Caz

Caz

Son dakika caz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan caz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan caz haber sayfamızda...

Caz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.216 caz haberi bulunmuştur.
Seyirci de konsere dahil
Seyirci de konsere dahil Chromas ve Vokal Akademi Pop & Caz Koroları’nın şefi Başak Doğan, “Seyirciyle bir arada, daha önce hiç duyulmamış bir melodiyi birlikte oluşturup bunun keyfini sürebiliyoruz” diyor.
25.03.2024 Kültür Sanat
“İstanbul’da deniz festivali yapılabilir”
“İstanbul’da deniz festivali yapılabilir” “Aşk Olsun O Kayıklara! - İstanbul’da ‘Kürek Devrine’ Dair” adlı çalışmaya imza atan Prof. Dr. Artun Ünsal, “İstanbul Caz Festivali, İstanbul Film Festivali yapılıyor ama İstanbul’da hiçbir deniz festivali yapılmıyor. Kayıkların replikaları yapıldığı takdirde bu mehtap alayları senenin bir iki gününde İstanbul Mehtap Alemleri şeklinde düzenlenebilir” diyor.
23.03.2024 Pazar
Bu kez caz yaptı!
Bu kez caz yaptı! İrem Derici, yeni şarkısı ‘Milyonda Bir’le hayranlarını şaşırttı.
23.03.2024 Cadde
Bora Gencer: Tolga Savacı'nın haklı gerekçeleri vardı!
Bora Gencer: Tolga Savacı'nın haklı gerekçeleri vardı! Bodrum'da yaşayan Bora Gencer, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Bir dönem adından sıkça söz ettiren şarkıcı, 60 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu Amerika'da hayatını kaybeden oyuncu Tolga Savacı hakkında konuştu.
1.03.2024 Cadde
Taş Kağıt Makas'ın Alev'i Serra Arıtürk kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı?
Taş Kağıt Makas'ın Alev'i Serra Arıtürk kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı? Kanal D ekranlarının yeni dizisi Taş Kağıt Makas bu akşam ilk bölümü ile ekranlara geliyor. Taş Kağıt Makas dizi oyuncuları merak ediliyor. Dizinin başrolünde yer alan Alev Dönertaş rolüyle Serra Arıtürk oldu. Peki, Taş Kağıt Makas dizisinin Taş Kağıt Makas'ın Alev'i Serra Arıtürk kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı?
28.02.2024 Bilgi Rehberi
Fantastik dörtlüyle tanışmaya hazır mısınız?
Fantastik dörtlüyle tanışmaya hazır mısınız? Altı stüdyo albümü ve sayısız ödülle caz dünyasının saygın isimlerinden, cazın fantastik dörtlüsü Portico Quartet, 30 Nisan’da İstanbul’a geliyor.
23.02.2024 Kültür Sanat
İğneada’da caz ‘köklerden göklere’
İğneada’da caz ‘köklerden göklere’ Doğanın eşsiz güzellikleri arasında gerçekleşecek “İğneada: Caz Maz” programı açıklandı! Katılımcılarını ‘köklerden göklere’ bakmaya davet eden festival Türkiye’de cazın ritmini tutacak.
22.02.2024 Kültür Sanat
Tariria’da sanat vakti
Tariria’da sanat vakti Van’ın yeni kültür, sanat ve gastronomi durağı Tariria, şehrin kültürel ve mitolojik mirasını modern bir perspektifle yeniden canlandırmaya hazırlanıyor.
18.02.2024 Kültür Sanat
Sezen Aksu büyük aşkı Onno Tunç'u andı: Deliler gibi özledim
Sezen Aksu büyük aşkı Onno Tunç'u andı: Deliler gibi özledim 7'den 70'e milyonlarca kişinin gönlüne taht kuran usta sanatçı Sezen Aksu sahne aldığı konserde büyük aşkı Onno Tunç'u andı. Aksu'nun 'Deliler gibi özledim' sözleri sevenlerini duygulandırdı.
