Ceo

Ceo

Son dakika ceo haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ceo gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ceo haber sayfamızda...

Ceo

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21.852 ceo haberi bulunmuştur.
500 milyon dolar kaynak sağladı
500 milyon dolar kaynak sağladı Yapı Kredi, 500 milyon dolarlık ilave ana sermayeye dahil edilebilir borçlanma aracı ihracı gerçekleştirdi.
28.03.2024 Ekonomi
Nicolo Zaniolo transferinde trajik detay! Vefat etmeden önce teklifte bulunmuş
Nicolo Zaniolo transferinde trajik detay! Vefat etmeden önce teklifte bulunmuş Galatasaray'ın Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo için dikkat çeken bir teklif yapıldığı iddia edildi. Serie A temsilcisinde Nicolo Zaniolo ile ilgili transfer teklifindeki trajik detay ortaya çıktı.
27.03.2024 Galatasaray
Bankada parası olanlar dikkat: Mevduat faizleri daha da yükselecek mi?
Bankada parası olanlar dikkat: Mevduat faizleri daha da yükselecek mi? Merkez Bankası'nın politika faizini artırmasının ardından bankalar mevduat faizlerinde artışa gitti. Peki mevduat faizlerindeki yükseliş yatırımcı tercihini nasıl etkiliyor. Borsa, altın ve dövizdeki para mevduata gider mi? Banka mevduat faizlerinde daha da yükselecek mi? Ekonomist Belgin Maviş merak edilenleri cevapladı.
27.03.2024 Ekonomi
Halka arz geliri yatırıma gidecek
Halka arz geliri yatırıma gidecek 3.7 milyar liralık büyüklükle halka açılmaya hazırlanan IC Enterra Yenilenebilir Enerji’nin, halka arz gelirini yeni yatırımlarda kullanacağı bildirildi.
27.03.2024 Ekonomi
Megasaray Hotels Open’ın basın toplantısı gerçekleşti
Megasaray Hotels Open’ın basın toplantısı gerçekleşti 26-31 Mart tarihleri arasında Megasaray Tenis Akademi kortlarında gerçekleşecek WTA 125 kategorisindeki Megasaray Hotels Open’ın basın toplantısı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, milli sporcularımız Çağla Büyükakçay ve Zeynep Sönmez’in katılımıyla gerçekleşti.
26.03.2024 Tenis
Boeing'in tepe yöneticisi Calhoun yıl sonu görevden ayrılacağını açıkladı
Boeing'in tepe yöneticisi Calhoun yıl sonu görevden ayrılacağını açıkladı Calhoun'ın kararıyla birlikte şirketin üst düzey yönetiminde de değişiklik yaşanacak.
26.03.2024 Dünya
NATO'nun iklim değiştiren silahı! Bloomberg duyurdu: Savaş sadece füzelerden ibaret değil
NATO'nun iklim değiştiren silahı! Bloomberg duyurdu: Savaş sadece füzelerden ibaret değil Onlarca firmanın ortak olarak geliştirdiği ve iklim ve enerjide doğrudan etkisi olacağı belirtilen NATO'nun yeni projesine 1 milyar dolar bütçe ayrıldı. Uzmanlar ise proje hakkında "Çok derin bir şey geliyor" değerlendirmesinde bulunuyor.
26.03.2024 Dünya
AXA Sigorta Yetkinlik Akademisi kuruldu
AXA Sigorta Yetkinlik Akademisi kuruldu AXA Sigorta, çalışanları için AXA Yetkinlik Akademisi’ni (AYA) kurdu. Şirketten yapılan açıklamada şöyle denildi:
26.03.2024 Sigorta
Boeing CEO’su istifa edecek
Boeing CEO’su istifa edecek ABD’li uçak üreticisi Boeing’in CEO’su Dave Calhoun’un yıl sonunda görevinden ayrılacağı açıklandı.
26.03.2024 Ekonomi
Dünyanın her yerinden yazdılar! 'Nazik mesajlarınız beni çok etkiledi’
Dünyanın her yerinden yazdılar! 'Nazik mesajlarınız beni çok etkiledi’ İngiltere Veliaht Prensi William’ın eşi Prenses Kate (42) cuma günü kanser tedavisi gördüğünü açıkladıktan sonra dünyanın her yerinden şifa dileyen mesajlar aldı.
25.03.2024 Dünya
İngiliz Aston Martin, rakibi Bentley’in CEO’sunu kaptı
İngiliz Aston Martin, rakibi Bentley’in CEO’sunu kaptı İngiliz lüks otomobil üreticisi Aston Martin, rakibi Bentley’in CEO’sunu transfer etti.
24.03.2024 Ekonomi
Rekor indirme hızına ulaştı
Rekor indirme hızına ulaştı Türk Telekom ile ZTE iş birliğiyle Ankara Türk Telekom İnovasyon ve Test Merkezi’nde gerçekleştirilen 3’ü 1 arada 50G PON Combo (aynı anda 2.5G/10G/50G PON) denemesi tamamlandı.
23.03.2024 Ekonomi
Down sendromlu bireye istihdam
Down sendromlu bireye istihdam İş Gıda’nın Türkiye Down Sendromu Derneği iş birliği ile 2022 sonunda KFC ile başlattığı Bi’ İşim Var projesi büyüyor.
22.03.2024 Ekonomi
