Evrensel sistem ve ilahi düzen her bir insanla tek tek ilgileniyor. İhtiyaçlarımız, dileklerimiz, taleplerimiz duyuluyor. Sorularımızın cevabı oldukça hızlı bir şekilde bizlere aktarılırken duyma ve alıp kullanmayı bize bırakıyorlar. İlahi düzen / evrensel sistem talep edileni sunar ve kalanını insana bırakır. Üzerine düşeni yapar ve sevgiyle izler. Alıp kullanmayana yeniden verir ve izlemeye devam eder.

Cennet tüm iyiliği ve güzelliği ile yanımızdadır. Yakınımızda, bizlerle birliktedir. Gözü, kulağı ve kalbi bizim için açıktır. Tüm niyeti insanlığı iyiye ve güzele taşımaktır. Ve bizlerden tek isteği sunulanı kullanmamızdır.

Haberin Devamı

Tüm sorularımız bireysel olarak cevaplanmaktadır. Tüm niyetlerimiz ve taleplerimiz de öyle. Yani sistem her birimizle tek tek ilgilenilmesi matematiği ile kurulmuştur. Dünyada var olan insan sayısından çok daha fazla insanlık için çaba sarf eden rehber varlıklar, üstatlar vardır. Taleplerinizi gönül rahatlığı ile dile getirin. Çünkü talepleri duymak ve karşılığını sunmak için bekleyen cennet işçileri var. Onların görevlerini ellerinden almayalım:)

Kendinize hak gördüğünüz, olmasına niyet ettiğiniz her şeyi dileyebilirsiniz. Dileklerinizi iletmenin en kolay yolu niyet etmektir. Taleplerinizin gerçekleşmesine niyetle birlikte şimdiki zaman ekini kullanarak oldukça hız kazandırabilirsiniz.

“...... yılının Ağustos ayında çok güzel bir tatile çıkıyorum, dinleniyorum, eğleniyorum.”

“...... yılı içinde hayal ettiğim evi satın alıyorum”

“En kısa zamanda en uygun partner ile çok sağlıklı ve güzel bir ilişkiye başlıyorum”

“Şimdi kendimi şifalandırıyor ve ağrıları bedenimden atıyorum.”

Olmasına niyet ettiklerimizi böylece hayalden gerçek seviyesine çıkarırsınız. Gerçek olarak algılanan her şey yaşamın içine dahil olur.

Her güne “Cennetin yardımını kabul ediyorum. Bana sunulan tüm iyiliği, güzelliği, yardımı alıp kullanmaya niyet ediyorum. Teşekkür ediyorum” diyerek başlamak kendinize ve sisteme güzel bir iyilik olacaktır.

Sevgilerimle,