Cinsel Hayat

Cinsel Hayat

Son dakika cinsel hayat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan cinsel hayat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan cinsel hayat haber sayfamızda...

Cinsel Hayat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.688 cinsel hayat haberi bulunmuştur.
'Sıfır beden olmak istemiyorum! Kocam kıvrımlarımı beğeniyor'
'Sıfır beden olmak istemiyorum! Kocam kıvrımlarımı beğeniyor' İki sene önce uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi Jeremy Parisi ile nikah masasına oturan ünlü model Kelly Brook, samimi bir röportaj vererek özel hayatıyla ilgili konuştu. Eşinin vücudunu beğendiğini dile getiren Brook, bedenine her zamankinden daha fazla güvendiğini ve bunun kocası Jeremy Parisi ile daha fazla özel an yaşamasına yol açtığını açıkladı.
13.02.2024 Cadde
Babasını kaybeden kadından ilginç sözler: 'Cinsel hayatım değişti'
Babasını kaybeden kadından ilginç sözler: 'Cinsel hayatım değişti' ABD'li bir kadın babasını kaybettikten sonra cinsel hayatında yaşadığı değişimlerle ilgili kısa bir demeç verdi. Söz konusu açıklamalar sonrası uzmanlar da konuyla ilgili yorumda bulundu.
12.06.2023 Dünya
Ünlü modelden samimi açıklamalar! 'Takipçilerim üstsüz fotoğraflarımı görmek istiyor'
Ünlü modelden samimi açıklamalar! 'Takipçilerim üstsüz fotoğraflarımı görmek istiyor' Geçtiğimiz yaz uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi Jeremy Parisi ile nikah masasına oturan ünlü model Kelly Brook (43), samimi bir röportaj vererek özel hayatıyla ilgili konuştu. Hiç olmadığı kadar mutlu olduğunu söyleyen Brook, sosyal medya hesabına gelen mesajlara da değindi.
10.05.2023 Cadde
Selen Görgüzel'den 'Hamdi'yi düzenli olarak aldattım' açıklamasına son nokta
Selen Görgüzel'den 'Hamdi'yi düzenli olarak aldattım' açıklamasına son nokta Sahne tarzı, açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Selen Görgüzel, geçtiğimiz günlerde eski eşi Hamdi Alkan ile ilgili "Onu düzenli olarak aldattım" açıklaması yaparak gündem olmuştu. Önceki gün görüntülenen şarkıcı, gazetecilerin ısrarlı soruları karşısında dayanamayıp açıklamalarda bulundu.
8.05.2023 Cadde
Kelly Brook: Kıvrımlarım nedeniyle dışlanmış hissettim!
Kelly Brook: Kıvrımlarım nedeniyle dışlanmış hissettim! Geçtiğimiz yaz uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi Jeremy Parisi ile nikah masasına oturan ünlü model Kelly Brook, daha önce kilo alıp vermesi ve bedeni hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. Brook, geçtiğimiz günlerde verdiği röportajında kıvrımları nedeniyle 'dışlanmış' hissettiğini söyleyerek, her markanın kendisiyle çalışmak istemediğini itiraf etti.
5.11.2022 Cadde
Ünlü oyuncu BİLLUR KALKAVAN yaşamını yitirdi! Billur Kalkavan kimdir, öldü mü, neden öldü, hastalığı neydi?
Ünlü oyuncu BİLLUR KALKAVAN yaşamını yitirdi! Billur Kalkavan kimdir, öldü mü, neden öldü, hastalığı neydi? Billur Kalkavan hayatını kaybetti. Geçtiğimiz mayıs ayında akciğer kanseriyle mücadele ettiği ortaya çıkan oyuncu Billur Kalkavan (59), tedavi gördüğü hastane yaşamını yitirdi. Acı haberi yönetmen Hamdi Alkan duyurdu. Tedavisi süren Kalkavan'ın ölüm haberi sevenlerini üzdü. Peki, Billur Kalkavan kimdir, kaç yaşında vefat etti?
