SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Cildin enerji kaynağı: INCIA Well Aging Doğal Enerji Serumu

Cildi yaşlanma etkilerine karşı korumaya yardım eden INCIA Well Aging Doğal Enerji serumu cildin yeniden yapılanmasını sağlayarak bakım rutinini zenginleştirir.

|

Çevreyi ve doğayı koruyan, yüzde 100 doğal kişisel bakım, ev bakım ve temizlik, anne ve bebek ürünleri üreten INCIA’nın yaşlanma etkilerini geciktirmeye yardımcı olan Well Aging serisi, doğanın mucizevi etkisiyle cildin yeniden canlanmasını ve ışıldamasını sağlıyor. INCIA Well Aging Doğal Enerji Serumu, vücudun ve cildin kendi doğasını tekrar yenileyerek canlanmasını sağlıyor. Tamamen doğal içeriğindeki avokado, üzüm çekirdeği, jojoba gibi doğal yağlar sayesinde cildin yaşlanma etkilerini önlemeye yardımcı olurken cilde ihtiyacı olan nemi sağlıyor.

Taptaze bir enerji ile ışıldayın

Birkaç damla uygulama ile cilde ışıltı ve enerjik bir görünüm kazandıran doğal enerji serumu cildi yeniden yapılandırırken, cilt katmanlarının derinliklerine kadar ulaşıyor. Yaşlanma belirtilerini yok ederken cilde destek olan INCIA Well Aging Doğal Enerji Serumu hem nem sağlıyor hem de cildin genel görünümünü iyileştiriyor.

Seçkin eczanelerden ve Incia.com.tr internet adresinden satın alabileceğiniz INCIA Well Aging Doğal Enerji Serumu -10 ml. Fiyatı: 65 TL.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.