Cıa

Cıa

Son dakika CIA haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan CIA gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan CIA haber sayfamızda...

Cıa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.201 cıa haberi bulunmuştur.
Türkiye ile ABD arasında diyalog krizde hızlandı
Türkiye ile ABD arasında diyalog krizde hızlandı Rusya - Ukrayna Savaşı’nda gelinen aşama, Gazze sorunu ve İsrail ile İran arasındaki gerilim; Türkiye’nin bölgesel konumunu ABD’nin gözünde daha önemli hale getirdi.
16.04.2024 Gündem
Ankara istikrar için devrede
Ankara istikrar için devrede Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İsrail-İran gerilimine ilişkin yoğun telefon diplomasisi yürüttü.
15.04.2024 Gündem
MİT'ten kritik İran - İsrail görüşmesi! ABD'li mevkidaşı İbrahim Kalın'ı aradı
MİT'ten kritik İran - İsrail görüşmesi! ABD'li mevkidaşı İbrahim Kalın'ı aradı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, CIA Başkanı William Burns ile Gazze'de ateşkes müzakerelerine ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
14.04.2024 Gündem
Türkiye gerilimi düşürmek için devrede! Bakan Fidan'dan peş peşe kritik temaslar
Türkiye gerilimi düşürmek için devrede! Bakan Fidan'dan peş peşe kritik temaslar Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran - İsrail gerilimi sonrası peş peşe görüşmeler gerçekleştirdi. Bakan Fidan; İran, İngiltere ve ABD'li mevkidaşlarıyla görüştü. ABD'li mevkidaşıyla görüşen Bakan Fidan, Türkiye’nin Gazze’deki krizin başlangıcından bu yana bunun bir bölgesel çatışmaya dönüşme riski taşıdığını defalarca belirtmiş olduğuna dikkati çekti.
14.04.2024 Dünya
İsrail, Gazze’de 6 ayda hedeflerine ulaşamadı
İsrail, Gazze’de 6 ayda hedeflerine ulaşamadı İsrail’in Hamas’ı yok etme ve rehineleri kurtarma amacıyla 6 ay önce başladığı savaşta bu iki hedefi de gerçekleştirememesi dikkat çekerken, savaşın sonuna dair açık bir planın olmayışı tepkiye yol açıyor.
7.04.2024 Dünya
Kıtlık ihtimali belirdi
Kıtlık ihtimali belirdi Gazze’de İsrail’in, uluslararası yardım kuruluşu World Central Kitchen (WCK) araçlarına düzenlediği skandal saldırının ardından bölgede bir kez daha kıtlık olasılığı belirdi. Saldırı sonrası WCK ve diğer bir yardım kuruluşu Anera çalışmalarına ara verdiğini duyurmuştu. 
5.04.2024 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan İsrail'e Gazze tepkisi: Hesap verecekler
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan İsrail'e Gazze tepkisi: Hesap verecekler TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Türkiye’de misafir edilen Gazzeliler ile İftar Programı'nda konuştu. Kurtulmuş "İsrail hastaneleri bombalayarak, Filistinlileri Gazzelileri korku ile imtihan etmek istedi. Ama direniş öyle bir ruh ki Gazzeli kardeşlerimiz korkunun yanından geçmediklerini gösterdiler" dedi.
4.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: 2 bin 227 Gazzeli kardeşimizi İstanbul ve Ankara’ya getirttik
Bakan Yerlikaya açıkladı: 2 bin 227 Gazzeli kardeşimizi İstanbul ve Ankara’ya getirttik İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Filistinlilerle iftar yemeğinde bir araya geldi. Bakan Yerlikaya "Gazzeli toplam 2 bin 227 kardeşimizi İstanbul ve Ankara’ya getirttik" dedi.
