Cinayet

Cinayet

Son dakika cinayet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan cinayet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan cinayet haber sayfamızda...

Cinayet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 35.311 cinayet haberi bulunmuştur.
Dehşet evi! Eşini ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
Dehşet evi! Eşini ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü Bolu’nun Sağlık Mahallesi’nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
18.04.2024 Gündem
İzmir'de 17 yaşındaki genç, arkadaşının bıçak darbesiyle öldürüldü
İzmir'de 17 yaşındaki genç, arkadaşının bıçak darbesiyle öldürüldü İzmir'in Konak ilçesinde kavga ettiği arkadaşının bıçak darbesiyle kalbinden yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesi veren 17 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
18.04.2024 Gündem
Mayolu pozlarına bir yenisini daha ekledi! Nurgül Yeşilçay'dan 'lahmacun' kombini
Mayolu pozlarına bir yenisini daha ekledi! Nurgül Yeşilçay'dan 'lahmacun' kombini Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Veda Mektubu dizisinde 'Alanur' karakterini canlandıran Nurgül Yeşilçay, başarılı oyunculuk kariyerinin yanında sosyal medya hesabında yayınladığı eğlenceli paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Ünlü isim son olarak mayolu pozlarını sevenlerinin beğenisine sundu.
18.04.2024 Cadde
Sarıyer'de taksiciyi öldüren saldırganın yakalanma anı ortaya çıktı
Sarıyer'de taksiciyi öldüren saldırganın yakalanma anı ortaya çıktı İstanbul Sarıyer’de aracına bindiği taksiciyi 5 yerinden bıçakladıktan sonra yol kenarına atarak öldüren yabancı uyruklu zanlının polis ekipleri tarafından yakalanma anı kameraya yansıdı.
18.04.2024 Haberler
Sarıyer'de taksiciyi öldüren saldırganın ifadesi ortaya çıktı
Sarıyer'de taksiciyi öldüren saldırganın ifadesi ortaya çıktı İstanbul Sarıyer’de aracına bindiği taksiciyi 5 yerinden bıçakladıktan sonra yol kenarına atarak öldüren yabancı uyruklu zanlının polis ekipleri tarafından yakalanma anı kameraya yansırken ifadesi de ortaya çıktı.
18.04.2024 Gündem
'Taş Kağıt Makas' nefes kesti! Rıza ve Fecir karşı karşıya
'Taş Kağıt Makas' nefes kesti! Rıza ve Fecir karşı karşıya Kanal D’nin, sevilen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu', aksiyon dolu bir bölümle ekrana geldi. Umut’un hem babası hem de kendisi için sürdürdüğü adalet savaşında dengeler sürekli değişirken; heyecanın bir an bile dinmediği 7’nci bölüm izleyicilerin beğenisini topladı.
18.04.2024 Cadde
Oğluyla birlikte 4 kişiyi öldürdü: Bir rüyadaydım
Oğluyla birlikte 4 kişiyi öldürdü: Bir rüyadaydım Küçükçekmece Adliyesi önünde 4 kişinin öldüğü 6 kişinin yaralandığı çatışmayla ilgili davada mütalaa açıklandı. Tüfekle 4 kişiyi vurarak öldüren Beşir Karadeniz ve onunla eylem birliği içerisinde bulunduğu öne sürülen oğlu Bekir Karadeniz hakkında 3 kez ayrı ayrı müebbet hapis cezası ile 3 kişiyi yaraladıkları gerekçesiyle de 10 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılmaları talep edildi. Beşir Karadeniz'in ayrıca 'Olası kastla adam öldürme' suçundan da 25 yıla kadar cezalandırılması istendi.
18.04.2024 Haberler
Öğluyla birlikte 4 kişiyi öldürdü: Bir rüyadaydım
Öğluyla birlikte 4 kişiyi öldürdü: Bir rüyadaydım Küçükçekmece Adliyesi önünde 4 kişinin öldüğü 6 kişinin yaralandığı çatışmayla ilgili davada mütalaa açıklandı. Tüfekle 4 kişiyi vurarak öldüren Beşir Karadeniz ve onunla eylem birliği içerisinde bulunduğu öne sürülen oğlu Bekir Karadeniz hakkında 3 kez ayrı ayrı müebbet hapis cezası ile 3 kişiyi yaraladıkları gerekçesiyle de 10 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılmaları talep edildi. Beşir Karadeniz'in ayrıca 'Olası kastla adam öldürme' suçundan da 25 yıla kadar cezalandırılması istendi.
