Cihaz

Cihaz

Son dakika cihaz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan cihaz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan cihaz haber sayfamızda...

Cihaz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.996 cihaz haberi bulunmuştur.
NATO'nun iklim değiştiren silahı! Bloomberg duyurdu: Savaş sadece füzelerden ibaret değil
NATO'nun iklim değiştiren silahı! Bloomberg duyurdu: Savaş sadece füzelerden ibaret değil Onlarca firmanın ortak olarak geliştirdiği ve iklim ve enerjide doğrudan etkisi olacağı belirtilen NATO'nun yeni projesine 1 milyar dolar bütçe ayrıldı. Uzmanlar ise proje hakkında "Çok derin bir şey geliyor" değerlendirmesinde bulunuyor.
26.03.2024 Dünya
Yapay zekâ mağazalarda
Yapay zekâ mağazalarda Türk Telekom’un ocak ayından itibaren mağazalarında kullanıcılara sunduğu yapay zekâ destekli Samsung cihaz yelpazesi, mart ayı sonunda gerçekleşecek One UI 6.1 güncellemesiyle daha da genişliyor.
26.03.2024 Teknoloji
Edirne'de iki genç mühendis geliştirdi! İşte yerli ve milli taşınabilir şarj istasyonu!
Edirne'de iki genç mühendis geliştirdi! İşte yerli ve milli taşınabilir şarj istasyonu! Edirne’de iki genç mühendis elektrikli araçlar için yerli ve milli taşınabilir şarj istasyonu geliştirdi.
22.03.2024 Gündem
Vefatından 51 yıl sonra robotu sahnede konser verdi
Vefatından 51 yıl sonra robotu sahnede konser verdi Sivaslı dünyaca ünlü halk ozanı Aşık Veysel Şatıroğlu’nun insansı robotunu sahnede konser verirken görenler hayrete düştü.
21.03.2024 Haberler
Teknik liselerin eğitim- öğretim desteği ödemelerine ilişkin değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı
Teknik liselerin eğitim- öğretim desteği ödemelerine ilişkin değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; 2023- 2024 Eğitim ve Öğretim Yılında Organize Sanayi Bölgeleri içinde veya dışında açılan Özel Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde öğrenim gören öğrenciler için verilecek olan eğitim- öğretim desteğinde değişiklik yapıldı.
19.03.2024 Eğitim
‘Kaan’ın ilk uçuşu bir devrimdi’
‘Kaan’ın ilk uçuşu bir devrimdi’ Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Genel Müdürü Temel Kotil, “Kaan’ın ilk uçuşu önemliydi” dedi.
17.03.2024 Gündem
Evdeki bu eşyalar cayır cayır elektrik yakıyor! En fazla bu cihazlar elektrik faturasını ikiye katlıyor
Evdeki bu eşyalar cayır cayır elektrik yakıyor! En fazla bu cihazlar elektrik faturasını ikiye katlıyor Teknolojinin gelişmesi ile birlikte hayatımıza yeni elektronik cihazlar girdi. Haliyle elektrik faturalarında giderek artışlar yaşanmaya başladı. Bazı elektronik cihazlar var ki cayır cayır enerji harcıyor. İşte elektrik faturasını ikiye katlayan elektronik cihazlar.
15.03.2024 Püf Noktası
21 ilde Sibergöz operasyonu! 75 şüpheli yakalandı
21 ilde Sibergöz operasyonu! 75 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 21 ilde düzenlenen Sibergöz 26 operasyonlarında 75 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
15.03.2024 Haberler
Son dakika! 21 ilde Sibergöz operasyonu! 75 şüpheli yakalandı
Son dakika! 21 ilde Sibergöz operasyonu! 75 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 21 ilde düzenlenen Sibergöz 26 operasyonlarında 75 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
15.03.2024 Gündem
ASELSAN’dan bir ilk: Milli Mobil Röntgen Cihazı
ASELSAN’dan bir ilk: Milli Mobil Röntgen Cihazı ASELSAN’ın tamamen milli imkanlarla geliştirdiği Mobil Dijital Röntgen Cihazı (ADR-M100), ilk kez Türkiye’nin köklü hastanelerinden Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde kullanıma alındı.
