Çengelköy

Çengelköy

Son dakika Çengelköy haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Çengelköy gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Çengelköy haber sayfamızda...

Çengelköy

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.406 çengelköy haberi bulunmuştur.
Kemalettin Tuğcu hakkında bilinmesi gerekenler
Kemalettin Tuğcu hakkında bilinmesi gerekenler Kemalettin Tuğcu’nun yeğeni gazeteci yazar Nemika Tuğcu, “Sırça Köşkün Masalcısı” adlı kitabında engelli oluşunu bir kusur sayıp 26 yaşına kadar münzevi bir hayat süren yazarın iç dünyasını anlatıyor
14.04.2024 Kültür Sanat
“İstanbul’da deniz festivali yapılabilir”
“İstanbul’da deniz festivali yapılabilir” “Aşk Olsun O Kayıklara! - İstanbul’da ‘Kürek Devrine’ Dair” adlı çalışmaya imza atan Prof. Dr. Artun Ünsal, “İstanbul Caz Festivali, İstanbul Film Festivali yapılıyor ama İstanbul’da hiçbir deniz festivali yapılmıyor. Kayıkların replikaları yapıldığı takdirde bu mehtap alayları senenin bir iki gününde İstanbul Mehtap Alemleri şeklinde düzenlenebilir” diyor.
23.03.2024 Pazar
'2029 sonunda raylı sistemlerimiz 650 kilometreleri bulacak'
'2029 sonunda raylı sistemlerimiz 650 kilometreleri bulacak' "Ulaşılabilir İstanbul Temalı Proje Tanıtım Toplantısı" nda konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "2029 sonunda 650 kilometreleri bulacak olan raylı sistemimiz 2029'dan sonraki ilk dönemde 750 kilometreye ulaşarak İstanbul'u hak ettiği raylı sistem ağına hep birlikte kavuşturacağız" dedi.
13.03.2024 Gündem
Kadınlar için söylediler
Kadınlar için söylediler Zuhal Olcay, İrem Derici ve Zeynep Bastık şarkılarını bu kez emekçi kadınlar için söyledi.
10.03.2024 Cadde
Murat Kurum'dan İstanbul trafiğini bitirecek projeler! Detayları canlı yayında açıkladı...
Murat Kurum'dan İstanbul trafiğini bitirecek projeler! Detayları canlı yayında açıkladı... İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, canlı yayında flaş açıklamalarda bulundu. Murat Kurum, İstanbul'da trafiği bitirecek detayları açıkladı. Kurum, "İstanbul'un 2 yakasına 2 büyük tünel yapacağız. 122 kilometrelik tünelle alternatif bir yol oluşturuyoruz." dedi.
4.03.2024 Gündem
Müzik nereye sen oraya
Müzik nereye sen oraya İngiltere’de bir turizm şirketi Taylor Swift’in “London Boy” şarkısından yola çıkarak şarkıda bahsi geçen yerlerin gezdirildiği turlar düzenliyor. İlk dinleyişte bir aşk şarkısı gibi görünse de insanın kafasına sahiden Londra’da turistik bir gezi yapma fikrini sokan bir şarkı “London Boy”. Shoreditch gecelerini, Brixton öğleden sonralarını bir göresiniz geliyor dinledikçe. Peki benzer turlar Türkiye’de düzenlenseydi, hani şarkılardan yola çıkılıp, nerelere gidilirdi acaba?
2.03.2024 Pazar
İPTAL OLAN VAPUR SEFERLERİ İSTANBUL: 29 Şubat Vapurlar iptal mi?
İPTAL OLAN VAPUR SEFERLERİ İSTANBUL: 29 Şubat Vapurlar iptal mi? İstanbul vapur seferleri yakından takip ediliyor. İşe ve okula gidecekler günün ilk dakikalarında vapur sefer saatleri ve iptal seferlerini araştırıyor. İşte, 29 Şubat iptal vapur seferleri...