18.04.2024 Gündem
Sarıyer'de korkunç olay! Taksi şoförünü öldürüp otomobilden attılar
Sarıyer'de korkunç olay! Taksi şoförünü öldürüp otomobilden attılar Sarıyer’de taksici Yaşar Yanıkyürek, aracı gasp edildikten sonra bıçaklanarak yol kenarına atıldı. Olay yerinde hayatını kaybeden Yanıkyürek'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken polis ekipleri Yanıkyürek'i bıçaklayarak öldüren kişi yada kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.
17.04.2024 Gündem
Kardeşi 8 kez bıçakladı, ağabeyi tabanca ile ateş etti!
Kardeşi 8 kez bıçakladı, ağabeyi tabanca ile ateş etti! İzmir'de H.A. (22) tartıştığı Aslan İşcan'ı (46) 8 kez bıçakladı, ağabeyi A.A. (31) da arkasından tabanca ile ateş eti. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, İşcan ağır yaralandı.
17.04.2024 Haberler
Kardeşi 8 kez bıçakladı, ağabeyi tabanca ile ateş etti!
Kardeşi 8 kez bıçakladı, ağabeyi tabanca ile ateş etti! İzmir'de H.A. (22) tartıştığı Aslan İşcan'ı (46) 8 kez bıçakladı, ağabeyi A.A. (31) da arkasından tabanca ile ateş eti. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, İşcan ağır yaralandı.
17.04.2024 Gündem
Korkunç son! Eşini öldürüp, intihar etti
Korkunç son! Eşini öldürüp, intihar etti Kahramanmaraş’ta Mert Boynueğri (37), tartıştığı eşi Emine Boynueğri’yi (34) tabancayla vurup öldürdükten sonra intihar etti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
17.04.2024 Gündem
Eşi tarafından dövülen kadından 2 ay sonra acı haber!
Eşi tarafından dövülen kadından 2 ay sonra acı haber! Tekirdağ'da eşi tarafından darp edilip, 2 ay komada yaşam mücadelesi veren Buse Ateş Suna hayatını kaybetti.
17.04.2024 Gündem
Petek'in annesinden katile zehir zemberek sözler
Petek'in annesinden katile zehir zemberek sözler 3 kurşunla öldürülen Petek Aksak'ın (22), annesi Pınar Otçu, katile isyan ederek, 'Benim ciğerimi yaktın sen yavruna nasıl hesap vereceksin? ‘Ben senin annenin katiliyim’ nasıl diyeceksin?' dedi.
17.04.2024 Gündem
Çatalca'da dehşet: Eşini başından vurarak öldürdü
Çatalca'da dehşet: Eşini başından vurarak öldürdü İstanbul Çatalca'da Bahattin C., eşi Asya C.'yi başından vurarak öldürdü. Bahattin C. daha sonra intihar girişiminde bulundu.
17.04.2024 Gündem
Barışma teklifini reddeden eşini sokak ortasında öldürdü! Katilin cezası belli oldu
Barışma teklifini reddeden eşini sokak ortasında öldürdü! Katilin cezası belli oldu Fatih’te aralarında boşanma davası bulunan Emine Cin'i sokakta yürürken durdurup tartışma sonrasında 5 kez kurşunlayarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Levent Cin hakkında savcı mütalaasını açıkladı.
17.04.2024 Gündem
Kadıköy vahşetinde ceza belli: Düğün konvoyunu düşünürken cenaze konvoyuyla defnettim
Kadıköy vahşetinde ceza belli: Düğün konvoyunu düşünürken cenaze konvoyuyla defnettim Kadıköy'de sokakta yürürken, kız arkadaşına laf atan kişiyle kavga etmesi sonucunda öldürülen Davut Atakov (23) davasında karar verildi. Şüpheli Ali Kumsal Şallı'nın 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezasıyla cezalandırıldı. Duruşmada söz verilen Anne Atakov, "Oğlumun düğün konvoyunu düşünürken cenaze konvoyuyla defnettim” dedi.
