Günün sahur menüsü: 15. gün
Günün sahur menüsü: 15. gün 15. gün sahur menüsünde baklava yufkasından börek, waffle omlet ve çilek kompostosu tariflerine yer verdik. İşte 24. gün sahur menüsü..
6.07.2021 Bilgi
Günün sahur menüsü: 24.gün
Günün sahur menüsü: 24.gün 24. gün sahur menüsünde baklava yufkasından börek, waffle omlet ve çilek kompostosu tariflerine yer verdik. İşte 24. gün sahur menüsü...
6.07.2021 Bilgi
Oruç tutmak metabolizmayı yeniliyor
Oruç tutmak metabolizmayı yeniliyor Sindirim sistemi vücudun en çok enerji harcadığı sistemlerden biridir ve bu enerjiyi harcarken, beyne, bağışıklık sistemine, kaslara yani diğer bütün enerji harcayan organların enerji ihtiyacına rakip olarak bu işi yapmaktadır.
Bu yaz favoriniz olacak ev yapımı 7 soğuk içecek!
Bu yaz favoriniz olacak ev yapımı 7 soğuk içecek! Sıcak günlerde serinlemek için soğuk bir içeceğe hayır diyen var mı? Hem sizin hem de bu yaz evinize konuk edeceğiniz tüm sevdiklerinizin favorisi olacak 7 soğuk içecek ile keyifli anlar sizi bekliyor. İşte tarifler!
5.06.2023 Advertorial
Kırmızı Orman Meyvelerinin İsimleri Ve Faydaları Nelerdir?
Kırmızı Orman Meyvelerinin İsimleri Ve Faydaları Nelerdir? Yabani metsinler ismi ile de bilinen orman meyveleri protein, magnezyum ve kalsiyum açısından oldukça zengindir. En çok tüketilen orman meyvelerinin başında ahududu, çilek ve böğürtlen geliyor. Reçeli ve kompostosu da yapılan bu meyveler, organik ve katkısız oldukları için de sıkça tercih ediliyor. Kırmızı orman meyvelerinin isimleri ve faydaları nelerdir sizler için derledik.
20.08.2021 Eğitim
Orman Meyveleri Hangileridir, İsimleri Nelerdir?
Orman Meyveleri Hangileridir, İsimleri Nelerdir? ''Yabani meyveler'' ismiyle de bilinen orman meyveleri kalsiyum, magnezyum ve protein açısından zengindir. En fazla tüketilen orman meyvelerinin başında çilek, ahududu ve böğürtlen geliyor. Kompostosu ve reçeli de yapılan bu meyveler katkısız ve organik oldukları için de sıklıkla tercih ediliyor. Orman meyvelerinin isimlerini ve faydalarını sizin için derledik.
6.07.2021 Bilgi
Susatmayan sahur menüsü
Susatmayan sahur menüsü Susatmayan sahur menüsünü denedikten sonra oruç tutarken hiç susamadığınızı fark edeceksiniz. Sahurda beslenmenizde yapacağınız bir takım değişikliklerle, oruç tutarken daha az susamanızı sağlayabilirsiniz. Susatmayan sahur menüsü arayışına girdiyseniz, sizler için araştırıp bir araya getirdiğimiz, susatmayan sahur menüsünü denemenizi tavsiye ediyoruz. İşte susatmayan sahur menüsü:
6.07.2021 Bilgi
Oruç cildi yeniliyor
Oruç cildi yeniliyor Beslenme Danışmanı Dr. Gönül Ateşsaçan, oruç ve cilt sağlığı konusunda bilgiler vererek oruç ile vücuttan zararlı toksinlerin atıldığını ve başta cilt olmak üzere diğer organların kendini yenilediğini ifade etti.
17.02.2022 Ramazan'da Sağlık
Ramazan ayında neden kilo alırız?
Ramazan ayında neden kilo alırız? İftara doğru kan şekerimiz düşer. Bu yüzden kısa zamanda yemek yeme ihtiyacı içinde oluruz. çok yemek tüketir, özellikle de şekere aşırı yükleniriz.
Meyve salatası için en iyi zaman
Meyve salatası için en iyi zaman Meyve aslında masum gibi görünür ama o anda içimdeki diyetisyen, içerdiği şeker ve buna bağlı kalori değerini hemen kulağıma fısıldıyor, meyveyi sınırsız yememek gerektiğini hatırlatıyor.
Kek ve pandispanya yapmak
Kek ve pandispanya yapmak Kek ve pandispanya yapmak
Pazar ola brunch ola
Pazar ola brunch ola Pazar ola brunch ola
19.03.1999 Vitrin