Casio

Casio

Son dakika casio haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan casio gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan casio haber sayfamızda...

Casio

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 207 casio haberi bulunmuştur.
Tüyler ürperten 'aşk merkezi!' 658 kişi kurtarıldı, aralarında erkekler de var
Tüyler ürperten 'aşk merkezi!' 658 kişi kurtarıldı, aralarında erkekler de var Filipinler’de, internette sevgili rolü oynayarak sahtecilik yapmaya zorlanan yüzlerce kişi bir dolandırıcılık merkezinden kurtarıldı.
14.03.2024 Dünya
Shakira'ya ödülü Ramos verdi! Törende Pique göndermesi
Shakira'ya ödülü Ramos verdi! Törende Pique göndermesi Latin Grammy Ödülleri'ne Shakira damga vurdu. Pique ile ayrılığı gündemden düşmeyen Kolombiyalı şarkıcıya ödülü Ramos'un vermesi dikkat çekti.
18.11.2023 Magazin
İstanbul Boğazı'nda BMX yarışı nefesleri kesti
İstanbul Boğazı'nda BMX yarışı nefesleri kesti Benzersiz konseptiyle Türkiye’de ilk kez düzenlenen Red Bull Bike Your Side, İstanbul Boğazı’nda renkli görüntülere sahne oldu. BMX dünyasının Türkiye’deki önemli isimlerini İstanbul Boğazı’nda buluşturan organizasyonda Avrupa yakası ve Asya yakası takımları mücadele etti. Boğaz’ın eşsiz manzarasında kazanan takım ise Asya oldu.
18.09.2023 Diğer
Shakira'dan yeni 'intikam şarkısı' geliyor: Ben daha ateşliyim!
Shakira'dan yeni 'intikam şarkısı' geliyor: Ben daha ateşliyim! Gerard Pique ile Shakira'nın uzun yıllardır devam eden ilişkisi, eski futbolcunun ihaneti sebebiyle geçtiğimiz sene bitmişti. 'Music Sessions Vol. 53' adlı şarkısında eski aşkına Rolex-Casio saatleriyle göndermede bulunan Shakira, yeni şarkısını çıkarmaya hazırlanıyor. Ünlü şarkıcıdan yeni bir intikam şarkısı geliyor.
22.06.2023 Cadde
Bir kol saatiydi, 'terörist işareti' oldu! Listenin başında Bin Laden var
Bir kol saatiydi, 'terörist işareti' oldu! Listenin başında Bin Laden var Dijital kol saati denildiğinde birçok kişinin aklına CASIO'nun ikonik F-91W tasarımı geliyor. Peki ilk kez üretildiği 1989 yılından bu yana kullanılmaya devam eden ve milyonlarca kişinin tercih ettiği bu saat modeli nasıl oldu da terör şüphesinin en belirgin işaretlerinden biri oldu?
3.06.2023 Dünya
Shakira'ya bir darbe daha! Gerard Pique'den Clara Chia hamlesi
Shakira'ya bir darbe daha! Gerard Pique'den Clara Chia hamlesi Gerard Pique ile dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, 'ihanet' iddialarının ardından yollarını ayırmış; eski futbolcu, 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Clara Chia Marti ile aşk yaşamaya başlamıştı. Olaylı ayrılıklarıyla çok konuşulan çiftten Pique ve yeni kız arkadaşıyla ilgili bir iddia, magazin gündemine bomba gibi düştü. İşte detaylar...
11.03.2023 Cadde
11 yıllık aşk ihanet yüzünden bitmişti! 'Sizin için cehennemde özel bir yer var'
11 yıllık aşk ihanet yüzünden bitmişti! 'Sizin için cehennemde özel bir yer var' Gerard Pique ile dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, 'ihanet' iddialarının ardından yollarını ayırmış; eski futbolcu, 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Clara Chia Marti ile aşk yaşamaya başlamıştı. Sık sık birbirlerine göndermelerde bulunan eski aşıklardan Shakira, son verdiği röportajda Pique'nin yeni sevgilisini hedef aldı. İşte detaylar...
