Chp

Chp

Son dakika CHP haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan CHP gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan CHP haber sayfamızda...

Chp

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 101.043 chp haberi bulunmuştur.
Kobani davasında yeni gelişme! Sanıkların tahliye talebine ret
Kobani davasında yeni gelişme! Sanıkların tahliye talebine ret Kobani olaylarına ilişkin 108 sanığın yargılandığı davada, HDP eski eş genel başkanları Selahattin Demirtaş ile Figen Yüksekdağ'ın da aralarında bulunduğu tutuklu 18 sanığın tahliye talebi reddedildi.
17.04.2024 Gündem
YSK'dan Ordu ve Hatay için karar
YSK'dan Ordu ve Hatay için karar Yüksek Seçim Kurulu (YSK), İYİ Parti'nin Ordu, CHP'nin de Hatay Büyükşehir Belediyesi ve İskenderun İlçe Belediye Başkanlığı seçimlerine ilişkin yaptığı itirazla ilgili kararını açıkladı.
17.04.2024 Gündem
'Özgür Özel'in bu takındığı tavır olumlu'
'Özgür Özel'in bu takındığı tavır olumlu' BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘CHP’nin Genel Başkanı Sayın Özel’e kapımız açık’ açıklamalarına ilişkin, “Özgür Özel'in bu takındığı tavır gerçekten olumlu bir tavır. Cumhurbaşkanımızın kabulü de yine açıklamaları da olumlu. Bunun Türkiye'ye olumlu bir yansıması iç barışımız, birliğimiz açısından çok önemli” şeklinde konuştu.
17.04.2024 Gündem
Teleferik faciasında yürek yakan detay! Babasının öldüğünü kimse söyleyemedi
Teleferik faciasında yürek yakan detay! Babasının öldüğünü kimse söyleyemedi Antalya’da 1 kişinin hayatını kaybettiği teleferik kazasında yaralananların tedavileri devam ediyor. Hayatını kaybeden Memiş Gümüş'ün (54) büyük oğlu Lütfüllah Gümüş (17) taburcu edilirken, eşi Keziban Çapar Gümüş ise küçük oğlu Fatih Gümüş'ün (10) isteği üzerine onunla aynı odaya alındı. Fatih Gümüş'ün, babasının öldüğünden henüz haberinin olmadığı belirtildi.
17.04.2024 Gündem
İYİ Parti'de bir istifa daha!
İYİ Parti'de bir istifa daha! İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Taner Demirer istifa ettiğini duyurdu.
17.04.2024 Gündem
YSK'dan Ordu ve Hatay açıklaması
YSK'dan Ordu ve Hatay açıklaması Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Hatay seçimleri için ve İYİ Parti’nin Ordu seçimleri için yaptığı itirazlara ilişkin “Bugün muhtemelen görüşülür” dedi.
17.04.2024 Gündem
‘Kınanması gereken Netanyahu’dur’
‘Kınanması gereken Netanyahu’dur’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından yaptığı konuşmada İsrail-İran gerilimine değindi. Erdoğan, “İsrail hükümeti ateşi bölgeye yaymak için provokatif adımlar atmaktadır. Gerilimin müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir” dedi.
17.04.2024 Gündem
Bize oy verenleri pişman etmeyeceğiz
Bize oy verenleri pişman etmeyeceğiz CHP Genel Başkanı Özel, CHP’ye oy veren hiç kimseyi pişman etmeyeceklerini belirterek “Biz belediyeleri, ikinci yüzyılın ilk genel seçiminde Atatürk’ün partisini iktidar yapmak üzere aldık. Herkesi kucaklayacağız” dedi.
17.04.2024 Gündem
TBMM’de aritmetik değişti
TBMM’de aritmetik değişti Meclis, yaklaşık 1.5 aylık aranın ardından dün yasama mesaisine yeniden başladı.
17.04.2024 Gündem
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere atama müjdesi
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere atama müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan açıklamalarında öğretmen atamalarına ilişkin de konuştu.
16.04.2024 Gündem
Para sayma görüntüleri soruşturmasında yeni gelişme! 11 kişi daha ifadeye çağrıldı
Para sayma görüntüleri soruşturmasında yeni gelişme! 11 kişi daha ifadeye çağrıldı CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği iddia edilerek sosyal medyada yayınlanan para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada, CHP'li Şişli ve Maltepe eski belediye başkanlarının ifadelerinde ismi geçen 11 isim "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağrıldı. Savcılık ayrıca CHP İstanbul İl Başkanlığı'na yazı yazarak il binasının satın alınmasında toplanan bağış paralarının, il binasının satın alınması sürecinde kullanılıp kullanılmadığının tespiti için de ellerinde bulunan tüm bilgi, belge ve evrakların savcılığa gönderilmesini istedi.
