Çiçek

Çiçek

Son dakika çiçek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çiçek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çiçek haber sayfamızda...

Çiçek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 28.877 çiçek haberi bulunmuştur.
Kilosu 600 bin lira olan safranın bir avucu ile 1 gram altının fiyatı eşitlendi
Kilosu 600 bin lira olan safranın bir avucu ile 1 gram altının fiyatı eşitlendi Dünyanın en değerli baharatlarından olan ve değeri nedeniyle gram ile satılan safranın kilogram fiyatı 600 bin liraya ulaştı. Bir avuç içerisine sığan 4 gram safran ile 1 gram altının fiyatı, aynı seviyeye geldi.
15.04.2024 Haberler
8 günlük tatilde 66 kişi can verdi
8 günlük tatilde 66 kişi can verdi Bayram tatili sona ererken önemli geçiş noktalarında trafik yoğunluğu da arttı. Bayram tatilinin 8. gününde yaşanan trafik kazalarında 66 kişi hayatını kaybetti, 7 bin 425 kişi yaralandı.
14.04.2024 Gündem
İstanbul Valiliği'nden büyük araçlara yasak uyarısı
İstanbul Valiliği'nden büyük araçlara yasak uyarısı İstanbul Valiliği, büyük araçların 14 Nisan saat 05.00 ile 15 Nisan saat 05.00’e kadar İstanbul’a girişlerine izin verilmeyeceğini duyurdu.
13.04.2024 Gündem
Akdamar Adası'nda bayram tatili yoğunluğu
Akdamar Adası'nda bayram tatili yoğunluğu Karlı dağları ve turkuaz mavisi göl manzarasıyla ada, 9 günlük bayram tatilinde yoğun ilgi gördü.
13.04.2024 Gündem
Tatilin ilk 7 gününde trafik kazalarında 55 kişi hayatını kaybetti
Tatilin ilk 7 gününde trafik kazalarında 55 kişi hayatını kaybetti İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatilinin ilk 7 gününde trafik kazalarında 55 kişinin hayatını kaybettiğini 7 bin 331 kişinin de yaralandığını açıkladı.
13.04.2024 Gündem
Kiraz ve vişne beyaza büründü
Kiraz ve vişne beyaza büründü Konya’nın Ereğli ilçesinde, baharın gelmesi ve hava sıcaklıklarının artmasının ardından kiraz ve vişne bahçelerinde ağaçlar çiçek açarak beyazlara büründü...
13.04.2024 Ekonomi
Yeşim Akbaş'ın annesi: Kızım olmadan bir bayram daha geçiriyoruz
Yeşim Akbaş'ın annesi: Kızım olmadan bir bayram daha geçiriyoruz Manisa'da polis lojmanında, tabancayla vurulmuş halde ölü bulunan Yeşim Akbaş'ın annesi Aysun Akbaş, "Kızım olmadan bir bayram daha geçiriyoruz. İnşallah sanık en ağır cezayı alacak" dedi.
12.04.2024 Gündem
Toprak sineklenmesini bitiren 3 etkili yöntem! Çiçeklerinizi, evinizi sinek derdinden kurtarıyor
Toprak sineklenmesini bitiren 3 etkili yöntem! Çiçeklerinizi, evinizi sinek derdinden kurtarıyor Saksı çiçekleri yanlış bakım koşulları veya farklı nedenlerle sineklenebilir. Hele ki çiçeğinize evde bakıyorsanız evinizde sinekten geçilmez. Bu durum canını sıkıyorsa çiçeklerinizi çöpe atmanıza gerek yok. Toprak sineklenmesini bitiren 3 etkili yöntemi sizinle paylaştık.
11.04.2024 Püf Noktası
Osmanlı bayram tebrik kartları
Osmanlı bayram tebrik kartları Osmanlı’da 19. yüzyıl sonunda görülmeye başlayan kartpostallar, bayramların da önemli bir parçasıydı. Bazı kutsal mekânların ve dinî metinlerin kartpostallarda kullanılması yasak olduğundan bayram tebrik kartları çiçek görselleriyle süsleniyordu.
11.04.2024 Gündem
Ramazandan bayrama Osmanlı
Ramazandan bayrama Osmanlı Osmanlı’da ramazan ayı ve bayramlarda diş kirası, yer mahyaları, amin alayları ve biraz muzip bir gelenek olan “unutma beni dolması” gibi pek çok renkli gelenek vardı.
10.04.2024 Gündem
SON DAKİKA | Süper Lig şampiyonu Bursaspor, TFF 3. Lig'e düştü
SON DAKİKA | Süper Lig şampiyonu Bursaspor, TFF 3. Lig'e düştü TFF 2. Lig'in 34'üncü haftasında Bursaspor deplasmanda 1461 Trabzon FK'ya 2-1 yenildi ve küme düştü. Yeşil-beyazlı takım 2009-10 sezonunda Süper Lig'de şampiyon olarak tarihte bir ilki gerçekleştirmişti.
7.04.2024 2.Lig
Sanat dünyasına bahar geldi
Sanat dünyasına bahar geldi Bahar sanat dünyasına sergilerle geldi… Nisan ayı özel ve karma sergiler ile sanat fuarlarına sahne olacak.
7.04.2024 Kültür Sanat
Bayramda bahar havası esecek
Bayramda bahar havası esecek 9 günlük bayram tatilinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyredeceğini yer yer bölgesel yağışlar gözleneceğini belirten Prof. Dr. Orhan Şen “Sıcaklıklar İstanbul’da 18, Antalya’da 21, İzmir’de 22 derece civarında olacak. Bir yaz havası yok, bahar havası var” dedi...
7.04.2024 Gündem
