Tatil Cihangir efsanesi Savoy geri döndü

Cihangir efsanesi Savoy geri döndü

16.05.2018 - 14:52 | Son Güncellenme:

Cihangir’in efsane pastanesi Savoy, köklü tarihi ve ilk günden bugüne değişmeden kuşaktan kuşağa aktarılan lezzetleriyle geri döndü.

Cihangir efsanesi Savoy geri döndü

Cihangir’in efsane pastanesi Savoy, köklü tarihi ve ilk günden bugüne değişmeden kuşaktan kuşağa aktarılan lezzetleriyle geri döndü. 1950’ de başlayan yolculuğu boyunca gerçek pastane çizgisini hiç değiştirmeyen Savoy, ustaların sırrını koruyan reçeteleriyle farkını ortaya koymaya devam ediyor.

Haberin Devamı

İstanbul’un en köklü semtlerinden biri olan Cihangir’in imza mekanı Savoy Pastanesi, sadece semt sakinlerinin değil aynı zamanda İstanbul’un dört biryanından gelen misafirlerin de her daim favorisi. Savoy aynı zamanda açıldığı 1950 yılından bugüne lezzeti ilk günden beri hiç değişmeyen spesiyal tatlarını genç kuşaklarla tanıştırmaya da devam ediyor.

Savoy’un ilk kurulduğu yıllardan bugüne değişmeyen lezzetlerinin sırrı, deneyimli ustalardan miras kalan özel reçeteler. Savoy, bu reçetelerle hazırlanan tatlı, pasta, bisküvi, kurabiye ve çikolatalarıyla misafirlerine gerçek bir pastane deneyimi yaşatıyor.

Ev sıcaklığını aratmayan keyifli ortamıyla kahvaltı ve ana yemek seçenekleriyle de gün içerisinde huzurlu zaman geçirmek isteyenleri bekleyen Savoy, vitrininde yer alan ve çikolatadan tasarım pastalara kadar uzanan zengin seçenekleriyle özel günlerin de vazgeçilmezi oluyor. Kullandığı kaliteli ham madde ve doğal ürünlerle her zaman bir numara olan Savoy, pasta, tatlı ve çikolatada adını altın harflerle yazdırdıktan sonra şimdi kahvaltıdan ana yemeğe uzanan zengin mutfağıyla da lezzet konusundaki iddiasını koruyor.

Haberin Devamı

1950’ den bugüne hiç değişmeyen kalite

Kuruluş tarihi olan 1950’lerden bugüne adının bilinirliğinden ve popülaritesinden hiç bir şey kaybetmeyen Savoy Pastanesi İstanbul’daki en özel mekanların başında yer alıyor. O yılların en seçkin semlerinden biri olan Cihangir’de açılan ve el değiştirdikten sonra yaklaşık otuz yıldır Sıraselviler’deki bugünkü yerinde hizmet veren Savoy, sadece bir semt pastanesi olmanın yanı sıra komşuluk ve aile sıcaklığının derinlemesine hissedildiği en özel adreslerden biri olmaya devam ediyor.

Açıldığı ilk günden itibaren semt sakinlerinin ve şehrin dört biryanından gelen misafirlerin müdavimi oldukları Savoy Pastanesi kaliteli tadımların ve gerçek pastane deneyiminin yegane adresi.