yapan Serpil Tosun, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı manidar bir paylaşımla gündeme geldi.
10.10.2023 Cadde
Serenay Sarıkaya'ya annesi Ümran Seyhan'ın yasak aşkı soruldu!
Serenay Sarıkaya'ya annesi Ümran Seyhan'ın yasak aşkı soruldu! Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, Nişantaşı'nda Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile görüntülenmişti. Yasak aşkın ortaya çıkmasından beri sessizliğini koruyan Sarıkaya, geçtiğimiz gün Etiler'de kameralara yansıdı. Güzel oyuncu, annesiyle ilgili sorulardan kaçamadı.
9.10.2023 Cadde
Seren Serengil: Arkadaşının kocasına bakmak bizim defterimizde yok!
Seren Serengil: Arkadaşının kocasına bakmak bizim defterimizde yok! Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan'ın, Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile aşk yaşaması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Önceki gün sevgilisi Mustafa Rahman Tohma ile görüntülenen Seren Serengil, çok konuşulan yasak aşkla ilgili düşüncelerini paylaştı.
4.10.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Cansu Tosun ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.