Carvalhal

Carvalhal

Son dakika Carvalhal haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Carvalhal gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Carvalhal haber sayfamızda...

Carvalhal

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.076 carvalhal haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe'nin rakibi Olimpiakos, UEFA tarihine geçti! Forvette tanıdık isim
Fenerbahçe'nin rakibi Olimpiakos, UEFA tarihine geçti! Forvette tanıdık isim Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Çeyrek Finali'nde Olimpiakos ile eşleşti. Sarı-lacivertlilerin rakibinin bu sezon gösterdiği performans UEFA tarihinde bir ilk oldu. Olimpiakos'un forvetindeki tanıdık isim ise dikkat çekti.
16.03.2024 Konferans Ligi
‘Mavi Lagün’ zirvede! İlgiliz Daily Mail 1. sırada gösterdi
‘Mavi Lagün’ zirvede! İlgiliz Daily Mail 1. sırada gösterdi Dünyanın en güzel plajlarıyla ilgili uluslararası bir değerlendirmede, Fethiye’ye bağlı Ölüdeniz’deki Mavi Lagün, berrak denizi ve altın kumuyla ilk sırada yer aldı.
13.03.2024 Gündem
Beşiktaş'ta yabancı teknik direktörler Galatasaray'a karşı kazanamıyor!
Beşiktaş'ta yabancı teknik direktörler Galatasaray'a karşı kazanamıyor! Beşiktaş, Galatasaray'a 1-0 mağlup olarak yabancı teknik adamlar idaresinde çıktığı maçlarda rakibine karşı kazanamama serisini sürdürdü.
3.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Ümraniye'ye bahar geldi!
Beşiktaş'ta Ümraniye'ye bahar geldi! Beşiktaş taraftarıyla takım barıştı. Bu sezon lige çok erken havlu atan siyah-beyazlılar, Teknik Direktör Fernando Santos’un gelişi sonrasında takıma güvenmeye başladı.
2.03.2024 Beşiktaş
Yunanistan'da Fatih Terim etkisi! Eski Beşiktaşlı görevden alındı
Yunanistan'da Fatih Terim etkisi! Eski Beşiktaşlı görevden alındı Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos'a 2-0 mağlup olan Olimpiakos'ta kulüp sahibi Vangelis Marinakis'in dikkat çeken bir karara imza attığı öğrenildi. Beşiktaş'ı da çalıştıran teknik direktör Carlos Carvalhal'in görevden alındığı aktarıldı.
7.02.2024 Dünyadan Futbol
Fatih Terim, Yunanistan'da manşetlerde: Atina'nın imparatoru
Fatih Terim, Yunanistan'da manşetlerde: Atina'nın imparatoru Panathinaikos'un derbide Olympiakos'u 2-0 mağlup etmesi Yunan basınında da geniş yankı buldu. Fatih Terim için 'Atina'nın imparatoru' ifadeler kullanıldı.
5.02.2024 Dünyadan Futbol
Fatih Terim'e tanıdık rakipler! Panathinaikos'u bekleyen zorlu fikstür
Fatih Terim'e tanıdık rakipler! Panathinaikos'u bekleyen zorlu fikstür Deneyimli teknik direktör, Panathinaikos'la 1.5 yıllığına el sıkışarak kariyerinde yeni bir sayfa açtı. Zorlu bir maç trafiğine girecek 70 yaşındaki teknik adamın rakipleri ise Türk futbolseverlerinin aşina olduğu yüzler...
27.12.2023 Dünyadan Futbol
Serdal Adalı: Kimse bizi kavganın içine çekmesin!
Serdal Adalı: Kimse bizi kavganın içine çekmesin! Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı, “O onun adamı, bu bunun devamı” gibi algı operasyonlarına camiasının karnı tok olduğunu anlattı, “Aynı yönetimde 6,5 sene çalışan iki isim (Fikret Orman-Ahmet Nur Çebi) kavgada... Arat da bu tartışmanın içinde. Kimse bizi kavganın içine çekmesin. Genel kurulun desteği bana yeter” dedi.
