Çavuşoğlu

Çavuşoğlu

Son dakika Çavuşoğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Çavuşoğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Çavuşoğlu haber sayfamızda...

Çavuşoğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.390 çavuşoğlu haberi bulunmuştur.
Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Türkiye ve Balkanlar ayrılmaz bir bütündür
Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Türkiye ve Balkanlar ayrılmaz bir bütündür AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Bahçelievler’de düzenlenen ‘Rumeli Balkan İftar Sofrası’ programına katıldı. Programda konuşan Kurum, “Bizim Balkanlarda yüzlerce yıllık tarihimiz ve ecdadımız tarafından inşa edilmiş binlerce eserlerimiz var. Osmanlı’nın bir çınar gibi büyüdüğü Balkanlar her zaman anavatan olmuştur. Bu yüzden Türkiye ve Balkanlar ayrılmaz bir bütündür. Bizim Balkanlarla ortak tarihimiz, var. Mazimiz var ve elbette ortak bir istikbalimiz var. Bu topraklar bize emanettir. Bu topraklar Türkiye’ye emanettir. Ve biz bu emanete sonuna kadar sahip çıkacağız” dedi.
25.03.2024 Gündem
Yunanistan'a ABD'den F-35 şoku! İtiraf ettiler: 5. nesil değil türünün en eski örneği
Yunanistan'a ABD'den F-35 şoku! İtiraf ettiler: 5. nesil değil türünün en eski örneği Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias, Yunan Hava Kuvvetleri ve Türkiye'nin Mavi Vatan politikalarına ilişin değerlendirmelerde bulundu. Dendias ayrıca ABD'den satın aldıkları F-35'lere ilişkin adeta bir itirafta bulundu.
25.03.2024 Dünya
CHP Genel Başkanı Özel: Her emekliye 7 bin lira seyyanen zam lazım
CHP Genel Başkanı Özel: Her emekliye 7 bin lira seyyanen zam lazım CHP Genel Başkanı Özgür Özel, memleketi Manisa'daki Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi.
23.03.2024 Gündem
Ajda Pekkan'ın eski aşkı Bülent Çavuşoğlu ile görüntülendi! Etel Sason yüzünü gizledi
Ajda Pekkan'ın eski aşkı Bülent Çavuşoğlu ile görüntülendi! Etel Sason yüzünü gizledi 'Süperstar' lakaplı Ajda Pekkan (78) ile kendisinden 22 yaş küçük Bülent Çavuşoğlu'nun sekiz yıllık ilişkisi 2020'de sona ermişti. Yıllara meydan okuyan sanatçının, iş insanının ihanetine uğradığı iddiası uzun süre konuşulmuştu. Çavuşoğlu, ayrılık sebebi olarak gösterilen Pekkan'ın eski menajeri Etel Sason ile Nişantaşı'nda ortaya çıktı.
14.03.2024 Cadde
Keserli komşu cinayeti sanığının cezası belli oldu
Keserli komşu cinayeti sanığının cezası belli oldu Kayseri’de Hasibe Soykuk'u (51), keserle öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan komşusu İsmail Kocatürk (45), ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
13.03.2024 Gündem
KKTC’de üniversite krizi büyüyor
KKTC’de üniversite krizi büyüyor Sahte diploma, yolsuzluk, kaçak kurumlar… ‘Üniversite adası’ KKTC’de büyük kriz var. Eğitimciler, üniversite sayısının kontrolsüzce artırılması, yeterli denetimlerin yapılmaması nedeniyle yaşananların şaşırtıcı olmadığı görüşünde.
13.03.2024 Eğitim
Fatih Tekke: 3 puan bizim için çok değerli, biraz nefes aldık
Fatih Tekke: 3 puan bizim için çok değerli, biraz nefes aldık Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke ve kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Sivasspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.
9.03.2024 Alanyaspor
İsveç kararının ardından ABD'den ilk hamle! Putin'i kızdıracak B-52 görüntüsü
İsveç kararının ardından ABD'den ilk hamle! Putin'i kızdıracak B-52 görüntüsü İsveç'in NATO'ya girmesinden hemen sonra ABD bombardıman uçakları bölgeye gitti. Konuyla ilgili hem ABD hem de Rus kanadından peş peşe açıklamalar geldi.
8.03.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e tepki:  Ayakları titremeye başladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e tepki: Ayakları titremeye başladı Antalya'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e tepki göstererek, "Hangi kılığa gireceklerini şaşırdılar. Görüldüğü gibi sandıkta hesaba çekilecekleri günler yaklaştıkça bunların ayakları titremeye başladı." şeklinde konuştu.
2.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Antalya'da
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Antalya'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1-3 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek Antalya Diplomasi Forumu münasebetiyle Antalya'ya geldi.
29.02.2024 Gündem
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için haydi görev başına!
