Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Cenazede yaşanan görüntüler tartışma yarattı

Türk sinema ve tiyatrosunun usta ismi Enis Fosforoğlu, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Fosforoğlu'nun cenazesinde bir görüntü şaşırttı. Görüntüdeki isim Selen Görgüzel'den açıklama geldi.

|

Geçirdiği kalp krizi sonucu 71 yaşında hayatını kaybeden tiyatro ve sinema sanatçısı Enis Fosforoğlu için Kadıköy Haldun Taner Sahnesi’nde dün tören düzenledi. Törene sanat camiasından birçok arkadaşı, öğrencileri ve sevenleri katıldı.

Son dönemde cenazelerde ünlülerle fotoğraf çektirme merakı büyük tepkilere neden olmuştu. Dün Enis Fosforoğlu’nun cenazesinde farklı bir durum yaşandı.

Yönetmen Hamdi Alkan, tabuta kapanıp, gözyaşı döken oyuncu eşi Selen Görgüzel’i görüntüledi. Fotoğraf çeken Hamdi Alkan'ı görenler hayrete düştü. (Posta)

SELEN GÖRGÜZEL'DEN AÇIKLAMA
Selen Görgüzel, eleştirilerin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı:
"Vicdansızsınız! Lanet olsun sizin magazin anlayışınıza! Benim acımı sorgulayacak kadar kendinizi Allahlaştırmaya kalkıyorsunuz! 'Baba' dediğim Enis abimi kaybetmişim yüreğim dağlanırken tabut başındaki fotoğrafımı paylaşıp, acımı şova döndüren sizsiniz! Bir de 'tabut başında poz verdi' diye haber yapmışsınız, yazıklar olsun size! Eşimden ben rica ettim 'Enis babamın tabut ve cenaze fotoğraflarını çek' diye çünkü hayat Instagram'dan ibaret değil. 'Aile arşiv' denilen bir şey var acını sevincini özel sakladığın! Ben çekip bir yerde mi paylaştım? Çeken siz! Haber yapan siz! Yerilen ben! Enis baba çok özür dilerim böyle saçma sapan bir magazin haberinde adın benim yüzümden geçtiği için!"

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.