2.03.2023 Cadde
Gerard Pique'nin yeni sevgilisiyle paylaşımına yorum yağdı!
Gerard Pique'nin yeni sevgilisiyle paylaşımına yorum yağdı! Gerard Pique ile dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, 'ihanet' iddialarının ardından yollarını ayırmış; eski futbolcu, 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Clara Chia Marti ile aşk yaşamaya başlamıştı. Geçtiğimiz hafta çıkan yeni şarkısında eski aşkına Rolex-Casio saatleriyle göndermede bulunan Shakira'ya, Pique'den cevap gecikmemişti. Tüm bunların ardından Pique, sevgilisiyle fotoğraflarını ilk kez Instagram sayfasından yayınladı. Futbolcunun paylaşımına adeta yorum yağarken, eski eşlerin hâlâ birbirlerini takip ediyor oluşu da dikkatlerden kaçmadı.
26.01.2023 Cadde
Shakira, Gerard Pique tarafından aldatıldığını evindeki reçel sayesinde anlamış!
Shakira, Gerard Pique tarafından aldatıldığını evindeki reçel sayesinde anlamış! Gerard Pique ile dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, 'ihanet' iddialarının ardından yollarını ayırmış; eski futbolcu, 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Clara Chia Marti ile aşk yaşamaya başlamıştı. Geçtiğimiz hafta çıkan yeni şarkısında eski aşkına Rolex-Casio saatleriyle göndermede bulunan Shakira'ya, Pique'den cevap gecikmemişti. İkilinin atışması devam ederken, Shakira'dan kayınvalidesine yönelik bir hamle daha geldi. Shakira'nın aldatıldığını evindeki reçel sayesinde anladığı iddiası ise magazin gündemine adeta bomba gibi düştü.
20.01.2023 Cadde
Shakira'nın 'saat' göndermesine Pique'den olay cevap!
Shakira'nın 'saat' göndermesine Pique'den olay cevap! Gerard Pique ile dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, 'ihanet' iddialarının ardından yollarını ayırmış; eski futbolcu, 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Clara Chia Marti ile aşk yaşamaya başlamıştı. Yeni şarkısında eski aşkına Rolex-Casio saatleriyle göndermede bulunan Shakira'ya, Pique'den magazin gündemine bomba gibi düşen bir cevap geldi.
15.01.2023 Cadde
Kadın düşmanı olmakla suçlandı
Kadın düşmanı olmakla suçlandı Shakira’nın şarkısında, kendisini aldattığı için kızdığı eski sevgilisi Pique’nin kız arkadaşını aşağılaması tepki gördü.
15.01.2023 Dünya
Shakira'dan Pique'ye gönderme! 'Bir Rolex'i bir Casio ile takas ettin'
Shakira'dan Pique'ye gönderme! 'Bir Rolex'i bir Casio ile takas ettin' Futbol camiasının ünlü ismi Gerard Pique ile dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, 'ihanet' iddialarının ardından yollarını ayırmış; yıldız futbolcu, 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Clara Chia Marti ile aşk yaşamaya başlamıştı. Geçtiğimiz ay çocuklarının velayeti için mahkemeye çıkan ikiliden güzel şarkıcı, yeni çıkardığı şarkısında Pique ve yeni sevgilisi Clara'ya yaptığı göndermelerle magazin gündemine oturdu.
13.01.2023 Cadde
Sinema dünyasının ikonik saatleri
Sinema dünyasının ikonik saatleri Filmin yıldızları kimi zaman afişte yazan başrol oyuncuları kimi zaman da onlardan rol çalan saatler.
8.01.2023 Pazar
Bir Pink Floyd Davası
Bir Pink Floyd Davası Ekim 1986. Eğer daha kesin konuşmak gerekirse, takvim yapraklarında ve o vakitler için müthiş teknolojik gelen Casio saatlerin ekranlarında yazdığı üzere 31 Ekim 1986. O 31 Ekim bir cuma gününe denk geliyordu ve o cuma günü, Roger Waters Pink Floyd’a dava açtı
31.10.2021 Kültür Sanat
En uzun günde kaykay festivali
En uzun günde kaykay festivali Spor tutkunlarını 30 yılı aşkın süredir en iyi outdoor, extreme spor, tenis ve koşu malzemeleri ile buluşturan ve zengin ürün koleksiyonuyla kaykaycıların bir numaralı adresi olan SPX, 21 Haziran Dünya Kaykay Günü’nü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor İstanbul’un desteğiyle bir kaykay festivaline dönüştürecek.
