Yer: Gaziantep! Öğretmen çiftin 3 yıllık evliliğini 'cinsellik' bitirdi
Yer: Gaziantep! Öğretmen çiftin 3 yıllık evliliğini 'cinsellik' bitirdi Gaziantep'te, öğretmen H.K. (30), 3 yıldır evli olduğu D.N.K. (28) ile hiç cinsel birliktelik yaşayamadığı gerekçesi ile boşanma davası açtı. Mahkeme heyeti, kadının cinsel birliktelik yaşamamasını kusur kabul ederek çifti boşadı.
11.05.2022 Gündem
Son dakika... Skandal 'uzaylı' iddiası! 'Cinsel olarak' dedi, ortalık birbirine girdi...
Son dakika... Skandal 'uzaylı' iddiası! 'Cinsel olarak' dedi, ortalık birbirine girdi... Gizemli olaylar üstüne çalışan ABD'li yazar Clarke'ın son kitabında akıl almaz iddialar yer aldı. Dünyada şok etkisi yaratan ve insanların kendi başlarından geçtiğini öne sürdüğü olaylara dayanan kitaptaki ifadeleri okuyanlar, gözlerine inanamadı.
29.03.2021 Dünya
Mindful seks: Cinsel birliktelik sırasında zihninizi arındırın
Mindful seks: Cinsel birliktelik sırasında zihninizi arındırın Cinsel birliktelik sırasında zihninizi meşgul eden düşüncelerden nasıl kurtulabilirsiniz? Sizi, bilinçli farkındalık ile zihni arındırıp cinsel hazzı doruklarda yaşatacak mindful seks yöntemiyle tanıştırıyoruz. Peki, mindful seks nedir, nasıl uygulanır? İşte tüm detayları...
9.09.2019 Cinsellik
İdeal cinsel birliktelik sıklığı ne olmalı?
İdeal cinsel birliktelik sıklığı ne olmalı? Çoğu kişinin ideali, romantik olduğu kadar cinsel açıdan da tutkulu bir ilişki değil midir? Cinsel hayatın hareketliliği ve mutluluk arasında bağlantıyı araştıran pek çok bilimsel çalışma var. Uzm.Psi.Suna İpek, sık cinsel birliktelik mutluluk verir mi sorusunun cevabını açıkladı.
25.04.2019 Cinsellik
Cinsel birlikteliğin bilinmeyen faydası
Cinsel birlikteliğin bilinmeyen faydası Sağlıklı cinsel birlikteliğin insan bedenine ve ruhuna sayısız faydası olduğunu söyleyen Cinsel Terapist Dr. Öğretim Üyesi Kenan Eren, "İlişki sırasında salgılanan immunoglobulin, virüslere ve olası enfeksiyon etkenlerine karşı bizi korur o yüzden gribi engeller" dedi.
17.07.2019 Cinsellik
Seks yapmanın 19 faydası
Seks yapmanın 19 faydası Seks, insanoğlunun en temel ihtiyaçlarından biri olmasına rağmen toplumumuzda konuşulması bile ayıp sayılan bir konudur. Aslında seks, sadece soyumuzu devam ettirdiğimiz bir cinsel birlikteliğin çok ötesindedir. Tutku ve aşkla yapılan bir sevişmenin hem fiziksel hem de ruhsal olarak çok fazla faydası vardır. İşte size seksin belki de hiç bilmediğiniz 19 faydası.
29.04.2018 Gündem
Yankesicilik yaparken suçüstü yakalandı
Yankesicilik yaparken suçüstü yakalandı Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde yankesicilik yapan bir kadın suç üstündeyken polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Edinilen bilgilere göre, Adapazarı ilçesi Atatürk Bulvarındaki banklarda oturan erkeklerin yanına gelen 28 yaşındaki S.P., isimli kadın erkekleri oyalama suretiyle yankesicilik yapıyordu. Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri şüpheli bayanı takibe aldı. Takibe takılan şüpheli kadın bir kişinin cebinden paraları alırken suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. 4 adet kaydı bulunan şüpheli kadın emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından alınan sağlık raporu sonrasında adliyeye sevk edildi.
11.09.2019 Yaşam