Cardiff

Cardiff

Son dakika Cardiff haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Cardiff gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Cardiff haber sayfamızda...

Cardiff

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 964 cardiff haberi bulunmuştur.
EURO 2024'e katılan son takımlar belli oldu! İşte A Milli Takım'ın rakibi
EURO 2024'e katılan son takımlar belli oldu! İşte A Milli Takım'ın rakibi 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri C Yolu Play-Off finalinde Gürcistan ile Yunanistan karşı karşıya geldi. A Milli Takım'ın EURO 2024'teki son rakibi penaltı atışları sonucunda belli oldu.
27.03.2024 EURO 2024
Erol Bulut'tan Fenerbahçe itirafı! 'Diğer takımlar yokmuş gibi'
Erol Bulut'tan Fenerbahçe itirafı! 'Diğer takımlar yokmuş gibi' Championship ekiplerinden Cardiff City'nin teknik direktörü Erol Bulut suskunluğunu bozdu. Tecrübeli teknik direktör, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendirdi.
14.03.2024 Fenerbahçe
Cardiff City, Huddersfield engeline takılmadı!
Cardiff City, Huddersfield engeline takılmadı! Cardiff City, Championship'in 36'ncı haftasında Huddersfield'ı 1-0 mağlup etti.
6.03.2024 Dünyadan Futbol
Zaha'nın yeni adresini duyurdular! Takım ismi verdiler
Zaha'nın yeni adresini duyurdular! Takım ismi verdiler Galatasaray'da bekleneni veremeyen Wilfried Zaha yaz transfer döneminde Galatasaray'dan ayrılabilir. İngiliz basını, Fildişili yıldız ile ilgilenen takımları duyurdu.
4.03.2024 Galatasaray
A Milli Futbol Takımı'nda Vincenzo Montella'nın hedefi grup liderliği!
A Milli Futbol Takımı'nda Vincenzo Montella'nın hedefi grup liderliği! A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, UEFA Uluslar Ligi'ndeki kura çekiminin ardından açıklamalarda bulundu.
8.02.2024 Milli Takım
Brighton, Crystal Palace'ı farklı mağlup etti!
Brighton, Crystal Palace'ı farklı mağlup etti! Premier Lig'in 23'üncü haftasında Brighton, Crystal Palace'ı 4-1 mağlup etti.
Cardiff City, Watford deplasmanında galip!
Cardiff City, Watford deplasmanında galip! Championship'in 30'uncu haftasında Cardiff City, Watford'u deplasmanda 1-0 mağlup etti.
3.02.2024 Dünyadan Futbol
Fenerbahçe'de Lincoln Henrique için Emre Belözoğlu ve Erol Bulut devrede
Fenerbahçe'de Lincoln Henrique için Emre Belözoğlu ve Erol Bulut devrede Fenerbahçeli futbolcu Lincoln Henrique için Cardiff City ve Ankaragücü'nün harekete geçtiği öğrenildi.
1.02.2024 Fenerbahçe
Galatasaray derken Avrupa devine yakın! Transfer an meselesi
Galatasaray derken Avrupa devine yakın! Transfer an meselesi Roma forması giyen Zeki Çelik'in Ligue 1 ekibi Marsilya ile anlaşmak üzere olduğu iddia edildi.
31.01.2024 Galatasaray
Cardiff City, Famara Diedhiou'yu kadrosuna kattı!
Cardiff City, Famara Diedhiou'yu kadrosuna kattı! Erol Bulut yönetimindeki Cardiff City, forvet hattını Famara Diedhiou ile güçlendirdi.
31.01.2024 Dünyadan Futbol
Fenerbahçe'de transfer bitmedi! Rade Krunic sonrası 2 yeni hedef
Fenerbahçe'de transfer bitmedi! Rade Krunic sonrası 2 yeni hedef Devre arası döneme Bonucci ve Krunic’i alarak hızlı bir başlangıç yapan Fenerbahçe’de yönetimin, bir stoper ve golcü arayışında olduğu öğrenildi.
14.01.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Umut Nayir veda ediyor! Başkan açıkladı: Anlaştık
Fenerbahçe'de Umut Nayir veda ediyor! Başkan açıkladı: Anlaştık Fenerbahçe'de forma şansı bulmakta zorlanan Umut Nayir'in Pendikspor'a transferi için anlaşma sağlandığı öğrenildi.
13.01.2024 Fenerbahçe
Ole Gunnar Solskajer'e sürpriz talip! Beşiktaş'la anılmıştı
Ole Gunnar Solskajer'e sürpriz talip! Beşiktaş'la anılmıştı Beşiktaş'ta Fernando Santos öncesi adaylar arasında yer alan Ole Gunnar Solskjaer'le ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.
13.01.2024 Dünyadan Futbol
Birleşik Krallık’ta yüksek lisans bursu fırsatı
Birleşik Krallık’ta yüksek lisans bursu fırsatı British Council, GREAT bursları ile 2024-2025 akademik yılında Birleşik Krallık’ta yüksek lisans eğitimi almak isteyen 11 öğrenciye burs imkânı sunuyor.
3.01.2024 Eğitim
Beşiktaş'ta teknik direktör için 2 aday! İngiliz basını sözleşme teklifini açıkladı