14.03.2024 Haberler
ASELSAN’dan bir ilk: Milli Mobil Röntgen Cihazı
ASELSAN’dan bir ilk: Milli Mobil Röntgen Cihazı ASELSAN’ın tamamen milli imkanlarla geliştirdiği Mobil Dijital Röntgen Cihazı (ADR-M100), ilk kez Türkiye’nin köklü hastanelerinden Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde kullanıma alındı.
14.03.2024 Gündem
Kan aldırmak oruç bozar mı? Ramazan'da kan vermek orucu etkiler mi? Diyanet yanıtladı
Kan aldırmak oruç bozar mı? Ramazan'da kan vermek orucu etkiler mi? Diyanet yanıtladı Müslüman alemi büyük bir heyecanla Ramazan ayını bekliyor. Ramazan ayına yaklaşırken bazı soruların cevabı aranıyor. "Kan vermek orucu bozar mı?" sorusunun yanıtIarı merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki kan aldırmak orucu bozar mı?
11.03.2024 Ramazan
Oruç hangi durumlarda bozulur? Diyanet orucu bozan şeyleri yayınladı
Oruç hangi durumlarda bozulur? Diyanet orucu bozan şeyleri yayınladı Ramazan ayının ilk gününde oruç ile ilgili sorular yoğun ilgi görüyor. Oruç tutan vatandaşlar, orucu bozan şeylerin neler olduğunu öğrenmek istiyor ve ona göre davranmayı planlıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı konuya ilişkin detaylı açıklamada bulundu. Peki orucu bozan şeyler maddeler halinde nelerdir? Oruç nelerden bozulur?
11.03.2024 Dini Bilgiler
Endoskopi - kolonoskopi orucu bozar mı? Oruçluyken kolonoskopi yaptırmak orucu etkiler mi, kaza gerekir mi?
Endoskopi - kolonoskopi orucu bozar mı? Oruçluyken kolonoskopi yaptırmak orucu etkiler mi, kaza gerekir mi? Ramazan'ın gelişiyle birlikte tüm İslam alemi oruç ibadetini yerine getirmeye başladı. Bolluk ve bereket ayı Ramazan'da oruçlarını tutan vatandaşlar, bazı konulardaki sorularına da cevap arıyor. Özellikle hasta olup oruç tutanlar; "Endoskopi veya kolonoskopi yaptırmak orucu bozar mı?" diye merak ediyor. İşte o soruların yanıtları...
11.03.2024 Dini Bilgiler
Orucu Bozan Şeyler: Oruç Hangi Durumlarda Bozulur ve Kaza Gerektirir? Diyanet açıkladı
Orucu Bozan Şeyler: Oruç Hangi Durumlarda Bozulur ve Kaza Gerektirir? Diyanet açıkladı Ramazan ayı 2023 yılında da geldi çattı. İslam aleminin heyecanla karşıladığı mübarek ayda milyonlarca kişi oruç ibadetini yerine getirecek. Ancak orucunu riske atmak istemeyenlerin merak konusu orucu bozan ve bozmayan şeyler oluyor. Müslümanlara farz kılan orucu bozan durumlar ile ilgili Diyanet tarafından açıklama geldi. Orucu bozan durumlar nelerdir? Orucu bozan ve bozmayan şeyler ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
11.03.2024 Dini Bilgiler
Erkek öğrenci yurdunda 10 çocuğa taciz ve istismar! 'Duyulmasın diye elektrik süpürgesini açtı'
Erkek öğrenci yurdunda 10 çocuğa taciz ve istismar! 'Duyulmasın diye elektrik süpürgesini açtı' Antalya’nın Alanya ilçesinde özel bir yurtta kalan 10 erkek öğrenciye yönelik taciz ve istismarda bulunduğu iddia edilen eğitmen G.R.U. (21) hakkında toplam 94 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
6.03.2024 Gündem
Mecidiyeköy'de yürüyen merdiven aniden durdu! 3 kişi yaralandı
Mecidiyeköy'de yürüyen merdiven aniden durdu! 3 kişi yaralandı Mecidiyeköy'de metrobüs durağındaki yürüyen merdivenin aniden durması sonucu üstündeki vatandaşlar aşağı doğru savruldu. Olayda 3 kişi yaralandı.
