Cihat

Cihat

Son dakika cihat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan cihat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan cihat haber sayfamızda...

Cihat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.229 cihat haberi bulunmuştur.
Saff Suresi Oku: Saff Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali
Saff Suresi Oku: Saff Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali Saff Suresi, Hz. Muhammed’in uyumadan önce okuduğu dualar arasında yer almaktadır. Bu sebeple de Müslümanlar tarafından sık sık okunmaktadır. Saff Suresi Medine devrinde indirilmiştir ve Kur’an’ın 61. sırasında yer almaktadır.
4.04.2024 Sureler
Ordu’da AK Parti’li Mehmet Hilmi Güler yeniden seçildi
Ordu’da AK Parti’li Mehmet Hilmi Güler yeniden seçildi Ordu'da, Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti’li Dr. Mehmet Hilmi Güler, yeniden belediye başkanı seçildi. İlçelerde ise 11’inde AK Parti, 4’ünde CHP, 2’sinde MHP, 1’inde İYİ Parti ve 1’inde de Yeniden Refah Partisi seçimi kazandı.
1.04.2024 Gündem
‘Çok uluslu güç’ masada
‘Çok uluslu güç’ masada Gazze’de çok uluslu bir gücün oluşturulması ve yardımların daha sağlıklı biçimde yürütülmesi için görüşmeler sürüyor. İsrail’in bu sayede savaş sonrasında Hamas’ın yeniden güç kazanmasına da engel olmak istediği belirtiliyor.
31.03.2024 Dünya
Serhat Güller: Kötü oynarsak karşılığı bu olur!
Serhat Güller: Kötü oynarsak karşılığı bu olur! Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller, Şanlıurfaspor'a 6-0 mağlup oldukları maçtan sonra konuştu.
17.03.2024 1.Lig
Cihat Arslan: Gençlerin çabasını alkışlamak lazım!
Cihat Arslan: Gençlerin çabasını alkışlamak lazım! Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Giresunspor'u deplasmanda farklı mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu.
17.03.2024 1.Lig
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katil ve hırsızdır
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katil ve hırsızdır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuşma yaptı. Netanyahu'yu hedef alarak, 'İsrail'e cesaret ve destek veren Amerika ve Avrupa devletleri, tarihe kadın ve çocuk katillerinin hamisi olarak kaydolmuşlardır.' ifadelerini kullandı.
8.03.2024 Gündem
Fenerbahçe'den 1959 öncesi şampiyonluklar için açıklama
Fenerbahçe'den 1959 öncesi şampiyonluklar için açıklama Fenerbahçe, resmi internet sitesi üzerinden 1959 öncesi şampiyonluklar hakkında bir açıklama yayınladı.
6.03.2024 Fenerbahçe
Eski eşine ve polise bıçakla saldırınca tutuklandı
Eski eşine ve polise bıçakla saldırınca tutuklandı İzmir’de eski eşi N.Y. (32) ile olaya müdahale eden polis ekiplerine bıçakla saldıran Cihat Bilici (35), tutuklandı.
22.02.2024 Gündem
Kazada ölen polis memurunun cenazesi memleketine gönderildi
Kazada ölen polis memurunun cenazesi memleketine gönderildi Adıyaman’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Polis Memuru Furkan Erkuş'un cenazesi, düzenlenen tören sonrası memleketine uğurlandı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
19.02.2024 Gündem
Rusya'ya soğuk duş! Filo eriyor... Bu kadar üs ve gemi nasıl vuruldu?
Rusya'ya soğuk duş! Filo eriyor... Bu kadar üs ve gemi nasıl vuruldu? Ukrayna savaşının başından bu yana Rus donanmasının Karadeniz filosu Ukrayna'ya çok sayıda gemi kaybetti. Art arda devam eden saldırılarda Ukrayna tarafından hedef alınan son gemi, yakın geçmişte İstanbul Boğazı'nda Rus askerlerin verdiği pozla gündeme gelen Sezar Kunikov oldu. "Bir savaş gemisi vatan toprağıdır" diyen İstanbul Topkapı Üniversitesi Öğretim Üyesi, Denizcilik ve Global Stratejiler Merkezi Başkanı Müstafi Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı, Rus Karadeniz filosunun yaşadığı hezimetin perde arkasını anlattı.
18.02.2024 Dünya
Cihat Arslan: Biz stresi üzerimizden attık!
Cihat Arslan: Biz stresi üzerimizden attık! Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Kocaelispor'u deplasmanda mağlup ettikleri maçı değerlendirdi.
17.02.2024 1.Lig
