Cengiz Arslan

Cengiz Arslan

Saadet Partisi Bursa 11 .sıra Adayı.

Cengiz Arslan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 833 cengiz arslan haberi bulunmuştur.
Denizli seçiminde son durum! Kazanan isim Bülent Nuri Çavuşoğlu oldu
Denizli seçiminde son durum! Kazanan isim Bülent Nuri Çavuşoğlu oldu Denizli'de 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre Büyükşehir Belediye Başkanlığını CHP'nin adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu kazandı. 15 ilçede CHP, 3 ilçede AK Parti 1 ilçede ise Yeniden Refah Partisi seçimi önde bitirdi.
1.04.2024 Gündem
Suç örgütlerine 'Mahzen-3' operasyonu! 55 kişi yakalandı
Suç örgütlerine 'Mahzen-3' operasyonu! 55 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Murat Özdemir ve Cengiz Arslan’ın yaptığı 2 ayrı suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Yerlikaya, düzenlenen 'Mahzen-3' operasyonlarının detaylarını da paylaştı.
4.03.2024 Haberler
Suç örgütlerine 'Mahzen-3' operasyonu! 55 kişi yakalandı
Suç örgütlerine 'Mahzen-3' operasyonu! 55 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Murat Özdemir ve Cengiz Arslan’ın yaptığı 2 ayrı suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Yerlikaya, düzenlenen 'Mahzen-3' operasyonlarının detaylarını da paylaştı.
4.03.2024 Gündem
Denizli’yi daima ileri taşıyacağız
Denizli’yi daima ileri taşıyacağız Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 31 Mart Yerel Seçimleri çalışmalarına Çameli ilçesinden başladı. 2014’ten bugüne Denizli’nin tamamında hizmet destanlarını yazdıklarını ifade eden Zolan, “Denizli’yi ileri taşıyacağız” dedi.
10.02.2024 Ege
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Büyükçekmece'deki bu görüntüye sert tepki: Utanın!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Büyükçekmece'deki bu görüntüye sert tepki: Utanın! Büyükçekmece Belediyesi'ne yönelik rüşvet operasyonu sırasında çıkan olaylarda yaşlı bir kadının boğazının sıkılması ve sözlü hakarete uğramasına Cumhurbaşkanı Erdoğan sert tepki gösterdi.
20.01.2024 Gündem
'Muhtar mı Oldun Kezban Yenge’ türküsünün mimarı Durmuş Yıldırım hayatını kaybetti
'Muhtar mı Oldun Kezban Yenge’ türküsünün mimarı Durmuş Yıldırım hayatını kaybetti Türkü severlerin usta sanatçı Hayri Dev’in yanında üç telli çalan adam olarak tanıdığı ve Denizli’nin Çameli ilçesinde yaşayan saz ustası Durmuş Yıldırım, 96 yaşında hayatını kaybetti.
20.05.2023 Cadde
Togg Çameli’nde büyük ilgi gördü
Togg Çameli’nde büyük ilgi gördü Denizli’nin Çameli ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde gerçekleştirilen etkinliklerde sergilenen yerli ve milli otomobil Togg, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.
19.05.2023 Ekonomi
Çiftçiye tohum ve bant desteği
Çiftçiye tohum ve bant desteği Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çameli’nde örtü altı sera üreticilerine zararlılara karşı sarı yapışkan bantı desteği ve hibeli silajlık mısır tohumu dağıtım töreni gerçekleştirdi.
13.05.2023 Ege
Çameli’nde voleybol, kurumları  bir araya getirdi
Çameli’nde voleybol, kurumları bir araya getirdi Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası tüm hızıyla devam ediyor.
18.01.2023 Ege
Çameli’nin doğalgaz hayali gerçek oluyor
Çameli’nin doğalgaz hayali gerçek oluyor Denizli’nin Çameli ilçesi doğalgaza kavuştu...
3.01.2023 Ege
Çameli’nde taşkınlara set çekildi
Çameli’nde taşkınlara set çekildi Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ın girişimleri ile Karabayır Mahallesi’nde Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapılan 9 adet tersip bentiyle olası su taşkınlarının önüne geçilecek. Mahalle sınırları içerisinde yer alan 2 bin dekar tarım arazisi de taşkınlardan korunmuş olacak. Tersip bentleri aynı zamanda yeraltı sularının beslenmesi ve vatandaşların sulama suyundan kullanılmasını sağlayacak.