Beşiktaş'ta teknik direktör için 2 aday! İngiliz basını sözleşme teklifini açıkladı Rıza Çalımbay'ın vedası sonrası Beşiktaş'ta rota yabancı teknik adamlara çevrildi. İki teknik direktör konusunda mesafe kaydeden siyah-beyazlı takım için İngiliz basını sözleşme teklifinin detaylarını açıkladı.
25.12.2023 Beşiktaş
Ole Gunnar Solskjaer, Beşiktaş'ı açıkladı! 'Etkileyici teklif'
Ole Gunnar Solskjaer, Beşiktaş'ı açıkladı! 'Etkileyici teklif' Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'la yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktörün kim olacağı merak edilmeye başlanmıştı. Siyah-beyazlı ekibin gündemine gelen Solskjaer'den açıklama geldi.
23.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'a dünyaca ünlü teknik direktör! 1,5 yıllık sözleşme teklifi
Beşiktaş'a dünyaca ünlü teknik direktör! 1,5 yıllık sözleşme teklifi Rıza Çalımbay'la yollarını ayıran Beşiktaş'ın dünyaca ünlü teknik direktöre 1,5 yıllık sözleşme teklifinde bulunduğu iddia edildi.
22.12.2023 Beşiktaş
Wilfired Zaha için transfer iddiası! Suudi Arabistan ihtimali
Wilfired Zaha için transfer iddiası! Suudi Arabistan ihtimali Galatasaray'da sezon başında bonservis bedeli olmadan takıma dahil edilen Wilfried Zaha'nın ara transfer döneminde takımdan ayrılabileceği iddia edildi.
18.12.2023 Galatasaray
‘Akademik hile’ yurt dışına açıldı... İtinayla ödev yapılır, tez yazılır!
‘Akademik hile’ yurt dışına açıldı... İtinayla ödev yapılır, tez yazılır! Türk şirketler, İngiltere’den Amerika’ya gözde üniversitelerde okuyan dünya zenginlerine her alanda ‘akademik hizmet’ veriyor. Ödevlerini yapıyorlar, tezlerini yazıyorlar, hatta onların yerine sınava giriyorlar!
17.12.2023 Eğitim
Championship'te Erol Bulut'u Ozan Tufan üzdü!
Championship'te Erol Bulut'u Ozan Tufan üzdü! Championship'in 22'nci haftasında Hull City, Cardiff City'i 3-0'lık skorla mağlup etti.
16.12.2023 Dünyadan Futbol
Yasak aşkı kimsenin ruhu duymadı! Kod adı 'Hanımefendi', kadın gardiyanı annesiyle bile tanıştırmış
Yasak aşkı kimsenin ruhu duymadı! Kod adı 'Hanımefendi', kadın gardiyanı annesiyle bile tanıştırmış Her şey bir mahkumun kadın gardiyana bir kağıt parçasına yazılmış telefon numarasını uzatmasıyla başladı. İkili hapishane duvarları ardında gizli bir aşka yelken açtı. Uzun süre kimsenin ruhu duymadan devam eden ilişki, skandalın ortaya çıkması sonrası medyanın yakın takibine takılan bir soruşturmayı da beraberinde getirdi.
12.12.2023 Dünya
Trabzonspor biletini kesti! Erol Bulut'tan transfer kancası
Trabzonspor biletini kesti! Erol Bulut'tan transfer kancası Championship ekibi Cardiff City'nin Trabzonspor forması giyen tecrübeli orta sahayı transfer etmek istediği öne sürüldü. Erol Bulut'un ısrarcı olduğu yıldız oyuncunun biletinin Trabzonspor tarafından kesildiği aktarıldı.
7.12.2023 Trabzonspor
Erol Bulut'tan Anastasios Bakasetas itirafı! 'Fenerbahçe döneminde istedim'
Erol Bulut'tan Anastasios Bakasetas itirafı! 'Fenerbahçe döneminde istedim' Championship ekibi Cardiff City'i çalıştıran Erol Bulut, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erol Bulut, Fenerbahçe'de görev yaptığı dönemde Anastasios Bakasetas'ın transferini istediğini dile getirdi.
24.11.2023 Dünyadan Futbol
Montella'nın kardeşi rahatsızlandı, A Milli Takım kafilesi Münih'e iniş yaptı
Montella'nın kardeşi rahatsızlandı, A Milli Takım kafilesi Münih'e iniş yaptı EURO 2024'e lider olarak vize alan A Milli Takım kafilesini İstanbul'a taşıyan zorunlu olarak Münih'e iniş yaptı. TFF'den yapılan açıklamada Montella'nın kardeşinin rahatsızlanması üzerine tedbir amaçlı Münih'e iniş yapıldığı duyuruldu. Daha sonra yapılan açıklamada A Milli Takım kafileyi taşıyan uçağın Münih'ten havalandığı ve 11.30'da İstanbul Havalimanı'na iniş yapacağı duyuruldu.
22.11.2023 Milli Takım
Attila Gökçe'den Montella övgüsü: Masterchef Danilo bana Vincenzo'nun anlamını açıkladı
Attila Gökçe'den Montella övgüsü: Masterchef Danilo bana Vincenzo'nun anlamını açıkladı Milliyet'in duayen yazarı Attila Gökçe, A milli Takım'ın Galler'de aldığı 1-1'lik beraberlik sonrası elde ettiği grup liderliğini değerlendirdi. Gökçe, A Milli Takım Teknik Direktörü Montella'ya övgüler yağdırdı.
22.11.2023 Milli Takım

Benzer Haber Etiketleri

Cardiff ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.