Adıyaman Çelikhan'da Çanakkale Şehitleri Anıldı

Çelikhan'da Çanakkale Şehitleri Anıldı

18.03.2019 - 16:27 | Son Güncellenme:

Çelikhan’da Çanakkale Şehitleri anıldı

Çelikhanda Çanakkale Şehitleri Anıldı

Selim SONKAYA/ÇELİKHAN(Adıyaman), (DHA)-ADIYAMAN’ın Çelikhan ilçesinde 18 Mart Çanakkale Şehitleri ve Deniz Zaferinin 104’ncü yıl dönümü için tören düzenlendi.

Çelikhan Kaymakamlığı tarafından düzenlenen törende Atatürk büstüne çelenk konulmasıyla başladı. Program sonuculuğunu Şehit Şeyho Şişman Anadolu Lisesi Edebiyat öğretmeni Akif Gültekin tarafından yapıldı. Çelikhan Kaymakamı Abdullah Demirdağ ve Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut Atatürk büstüne çelenk konulması ile başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti. Çelikhan Kaymakamı Abdullah Demirdağ, “18 Mart Çanakkale şehitleri anma deniz zaferinin 104’ncü yıl dönümü kutlamasında şehitlerimizi saygıyla andık. Türk Milletinin düşmana karşı vermiş olduğu çetin mücadelenin sonunda istiklal savaşının kazanılmasına giden yolda canını feda eden Aziz Şehitlerimizi minnet ve şükran ile anıyoruz” dedi.
Törene Çelikhan Kaymakamı Abdullah Demirdağ, Belediye Başkanı Mustafa Bulut, Garnizon Komutanı Recep Duran, İlçe Emniyet Amiri Hacı Bayram Arpacı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Acar, Siyasi Parti Başkanları ve Şehit aileleri katıldı.
FOTOGRAFLI

Yazarlar