25.11.2023 Beşiktaş
Fenerbahçe'de Al-Musrati transferinin bilinmeyenleri ortaya çıktı! 'En dominant orta sahalardan'
Fenerbahçe'de Al-Musrati transferinin bilinmeyenleri ortaya çıktı! 'En dominant orta sahalardan' 6 numara takviyesi için tüm şartları zorlayan Fenerbahçe, Braga'nın başarılı oyuncusu Al-Musrati'yi transfer listesinin en başında tutuyor. Yıldız futbolcunun transferinde bilinmeyenler ortaya çıktı ve dikkat çeken bir yorum geldi. İşte detaylar...
12.09.2023 Fenerbahçe
Haris Seferovic'in Celta Vigo'ya transferi taraftarı ayağa kaldırdı!
Haris Seferovic'in Celta Vigo'ya transferi taraftarı ayağa kaldırdı! Seferovic transferi La Liga'da kümede kalma mücadelesi veren Celta Vigo'nun taraftarlarını tatmin etmedi. Galatasaray ile yollarını ayıran İsviçreli futbolcunun transferinin, kulüp yönetimiyle taraftarın arasını açtığı belirtildi.
3.02.2023 İspanya La Liga
Hull City'den şoke eden Pedro Martins kararı! Acun Ilıcalı resmen açıkladı
Hull City'den şoke eden Pedro Martins kararı! Acun Ilıcalı resmen açıkladı Şota Arveladze ile yollarını ayıran ve Portekizli teknik adam Pedro Martins ile görüşme gerçekleştiren Hull City'de flaş bir gelişme yaşandı. Kulüp, teknik direktör kararını resmen açıkladı.
7.10.2022 Dünyadan Futbol
Acun Ilıcalı'nın teknik direktör listesi 4'e düştü! Hull City'e Türk hoca
Acun Ilıcalı'nın teknik direktör listesi 4'e düştü! Hull City'e Türk hoca Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz ekibi Hull City'de Şota Arveladze ile yollar ayrıldı. Takımın başına kimin geleceği merak konusu olurken teknik direktör aday sayısı 4'e düştü. Listede bir Türk teknik adam bulunuyor.
5.10.2022 Beşiktaş
Acun Ilıcalı'dan teknik direktör açıklaması! 'Nasıl iyi şeyler bekleyebiliriz'
Acun Ilıcalı'dan teknik direktör açıklaması! 'Nasıl iyi şeyler bekleyebiliriz' Acun Ilıcalı, Shota Arveladze ile yolların ayrılmasının ardından yeni gelecek menajerin özellikleriyle ilgili ipucu verdi. Ilıcalı, "Yeni teknik direktör bu kadrodan en iyi şekilde faydalanacak biri olmalı" dedi.
4.10.2022 Dünyadan Futbol
Hull City'le anılan Carlos Carvalhal'in görevine son verildi
Hull City'le anılan Carlos Carvalhal'in görevine son verildi Shota Arveladze ile yollarını ayıran Hull City'de teknik direktörlük görevi için gündeme gelen Carlos Carvalhal boşa çıktı. Al Wahda'dan yapılan açıklamada tecrübeli teknik adamın sözleşmesinin feshedildiği belirtildi.
4.10.2022 Dünyadan Futbol
Hull City'de gündem Ozan Tufan! Taraftarlar anket başlattı
Hull City'de gündem Ozan Tufan! Taraftarlar anket başlattı Fatih Terim'in Acun Ilıcalı'ya transfer için olumlu rapor verdiği Ozan Tufan, Hull City'de eleştirilerin odağı haline geldi. Shota Arveladze ile yolların ayrılmasının ardından taraftarlar bu kez Ozan Tufan'a tepki gösterdi. Ozan Tufan için başlatılan ankette verilen oylar kamuoyunu çok şaşırttı. İşte Ozan Tufan'la ilgili gelişmelerin tamamı...
4.10.2022 Dünyadan Futbol
Hull City'de Şota Arveladze sonrası bir tanıdık isim daha! Acun Ilıcalı'dan sürpriz hamle
Hull City'de Şota Arveladze sonrası bir tanıdık isim daha! Acun Ilıcalı'dan sürpriz hamle Luton Town maçı öncesi teknik direktör Şota Arveladzed ile yollarını ayıran Hull City'de teknik direktörlük görevine yolu Süper Lig'den geçen tanıdık bir isim geliyor.
4.10.2022 Dünyadan Futbol
Muhammed Demirci'den olay sözler! 'Şenol Güneş'e kırgınım! Arda Güler ve Emirhan...'
