Cengiz Ergün

Cengiz Ergün

Son dakika Cengiz Ergün haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Cengiz Ergün gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Cengiz Ergün haber sayfamızda...

Cengiz Ergün

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.005 cengiz ergün haberi bulunmuştur.
Cumhur İttifakı’nda 31 Mart tablosu! AK Parti 12 büyükşehir MHP 8 il kazandı
Cumhur İttifakı’nda 31 Mart tablosu! AK Parti 12 büyükşehir MHP 8 il kazandı Cumhur İttifakı ilk kez seçim yarışını muhalefetin gerisinde tamamladı. AK Parti 12 büyükşehir ve 12 il kazanırken 2019’da kazandığı 14’ü büyükşehir 39 il belediyesinin 18’ini kaybetti. MHP ise 8 ilde kazandı. MHP’nin 2019’da kazandığı 11 ilden 5’i CHP’ye, 2’si AK Parti’ye geçti.
1.04.2024 Gündem
Ünlüler ne umdu ne buldu?
Ünlüler ne umdu ne buldu? Her seçim demokratik bir yarış... Kazanmak da var kaybetmek de... 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin popüler isimlerinden de kazananlar ve kaybedenler oldu. Sonuçlar, tümüyle halkın tercihini yansıttı.
1.04.2024 Gündem
Ege’de büyük değişim
Ege’de büyük değişim Tüm Türkiye’nin merakla beklediği 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri gerçekleşti. Oy verme işleminin saat 17.00’de sona ermesinin ardından oy sayım işlemine geçildi. Ege Bölgesi’ndeki şehirlerde de sonuçlar belli oldu.
1.04.2024 Gündem
Özgür Özel'in sandığından CHP adayı çıktı
Özgür Özel'in sandığından CHP adayı çıktı CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Manisa'da oy kullandığı 1174 No'lu sandıktan CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek açık ara farkla ilk sırada çıktı. Zeyrek 197 oy alırken, MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Cengiz Ergün 42 oy aldı.
31.03.2024 Gündem
Gönüllerde ittifak çağrısı
Gönüllerde ittifak çağrısı CHP Genel Başkanı Özgür Özel, memleketi Manisa’da geçen yerel seçimde ittifak yaptıkları İYİ Parti’ye oy verdiğini belirterek bu kez İYİ Partililerden destek istedi: “Ben İYİ Partililerden, hiçbir yerde yapmadığım bir şeyi, burada kendime memleketimde, sizin evladınız için istiyorum.”
24.03.2024 Gündem
CHP Genel Başkanı Özel: Her emekliye 7 bin lira seyyanen zam lazım
CHP Genel Başkanı Özel: Her emekliye 7 bin lira seyyanen zam lazım CHP Genel Başkanı Özgür Özel, memleketi Manisa'daki Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi.
23.03.2024 Gündem
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı Yerel seçimlere sayılı günler kala SONAR Araştırma Şirketi kurucusu, kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı 31 Mart anket sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı.
21.03.2024 Gündem
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı! İşte İstanbul'da son durum...
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı! İşte İstanbul'da son durum... Yerel seçimlere sayılı günler kala SONAR Araştırma Şirketi kurucusu, kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı 31 Mart anket sonuçlarını açıkladı. Bayrakçı İstanbul İlçelerindeki son durumu rakamlarla anlattı. İşte detaylar...
14.03.2024 Gündem
Çalışma saatleri 40 saate mi düşürülecek? Bakan Işıkhan'dan açıklama geldi
Çalışma saatleri 40 saate mi düşürülecek? Bakan Işıkhan'dan açıklama geldi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çalışma saatlerinin düşürülmesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
24.02.2024 Haberler
Çalışma saatleri 40 saate mi düşürülecek? Bakan Işıkhan'dan açıklama geldi
Çalışma saatleri 40 saate mi düşürülecek? Bakan Işıkhan'dan açıklama geldi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çalışma saatlerinin düşürülmesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
24.02.2024 Ekonomi
Ergün yeni dönem projelerini anlattı
Ergün yeni dönem projelerini anlattı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Cengiz Ergün, 2024-2029 dönemi projelerini açıkladı.
17.02.2024 Ege
Bakan Şimşek Manisa iş dünyası ile buluştu: Manisa’mız ülke ekonominse önemli katkılar sunuyor
Bakan Şimşek Manisa iş dünyası ile buluştu: Manisa’mız ülke ekonominse önemli katkılar sunuyor Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Manisa iş dünyası ile bir araya geldi. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Kongre Salonunda gerçekleşen toplantıda Bakan Şimşek izlenen mali politikaları Manisa iş dünyası ile paylaşırken, iş dünyasının talep ve sorunlarını da dinledi. Ana hedeflerinin fiyat istikrarı olduğunu kaydeden Bakan Şimşek haziran ayıyla birlikte enflasyonda düşüş yaşayacaklarını da sözlerine ekledi.