Boluspor ile Kocaelispor puanları paylaştı!
Boluspor ile Kocaelispor puanları paylaştı! Boluspor, Trendyol 1. Lig'in 22'nci haftasında Kocaelispor ile 1-1 berabere kaldı.
11.02.2024 1.Lig
Cihat Arslan: Ayıp bir şey yapmadık, mücadele ettik!
Cihat Arslan: Ayıp bir şey yapmadık, mücadele ettik! Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Ankara Keçiörengücü'ne 1-0 mağlup oldukları maçtan sonra konuştu.
10.02.2024 1.Lig
Şanlıurfaspor, Bilal Selamet'i kadrosuna kattı!
Şanlıurfaspor, Bilal Selamet'i kadrosuna kattı! 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, 19 yaşındaki stoper Bilal Selamet'i renklerine bağladı.
9.02.2024 1.Lig
Şanlıurfaspor, Alperen Uysal'ı kadrosuna kattı!
Şanlıurfaspor, Alperen Uysal'ı kadrosuna kattı! Trendyol 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, Alperen Uysal'ı renklerine bağladı.
9.02.2024 1.Lig
Şanlıurfaspor, Yusuf Emre Gültekin'i kiraladı!
Şanlıurfaspor, Yusuf Emre Gültekin'i kiraladı! Trendyol 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, Yusuf Emre Gültekin'i sezon sonuna kadar kiraladı.
9.02.2024 1.Lig
43 işçinin hayatını kaybettiği maden faciasına ilişkin yeni gelişme
43 işçinin hayatını kaybettiği maden faciasına ilişkin yeni gelişme Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Bartın'da 43 işçinin hayatını kaybettiği maden faciası ile ilgili eski Türkiye Taş Kömürü Kurumu Genel Müdürü Kazım Eroğlu ve eski Genel Müdür Yardımcısı İsmail Güner hakkında 'görevi kötüye kullanma' suçlamasıyla soruşturma izni verdi.
8.02.2024 Gündem
Bayern Münih'ten Sacha Boey kararı! UEFA'ya bildirildi
Bayern Münih'ten Sacha Boey kararı! UEFA'ya bildirildi Bayern Münih, Galatasaray'dan 30 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Sacha Boey'u Şampiyonlar Ligi kadrosuna dahil etti.
7.02.2024 Almanya Bundesliga
Şanlıurfaspor, Amar Begiç'i renklerine bağladı!
Şanlıurfaspor, Amar Begiç'i renklerine bağladı! 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, 24 yaşındaki orta saha Amar Begiç'i kadrosuna kattı.
7.02.2024 1.Lig
Şanlıurfaspor, Cihat Arslan ile sözleşme imzaladı!
Şanlıurfaspor, Cihat Arslan ile sözleşme imzaladı! Trendyol 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, teknik direktörlük görevine Cihat Arslan'ı getirdi.
7.02.2024 1.Lig
Sağlık turistinin tercihi Türkiye
Sağlık turistinin tercihi Türkiye Bu yıl Alman, İngiliz ve Araplar başta olmak üzere farklı ülkelerden 2 milyon sağlık turistinin tedavi için Türkiye’ye gelmesi bekleniyor. Sağlık turizminden elde edilecek gelirin 3 milyar doları bulacağı tahmin ediliyor.
7.02.2024 Ekonomi
Büyükçekmece'de polisi şehit eden sanığın ifadesi ortaya çıktı
Büyükçekmece'de polisi şehit eden sanığın ifadesi ortaya çıktı Büyükçekmece'de 4 ay önce silahlı saldırı ihbarında bulunan Muhammet Berke Çolak, ihbar üzerine eve gelen polis memuru Cihat Ermiş'i silahla vurarak şehit etmişti. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Çolak'ın, "Kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsi ve 'Ruhsatsız Silah Taşıma' suçundan da 3 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.
25.01.2024 Gündem
Kocaelispor, Eyüpspor engeline takılmadı!
Kocaelispor, Eyüpspor engeline takılmadı! Trendyol 1. Lig'in 19'uncu haftasında Kocaelispor, Eyüpspor'u 2-1 mağlup etti.
20.01.2024 1.Lig
Hatay'da Lütfü Savaş tepkisi sürüyor! Bu kez CHP aday adayları tepki gösterdi
Hatay'da Lütfü Savaş tepkisi sürüyor! Bu kez CHP aday adayları tepki gösterdi Hatay'da CHP'den Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı 5 isim, Lütfü Savaş'ın aday gösterilmesine basın bildirisi ile tepki gösterdi.
16.01.2024 Gündem
Şehit Uzman Çavuş Serkan Sayin'a memleketi Adıyaman'da acı veda
Şehit Uzman Çavuş Serkan Sayin'a memleketi Adıyaman'da acı veda Irak’ın kuzeyinde Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Serkan Sayin (27) Adıyaman'da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
13.01.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Cihat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.