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için haydi görev başına! Dile kolay; tam 69 yıldır dimdik ayakta sizlerle ortaklaşa kurduğumuz ve her sene üstüne yeni bir tuğla koyduğumuz geleneksel Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri bu yıl yine nefesleri kesecek. Elde ettikleri inanılmaz başarılarla Türk halkının göğsünü kabartan adaylar 2023’ün en iyisi olmak için sevenlerinden oy bekleyecek.
29.02.2024 Skorer
Kurum'dan İmamoğlu'na: Bir otobüs koymaktan acizler
Kurum'dan İmamoğlu'na: Bir otobüs koymaktan acizler AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Kartal’da Uğur Mumcu Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Kurum'un gündeminde kentsel dönüşüm projeleri ve ulaşım vardı.
28.02.2024 Haberler
Kurum'dan İmamoğlu'na: Bir otobüs koymaktan acizler
Kurum'dan İmamoğlu'na: Bir otobüs koymaktan acizler AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Kartal’da Uğur Mumcu Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Kurum'un gündeminde kentsel dönüşüm projeleri ve ulaşım vardı.
28.02.2024 Gündem
Yunan Savunma Bakanı Dendias'tan Türkiye itirafı: Kuşatmaya hazırlanıyorlar
Yunan Savunma Bakanı Dendias'tan Türkiye itirafı: Kuşatmaya hazırlanıyorlar Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias,Türkiye'nin son aylarda dış politikadaki hamlelerini yorumladı. Olası bir savaş konusuna da değinen Dendias adeta "Ulusal egemenliğimiz için çalışıyorum" dedi.
25.02.2024 Dünya
Devlet Bahçeli, TGF Başkanı Eroğlu ve güreş milli takımını kabul etti!
Devlet Bahçeli, TGF Başkanı Eroğlu ve güreş milli takımını kabul etti! MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Türkiye Güreş Federasyonu (TGF) Başkanı Dr. Şeref Eroğlu ile Avrupa Güreş Şampiyonası'nda tarihi başarılara imza atan güreş milli takımını kabul etti.
23.02.2024 Diğer
Bahçeli, şampiyon güreşçileri kabul etti
Bahçeli, şampiyon güreşçileri kabul etti Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda şampiyon olan sporcuları makamında kabul etti.
23.02.2024 Gündem
Nesrin Baş: Bayrağımızı dalgalandırdığımı hayal ettim!
Nesrin Baş: Bayrağımızı dalgalandırdığımı hayal ettim! Avrupa Güreş Şampiyonası'nda altın madalyanın sahibi olan Nesrin Baş, şampiyonluğu sonrası konuştu.
16.02.2024 Güreş
Kadın güreşçiler Avrupa ikincisi oldu!
Kadın güreşçiler Avrupa ikincisi oldu! Romanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Türkiye, takım halinde Avrupa ikincisi oldu.
16.02.2024 Güreş
Bakan Bak'tan milli güreşçilere tebrik mesajı!
Bakan Bak'tan milli güreşçilere tebrik mesajı! Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda madalya kazanan milli güreşçiler Buse Tosun Çavuşoğlu, Yasemin Adar Yiğit ile Evin Demirhan Yavuz'u tebrik etti.
15.02.2024 Güreş
Buse Tosun Çavuşoğlu'ndan olimpiyat hedefi!
Buse Tosun Çavuşoğlu'ndan olimpiyat hedefi! Avrupa şampiyonu Buse Tosun Çavuşoğlu, hedefinin olimpiyatlarda altın madalya olduğunu açıkladı.
15.02.2024 Güreş
Buse Tasun Çavuşoğlu, Avrupa şampiyonu!
Buse Tasun Çavuşoğlu, Avrupa şampiyonu! Romanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nın finalinde Tetiana Sova Rizhko'yu 5-2 yenen Buse Tosun Çavuşoğlu altın madalyanın sahibi oldu.
15.02.2024 Güreş
Kadın milliler, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda finale yükseldi!
Kadın milliler, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda finale yükseldi! Romanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Buse Tosun Çavuşoğlu, Evin Demirhan Yavuz ve Yasemin Adar Yiğit altın madalya için mücadele edecek.
14.02.2024 Güreş
Carlo Ancelotti'nin oğlundan Arda Güler'e müdahale! Gerçek ortaya çıktı
Carlo Ancelotti'nin oğlundan Arda Güler'e müdahale! Gerçek ortaya çıktı Real Madrid'in Girona'yı farklı mağlup ettiği maçta sonradan oyuna dahil olan ve takımına penaltı kazandıran Arda Güler'le ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. 18 yaşındaki on numaranın kazandırdığı penaltıyı kullanmamasının ardındaki ismin Carlo Ancelotti'nin oğlu Davide Ancelotti'nin olduğu iddia edildi.
15.02.2024 İspanya La Liga
Giovanni van Bronckhorst'tan Beşiktaş itirafı! 'Kulüp aramıyorum'
Giovanni van Bronckhorst'tan Beşiktaş itirafı! 'Kulüp aramıyorum' Rangers'tan ayrıldıktan sonra uzun süre boşta kalan ve Beşiktaş'la da anılan Giovanni van Bronckhorst suskunluğunu bozdu. Giovanni van Bronckhorst, Beşiktaş'la neden anlaşamadığını açıkladı.
14.02.2024 Beşiktaş
Alanyaspor Başkanı Çavuşoğlu'ndan hakem tepkisi: Sonuca direkt etki etti
Alanyaspor Başkanı Çavuşoğlu'ndan hakem tepkisi: Sonuca direkt etki etti Alanyaspor Başkan Hasan Çavuşoğlu, geçen pazar Süper Lig'de oynanan Fenerbahçe maçına ilişkin basın mensuplarına açıklamada bulundu.
14.02.2024 Alanyaspor

Benzer Haber Etiketleri

Çavuşoğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.