4.03.2024 Haberler
Mecidiköy yürüyen merdiven aniden durdu! 3 kişi yaralandı
Mecidiköy yürüyen merdiven aniden durdu! 3 kişi yaralandı Mecidiyeköy'de metrobüs durağındaki yürüyen merdivenin aniden durması sonucu üstündeki vatandaşlar aşağı doğru savruldu. Olayda 3 kişi yaralandı.
4.03.2024 Gündem
İnternetten 20 bin liralık tablet sipariş etti, paketten çıkanı görünce şoke oldu
İnternetten 20 bin liralık tablet sipariş etti, paketten çıkanı görünce şoke oldu İnternet sitesi üzerinden 20 bin lira değerinde tablet sipariş eden bedensel engelli Sibel Zengin, kargo paketini açınca gördüğü karşısında şoke oldu.
3.03.2024 Gündem
Sipariş ettiği tablet yerine taş geldi
Sipariş ettiği tablet yerine taş geldi Gaziosmanpaşa’da bedensel engelli Sibel Zengin, internet sitesi üzerinden 20 bin lira değerinde tablet sipariş etti. Zengin, kargo paketini açtığında ise hayatının şokunu yaşadı. Pakette tablet yerine taş çıktı. Hayal kırıklığına uğradığını söyleyen Sibel Zengin, "Tüketici hakem heyetine de başvuru yaptık. Mağdur oldum, bu resmen insanları dolandırmak. Avukatımızla hukuki süreci başlattık. Yani taşı görünce şok oldum. Tablet beklerken taş geldi" dedi. Tüketici Konfederasyonu (TÜKONFED) Başkanı Aydın Ağaoğlu ise "Burada taş gönderilmesinin sebebini de savcılık açısından soruşturulduğunda 'depocu karıştırmış bu bir dolandırıcılık değil' demek için bazı açıkgöz satıcılar cep telefonu yerine salatalık, tablet yerine de taş gönderebiliyor" ifadelerini kullandı.
3.03.2024 Haberler
İşin peşini bırakmadı: İcra yoluyla Apple marka cep telefonunu tamir ettirdi
İşin peşini bırakmadı: İcra yoluyla Apple marka cep telefonunu tamir ettirdi Apple marka telefonundaki arızanın garanti kapsamında giderilmesini isteyen avukat Enes Malik Saran, yetkili servis tarafından kendisinden ücret talep edilince Tüketici Hakem Heyetine başvurdu.
1.03.2024 Ekonomi
9 ilde eş zamanlı operasyon! 2 suç örgütü çökertildi
9 ilde eş zamanlı operasyon! 2 suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 2 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini paylaştı. Yerlikaya, 9 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen Kafes-50 operasyonlarının detaylarını da paylaştı.
29.02.2024 Haberler
9 ilde eş zamanlı operasyon! 2 suç örgütü çökertildi
9 ilde eş zamanlı operasyon! 2 suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 2 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini paylaştı. Yerlikaya, 9 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen Kafes-50 operasyonlarının detaylarını da paylaştı.
29.02.2024 Gündem
RTÜK’ten lisans uyarısı: 72 saat süre verildi
RTÜK’ten lisans uyarısı: 72 saat süre verildi Galatasaray-Antalyaspor maçı sonrasında yorumcu Serdar Ali Çelikler canlı yayında karşılaşmanın yardımcı hakemi Mustafa Savranlar hakkında ağır ifadeler kullandı. Çelikler, gelen tepkilerin ardından yaptığı açıklamada özür dilerken bir süre ekranlara çıkmayacağını duyurdu. Konuyla ilgili harekete geçen RTÜK ilgili platforma 72 saat süre verdi.
27.02.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Cihaz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.