Yılbaşı gecesi cinsel hayatınızı renklendirecek 11 altın öneri
Yılbaşı gecesi cinsel hayatınızı renklendirecek 11 altın öneri 2020 yılı tüm dünya için kötü geçti, 2021 yılı için de umutlarımız devam ediyor. Ancak geçmiş yıllardan farklı olarak bu yıl sokaklarda, eğlence mekanlarında, otellerde kutlama olmayacak. Pandeminin yarattığı risk dolayısıyla yaşanan karantina dönemi, çiftlerin uzun zaman bir arada kalmasına yol açarak ilişkileri ise bir hayli zorladı. Dolayısıyla yılbaşı gecesi evde yeni yılı beraber karşılayacak çiftler için ilişki tazelemek için önemli fırsat haline geldi. İşte Psikiyatrist/Psikoterapist Dr. Öğretim Üyesi Rıdvan Üney'den yılbaşını evde beraber geçirecek çiftler için cinselliği renklendirecek 11 altın öneri... MİLLİYET.COM.TR / PEMBENAR ÖZEL
30.12.2020 Cinsellik
Cinsel fanteziler gerekli mi?
Cinsel fanteziler gerekli mi? Psikiyatri akademisinden Yrd. Doç. Dr. Onur Okan Demirci cinsel fanteziler hakkında tüm bilinmeyenleri açıkladı.
12.03.2019 Cinsellik
En çok seks yapılan halka açık yerler
En çok seks yapılan halka açık yerler İnsanları en çok nerede seks yapmak heyecanlandırıyor? Ülkelere göre en çok seks yapılan halka açık alanlar nereler? Superdrug’s Online Doctor internet sitesinin Amerikalılar ve Avrupalılar arasında yaptığı anket cinsel fantezinin boyutlarını gözler önüne serdi.
17.04.2017 Cinsellik
Cinsel fanteziyi reddedince öldürüldü!
Cinsel fanteziyi reddedince öldürüldü! İtalya’da evli bir çiftin cinsel fantezi talebini reddeden Mehtap Savoji isimli İranlı kadın canından oldu, cesedi Venedik kıyılarında bulundu.
5.02.2014 Dünya