Çevre Ve Şehircilik Bakanı

Çevre Ve Şehircilik Bakanı

Son dakika ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı haber sayfamızda...

Çevre Ve Şehircilik Bakanı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.273 çevre ve şehircilik bakanı haberi bulunmuştur.
Bakan Özhaseki: Evlerimizi depreme dirençli hale getirmek zorundayız
Bakan Özhaseki: Evlerimizi depreme dirençli hale getirmek zorundayız Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye'nin bir deprem bölgesi olduğunu belirterek, "Şu anda bile hareketli 500’e yakın fay hattı var. Nerede, ne zaman, hangisinin kırılacağını bilme ihtimalimiz yok" dedi.
13.03.2024 Haberler
Bakan Özhaseki: Evlerimizi depreme dirençli hale getirmek zorundayız
Bakan Özhaseki: Evlerimizi depreme dirençli hale getirmek zorundayız Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye'nin bir deprem bölgesi olduğunu belirterek, "Şu anda bile hareketli 500’e yakın fay hattı var. Nerede, ne zaman, hangisinin kırılacağını bilme ihtimalimiz yok" dedi.
13.03.2024 Ekonomi
Bakan Özhaseki, İstanbul için rakam verdi! '1 milyona yakın konutu dönüştürmeyi düşünüyoruz'
Bakan Özhaseki, İstanbul için rakam verdi! '1 milyona yakın konutu dönüştürmeyi düşünüyoruz' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "İstanbul’un dönüşümü için 385 milyar para kondu. İstanbul’da 1 milyona yakın konutu bakanlık vasıtasıyla dönüştürmeyi düşünüyoruz" dedi.
14.02.2024 Haberler
Bakan Özhaseki: İstanbul'u yenilememiz, dönüştürmemiz lazım
Bakan Özhaseki: İstanbul'u yenilememiz, dönüştürmemiz lazım Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da 5 bin 187 bağımsız bölümün temel atma ve yıkım törenine katıldı.
9.02.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 200 bin konut teslim edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 200 bin konut teslim edeceğiz Kahramanmaraş'ta 'Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çağlayan Adliyesi'nde gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin ilk açıklamayı yaptı. Hatay'daki sözlerine ilişkin de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Birileri Hatay'da söylediğimiz hükümet ve yerel yönetimlerin işbirliğine işaret ettiğimiz ifadelerin üzerinde tepiniyor. Yıllardır şu hakikati sürekli dikkate getiriyoruz. Hükümet olarak biz tüm belediyelere bütçeden almaları gereken payı eksiksiz gönderdik." ifadelerini kullandı.
6.02.2024 Haberler
17 Ağustos'taki depremde de dimdik ayaktaydı! İstanbul’un gözdesi Akaretler’in hikâyesi
17 Ağustos'taki depremde de dimdik ayaktaydı! İstanbul’un gözdesi Akaretler’in hikâyesi Günümüzden tam 149 yıl önce İstanbul’da dev bir projeye imza atılmış, Beşiktaş’ın en güzel manzaralı noktası Dolmabahçe Sarayı çalışanlarına saray olmuştu. ‘Sıraevler’in en büyük depremlere dayanan 150 yıla yakın hikâyesi mis gibi tarih kokuyor!
11.01.2024 Yaşam
Altın ve borsada yatırımı olanlar dikkat: Uyarı geldi
Altın ve borsada yatırımı olanlar dikkat: Uyarı geldi Geçen yılın son günlerinde 7200 puan seviyelerine kadar gerileyen borsa yeni yıl itibarıyla yükseliş gösterdi. Borsada dip seviye görüldü mü, yükseliş hareketi devam eder mi? Gram altında fiyatları etkileyen unsurlar neler?
8.01.2024 Ekonomi
Son dakika… AK Parti İBB başkan adayı Murat Kurum kimdir? Erdoğan’ın güvenini kazanması, kariyeri…
Son dakika… AK Parti İBB başkan adayı Murat Kurum kimdir? Erdoğan’ın güvenini kazanması, kariyeri… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) başkan adayının Murat Kurum olduğunu duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında ''İstanbul muradına kavuşacak, el ele vererek İstanbul'u fetret devrinden çıkaracağız'' dedi. İşte AK Parti'nin İBB adayı Murat Kurum'la ilgili tüm bilgiler...
7.01.2024 Gündem
Bakan Özhaseki: 5 sene bitince vatandaş ne yaptın diye soracak
Bakan Özhaseki: 5 sene bitince vatandaş ne yaptın diye soracak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, ömrünün vatandaşa hizmet etmekle geçtiğini vurgulayarak, “Hizmet dışında, başka hiçbir şey düşünmedim. Benden sonra gelen arkadaşlarım da aynısını yaptılar. Gece, gündüz demeden çalıştılar. Bizim arkadaşlarımızın yapmış olduğu çalışmalar zaten dillere destan. Görev süreleri boyunca hiçbir şey yapmayıp, koca koca bütçeleri algı operasyonları için harcayanlar 5 sene bittiğinde vatandaşa ne diyecekler, bilemiyorum. Onların da ömürleri bu dedikodular ve özellikle sosyal medyada kullandıkları birtakım sloganlarla geçecek.” dedi.
29.12.2023 Haberler
Bakan Özhaseki, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye gitti
Bakan Özhaseki, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye gitti Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, resmi temaslarda bulunmak üzere dün akşam Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye gitti.
15.11.2023 Ekonomi
Süleyman Demirel 99. doğum gününde anıldı
Süleyman Demirel 99. doğum gününde anıldı 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, 99. doğum günü dolayısıyla Isparta'daki anıt mezarında törenle anıldı.
1.11.2023 Gündem
Sıfır Atık Vakfı kuruldu
Sıfır Atık Vakfı kuruldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde yürütülen, 2017 yılında başlayan ve pek çok ülkenin sahiplendiği küresel bir çevre hareketine dönüşen “Sıfır Atık” projesi hedefleri doğrultusunda vakıflaşmaya da gidildi.
