SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Cildiniz için mucize etki

Yüksek stresli bir yaşam tarzının sizi 3,5 yaş kadar daha yaşlı gösterdiğini biliyor muydunuz?

|

Hızlı tempolu toplumumuz, kortizol gibi stres hormonlarını harekete geçirerek vücudumuza yorgunluk verir. Cildimizde nemsizliğe, ton farklılıklarına, pürüzlere ve derin mimik çizgilerine neden olur. Stresi yönetmenin en iyi yolu dengedir. Bu nedenle Revitalixir Recovery Serum (Canlandırıcı Onarıcı Serum) stresin gözle görülür etkilerini yöneterek, cildin yorgunluğunu en aza indirmek ve cildi canlılığı yenilemek için rahatlatıcı ve canlandırıcı özler içeren dengeleyici bir karışımla formüle edilmiştir.

Matlık, nemsizlik, şişkinlik, ince çizgi ve kırışıklık problemi olan tüm cilt tipleri için uygun olan Revitalixir Recovery Serum (Canlandırıcı Onarıcı Serum) özel olarak geliştirilen ince kürecikleri ile strese bağlı yaşlanma belirtilerinin görünümünü azaltmaya ve cildi rahatlatıp anında canlandırmaya yardımcı olur. İçeriğindeki kenevir ve hyalünorik asit ile cildi nemlendirip yumuşatırken dişotu özü bebeksi bir pürüzsüzlük sağlar. Avustralya çiviti, koyu renk halka ve kızarıklık görünümünü azaltmaya; nöropeptitler, mimik çizgilerinin görünümünü azaltmaya; kafein, göz çevresindeki şişkinliği azaltmaya; nikotinik asit, cilt dokusunu iyileştirmeye yardımcı olur.

Kullanım Şekli:

Günde 2 defa temizleme ve tonikleme işleminden sonra yüz, boyun ve göz çevresine ince bir tabaka halinde uygulayınız.
Hem yüz hem göz çevresi için kullanıma uygundur

Revitalixir Recovery Serum (Canlandırıcı Onarıcı Serum) : 950 TL

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.