Muhammed Demirci'den olay sözler! 'Şenol Güneş'e kırgınım! Arda Güler ve Emirhan...' Beşiktaş altyapısında oynadığı dönemlerde adından söz ettiren Muhammed Demirci, Fenerbahçe'den Arda Güler ve Beşiktaş'tan Emirhan İlkhan hakkında konuştu. Demirci, pişmanlıklarını da dile getirdi.
12.06.2022 Süper Lig
Son dakika: Olay Aykut Kocaman benzetmesi! Sitem etti: Vefasızlık
Son dakika: Olay Aykut Kocaman benzetmesi! Sitem etti: Vefasızlık Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un imzası büyük yankı uyandırdı. Milliyet yazarlarından Mustafa Anıklı, Jorge Jesus'un imzası sonrası Türk futbolunda geçmişte görev yapan önemli teknik direktörler hakkında çarpıcı bir yazı kaleme aldı. Anıklı, Kocaman için flaş ifadeler kullanırken Fatih Terim, Şenol Güneş ve Mustafa Denizli'yi eleştirdi. İşte ayrıntılar...
3.06.2022 Fenerbahçe
Carlos Carvalhal: 'Beşiktaş hakkında kitap yazacağım'
Carlos Carvalhal: 'Beşiktaş hakkında kitap yazacağım' Beşiktaş dönemini 'gerçeküstü' olarak tanımlayan Carlos Carvalhal, "Bir gün Beşiktaş dönemimle ilgili bir kitap yazacağım" dedi.
7.05.2022 Beşiktaş
İddaa'da günün en çok oynanan maçları
İddaa'da günün en çok oynanan maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli.com’da yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli.com’da!
1.04.2022 Skorer
Carlos Carvalhal'den Portekiz - Türkiye maçı sözleri: Ronaldo - Burak Yılmaz düellosu olur
Carlos Carvalhal'den Portekiz - Türkiye maçı sözleri: Ronaldo - Burak Yılmaz düellosu olur Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Carlos Carvalhal, Portekiz - Türkiye maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Carvalhal, "Favori Portekiz. Maç boyunca baskı ve pres yapacaklar, topa sahip olacaklar. Türkiye dengeli oynayıp, hızlı hücumlarla gol fırsatları bulmaya çalışacaktır. Eğer Türkiye, Portekiz’i yenerse bu onlara seviye atlatır. Elbette maçın kilit isimleri Ronaldo ve Burak olur. İkisinin düellosunu ilgiyle takip edeceğim.' ifadelerini kullandı.
23.03.2022 Milli Takım
Atletico Mineiro'da Hulk'tan Vitor Pereira veto!
Atletico Mineiro'da Hulk'tan Vitor Pereira veto! Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira ile yollar ayrılırken Portekizli çalıştırıcı bir şok daha yaşadı. Atletico Mineiro'nun radarında olan Pereira'yı yıldız futbolcu Hulk veto etti.
13.01.2022 Fenerbahçe
Süper Lig'de Portekiz aşısı tutmadı! Carvalhal ve Pereira
Süper Lig'de Portekiz aşısı tutmadı! Carvalhal ve Pereira Dünya futbolunda revaçta olan Portekizliler Türkiye'de başarının uzağında kaldı. Fenerbahçe'de Pereira 2. kez bekleneni veremezken, Carvalhal da Beşiktaş'ta beklentilerin uzağındaydı.
25.12.2021 Fenerbahçe
Pereira, Flamengo’ya yakın
Pereira, Flamengo’ya yakın Fenerbahçe'nin sözleşmesini feshettiği Portekizli hocanın Brezilya ekibinin başına geçeceği ileri sürüldü.
22.12.2021 Fenerbahçe
Flamengo, Vitor Pereira'nın gönderilmesini bekliyor
Flamengo, Vitor Pereira'nın gönderilmesini bekliyor Flamengo, Carlos Carvalhal'i getirmek istedi. Braga, Beşiktaş'ın eski hocası Carvalhal için 10 milyon euro tazminat isteyince, Brezilya ekibi Fenerbahçe'nin Vitor Pereira'yı göndermesini beklemeye başladı... Vitor Pereira'nın Fenerbahçe'deki geleceği Beşiktaş derbisinde alacağı sonuca bağlı.
16.12.2021 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Carvalhal ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.