14.02.2024 Cadde
Miyonları ekrana kilitleyen 'İnci Taneleri'nde 'Hatıran Yeter' sürprizi!
Miyonları ekrana kilitleyen 'İnci Taneleri'nde 'Hatıran Yeter' sürprizi! Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı 'İnci Taneleri', Dilber’in sırrının ortaya çıktığı üçüncü bölümünde yine milyonları ekrana kilitledi. Gecenin sürprizi ise Yılmaz Erdoğan’ın 'Hatıran Yeter' şarkısını söylemesi oldu.
9.02.2024 Cadde
66'ncı Grammy Ödülleri sahiplerini buldu!
66'ncı Grammy Ödülleri sahiplerini buldu! Yılın en çok beklenen etkinliklerinden biri olan Grammy Ödülleri, dün gece sahiplerini buldu. Birbirinden ünlü isimlerin kırmızı halıda boy gösterdiği tören, bu yıl da gösterişli bir şekilde gerçekleşti. İşte bu yıl 66'ıncı kez düzenlenen 2024 Grammy Ödülleri'ni kazananlar...
6.02.2024 Cadde
Mahkeme ‘dövmede telif olmaz’ dedi
Mahkeme ‘dövmede telif olmaz’ dedi Ünlü dövme sanatçısı Kat Von D’nin, bir arkadaşının koluna caz efsanesi Miles Davis portresini çizmesiyle gündeme gelen telif havası sona erdi.
31.01.2024 Kültür Sanat
İş Sanat’tan sıradışı konserler
İş Sanat’tan sıradışı konserler İş Sanat, “Sahne Hazır” sezonunda klasik müzik dünyasının önde gelen orkestralarını ve solistlerini, üç sıradışı konserle müzik tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor.
29.01.2024 Advertorial
Dijital Unkapanı’nda sesler yükseliyor
Dijital Unkapanı’nda sesler yükseliyor Her şey gibi müzik dinleme alışkanlıklarımız da değişti. Kasedi sarmak yerini çoktan tıklamaya bıraktı. Müzik sektörünün kalbinin attığı Unkapanı’nın yeriniyse dijital platformlar aldı. Sektörü yönlendiren dijital platformlar sunduğu imkânlar kadar sahte dinlenlemeler, gelir dağılımı ve ses kayıt kalitesiyle de tartışılıyor. Dijital Unkapanı’na kulak veriyoruz.
13.01.2024 Pazar
2 bin 400 metre yüksekte caz
2 bin 400 metre yüksekte caz Caz Maz, dördüncü yılına girerken Palandöken’de yeni bir başlangıç yapıyor.
10.01.2024 Kültür Sanat
Emoji Anlamları 2024: WhatsApp, Facebook ve Instagram'da En Çok Kullanılan Yüz, Kalp, El İşaretleri ve Hayvan Emojilerinin Anlamları
Emoji Anlamları 2024: WhatsApp, Facebook ve Instagram'da En Çok Kullanılan Yüz, Kalp, El İşaretleri ve Hayvan Emojilerinin Anlamları Emojiler WhatsApp, Twitter, Facebook, Snapchat, İnstagram gibi sosyal ağ platformlarında mesaj içeren ifadelerdir. Karşı tarafa yazılan mesajın anlamını desteklemek veya yüz ifadeleri anlatılmak isteneni ifade etmek için kullanılmaktadır. Teknolojinin gelişmesi akıllı telefonların hayatımıza girmesi ile birlikte kullanılmaya başlanmıştır. El, hayvan, insan, yüz ifadeleri, kalp ve çiçek gibi onlarca emoji bulunmaktadır. Emojilerin anlamı da kullanılan ifadeye göre değişiklik göstermektedir. WhatsApp yıldız, yüz, kalp, beyaz kalp, el işaretleri, hayvan, çiçek emojilerinin anlamları hakkında daha fazla bilgi almak için "Emojilerin Anlamı 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Teknoloji
Les McCann hayatını kaybetti
Les McCann hayatını kaybetti 50'den fazla albüm yayınlayan ve en büyük ticari başarısını 1969'da son 'Compared to What' ile elde eden Les McCann, yaşamını yitirdi.