7.02.2024 Ekonomi
MHP lideri Bahçeli'den taksici katiliyle ilgili 'vatandaşlıktan çıkarılsın' önerisi
MHP lideri Bahçeli'den taksici katiliyle ilgili 'vatandaşlıktan çıkarılsın' önerisi Manisa mitinginde konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz gün İzmir'de öldürülen taksicinin katiliyle ilgili bir öneride bulundu.
4.02.2024 Gündem
İşçiye yıllık yüzde 135 zam
İşçiye yıllık yüzde 135 zam Manisa Büyükşehir Belediyesi, 4 bin 615 personeli ilgilendiren toplu iş sözleşmesine imza attı.
27.01.2024 Ege
Mersin’de Soydan, Manisa’da Ergün ittifağın adayı
Mersin’de Soydan, Manisa’da Ergün ittifağın adayı MHP, 12’si il olmak üzere 55 belediye başkan adayını dün açıkladı.
11.01.2024 Gündem
MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Ergün kimdir? Cengiz Ergün kaç yaşında aslen nereli?
MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Ergün kimdir? Cengiz Ergün kaç yaşında aslen nereli? MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Ergün hayatı ve kariyeri merak edilen isimler arasında yer alıyor. 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde mevcut belediye başkanı olan Cengiz Ergün aday gösterildi. Peki MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Ergün kimdir?
10.01.2024 Bilgi Rehberi
21 yılda 92 milyar liralık yatırım
21 yılda 92 milyar liralık yatırım Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Manisa’da bir dizi incelemelerde bulundu.
6.01.2024 Ege
Bakan Uraloğlu Gediz Kavşağı'nda incelemelerde bulundu! 'Trafik yoğunluğu azalacak'
Bakan Uraloğlu Gediz Kavşağı'nda incelemelerde bulundu! 'Trafik yoğunluğu azalacak' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Manisa programı kapsamında Gediz Kavşağı'nda incelemelerde bulundu.
5.01.2024 Gündem
Bakan Tekin özel eğitim anaokulu açılışına katıldı
Bakan Tekin özel eğitim anaokulu açılışına katıldı Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ndeki İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı'nın ardından, Manisa Büyükşehir Belediyesine ziyarette bulundu.
28.12.2023 Gündem
Bakan Tekin: Manisa'da derslik ve öğretmen ihtiyacı açısından sorun kalmayacak
Bakan Tekin: Manisa'da derslik ve öğretmen ihtiyacı açısından sorun kalmayacak Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Manisa'da devam eden yatırımlarımızın proje bedeli 3,5 milyar TL civarında. Bu projelerin bir kısmı ihale edildi, bir kısmı ihale aşamasında, bir kısmı ihale sürecinde. Projeler tamamlandığında Manisa'da ciddi anlamda derslik ve öğretmen ihtiyacı açısından sorun kalmamış olacak" dedi.
28.12.2023 Eğitim
Şehitlerimize son görev! 6 şehirde 6 veda
Şehitlerimize son görev! 6 şehirde 6 veda Pençe-Kilit bölgesinde dün üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Cebrail Dündar’ın (25) cenazesi Mardin’de, Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem'in (25) cenazesi Gaziantep'te, Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan (22)'ın cezaesi Elazığ’da, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Arslan'ın (25) cenazesi, memleketi Yozgat'ın Sorgun ilçesinde toprağa verildi.
24.12.2023 Gündem
Ergün’ün projeleri beğeni topluyor
Ergün’ün projeleri beğeni topluyor Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, SONAR Araştırma şirketi tarafından yapılan Cumhur İttifakı’nın en başarılı büyükşehir belediye başkanları araştırmasında, ilk 3’te yer aldı.
4.11.2023 Ege
MHP'den yeni anayasa açıklaması
MHP'den yeni anayasa açıklaması İzmir, MHP Genel Merkezi'nin 2024 Yerel Seçimlerine yönelik gerçekleştirdiği 'Diyar Diyar Anadolu' Temalı Ege Bölge İstişare Toplantıları'ndan birine ev sahipliği yaptı.
22.10.2023 Gündem
‘Hayal ettiğimiz her proje gerçekleşti’
‘Hayal ettiğimiz her proje gerçekleşti’ 2020 yılında kurulan Muradiye OSB hızla büyüyerek hem ülke ekonomisine hem de istihdama katkı sunuyor.
30.09.2023 Ege
Pençe Kilit şehitlerine veda! Duygusal anlar
Pençe Kilit şehitlerine veda! Duygusal anlar Irak'ın kuzeyinde yürütülen operasyonda teröristlerin taciz ateşinde şehit olan kahramanların cenazelerinde duygulandıran anlar yaşandı.
11.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cengiz Ergün ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.