29.02.2024 Bilgi Rehberi
İstanbul'a yeni metro hattı! Murat Kurum ilçe ilçe açıkladı
İstanbul'a yeni metro hattı! Murat Kurum ilçe ilçe açıkladı AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'a yeni metro hattı projesinin ayrıntılarını paylaşırken metrobüs hattının uzatılacağını belirtti.
27.02.2024 Haberler
İstanbul'a yeni metro hattı! Murat Kurum ilçe ilçe açıkladı
İstanbul'a yeni metro hattı! Murat Kurum ilçe ilçe açıkladı AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'a yeni metro hattı projesinin ayrıntılarını paylaşırken metrobüs hattının uzatılacağını belirtti.
28.02.2024 Gündem
Murat Kurum duyurdu: 5 bin 833 TL'den başlayan taksitle kentsel dönüşüm
Murat Kurum duyurdu: 5 bin 833 TL'den başlayan taksitle kentsel dönüşüm 'Risksiz İstanbul' sloganıyla düzenlenen toplantıda konuşan Murat Kurum, kentsel dönüşümde atılacak adımları tek tek sıraladı.
15.02.2024 Haberler
Murat Kurum duyurdu: 5 bin 833 TL'den başlayan taksitle kentsel dönüşüm
Murat Kurum duyurdu: 5 bin 833 TL'den başlayan taksitle kentsel dönüşüm 'Risksiz İstanbul' sloganıyla düzenlenen toplantıda konuşan Murat Kurum, kentsel dönüşümde atılacak adımları tek tek sıraladı.
15.02.2024 Gündem
Salatalık fiyatı aldı başını gitti
Salatalık fiyatı aldı başını gitti İstanbul başta olmak üzere büyükşehirlerde salatalık 80-100 liradan satılıyor. Kış aylarında üretimin az olduğu belirtilirken, birkaç hafta içinde fiyatların düşmesi bekleniyor.
11.02.2024 Ekonomi
Dünya bile 'Ajda'nın peşindeydi! Tiryakisi olmasa bugün bu bardak yoktu
Dünya bile 'Ajda'nın peşindeydi! Tiryakisi olmasa bugün bu bardak yoktu Her gün çay içtiğiniz ince belli büyük çay bardaklarının hikâyesini daha önce duydunuz mu? Tasarımcısının, isim anasının adını alan bardaklar için fazla uzağa gitmeye de gerek yok. İşte Süperstar'ın Beykoz Korusu'ndaki yürüyüşüyle başlayarak dünyada bile adından söz ettiren 'Ajda'nın ardındaki gerçek.
8.02.2024 Yaşam
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da ortalama trafik süresi 39 dakikaya düşecek
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da ortalama trafik süresi 39 dakikaya düşecek Katıldığı törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstabul'daki ortalama trafik süresinin 64 dakikadan 39 dakikaya düşeceğini söyledi. AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum'a da yerel seçimlerde destek isteyen Erdoğan, 'Bir taraftan belediyeler bir taraftan hükümet olarak ele ele vereceğiz ve ülkemizi ayağa kaldıracağız.' şeklinde konuştu.
29.01.2024 Gündem
Murat Kurum İstanbul vaatlerini sıraladı
Murat Kurum İstanbul vaatlerini sıraladı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu" toplantısıyla projelerini tek tek açıkladı.
25.01.2024 Haberler
Murat Kurum İstanbul vaatlerini sıraladı: Silivri'ye metrobüs, 2 yakaya tünel, emekliye destek, gençlere hibe...
Murat Kurum İstanbul vaatlerini sıraladı: Silivri'ye metrobüs, 2 yakaya tünel, emekliye destek, gençlere hibe... AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu" toplantısıyla projelerini tek tek açıkladı.
