Siyaset CHP dönemine sert eleştiri: İstanbul kâbus gibiydi

CHP dönemine sert eleştiri: İstanbul kâbus gibiydi

23.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

CHP dönemine sert eleştiri: İstanbul kâbus gibiydi

Eski İçişleri ve Adalet Bakanı Bakanı Mehmet Ağar, Cumhur İttifakı AK Parti Sarıyer Belediye Başkan adayı Salih Bayraktar’a destek toplantısına katıldı.

Haberin Devamı

Burada konuşan Ağar, Salih Bayraktar’ın, terörle mücadelede güvenlik güçlerine çok büyük avantaj sağlayan İHA ve SİHA’ların yapımında büyük emeği olan bir ailenin ferdi olduğunu belirterek, Bayraktar’ın çok başarılı bir belediye başkanı olacağını savundu.

İstanbul’a 1979’da geldiğini anlatan Ağar, o dönemde CHP iktidarının yıkıldığını ve Adalet Partisi’nin azınlık hükümetinin yönetime geldiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

“Biz buraya geldik, günde 15 adam öldürülüyor. Geldik, İstanbul Emniyeti’ni teslim aldık. Nezarette 1 kişi vardı, o da sağcı. İstanbul Emniyet Müdürü olduğum dönemde benim o zaman işte son CHP Belediyesi burada iş başındaydı. Kâbus gibiydi İstanbul. Belediye hizmetleri yapılmaması bir yana, bizim günümüzün yarısını CHP Belediyesi’nin İstanbul belediye şirketlerine yerleştirdiği militanları temizlemekle geçiyordu. Milletin, devletin kaynakları bankamatiklere, hiçbir iş güç yapmayan örgütlere kaynak aktarımıyla geçiyordu. Allah bize bir daha, bu tür bir CHP belediyesi dönemi yaşamayı nasip etmesin. Kâbus gibi bir şeydi. Çöp temizliği yok, su yok, hizmet yok.”