4.04.2024 Gündem
MGK'dan terörle mücadele vurgusu: Bölgemizde terör örgütleri ve destekçilerine yer yok
MGK'dan terörle mücadele vurgusu: Bölgemizde terör örgütleri ve destekçilerine yer yok Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık ettiği Milli Güvenlik Kurulu toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası 6 maddelik MGK bildirisi yayımlandı. Bildiride, "Bölgemizin geleceğinde terör örgütlerine ve onların destekçilerine hiçbir surette yer verilmeyeceğinin altı çizilmiş; terör örgütlerini cesaretlendiren tüm aktörlerin aklıselimle hareket ederek terörle irtibatlarını kalıcı şekilde ve gecikmeksizin kesmesinin önemine işaret edilmiştir." ifadeleri yer aldı.
4.04.2024 Gündem
Gazze'de son durum... ABD medyası duyurdu: CIA saldırıyı öğrendi! İran 48 saat içinde vuracak
Gazze'de son durum... ABD medyası duyurdu: CIA saldırıyı öğrendi! İran 48 saat içinde vuracak Suriye'nin başkenti Şam'daki saldırının yankıları dinmeden İran bir kez daha sarsıldı, gece boyunca kesilmeyen patlamalar ve silah seslerini sabah saatlerinde gökyüzünde beliren helikopterler ve insansız hava araçları izledi. ABD medyası ise CIA'in İran'ın saldırısını öğrendiğini belirterek adeta tarih vererek Tahran'ın planını suya düşürdü.
4.04.2024 Dünya
Beyinleri hedef alan sonik silah! ABD doğruladı, Ruslardan akılalmaz plan
Beyinleri hedef alan sonik silah! ABD doğruladı, Ruslardan akılalmaz plan Yıllardır gizemini koruyan ve ABD'yi alt üst eden enerji saldırılarının arkasından Rusya çıktı. Uluslararası basına yansıyan haberlerde saldırının ve gizli silahın detayları dünyada ses getirdi.
1.04.2024 Dünya
İnsanlık orucu! Enkazların içinde iftar
İnsanlık orucu! Enkazların içinde iftar Gazze’de ateşkes için diplomatik çabalar sürerken, bölgeye denizden yardım ulaştırılması için somut gelişmeler yaşanıyor. Gazze’ye denizden yardım ulaştıracak ilk gemi Güney Kıbrıs’tan yola çıktı.
13.03.2024 Dünya
Gazze’ye yardımlar için önemli girişim
Gazze’ye yardımlar için önemli girişim ABD Başkanı Joe Biden, “Birliğin Durumu” konuşmasında önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasının büyük bölümünü Gazze’de yaşananlara ayıran Biden, bölgeye ulaşan yardımlar konusunda önemli bir adımı duyurdu.
9.03.2024 Dünya
ABD'de büyük MİT-CIA zirvesi! Kalın ve Burns'tan kritik temas
ABD'de büyük MİT-CIA zirvesi! Kalın ve Burns'tan kritik temas CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında aktarılan bilgiye göre; MİT Başkanı İbrahim Kalın ve CIA direktörü Burns arasındaki görüşme Türkiye saati ile 22.00'de başladı.
6.03.2024 Gündem
Türkiye-ABD ilişkilerinde yeni dönem! İbrahim Kalın'ın ardından Bakan Fidan da Washington'a gidiyor
Türkiye-ABD ilişkilerinde yeni dönem! İbrahim Kalın'ın ardından Bakan Fidan da Washington'a gidiyor İsveç'in NATO üyeliğinin TBMM'de onaylanması ve Türkiye'nin F-16 savaş uçağı ve modernizasyon kiti tedarikinin Kongre sürecinin tamamlanmasının ardından Türkiye ile ABD arasındaki diplomatik ilişkilerdeki hareketlilik dikkat çekici hale geldi. NATO müttefiki iki ülke arasında terör örgütleri FETÖ ve PKK'nın Suriye kolu YPG konusunda derin anlaşmazlıkların yanı sıra bir dizi işbirliği alanı da bulunuyor.
5.03.2024 Gündem
MİT Başkanı Kalın'dan ABD'de önemli temaslar
MİT Başkanı Kalın'dan ABD'de önemli temaslar Milli İstihbarat Başkanı İbrahim Kalın, temaslarda bulunmak üzere ABD’ye gitti.