2.01.2024 Cadde
Bu sefer tek burçta olmayacak! İşte Merkür Retrosu'nun 12 burca etkisi
Bu sefer tek burçta olmayacak! İşte Merkür Retrosu'nun 12 burca etkisi 2023 yılının son ve sıra dışı Merkür Retro’su başladı. Bu sabah saat 10.09’da Oğlak’ta başlayan Merkür Retrosu 23 Aralık sabah 09.17’de ise yay burcuna geçerek son buluyor. Peki bu Merkür Retro’su neden bu kadar önemli? Dünyaya farklı bir enerji ile dünyaya yaklaşırken hangi burcu ne bekliyor? Kimler 2023’Ün son ayında neler yaşayacak? Merak edilen her şeyi Astrolog Duygu Sevinç Sevin anlattı. İşte tüm detaylar…
13.12.2023 PembeNar
TBMM Başkanı Kurtulmuş Engelsiz Yaşam Fuarı'nda konuştu
TBMM Başkanı Kurtulmuş Engelsiz Yaşam Fuarı'nda konuştu TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve İstanbul Valisi Davut Gülİ 13.EYAF Expo Engelsiz Yaşam Fuarı ve Farkındalık Zirvesi'ne katıldı.
3.12.2023 Gündem
Ölüm hepsini yollarda buldu! Daha 20’lerindeki 4 müzisyeni hayattan koparan kazalar
Ölüm hepsini yollarda buldu! Daha 20’lerindeki 4 müzisyeni hayattan koparan kazalar 23, 24, 28 ve 29 yaşlarında 4 genç müzisyen hayalleri için yola koyulmuştu. Bu yolculuk aslında öncekilerine asla benzemeyen acı bir sonun ayak sesleriydi. Kiminin bestesi, kiminin sözleri ama hepsinin hayalleri ve mücadelesi yarım kalmıştı. İşte bir döneme damga vuran Kerim Tekin, Cliff Burton, Barış Akarsu ve Ajlan Büyükburç’un yollarda ölümsüzleşen hüzünlü hikâyeleri.
23.11.2023 Yaşam
Zara: Hâlâ aşkı arıyorum!
Zara: Hâlâ aşkı arıyorum! İlk evliliğini İskender Ulus'la (2002–2007) yapan), 2012'de dünyaevine girdiği gazeteci Akif Beki'den 2016'da boşanan ve bu birliktelikten bir kızı olan Türk Halk Müziği sanatçısı Zara, özel hayatı hakkında konuştu.
5.11.2023 Cadde
Eski bir dostla yeniden tanışma
Eski bir dostla yeniden tanışma Didem Balçın, Lila Gürmen ve Zeynep Şarlıgil’i buluşturan “Canlı Radyo: Paris’in Delileri” hem tanıdık hem yeni. Hem bir buluşma hem de bir tanışma.
5.11.2023 Kültür Sanat
Ankaralılar caza doyacak
Ankaralılar caza doyacak Ankara Caz Festivali için geri sayım başladı. Caz Derneği’nin Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle bu yıl 27’ncisini düzenlediği Uluslararası Ankara Caz Festivali, 15 Kasım’da Kerem Görsev konseriyle başlayacak.
4.11.2023 Kültür Sanat
Müziği iyilik için kullanmalıyız
Müziği iyilik için kullanmalıyız 45 yıllık kariyerine pek çok başarı sığdıran Marcus Miller, ‘Müziğimiz, sözlerimiz, eylemlerimiz, hepsi insanlarda yankı uyandırıyor, bu bağlantıyı büyük iyilik için kullanmak çok önemli’ diyor
31.10.2023 Kültür Sanat
Caz rüzgârı esecek
Caz rüzgârı esecek The Trio, cuma akşamı Suadiye’nin sanat mekânı Decollage Art Space’te sahne alacak.
31.10.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Caz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.