16.04.2024 Gündem
AK Parti'li Çetin'den teleferik kazası yorumu: Başkan olması kimseyi ayrıcalıklı yapmaz
AK Parti'li Çetin'den teleferik kazası yorumu: Başkan olması kimseyi ayrıcalıklı yapmaz AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, teleferik kazası soruşturmasında tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'e ilişkin açıklamalarda bulundu.
16.04.2024 Gündem
YSK'dan 2 il, 11 ilçe, 7 belde için karar!
YSK'dan 2 il, 11 ilçe, 7 belde için karar! YSK'nın 8 siyasi partinin yaptığı, 2 il, 11 ilçe, 7 belde olmak üzere toplam 20 itirazı değerlendirerek karara bağladı.
16.04.2024 Gündem
'Bir ülkede 33 bin civciv ölse Dünya Sağlık Örgütü harekete geçer'
'Bir ülkede 33 bin civciv ölse Dünya Sağlık Örgütü harekete geçer' Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bir ülkede 33 bin tane civciv ölse Dünya Sağlık Örgütü harekete geçer, Birleşmiş Milletler, 'Salgın mı geliyor' diye rapor ister. 33 bin çocuk, kadın, genç ölüyor ve kimse kılını kıpırdatmıyorsa; orada bize düşen Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının davası olan Filistin davasına sahip çıkmaktır" dedi.
16.04.2024 Gündem
İlk kiraz hasat edildi! Manisa'da üretici umutlu
İlk kiraz hasat edildi! Manisa'da üretici umutlu Kuzey yarımkürenin ilk kirazının yetiştiği Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde üreticiler, bu yıl rekolte ve fiyatlardan umutlu olduklarını belirterek, fiyatların 100-150 TL bandının altına düşmemesini beklediklerini ifade ettiler.
16.04.2024 Ekonomi
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Haberler
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Gündem
CHP’de peş peşe seçim analizi toplantıları: Yeni dönemin yol haritası
CHP’de peş peşe seçim analizi toplantıları: Yeni dönemin yol haritası CHP, yerel seçimlerin ardından ilk MYK toplantısını dün yaptı. Toplantıda, yeni dönemin yol haritası ve izlenecek stratejiler ele alındı. Yarın ve perşembe Meclis grubu, cuma PM toplanacak.
16.04.2024 Gündem
‘Atılım ve yatırım dönemi’
‘Atılım ve yatırım dönemi’ İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi.
16.04.2024 Gündem
90 bin turist gelen tepe ıssız kaldı
90 bin turist gelen tepe ıssız kaldı Antalya’da 1 kişinin öldüğü 7 kişinin de yaralandığı facianın ardından Tünektepe Teleferik tesislerine giriş durduruldu. Savcılık ve bilirkişinin incelemesi sürürken, yaz sezonunda90 bin ziyaretçiye ulaşan teleferikte sesizlik hakim...
16.04.2024 Gündem
İBB’de seçim sonrası ilk meclis toplantısı yapıldı
İBB’de seçim sonrası ilk meclis toplantısı yapıldı İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 9’uncu seçim dönemi ilk oturumu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında toplandı. Oturumda siyasi parti gruplarının yeni yönetimleri de belli oldu.
15.04.2024 Gündem
CHP'den YSK'ya Hatay için 'tam kanunsuzluk' başvurusu
CHP'den YSK'ya Hatay için 'tam kanunsuzluk' başvurusu CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine ilişkin olarak Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) 'tam kanunsuzluk hali' nedeniyle başvuru yaptı.
15.04.2024 Gündem
Antalya'da teleferik faciası! Tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı
Antalya'da teleferik faciası! Tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı Antalya'da 1 kişinin ölümü 17 kişinin yaralanmasına neden olan teleferik kazasıyla ilgili soruşturmada tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı.
15.04.2024 Haberler
Antalya'da teleferik faciası! Tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı
Antalya'da teleferik faciası! Tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı  Antalya'da 1 kişinin ölümü 17 kişinin yaralanmasına neden olan teleferik kazasıyla ilgili soruşturmada tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Şehit yakınlarına TOGG tahsisi
Şehit yakınlarına TOGG tahsisi Çekmeköy Belediyesi araç filosunda bulunan TOGG, şehit ve gazi yakınlarına hizmet verecek.
15.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Chp ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.