18.06.2021 Tatil
Casio Wear OS temelli G-Shock akıllı saatini tanıttı!
Casio Wear OS temelli G-Shock akıllı saatini tanıttı! Apple Watch söylentileri ortalıkta dolanırken, Casio’nun Google Wear OS temelli ilk G-Shock akıllı saati tanıtıldı. Sağlamlığı ve sporculara özel geliştirilen özellikleri, G-Squad Pro serisinin bir parçası olarak tanıtıldı.  GSW-H1000, bir dizi spor özelliğine sahip ve aynı zamanda renkli ekranı bünyesinde barındırıyor.
1.04.2021 Teknoloji
Vadistanbul Extreme Fest başlıyor
Vadistanbul Extreme Fest başlıyor Serbest düşüş, tırmanış, motocross, kaykay, drift, bisiklet ve çok dahası. Tüm limitlerin zorlanacağı, enerjisi en yüksek festival ‘Vadistanbul Extreme Fest’ başlıyor.
7.08.2018 Kültür Sanat
Casio’nun kurucusu hayatını kaybetti
Casio’nun kurucusu hayatını kaybetti Ünlü Japon markası Casio’nun kurucusu Kazuo Kashio hayata veda etti...
21.06.2018 Ekonomi
Sörf aşkına bir buluşma
Sörf aşkına bir buluşma Maat markası Casio G-SHOCK, 35. yıldönümü kapsamındaki etkinliklerinden bir yenisini, dünyanın sayılı rüzgâr sörfü yapılan beldelerinden biri olan Alaçatı’da düzenledi.
25.05.2018 Ege
Android Oreo sürümü hangi akıllı saatlerde olacak?
Android Oreo sürümü hangi akıllı saatlerde olacak? Google, yeni Android Wear 8.0 Oreo sürümünün hangi akıllı saatlerle uyumlu olduğunu açıkladı. İşte Android Wear Oreo 8.0 güncellemesini alacak akıllı saatler...
12.12.2017 Teknoloji
Android Wear 2.0 güncellemesi bazı cihazlar için ertelendi
Android Wear 2.0 güncellemesi bazı cihazlar için ertelendi Google’ın giyilebilir ürünler için hazırladığı işletim sistemi Android Wear 2.0'ın bir yazılım açığı nedeniyle dağıtımının bekletildiği belirtildi.
1.04.2017 Teknoloji
En yeni en moda
En yeni en moda İpekyol denim’de kısa paçalı modellerden skinny’ye, retro tarzdan rahat modellere pek çok jean seçeneği bulabilirsiniz.
24.03.2017 Cumartesi
G-Shock’tan koleksiyonerlere özel 34 bin TL'lik saat
G-Shock’tan koleksiyonerlere özel 34 bin TL'lik saat Casio’nun sadece 300 adet üretilen özel ürünü G-Shock MR-G, üçüncü nesil Tsuiki zanaatkarı olan Usta Bihou Asano’nun elinden çıktı. Fiyatı ise 34 bin TL.
24.03.2017 Teknoloji
G-Shock’tan koleksiyonerlere özel 34 bin TL'lik saat
G-Shock’tan koleksiyonerlere özel 34 bin TL'lik saat Casio’nun sadece 300 adet üretilen özel ürünü G-Shock MR-G, üçüncü nesil Tsuiki zanaatkarı olan Usta Bihou Asano’nun elinden çıktı. Fiyatı ise 34 bin TL.
24.03.2017 Teknoloji
Android Wear 2.0 kısa süre sonra yayınlanacak
Android Wear 2.0 kısa süre sonra yayınlanacak Google, Android Wear işletim sisteminin yeni versiyonunu kısa bir süre sonra yayınlayacak.
12.01.2017 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Casio ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.