15.10.2022 Bilgi Rehberi
Fallus Ne Demek, TDK Sözlük Anlamı Nedir? Fallus Evresi Ne Demek?
Fallus Ne Demek, TDK Sözlük Anlamı Nedir? Fallus Evresi Ne Demek? Fallus, Fransızca kökenli bir kelimedir ve Latince phallus kökünden gelir. Fransızca kökenli olan fallus kelimesi Türkçede erkek cinsel organı demektir. Fallus, tarihte ilk kez 1975 senesinde bir eserde geçmiştir. Fallus ne demek ve fallus evresi nedir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
13.09.2022 Eğitim
Kelly Brook ile Jeremy Parisi dünyaevine girdi!
Kelly Brook ile Jeremy Parisi dünyaevine girdi! İngiliz model, sunucu ve radyocu Kelly Brook (42), aradığı mutluluğu kendisinden beş yaş küçük, beşinci nişanlısı Jeremy Parisi'de (37) buldu. Brook ve 'ruh eşim' dediği sevgilisi İtalya'da mutluluğa 'evet' dedi.
1.08.2022 Cadde
Meme ağrısı kanser belirtisi mi?
Meme ağrısı kanser belirtisi mi? Tıbbı adıyla ‘mastalji’ yani meme ağrısının, kadınlar arasında oldukça yaygın bir şikayet olduğunu belirten Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Bülent Çitgez, bu ağrıların yüzde 70’inin dönemsel, yüzde 30’unun ise dönemsel olmayan nedenleri bulunduğunu söylüyor. Çitgez, “Meme ağrısı nadiren meme kanserinde görülür ancak mastalji ile kanser ilişkisini ortaya koyan çalışmalar mevcut” diyor.
4.07.2022 Kadın Sağlığı
Billur Kalkavan kimdir, kaç yaşında, ne kanseri? Billur Kalkavan'ın hastalığı ve sağlık durumu nasıl?
Billur Kalkavan kimdir, kaç yaşında, ne kanseri? Billur Kalkavan'ın hastalığı ve sağlık durumu nasıl? Başarılı oyunculuğuyla hafızalara kazınan Billur Kalkavan'ın sağlık durumu gündemden düşmüyor. Bu zamana kadar başarılı projelerde yer alan Billur Kalkavan ile ilgili sorular peş peşe geliyor. Billur Kalkavan kimdir, kaç yaşında, ne kanseri? Billur Kalkavan'ın hastalığı ve sağlık durumu nasıl? İşte Billur Kalkavan hakkında merak edilenler...
25.05.2022 Cadde
Billur Kalkavan kanser mi, ne kanseri sağlık durumu nasıl? Billur Kalkavan hayatı ve kariyeri...
Billur Kalkavan kanser mi, ne kanseri sağlık durumu nasıl? Billur Kalkavan hayatı ve kariyeri... Billur Kalkavan kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Hamdi Alkan'ın paylaştığı fotoğraf ile kanser olduğu öğrenilen oyuncu ve sunucu Billur Kalkavan bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncunun sağlık sorunları nedeniyle ekranlarda olmadığı anlaşıldı. Peki Billur Kalkavan kimdir aslen nereli kaç yaşında?
24.05.2022 Cadde
Vestel & Milliyet Sanat Kahve Sohbetlerinde Bu Ay
Vestel & Milliyet Sanat Kahve Sohbetlerinde Bu Ay Oyunculuk kariyerinin en parlak dönemini yaşayan Defne Kayalar, “Bir Başkadır”dan sonra dijital platformlarda peş peşe yayına girecek dizilerle gündemde. Kayalar, oynadığı her karakterin kendisine yeni sorgulama alanları açtığını söylüyor.
17.12.2021 Kültür Sanat
MSB: Askeri öğrenci alımına ilişkin yeni düzenleme yapılmadı
MSB: Askeri öğrenci alımına ilişkin yeni düzenleme yapılmadı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, askeri öğrenci alımına ilişkin yeni düzenleme yapılmadığını bildirdi.