17.04.2024 Gündem
Interpol devreye girdi! Kardeşini öldüren şüpheli kaçamadan yakalandı
Interpol devreye girdi! Kardeşini öldüren şüpheli kaçamadan yakalandı İzmir’de öz kardeşini öldürdükten sonra Sırbistan’a kaçmak isteyen şahıs, Interpol’ün devreye girmesiyle Belgrad Nikola Tesla Havalimanı'nda yakalandı.
16.04.2024 Gündem
Eski eşi ile kızını öldüren diş teknisyenin cezası belli oldu
Eski eşi ile kızını öldüren diş teknisyenin cezası belli oldu Konya'nın Seydişehir ilçesinde boşandığı Ayşe Gezer (35) ile kızı Gözde Nur Doğan'ı (17) av tüfeği ile vurarak öldüren diş teknisyeni Bekir Doğan (44) hakkında, ‘boşandığı eski eşi kasten öldürme’, ‘alt soydan akrabayı kasten öldürme’ suçlarından iki kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istendi.
16.04.2024 Gündem
Yer: Ankara! 9 yıl önce boşandığı kocasını vahşice öldürdü
Yer: Ankara! 9 yıl önce boşandığı kocasını vahşice öldürdü Ankara'nın Altındağ ilçesinde 9 yıl önce boşandığı eşini önce başından keserle yaralayan ve defalarca bıçaklayarak öldüren kadın polise teslim oldu.
16.04.2024 Gündem
Düğünde yeğenini öldürdü: Bana idam verin, razıyım
Düğünde yeğenini öldürdü: Bana idam verin, razıyım Kocaeli'nin İzmit ilçesinde aralarında husumet bulunan yeğenini düğünde 5 el ateş ederek öldüren sanık, "Çok pişmanım, böyle bir şey olmasını istemezdim. Kardeşler arasında yaşanan kavgada benim suçum yoktu ancak ben sorumlu tutuldum. İsterseniz bana idam verin razıyım, annem için bu yola baş koydum. Annemin cenazesine dahi katılamadım. Beni cezaevinden çıkarın da ablam ile eniştem beni öldürsün ve rahatlasın" dedi.
16.04.2024 Gündem
Babasıyla tartışan 2  kişiye kamyonetle çarptı, 1’i öldü:  Bilerek değil, fren tutmadı
Babasıyla tartışan 2 kişiye kamyonetle çarptı, 1’i öldü: Bilerek değil, fren tutmadı Antalya'nın Suriye uyruklu Ahmad A. (28), babası Yahya A. (46) ile tartışan mesai arkadaşı Muhammed Ali Bilal (19) ile Abdurrahman Belelo'ya (23), kamyonetle çarpıp kaçtı. Muhammed Ali Bilal, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
16.04.2024 Gündem
‘Karımı İngiltere’ye gönderdim’ dedi, 2 gece camide yattı! 34 yıllık eşine korkunç plan
‘Karımı İngiltere’ye gönderdim’ dedi, 2 gece camide yattı! 34 yıllık eşine korkunç plan Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir kişi, 34 yıllık karısını bıçaklayarak öldürdü. Şüphelinin oğlunu arayıp durumu anlatması üzerine ortaya çıktığı öğrenilirken, 2 gün önce namaza gittiği caminin imanına eşini İngiltere’ye gönderdiğini söylediği bildirildi.
16.04.2024 Gündem
Bayram ziyaretinde feci olay! Eşini öldürüp, kuzenini yaralayıp kendini vurdu
Bayram ziyaretinde feci olay! Eşini öldürüp, kuzenini yaralayıp kendini vurdu Balıkesir'de bir kişi, bayram ziyaretine gittiği baba evinde çıkan tartışmada eşini öldürüp, kuzenini yaraladıktan sonra, aynı tabancayla intihar teşebbüsünde bulundu.
16.04.2024 Gündem
Arkadaşını bıçakladı! 'Birini öldürdüm, gelin'
Arkadaşını bıçakladı! 'Birini öldürdüm, gelin' Samsun’da birlikte içki içtiği arkadaşı Salih Kaplanoğlu'nu (45) öldüren Hakan İ. (50), "Birini öldürdüm, gelin" diyerek kendisini ihbar etti. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.
16.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cinayet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.