4.03.2024 Gündem
İsrail Lübnan’ı vurdu
İsrail Lübnan’ı vurdu Gazze’de savaş devam ederken, İsrail-Lübnan sınırı yine hareketlendi. Hizbullah’ın saldırısı sonrası İsrail ordusu Lübnan’a yönelik yoğun bir misilleme gerçekleştirdi.
15.02.2024 Dünya
Trajediden çıkan komedi
Trajediden çıkan komedi Haki Biçici’nin ilk yönetmenliği olan, senaryosunu da yazdığı “İyi Bir Aile Değiliz” hem bağımsız hem de popüler sinemayı harmanlamayı hedefliyor. Film popüler oyunculardan oluşan kadrosuyla dikkat çekiyor.
9.02.2024 Kültür Sanat
Wikileaks'e bilgi sızdırmakla suçlanan eski CIA çalışanı 40 yıl hapis cezasına çarptırıldı
Wikileaks'e bilgi sızdırmakla suçlanan eski CIA çalışanı 40 yıl hapis cezasına çarptırıldı ABD Merkezi Haber Alma Teşkilatı (CIA) tarihinin en büyük sızıntısına neden olmakla suçlanan eski CIA çalışanı Joshua Schulte, 40 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
2.02.2024 Dünya
Gazze’de ateşkes umudu, yeniden...
Gazze’de ateşkes umudu, yeniden... ABD, Katar, Mısır ve İsrailli yetkililerce yapılan görüşmeler sonuç vermişe benziyor. Hamas, ateşkes için masaya gelirken bunun Gazze’de ateşkes için uzun süredir en gerçekçi ve olası girişim olduğu ifade ediliyor.
1.02.2024 Dünya
Gazze'deki savaşta son dakika haberi... İsrail ordusu çizgiyi aştı! Kur'an ayetiyle skandal fotoğrafı paylaştılar
Gazze'deki savaşta son dakika haberi... İsrail ordusu çizgiyi aştı! Kur'an ayetiyle skandal fotoğrafı paylaştılar Türkiye'den söz etmeyen CIA Direktörü, 'patlamaya hazır' Orta Doğu'daki mevcut tabloyu 'Tanıdık bir karmaşa' diyerek niteledi, krizden güçlenerek çıkan ülkeyi yazdı. İsrail ordusu ise gözaltına alıp elleri ve gözlerini bağladığı sivilleri Kur'an ayetiyle yaptıkları skandal göndermeye alet etti.
31.01.2024 Dünya
Ortadoğu’da ‘en tehlikeli’ dönem!
Ortadoğu’da ‘en tehlikeli’ dönem! Gazze’deki savaş sonrası Ortadoğu’da meydana gelen gelişmeler, bölgenin uzun yıllardır yaşadığı en büyük gerilim olarak tanımlanıyor. ABD’den İran’a yönelik misilleme beklenirken, Dışişleri Bakanı Blinken, “1973’ten beri en tehlikeli dönemde” olduklarını belirtti.
31.01.2024 Dünya
İsrail ve Hamas esir takasında anlaştı mı? Dünyanın merakla beklediği karar
İsrail ve Hamas esir takasında anlaştı mı? Dünyanın merakla beklediği karar İsrail’in dün Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen toplantıda yeni bir esir takası anlaşması için sunulan taslağı kabul ettiği öne sürülerek, taslağın bugün Hamas tarafına sunulmasının beklendiği iddia edildi. Öte yandan İsrail, Paris’teki toplantıyı “yapıcı” olarak nitelendirmişti
29.01.2024 Dünya
Çifte ajan aranıyor! CIA'en Rusça video
Çifte ajan aranıyor! CIA'en Rusça video ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA), Rus istihbarat çalışanlarını taraf değiştirmeye ve ABD için çifte ajan olarak çalışmaya ikna etmek için Rusça işe alım videosu yayınladı.
23.01.2024 Haberler
Çifte ajan aranıyor! CIA'den Rusça video
Çifte ajan aranıyor! CIA'den Rusça video ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA), Rus istihbarat çalışanlarını taraf değiştirmeye ve ABD için çifte ajan olarak çalışmaya ikna etmek için Rusça işe alım videosu yayınladı.
23.01.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Cıa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.