11.12.2021 Gündem
Cinsel ilişki kalp krizini tetikler mi?
Cinsel ilişki kalp krizini tetikler mi? Kalp hastaları sıklıkla, kalp problemlerini tetikler korkusuyla yaşamlarındaki cinsel ilişki sıklığını azaltmaktadırlar. Kalp krizi geçirdikten sonra hastaneden taburcu olurken hastaların en az bilgi aldığı konulardan biridir cinsellik. Doktora ilaç tedavileri danışılır, nasıl beslenmek gerektiği danışılır ancak ne zaman seksüel aktivitelere başlanabileceği sorusundan kaçınılır. O telaşla bu sorunun akla gelmemesi veya bu konuların konuşulmasından utanılması gibi sebepler altta yatabilir. Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ebru Özenç, kalp krizi sonrasında cinsel hayat hakkında bilgi verdi.
20.10.2021 Genel Sağlık
‘Eğer açık rıza yoksa alternatif sistem şart’
‘Eğer açık rıza yoksa alternatif sistem şart’ KVKK, biyometrik doğrulama sistemi için rızası olmayanlara alternatif sistem istedi. Ekran kaydırma, klavyeye basma da davranışsal biyometrik veri oldu.
20.09.2021 Ekonomi
Dikkat! Fazla tüketildiğinde sertleşme problemine neden oluyor
Dikkat! Fazla tüketildiğinde sertleşme problemine neden oluyor Ramazan Bayramı’na kısa bir süre kaldı. Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, bayramda tatlı tüketiminin arttığına dikkat çekerek, beraberinde gelişen şeker hastalığının neden olduğu cinsel sağlık sorunları hakkında bilgi verdi.
11.05.2021 Erkek Sağlığı
Hamilelikte Cinsellik Nasıl Olmalıdır? Gebelikte İlişkide Nelere Dikkat Edilmeli?
Hamilelikte Cinsellik Nasıl Olmalıdır? Gebelikte İlişkide Nelere Dikkat Edilmeli? Gebelik döneminde meydana gelen psikolojik ve fizyolojik sebeplerin neticesinde pek çok kadın bebeğin zarar görmesinden korktuğu için cinsel ilişkiden kaçınmaktadır. Her şeyin yolunda olduğu gebeliklerde son dört haftaya dek gebelikte cinsel ilişki yaşanmasına herhangi bir kısıtlama bulunmamaktadır. Peki, hamilelikte cinsellik nasıl olmalıdır? Gebelikte ilişkide nelere dikkat edilmeli? İşte tüm ayrıntılar.
11.03.2021 Sağlık
Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıklar Nelerdir? Korunma Ve Tedavi Yöntemleri
Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıklar Nelerdir? Korunma Ve Tedavi Yöntemleri Son zamanlarda teknolojinin hızlı bir şekilde gelişmesi, cinsel ilişkiye başlama yaşının düşmesi, nüfusun artması gibi pek çok durumun dünya çapında cinsel yolla bulaşan hastalıkların çoğalmasına neden olduğunu belirtmek kesin olacaktır. Cinsel yolla bulaşan hastalıklar için pek çok korunma yöntemi geliştirilmiş olsa da bu yöntemlere rağmen yalnızca temasla bile bulaşan birçok hastalık vardır. Peki, cinsel yolla bulaşan hastalıklar nelerdir? Korunma ve tedavi yöntemleri nedir? İşte, tüm detaylar.
10.03.2021 Sağlık
Bel Gevşekliği Nedir? Bel Gevşekliği (Erken Boşalma) Tedavisi Nasıl Yapılır?