26.12.2022 Ege
Meksika’dan ödülle döndüler
Meksika’dan ödülle döndüler Meksika’da yapılan Yamaç Paraşütü Dünya Süper Final Yarışması’nda,  Çameli Belediyesi Takımı, ikinci olarak kürsüye çıkma başarısı gösterdi.
19.12.2022 Ege
Çameli’nde sokaklar bakım ve onarımda
Çameli’nde sokaklar bakım ve onarımda Çameli’nde doğalgaz altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan cadde ve sokaklar, Büyükşehir ve Çameli belediyesinin işbirliğinde hızla yenileniyor.
15.12.2022 Ege
80 yıllık yol sorunu çözüme kavuşturuldu
80 yıllık yol sorunu çözüme kavuşturuldu Denizli Çameli Belediyesi, ilçe halkının ulaşım sorununu çözmek için çalışmalarını sürdürüyor. Akpınar Mahallesi Kötürler mevkiinde 80 yıldır ulaşım sorunu yaşanan yol, belediyenin desteğiyle çözüldü. Belediye ekipleri, Başkan Cengiz Arslan’ın talimatıyla 80 yıldır kapalı olan güzergâhı açtı.
5.10.2022 Ege
Öğrencilerle Siyah Güller Şehri'ne gitti
Öğrencilerle Siyah Güller Şehri'ne gitti Denizli Çameli'nde öğrenim gören öğrenciler, Siyah Güller Şehri Halfeti'yi Geziyorum projesi çerçevesinde Belediye Başkanı Cengiz Arslan’la Halfeti’yi gezdi.
3.10.2022 Ege
Öğrenciye ev konforunda yurt
Öğrenciye ev konforunda yurt Çameli Belediyesi, öğrencilerin barınma sorununu çözmek için harekete geçti.
19.09.2022 Ege
Yamaç Paraşütü Ön Dünya Kupası XC Open Yarışları öncesi antrenman uçuşları yapıldı
Yamaç Paraşütü Ön Dünya Kupası XC Open Yarışları öncesi antrenman uçuşları yapıldı Denizli’nin Çameli ilçesinde Yamaç Paraşütü Ön Dünya Kupası XC Open Yarışları'nın antrenman atlayışı gerçekleştirildi. Yaylacık Dağı'nda 2150 metre yükseklikte 18 ülkeden 52 yabancı, 24 yerli sporcu gökyüzünü süsledi.
28.08.2022 Diğer
Çameli’nde festival coşkusuna ara yok
Çameli’nde festival coşkusuna ara yok Çameli’nde festival coşkusu başladı. Yarın sona erecek olan 8. Uluslararası Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivali, ilçeyi renklendirdi.
26.08.2022 Ege
Çameli BLD gelecekten umutlu
Çameli BLD gelecekten umutlu Denizli 1. Amatör Lig E Grubu’na veda eden Çameli Belediyespor, yeni kurulan bir ekip olmasına rağmen gösterdiği performansla gelecek için umut verdi.
31.05.2022 Ege
Kahvaltıda buluştular
Kahvaltıda buluştular Çameli Belediyesi, anneler ve ailelerini kahvaltıda buluşturdu.
9.05.2022 Ege
Yemekler başkandan
Yemekler başkandan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Ramazan ayı botunca her akşam farklı bir sofraya konuk oluyor.
25.04.2022 Ege
Çameli cevizine destek
Çameli cevizine destek Denizli’nin Çameli ilçesinde 21-26 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası nedeniyle vatandaşlara Orman İşletme Müdürlüğü tarafından 9 bin adet ücretsiz aşılı ceviz fidanı dağıtımı yapıldı.
21.03.2022 Ege
Zor günde destek
Zor günde destek Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Kalınkoz Mahallesi’nde evi yanan Halil Kef ve ailesini, Belediye Meclis Üyesi İdris Öz ile birlikte ziyaret etti, geçmiş olsun dileklerini iletti.
7.02.2022 Ege
19’uncu sakin şehir geliyor
19’uncu sakin şehir geliyor Çameli Belediye Meclisi’nde konuşan Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Sakin Şehir (Cittaslow) çalışmaları hakkında bilgi verdi.
2.02.2022 Ege
Grand Prix Zagreb Open'da Türk rüzgarı esti
Grand Prix Zagreb Open'da Türk rüzgarı esti Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’te düzenlenen Grand Prix Zagreb Open turnuvasında zirve, Türk Milli Takımı'nın oldu. 23 ülkeden sporcunun katıldığı turnuvada milli sporcularımız 3 altın, 3 gümüş ve 6 bronz madalya kazanarak birinci olurken; Ukrayna ikinci, Norveç ise üçüncülüğü elde etti. 
31.01.2022 Güreş

Benzer Haber Etiketleri

Cengiz Arslan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.