Cemevi

Cemevi

Son dakika cemevi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan cemevi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan cemevi haber sayfamızda...

Cemevi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.476 cemevi haberi bulunmuştur.
İliç'te cansız bedenine ulaşılan işçilerden Uğur Yıldız son yolculuğuna uğurlandı
İliç'te cansız bedenine ulaşılan işçilerden Uğur Yıldız son yolculuğuna uğurlandı Erzincan’ın İliç ilçesindeki madende 13 Şubat'ta yaşanan toprak kaymasında, toprağın altında kalan ve 53 gün sonra cesedine ulaşılan 9 işçiden Uğur Yıldız (33) son yolculuğuna uğurlandı.
6.04.2024 Gündem
CHP'li Başkan Keskin'in oğlu toprağa verildi
CHP'li Başkan Keskin'in oğlu toprağa verildi CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin’in yaşamına son veren avukat oğlu Hüseyin Keskin (31), son yolculuğuna uğurlandı.
6.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: Murat Kurum başkanımız, İstanbul’un tüm hemşehrilerini kucaklayacak
Bakan Yerlikaya: Murat Kurum başkanımız, İstanbul’un tüm hemşehrilerini kucaklayacak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ümraniye’de ziyaretlerde bulundu. Bakan Yerlikaya, "İstanbul Büyükşehir’de Murat Kurum başkanımız, İstanbul’un tüm hemşehrilerini kucaklayacak, kuşatacak ve hiçbir ayrımcılık yapmayacağına biz yürekten inanıyoruz." dedi.
21.03.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya: Murat Kurum başkanımız, İstanbul’un tüm hemşehrilerini kucaklayacak
Bakan Yerlikaya: Murat Kurum başkanımız, İstanbul’un tüm hemşehrilerini kucaklayacak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ümraniye’de ziyaretlerde bulundu. Bakan Yerlikaya, "İstanbul Büyükşehir’de Murat Kurum başkanımız, İstanbul’un tüm hemşehrilerini kucaklayacak, kuşatacak ve hiçbir ayrımcılık yapmayacağına biz yürekten inanıyoruz." dedi.
21.03.2024 Gündem
CHP'li vekilden saz öpen Özel ve İmamoğlu'na tepki
CHP'li vekilden saz öpen Özel ve İmamoğlu'na tepki CHP Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi. Kendilerine hediye edilen sazı teslim alan iki isme yönelik Çakır, 'Saz öpmeyle Alevi olunmaz. Saz öpmeyle Alevi kandıramazsın' dedi. Bir yandan da CHP'nin Mamak adayına, cami ve Cemevlerine kümes ve tilki benzetmesi yapmasına tepki geldi.
15.03.2024 Gündem
Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok: Başkent 5 yıl geriye gitti
Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok: Başkent 5 yıl geriye gitti Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok Habertürk'te projelerini açıkladı. Göreve gelir gelmez suya yüzde 50 indirim yapacağını belirten Altınok, Başkent'in 5 yıl geriye gittiğini ve bir 5 yıl daha böyle gidemeyeceğini söyledi.
12.03.2024 Gündem
Eşi tarafından öldürüldü! Cenazesinde tabutunu kadınlar taşıdı
Eşi tarafından öldürüldü! Cenazesinde tabutunu kadınlar taşıdı Sancaktepe'de eşi tarafından silahla vurularak öldürülen Duygu Can, Kartal Cemevi'nde düzenlenen cenaze ile son yolculuğuna uğurlandı. Ayrıca bir grup kadın cenazede ‘kadına vuran eller kırılsın' şeklinde sloganlar atarak kadın cinayetlerine tepki gösterdi.
12.03.2024 Gündem
Cemevleri yasal ibadethane olmalı
Cemevleri yasal ibadethane olmalı Cemevi ziyaretinde konuşan Özel, “Bugün devlet maalesef yurttaşlarına eşit davranmıyor. Herkes eşit olması gerekirken Alevilere daha az eşit davranıyor. Elbette bütün mezhepler eşit olmalı. Onlara sağlanan hizmet eşit olacak. Cemevleri ibadethane olacak” dedi...