Bel Gevşekliği Nedir? Bel Gevşekliği (Erken Boşalma) Tedavisi Nasıl Yapılır? Bel gevşekliği, kısaca erken boşalma sorunu oldukça bilinen bir cinsel sorunlardan biridir. Bu şikayetler durumlara göre farklılık gösterebilir. Ancak genel olarak üç erkekten birinde bu problemler bulunmaktadır. Sizler için bel gevşekliği hakkında bulunan bütün bilgileri detaylı bir şekilde derledik.
17.02.2021 Sağlık
Adet Hesaplama Nasıl Yapılır? Reg Dönemi (Adet Döngüsü) Hesaplama Yöntemi
Adet Hesaplama Nasıl Yapılır? Reg Dönemi (Adet Döngüsü) Hesaplama Yöntemi Kadınlar ergenlik döneminden itibaren her ay adet kanaması yaşar ve menopoz dönemine kadar bu kanamalar devam eder. Sağlıklı bir kadında ayda bir tekrarlanan bu döngüde bazı hallerde aksamalar olabilir. Adet dönemlerinin takip edilmesi bu aksamaların sebeplerinin anlaşılması ve tedavisi açısından önemlidir. Adet hesaplama konusunda gerekli bilgileri sizler için derledik
7.02.2021 Kadın
Cinsel sağlık sorunu yaşayan diyabetli hastalara yeni tedavi yöntemleri
Cinsel sağlık sorunu yaşayan diyabetli hastalara yeni tedavi yöntemleri Şeker hastalarının cinsel sağlık sorunları yaşadığını söyleyen Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, "Yaşam tarzı değişiklikleri ve yeni tedavi yöntemleriyle sorun ortadan kalkabiliyor. Diyabet, testosteron hormonunu da düşürüyor böyle olunca şeker hastası erkeklerde isteksizlik ve sertleşme sorunu görülme riski normal erkeklere göre üç kat artıyor" diyerek konu hakkında bilgi verdi.
13.11.2020 Cinsel Sağlık
Corona virüs salgını cinsel hayatı nasıl etkiledi? Bunlara dikkat!
Corona virüs salgını cinsel hayatı nasıl etkiledi? Bunlara dikkat! Corona virüsün tüm dünyada sosyal ilişkileri nasıl olumsuz etkilediğine hepimiz şahit oluyoruz. Ondan korunmak için tüm insanlık günlük ve sosyal yaşantısını değiştirmek zorunda kaldı. Benzer değişiklikler cinsel hayatta da gerçekleşti. Covid-19 pandemisinin cinsel hayat üzerine olan etkileri hakkında önemli bilgiler veren Kadın Hastalıkları,Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof.Dr. Deniz Ulaş, corona virüsten korunmak için cinsel hayatta çiftlerin dikkat etmesi gereken noktaları açıkladı
2.09.2020 Cinsel Sağlık
Cinsel uyarılma bozukluğu nedir? Cinsel uyarılma bozukluğunu kimler yaşar?
Cinsel uyarılma bozukluğu nedir? Cinsel uyarılma bozukluğunu kimler yaşar? Psikiyatrist/Psikoterapist Yrd. Doç. Dr. Rıdvan Üney cinsel uyarılma konusu hakkında bilgiler verdi.
28.07.2020 Cinsellik
Hamilelikte cinsel hayat nasıl olmalı? Hamilelikte cinsellik yaşamak güvenli mi?
Hamilelikte cinsel hayat nasıl olmalı? Hamilelikte cinsellik yaşamak güvenli mi? Psikiyatrist/Psikoterapist Yrd. Doç. Dr. Rıdvan Üney, hamilelikte cinsel hayat ve hamilelikte yaşanan cinselliğin nasıl olması gerektiği konuları hakkında bilgi verdi.
6.07.2020 Cinsellik
Kelly Brook'tan cinsel hayat itirafı
Kelly Brook'tan cinsel hayat itirafı Jeremy Parisi ile aşk yaşayan İngiliz model ve sunucu Kelly Brook, cinsel hayatının 40 yaşından sonra daha iyi olduğunu söyledi.
3.07.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Cinsel Hayat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.