Türkiye fiberde Avrupa ikincisi
Türkiye fiberde Avrupa ikincisi Fiber ağ uzunluğunu 2023 yıl sonu itibarıyla 437 bin km’ye ulaştıran Türk Telekom Türkiye’yi eve kadar fiber erişim sayısında Avrupa’da ikinci sıraya taşıdı.
22.03.2024 Ekonomi
Paris Olimpiyat Oyunları'na katılacak milli sporculara destek anlaşması
Paris Olimpiyat Oyunları'na katılacak milli sporculara destek anlaşması Teknoloji şirketlerinden BtcTurk, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda yer alacak sporculara destek olmak amacıyla Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) ile resmi sponsorluk anlaşması imzaladı.
21.03.2024 Diğer
Türk Telekom'un faaliyetleri ile Türkiye eve kadar fiberde Avrupa’da zirveye oynuyor
Türk Telekom'un faaliyetleri ile Türkiye eve kadar fiberde Avrupa’da zirveye oynuyor Fiber altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürerek fiber ağ uzunluğunu 2023 yıl sonu itibariyle 437 bin km’ye ulaştıran Türk Telekom’un yoğun faaliyetleriyle Türkiye, FTTH Council Europe’a göre eve kadar fiber erişim sayısında Avrupa’da ikinci sıraya yükseldi.
21.03.2024 Ekonomi
'Taş Kağıt Makas' zirvede! Umut, Emirkıranlar'ın kabusu oldu
'Taş Kağıt Makas' zirvede! Umut, Emirkıranlar'ın kabusu oldu Kanal D’nin yeni dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'; tansiyonun hiç düşmediği, aksiyon dolu bir bölümle ekrana geldi.  Umut Tanrıkulu’nun (Ekin Koç) avukat olarak İstanbul’a dönmesi ve Emirkıranlar’dan intikam almak için beş yıl boyunca çalıştığı planı hayata geçirmesi gecenin en çok konuşulan konusu oldu.
21.03.2024 Cadde
Turizm ‘bayram’ ederek başlıyor
Turizm ‘bayram’ ederek başlıyor Ramazan Bayramı tatili 9 güne çıkınca turizm bölgelerinde yoğun hareketlilik için hazırlıklar başladı. Bu dönemde okulların ara tatili de olacak. Turizmciler, uzun bayram tatiliyle yaz sezonunun açılacağı görüşünde...
21.03.2024 Ekonomi
Carsten Knobel: Sürdürülebilirlik hedeflerimiz için durmaksızın çalışıyoruz
Carsten Knobel: Sürdürülebilirlik hedeflerimiz için durmaksızın çalışıyoruz Yapıştırıcı Teknolojileri ve Tüketici Markaları alanında faaliyet gösteren Henkel, 2023 Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayınladı. Şirketin CEO’su Carsten Knobel, “Sürdürülebilirlik hedeflerimizi hayata geçirmek için durmaksızın çalışıyoruz” diye konuştu.
20.03.2024 Ekonomi
Yapay zekaya ‘süper çip’ dopingi
Yapay zekaya ‘süper çip’ dopingi Amerikalı çip devi Nvidia, yapay zekaya yönelik en yeni çip ailesini tanıttı.
20.03.2024 Ekonomi
ABD'li teknoloji devi Nvidia yeni yapay zeka çipini tanıttı
ABD'li teknoloji devi Nvidia yeni yapay zeka çipini tanıttı ABD'li çip devi Nvidia, bazı işlemleri önceki çiplerden 30 kat hızlı yaptığı söylenen yeni yapay zeka çipini tanıttı.
19.03.2024 Dünya
Sperm ve yumurta tamamen değişecek! Mutant insanları üretip Marsa gönderecekler
Sperm ve yumurta tamamen değişecek! Mutant insanları üretip Marsa gönderecekler İngiliz basını milyarder Rus iş insanının Mars planını açıkladı. İnsan spermi ve yumurtasının tamamen değiştirilmesiyle elde edilecek mutant insanlar hakkındaki detaylar dünyada ses getirdi.
19.03.2024 Dünya
Mobil ekosisteme çözüm üretecek
Mobil ekosisteme çözüm üretecek Sürdürülebilir Mobilitenin Geleceği Zirvesi’nde konuşan AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken, sürdürülebilir mobilite alanında sigortanın vazgeçilmez bir parçası olduğunu vurguladı.
19.03.2024 Sigorta
Müşteri memnuniyeti ödülünü aldı
Müşteri memnuniyeti ödülünü aldı Ray Sigorta, ‘Şikayetvar’ platformu tarafından düzenlenen A.C.E Awards’ta üst üste 5’inci kez Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülü’ne layık görüldü.
19.03.2024 Sigorta
4. kez ‘Yılın Havalimanı’
4. kez ‘Yılın Havalimanı’ Dünya havacılık sektörünün prestijli yayınlarından ve havacılık sektörünün tüm ana kategorilerini ödüllendiren tek uluslararası etkinlik olan ‘Air Transport Awards’ta ödüller sahiplerini buldu. ‘Yılın Havalimanı’ ödülünün sahibi bu yıl da İGA İstanbul Havalimanı oldu.
19.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ceo ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.