2.03.2024 Gündem
Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu gazetecilerin sorularını yanıtladı
Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu gazetecilerin sorularını yanıtladı CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ümraniye'de bulunan Kazım Karabekir Cemevi'ni ziyaret etti. Özel ve İmamoğlu gazetecilerin sorularını yanıtladı.
1.03.2024 Gündem
Murat Kurum: Bizim gerçeklerimize onların hayalleri bile ulaşamaz
Murat Kurum: Bizim gerçeklerimize onların hayalleri bile ulaşamaz İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Kartal'da düzenlenen mitingde yaptığı koruşmada, "Orhantepe Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projemizde olduğu gibi tüm Kartal’da mülkiyet sorununu tamamen ortadan kaldıracağız. Hiçbir vatandaşımızın İBB ile mülkiyet sorunu kalmayacak. Kartal’da tek bir riskli yapı kalmayıncaya kadar çalışacağız” dedi.
27.02.2024 Gündem
Roca’dan Akıllı Klozet Teknolojisi
Roca’dan Akıllı Klozet Teknolojisi Tasarımı günümüzün ihtiyaçlarına göre yeniden yorumlayan Roca, In-Wash® In-Tank® akıllı klozet ile son teknolojiyi banyolara taşıyor.
26.02.2024 Mimarlık
Murat Kurum, Kanal D'de açıkladı! 100 bin gence sermaye desteği
Murat Kurum, Kanal D'de açıkladı! 100 bin gence sermaye desteği AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Kanal D'de yayınlanan 'Neler Oluyor Hayatta' programında Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'ya açıklamalarda bulundu.
22.02.2024 Haberler
Murat Kurum, Kanal D'de açıkladı! 100 bin gence sermaye desteği
Murat Kurum, Kanal D'de açıkladı! 100 bin gence sermaye desteği AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Kanal D'de yayınlanan 'Neler Oluyor Hayatta' programında Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'ya açıklamalarda bulundu.
22.02.2024 Gündem
Murat Kurum Şirinevler'de vatandaşlarla sohbet etti! Dikkat çeken diyalog
Murat Kurum Şirinevler'de vatandaşlarla sohbet etti! Dikkat çeken diyalog İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Şirinevler’de esnaf ziyareti gerçekleştirdi, vatandaşlarla sohbet etti.
21.02.2024 Gündem
AK Parti'nin İzmir adayı Hamza Dağ: 50 bin sosyal konut kazandıracağız
AK Parti'nin İzmir adayı Hamza Dağ: 50 bin sosyal konut kazandıracağız AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, "İzmir'in dört bir tarafına söz veriyoruz 50 bin sosyal konut kazandıracağız" şeklinde konuştu.
18.02.2024 Gündem
Demokratlar ‘Türkiye İttifakı’nda
Demokratlar ‘Türkiye İttifakı’nda CHP Genel Başkanı Özgür Özel dün Ankara Yenimahalle’de Pir Sultan Abdal Cemevi’nin açılışına katıldı.
18.02.2024 Gündem
Ekrem İmamoğlu: Biz İstanbul'da darda kalana hizmet için koşarken Hızır aşkıyla koşuyoruz
Ekrem İmamoğlu: Biz İstanbul'da darda kalana hizmet için koşarken Hızır aşkıyla koşuyoruz Kadıköy Şahkulu Sultan Dergahı Cemevi'nde verilen Hızır lokması paylaşımında konuşan İmamoğlu, "Biz, bu şehirde her inancın belediye başkanıyız. Sünnilerin de belediye başkanıyız. Alevilerin de belediye başkanıyız. Şafilerin de belediye başkanıyız. Caferilerin de belediye başkanıyız. Yani her mezhebin belediye başkanıyız" açıklamasında bulundu.