25.01.2024 Gündem
Üsküdar'da 4 katlı otoparkta yangın! Çok sayıda ekip sevk edildi
Üsküdar'da 4 katlı otoparkta yangın! Çok sayıda ekip sevk edildi Üsküdar'da bulunan  Kirazlıtepe Katlı Otoparkı'nda yangın çıktı. 4 katlı otoparktaki depoda çıktığı belirtilen yangın nedeniyle olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yoğun dumanın çıktığı otoparkta söndürle çalışmaları sürüyor.
20.01.2024 Gündem
‘İstanbullu’dan güçlü ve muktedir kimse yok’
‘İstanbullu’dan güçlü ve muktedir kimse yok’ İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı ve CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, dün İSKİ Bekardere Islahı Ve Çengelköy Çevre Projesi Temel Atma Töreni’ne katıldı.
16.01.2024 Gündem
Asi sultanın hüzünlü hikâyesi
Asi sultanın hüzünlü hikâyesi Sabiha Sultan, Vahideddin’in kızı, Abdülmecid Efendi’nin gelini. Atatürk’ün kalbini çalacak kadar eğitimli ve güzel, “Eşimi kendim seçerim” diyecek kadar cesur.
24.12.2023 Kültür Sanat
Kalyoncu ailesinin acı günü
Kalyoncu ailesinin acı günü İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat eden Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu'nun eniştesi Fahri Cengiz Kalyoncu son yolculuğuna uğurlandı.
21.12.2023 Ekonomi
İstanbul’da mezarlık hizmetlerine yüzde 54.15 zam
İstanbul’da mezarlık hizmetlerine yüzde 54.15 zam İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi Aralık Ayı Olağan Toplantısı'nda gerçekleştirilen oylamayla defin işlemleri ve mezarlık hizmetlerine yüzde 54.15 oranında zam yapıldı.
14.12.2023 Gündem
VAPUR SEFERLERİ İPTAL mi (30 Kasım)? 🚢 İDO - BUDO feribot seferleri, Şehir Hatları çalışıyor mu? İstanbul - İzmir iptal edilen seferler...
VAPUR SEFERLERİ İPTAL mi (30 Kasım)? 🚢 İDO - BUDO feribot seferleri, Şehir Hatları çalışıyor mu? İstanbul - İzmir iptal edilen seferler... Vapur ve feribot seferleri son durumu, olumsuz hava şartları nedeniyle öne çıkıyor. İstanbul'da vapur kullanacaklar ile feribot yolculuğu gerçekleştirecekler Vapur ve feribot seferlerinin durumunu araştırıyor. Şehir Hatları, İDO ve BUDO iptal seferler duyurularda yer aldı. İşte, İptal edilen vapur seferleri ile feribot seferleri...
29.11.2023 Bilgi Rehberi
Fırtına nedeniyle bazı Şehir Hatları ve İDO seferleri iptal edildi
Fırtına nedeniyle bazı Şehir Hatları ve İDO seferleri iptal edildi Marmara denizinde etkili olan fırtına nedeniyle bazı Şehir Hatları ve İDO seferlerinde iptaller yaşandı.
25.11.2023 Gündem
Son dakika! Dilan Polat’ın telefon konuşmaları ortaya çıktı: Komple sil sonra da temizle
Son dakika! Dilan Polat’ın telefon konuşmaları ortaya çıktı: Komple sil sonra da temizle Hakkında “Kara para aklama” soruşturması başlatılan ve tutuklanan sosyal medya fenomeni, güzellik merkezleri sahibi Dilan Polat’ın emniyette verdiği ifade ortaya çıktı. Öte yandan Dilan Polat’ın şirketlerine baskın yapıldığı dakikalarda yaptığı telefon konuşması da ifade tutanağında yer aldı.
7.11.2023 Gündem
İstanbul’un simge ağaçları
İstanbul’un simge ağaçları İstanbul’un güzelliğine güzellik katan çınar ağacı başta olmak üzere pek çok ağaç bulunuyor. İstanbul‘da sayısız semt, cadde ve sokak isimlerinin de ağaç isimlerinden oluşuyor.
29.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çengelköy ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.