BB Erzurumspor, Aaron Samuel Olanare'yi transfer etti
BB Erzurumspor, Aaron Samuel Olanare'yi transfer etti TFF 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor, 27 yaşındaki forvet Aaron Samuel Olanare'yi transfer ettiğini açıkladı.
10.07.2021 1.Lig
Demba Ba'ya yönetilik ırkçı saldırıya 6 maç men!
Demba Ba'ya yönetilik ırkçı saldırıya 6 maç men! Senegalli futbolcuya ırkçı sözler sarf ettiği iddia edilen Zang Li, 6 maç men cezasına çarptırıldı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Demba Ba çılgına döndü!
Demba Ba çılgına döndü! Beşiktaş ve Göztepe'nin eski futbolcusu Demba Ba, takımı Shanghai Shenhua'nın deplasmanda Changchun Yatai ile oynadığı maçta çılgına döndü.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Kaleci saç baş yoldurdu!
Kaleci saç baş yoldurdu! Çin Süper Ligi'nde Changchun Yatai ile Shanghai SIPG arasında oynanan mücadelede Changchun Yatai kalecisi Yake Wu, iki kez üst üste hata yapınca iki gol birden kalesinde gördü ve büyük tepki çekti.  Öte yandan mücadele Changchun Yatai'nin 4-2 galibiyetiyle sonuçlandı.
10.07.2017 Futbol
Jackson Martinez hızlı başladı
Jackson Martinez hızlı başladı Çin Süper Ligi'ne rekor transfer ücreti ile transfer olan Jackson Martinez, Guangzhou forması ile ikinci maçını da boş geçmedi ve 3-0 mağlup ettikleri Changchun Yatai maçında yine golünü kaydetmeyi başardı.
12.03.2016 Futbol
Takım arkadaşını felç etti...
Takım arkadaşını felç etti... Çin Halk Cumhuriyeti - Süper Ligi'nde  Shanghai Shenhua ve Changchun YaTai arasındaki maçta Shenhua'lı oyuncu takım arkadaşını fena bir şekilde sakatladı...
17.10.2015 Futbol
Çin'de Ronaldo-Nani vakası!
Çin'de Ronaldo-Nani vakası! Çin'de Guangzhou ile Changchun Yatai'yi karşı karşıya getiren maçta ev sahibi ekibte Gao Lin'in harika vuruşuna kale çizgisi üzerinde dokunan Elkeson ofsaytta kalarak muhteşem bir golü önlemiş oldu.
25.03.2015 Futbol
Misimovic hayran bıraktı!
Misimovic hayran bıraktı! Eski Galatasaraylı Zvjezdan Misimovic Çin'de formasını giydiği Guizhou Renhe'nin Yatai ile karşılaştığı maçta çok şık bir gole imza attı.
15.09.2013 Futbol
En estetik topuk golü!
En estetik topuk golü! Çin Ligi'nde Changchun Yatai ile Shandong Luneng arasındaki maçta deplasman takımı oyuncusu Roda Antar muhteşem bir gole imza attı.
16.07.2013 Futbol
Zaman geçiren futbolcuyu yaka paça dışarı attılar!
Zaman geçiren futbolcuyu yaka paça dışarı attılar! Çinde oynanan maçta Shanghai Shenhua orta saha oyuncusu Wang zaman geçirmek için yerde uzun süre yatınca Changchun Yatai oyuncusu Matt McKay'ı çileden çıkarttı. McKay yerde yatan Wang'ı yaka paça saha dışına çıkardı.
27.06.2013 Futbol