‘Demokrasinin olmazsa olmazı olarak görüyoruz’
‘Demokrasinin olmazsa olmazı olarak görüyoruz’ 31 Mart seçimlerinin ardından Burhaniye’de yeni dönem için görev alan muhtarlar, Başkan Deveciler’i ziyaret ettiler.
6.04.2024 Ege
CHP'li Başkan Keskin'in oğlu toprağa verildi
CHP'li Başkan Keskin'in oğlu toprağa verildi CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin’in yaşamına son veren avukat oğlu Hüseyin Keskin (31), son yolculuğuna uğurlandı.
6.04.2024 Gündem
Koparmanın cezası 244 bin 315 lira! Bir evin bahçesinde görüldü
Koparmanın cezası 244 bin 315 lira! Bir evin bahçesinde görüldü Eskişehir'in Odunpazarı ilçesindeki bir evin bahçesinde görülen, koparmanın 244 bin 315 lira TL cezası olan ve halk arasında 'Ağlayan Gelin' adıyla da bilinen nadir çiçek türü ters lale bir vatandaş tarafından fotoğraflandı.
6.04.2024 Gündem
Köydeki tüm evleri boyama vaadi veren muhtardan haber var! 'Göz boyamadık ev boyadık'
Köydeki tüm evleri boyama vaadi veren muhtardan haber var! 'Göz boyamadık ev boyadık' Bursa'da 31 Mart seçimlerinde ikamet ettiği köyündeki tüm evleri boyama vaadi veren o muhtar adayı açık ara farkla zafer kazandı. Seçime kadar köyde 25 ev ile bir okul ve 2 süt evini boyayan muhtar adayı mazbatasını almadan boyadığı evlerin sayısını 30'a çıkarırken köydeki camiyi de boyamaya başladı.
6.04.2024 Haberler
Bu lalelere dikkat! Tanesi 244 bin 315 TL
Bu lalelere dikkat! Tanesi 244 bin 315 TL Kahramanmaraş Binboğa Dağı eteklerinde kayaların arasında çiçek açan ters laleler görsel şölen sunuyor. Endemik bitki olan ters lalelerin koparılmasının cezası ise 244 bin 315 TL.
6.04.2024 Gündem
Köydeki tüm evleri boyama vaadi veren muhtardan haber var! 'Göz boyamadık ev boyadık'
Köydeki tüm evleri boyama vaadi veren muhtardan haber var! 'Göz boyamadık ev boyadık' Bursa'da 31 Mart seçimlerinde ikamet ettiği köyündeki tüm evleri boyama vaadi veren o muhtar adayı açık ara farkla zafer kazandı. Seçime kadar köyde 25 ev ile bir okul ve 2 süt evini boyayan muhtar adayı mazbatasını almadan boyadığı evlerin sayısını 30'a çıkarırken köydeki camiyi de boyamaya başladı.
6.04.2024 Gündem
Şanlıurfa'da Süper Kupa heyecanı
Şanlıurfa'da Süper Kupa heyecanı Şanlıurfa'da 7 Nisan'da Süper Kupa finalinde Galatasaray ile Fenerbahçe karşılaşacak. Kentte hareketlilik yaşanıyor.
5.04.2024 Galatasaray
Şişli Belediye Başkanı Şahan görevine başladı
Şişli Belediye Başkanı Şahan görevine başladı Şişli’de rekor oyla belediye başkanı seçilen Resul Emrah Şahan, mazbatasını alarak görevine başladı. Şişli Belediyesi’nde gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan Şahan, “Şişli'de rekor oyla kazandık. Ancak şimdi üzerimize çok büyük bir görev ve sorumluluk düşüyor. Bu sorumluluğun farkındayım. Çok çalışmak ve hizmet etmek zorundayız. Önümüzdeki dönem gecemi gündüzüme katarak çalışacağım" diye konuştu.
4.04.2024 Gündem
'Survivor' aşıklarının düğün heyecanı! 'Büyük gün için her detayı planlıyoruz'
'Survivor' aşıklarının düğün heyecanı! 'Büyük gün için her detayı planlıyoruz' Oyuncu Mert Öcal ile sporcu geçmişinin yansıra zumba eğitmenliği de yapan Sude Burcu'nun, farklı takımlarda mücadele ettikleri 'Survivor All Star 2022'de aşk yaşadıkları ortaya çıkmıştı. İzmir'de 1,5 yıl önce nişanlanan ikili, Survivor adasında olaylı şekilde başlayan ilişkilerini nikâh masasına taşımak için gün sayıyor.
4.04.2024 Cadde
Küsen saksı orkidesini coşturan tüyo! Dibine ekleyince 1 haftada orkide canlanıyor
Küsen saksı orkidesini coşturan tüyo! Dibine ekleyince 1 haftada orkide canlanıyor Zarif çiçek denince akla gelen orkideler bakımı zor çiçek türlerindendir. Hele ki küstüyse yeniden canlandırması oldukça zor. Ancak orkidenizi coşturacak tüyoyu sizlerle paylaştık.
4.04.2024 Püf Noktası
46 yıllık muhtar son seçimi kaybetti: Garanti görüyorduk ama nasip değilmiş
46 yıllık muhtar son seçimi kaybetti: Garanti görüyorduk ama nasip değilmiş Antalya'da 46 yıl muhtarlık yapan Mehmet Nurettin Eyiler (85), iddialı olduğu 31 Mart’taki seçimi kaybetti. Seçimi kaybetmesine eşinin sevindiğini söyleyen Eyiler, "Seçimi garanti görüyorduk ama nasip değilmiş. Yeni muhtarın Atatürk büstüne ve çiçeklerime iyi bakmasını isterim" dedi.
4.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çiçek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.