17.02.2024 Gündem
Mansur Yavaş yeni projeyi açıkladı: Şehrimizin caddelerini prestijli hale getireceğiz
Mansur Yavaş yeni projeyi açıkladı: Şehrimizin caddelerini prestijli hale getireceğiz Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Bahçelievler 7'nci Cadde, Cemal Gürsel Caddesi, Demetevler'deki cadde, İstasyon Caddesi olmak üzere şehrimizin bazı caddelerini, prestijli cadde haline getireceğiz" dedi.
17.02.2024 Gündem
CHP Lideri Özel: Geçmişte birlikte olduklarımızı rakip çıkardılar
CHP Lideri Özel: Geçmişte birlikte olduklarımızı rakip çıkardılar CHP Genel Başkanı Özgür Özel Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bir açılışta konuştu. Özel "Karşımıza, geçmişte birlikte olduğumuz rakipler çıkardılar" dedi.
17.02.2024 Gündem
Siyaset vatandaşı duyma sanatıdır
Siyaset vatandaşı duyma sanatıdır Hatay’da adayın değişip değişmeyeceğinin sorulması üzerine Özel, “Lütfü Bey’e yönelik sitem cümlelerini duyduk. Milletin sesini duymak için sandıktan önceki en önemli gösterge anketlerdir. Anketlerde bir şey görürsek müdahale ederiz” dedi.
12.02.2024 Gündem
Adliyeye saldırısında DHKP-C’nin kilit isimleri gözaltında
Adliyeye saldırısında DHKP-C’nin kilit isimleri gözaltında İstanbul Çağlayan’da bulunan Adalet Sarayı’nın önünde önceki gün yaşanan ve bir vatandaşın ölümü, 2 teröristin ise etkisiz hale getirilmesiyle sonuçlanan terör saldırısı sonrası başlatılan soruşturmada, aralarında terör örgütü DHKP-C’nin kilit isimlerinin de bulunduğu 90 şüpheli gözaltına alındı.
8.02.2024 Gündem
Silahın tutukluk yapması katliamı önlemiş
Silahın tutukluk yapması katliamı önlemiş Santa Maria Kilisesi’ndeki ayine katılan Tuncer Murat Cihan’ı silahla öldüren DEAŞ’lı 2 teröristin de aralarında bulunduğu 51 kişi gözaltına alındı, 28’i sınır dışı edildi. Polonya plakalı araçla Sarıyer’e gelen teröristlerden birinin silahının tutukluk yapması olası katliamı önledi. Cihan’ın kiliseye saniyeler önce girdiği, teröristlerin ona kapı açtığı da ortaya çıktı.
30.01.2024 Gündem
AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok: Sizleri mahcup etmeyeceğiz
AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok: Sizleri mahcup etmeyeceğiz ABB başkan adayı Turgut Altınok ve AK Parti Mamak Belediye başkan adayı Asım Balcı, Mamak ilçesindeki restoranda Alevi federasyonu ve derneklerin temsilcileriyle bir araya geldi.
29.01.2024 Gündem
Annesi tabuta sarılıp ağladı! Gezmek amaçlı kiliseye gitmiş
Annesi tabuta sarılıp ağladı! Gezmek amaçlı kiliseye gitmiş Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'nde pazar ayini sırasında maskeli iki kişi tarafından düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden 52 yaşındaki Tuncer Murat Cihan, Kağıthane Hacı Bektaşı Veli cemevinde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
29.01.2024 Gündem
Muş Barosu Çocuk Hakları Merkezi'nden açıklama
Muş Barosu Çocuk Hakları Merkezi'nden açıklama MUŞ Barosu Çocuk Hakları Merkezi, Varto ilçesinde metruk evde ipte asılı bulunan 8'inci sınıf öğrencileri P.A. (14) ve Z.T.'nin (14) bedeninde cinsel istismar, darp ve cebir izine rastlanılmadığını açıkladı.
20.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cemevi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.