23.09.2023 Gündem
İşte yatırım ortamının iyileşmesi için talepler
İşte yatırım ortamının iyileşmesi için talepler Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Yatırım Ortamını İyileştirme Koordinasyon Kurulu önerilerinden doğan mevzuat paketlerini yapısal reform çalışmaları kapsamında yeni dönemde Meclis’imizin gündemine sunmayı planlıyoruz” dedi.
16.08.2023 Ekonomi
Abdi İpekçi yaşamaya devam edecek
Abdi İpekçi yaşamaya devam edecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Abdi İpekçi Basketbol Gelişim Merkezi’nin 2024 yılının Mart ayında açılacağını belirtti, “Burası maçlar, turnuvalar, yerli ve uluslararası organizasyonlarla 24 saat yaşayan, FIBA standartlarına sahip bir spor kompleksi olarak ülkemize hizmet verecek” dedi.
29.07.2023 Diğer
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye yakışır bir tesisi İstanbul'a kazandıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye yakışır bir tesisi İstanbul'a kazandıracağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Basketbol Gelişim Merkezi şantiyesinde incelemelerin ardından yaptığı açıklamada "Türkiye'ye yakışır bir tesisi İstanbul'a kazandıracağız. Kompleks 24 saat yaşayan bir merkez olarak spora hizmet edecek" dedi.
28.07.2023 Gündem
Ekrem İmamoğlu: Bu hızla biz İstanbul'u 70-80 yılda dönüştüremeyiz
Ekrem İmamoğlu: Bu hızla biz İstanbul'u 70-80 yılda dönüştüremeyiz 'İSKİ Bakırköy Yatırımları Tanıtım Programı'nda basın mensuplarının soruların yanıtlayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul'da on binlerce yapının değişmek zorunda olduğu bir zaman diliminde bu işin altından bir seferberlikle kalkabiliriz. Hep söyledim herkes bir şeyler yapıyor ama bu hızla biz İstanbul'u 70-80 yılda dönüştüremeyiz. O zaman depremin ne zaman olacağını bilmediğimiz, kapıda beklediği bir ortamda çok acele etmemiz lazım" dedi. 
18.07.2023 Gündem
'Yerinde Dönüşüm' projesine başvurular başladı! Bakan Özhaseki detayları açıkladı
'Yerinde Dönüşüm' projesine başvurular başladı! Bakan Özhaseki detayları açıkladı Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, 'Yerinde Dönüşüm' projesi ile ilgili merak edilenleri açıkladı.
17.07.2023 Ekonomi
Bakan Özhaseki Kahramanmaraş’ta: İnşallah bu yaraları saracağız
Bakan Özhaseki Kahramanmaraş’ta: İnşallah bu yaraları saracağız Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde bayram namazı kıldı. Depremzedeler ile bayramlaşan Bakan Özhaseki, “İnşallah bu yaraları saracağız, milletimizin yüzünü güldüreceğiz” dedi.
28.06.2023 Ekonomi
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki kimdir? Mehmet Özhaseki hayatı, kariyeri ve biyografisi
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki kimdir? Mehmet Özhaseki hayatı, kariyeri ve biyografisi Mehmet Özhaseki, yeni kabinede Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak görev aldı. 1994-98 yılları arasında Melikgazi, 98-2015 yılları arasında ise Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptı. 2015 seçimlerinde Kayseri Milletvekili olarak meclise girdi. İşte yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki hakkında bilinmeyenler...
5.06.2023 Bilgi Rehberi
Yeni dönemin ilk kabine toplantısı yarın yapılacak
Yeni dönemin ilk kabine toplantısı yarın yapılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin yeni kabinesini açıkladı. Bakanlar, devir teslim törenlerini bugün tamamlayacak. Yarın da ilk kabine toplantısı gerçekleştirilecek. Toplantıda ekonomi ve terörle mücadele başlıklarının öne çıkması bekleniyor.
5.06.2023 Gündem
İşte yeni Kabine
İşte yeni Kabine Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün tüm Türkiye’nin merakla beklediği yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’ni açıkladı. Sadece Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Kültür Ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy koltuğunu korurken, diğer üyelerin tamamı değişti. Piyasaların merakla beklediği isim Mehmet Şimşek, Hazine ve Maliye Bakanı oldu.
4.06.2023 Gündem
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki oldu
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki olarak Mehmet Özhaseki'yi atadı.
3.06.2023 Gündem
Son dakika... İşte yeni kabine listesi! Erdoğan tek tek açıkladı
Son dakika... İşte yeni kabine listesi! Erdoğan tek tek açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabine üyelerini açıkladı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz olurken, Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine Mehmet Şimşek getirildi. Milletvekili seçilen eski bakanlardan hiçbiri ise yeni kabinede yer almadı.
4.06.2023 Gündem
Bakan Kurum: Seçimde algı değil, hakikat kazandı
Bakan Kurum: Seçimde algı değil, hakikat kazandı Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı'nda seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
18.05.2023 Haberler
Bakan Kurum: Seçimde algı değil, hakikat kazandı
Bakan Kurum: Seçimde algı değil, hakikat kazandı Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı'nda seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
18.05.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Çevre Ve Şehircilik Bakanı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.