SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Cildinizi Sinoz ile sonbahara hazırlayın

Sinoz; dış etkenlerden ötürü yıpranan cildinizi korumak ve sonbahara hazırlamak için cildin neme doyacağı ürünler sunuyor. Cildinizi derinlemesine temizleyen yüz bakım maskesi, cildinizin ihtiyacı olan nemi sağlayacak mavi anemon çiçeği kremi ve Sandex şampuan ile cildiniz sonbahara yoğun ve derinlemesine bakımla giriyor.

|

Mevsim geçişleri ve sürekli değişen havaların etkisiyle her cilt kurur ve neme ihtiyaç duyar. Cilt bakımına özen gösterenlerin tercihi olan dermokozmetik markası Sinoz, “Nem Depola” mottosuyla hazırladığı özel setiyle cildinizi tazeleyerek sonbahara hazırlıyor.

Sebum değerinizi dengeleyin

Sonbahar aylarında kozmetik kullanımına bağlı olarak artan sebum değeri, ciltteki gözenekleri tıkayarak siyah nokta ve sivilce oluşmasına neden oluyor. Cildin görünümü ile birlikte doğal yapısını da bozan bu etkenler, yüzeysel temizleme ile tamamen arındırılamıyor. Sinoz Kozmetik tarafından geliştirilen Yüz Bakım Maskesi; içeriğindeki sarı papatya, bentonit kili, spirulina yosunu, aynı sefa yağı ile E ve B vitaminleri sayesinde siyah noktalara ve sivilcelere karşı etkili bir çözüm sunuyor. Sinoz Yüz Bakım Maskesi, haftada iki kez gece uyumadan önce sürülüp 15 – 20 dakika bekletilerek kullanıldığında tıkalı gözenekleri açıp, cildin hem nefes almasını hem de nem ve yağ dengesini sağlıyor. Böylelikle sivilceler ve siyah noktalar kısa sürede yok olurken, kan dolaşımını hızlandırması sayesinde de kırışıklık oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor.

Cildiniz ihtiyacı olan doğal neme doysun

Doğru bakımın en önemli aşaması doğru nemlendiriciyi cilde uygulamak. Sinoz Mavi Anemon Çiçeği Kremi, içeriğinde bulunan mavi anemon çiçeğinden elde edilen yağlar ve E vitamini sayesinde cilde nüfuz ederek cildinizin ihtiyacı olan bakımı yapıyor, kayısı çekirdeği yağı sayesinde ise sıkılaşmasını sağlayarak özellikle kuru cilt yapısına sahip olanları erken kırışıklıklardan koruyor. Sinoz Kozmetik laboratuvarlarında özel olarak geliştirilen Mavi Anemon Çiçeği Kremi, güneşin kurutucu etkisine karşı nemlendirici bir anti-aging ürünü olarak ön plana çıkıyor. Ürün düzenli olarak kullanıldığında cildin tüm katmanlarına nüfus ederek içeriğindeki besleyici öğelerle hücre yenilenmesini harekete geçiriyor, böylece nem kaybına bağlı erken kırışıklıkları da önlemiş oluyor.

Yıpranan saçınızı ve saç derinizi de sonbahara hazırlayın

Tamamen bitkisel içeriğe sahip Sandex Şampuan, yıpranan saçları onarıp saç köklerinin beslenmesine yardımcı olarak dökülmelerin önüne geçerken, düzenli kullanımla kepeklenmeyi de önlüyor. İçeriğinde Provitamin B5, ısırgan otu, sarımsak, at kestanesi, allantoin, melisa otu, rezene ve papatya bulunan Sandex Şampuan, bakımlı saçlara sahip olmak isteyenlerin ilk tercihi olacak.Tüm dermatolojik testleri tamamlanan Sandex Şampuan, komple bakım formülü sayesinde derin temizleme, kepekten koruma ve nemlendirme özelliklerini tek bir kutuda sunuyor.

Sinoz Yüz Bakım Maskesi: 59,00 TL

Mavi Anemon Çiçeği Kremi: 79,00 TL

Sandex Şampuan fiyatı: 59,00 TL

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.