SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Cinsel içerikli rüyalar ve anlamları

Cinsel içerikli rüyalar size neden böyle rüyalar gördüğünüzü ve arkasındaki anlamı sorgulamanıza sebep olabilir. Bu rüyalar gerçekten hoşlandığınız, yanında durmaya katlanamadığınız, eski sevgiliniz veya iş arkadaşınız hakkında olabilir. Peki, cinsel içerikli rüyalar neden görülür? Cinsel içerikli rüyalar ve anlamlarını sizin için araştırdık.

|

Cinsel içerikli rüyalar birçok insanın gördüğü rüyalar arasında yer almaktadır. Bazı insanlar cinsel içerikli rüyalar görünce suçluluk ya da utanma yaşayabilir. Daha önce hiç o gözle bakmadığınız bir insanı cinsel içerikli bir rüya içinde görmek sizi şaşkınlığa uğratabilir. Ancak cinsel içerikli rüyaların sandığınızdan çok farklı anlamları olabilir.

Birçok insan uyanıkken hoşlandıkları kişilerle ilgili samimi hayaller kurar. Ama birinin cinsel içerikli rüyalarınıza girecek kadar aklınızda bulunması ne anlama gelir? Cinsel içerikli rüyalar neden görülür?

Eski bir sevgili, bir yabancı veya bir iş arkadaşıyla ilgili cinsel içerikli rüya görmenin sebeplerini araştırdık. İşte cinsel içerikli rüyalar ve anlamları...

Cinsel içerikli rüyalar neden görülür?

Rüyanız illa cinsel istekle ilgili olmayabilir.

Cinsel içerikli rüyalarda gördüğünüz kişilere illa arzu duymak zorunda değilsiniz. Birisi hakkında cinsel içerikli bir rüya görmek onların kendinizi daha iyi bir hale getirmek için bağlantı kurmanız gereken bir niteliğe sahip olduğunu düşündüğünüz anlamına gelebilir.

Belki bu kişiyle derin bir konuşma yaptınız ya da sizin sahip olmayı hayal ettiğiniz bir kişilik özelliğini gözlemlediniz. Rüyalar cinsel ilişkiyi iki bireyin gerçek hayattaki bağını temsil etmek için kullanabilir. Yani cinsel içerikli rüyalar bazen arzudan ziyade güç ve kontrol ve bunlara sahip olma isteğinden doğar.

Cinsel içerikli rüyalar hayatınızdaki eksiklikleri gösterir.

Bu rüyalar size huzursuz hissettirebilir ancak bu rüyaları neden gördüğünüzü anlamak hayatınızın gidişatını yerine koymak ve daha iyi bir hale getirmek için size yardım edebilir. Cinsel içerikli rüyalar tiplerine göre size hayatınızdaki eksiklikleri gösterebilir. Bilinçaltınız size kendiniz üzerinde çalışmak istediğiniz özellikleri bu tür rüyalar ile dışa vurur.

Cinsel içerikli rüyalar sizin ruh halinizin yansımasıdır.

Cinsel içerikli rüyalar, hayatınızdaki kişisel, profesyonel, sağlık ve ruh halinizin yansımasıdır. Bu yüzden onları kendinizle bağlantı kurmak ve kendinizle ilgili fark etmediğiniz şeyleri öğrenmek için kullanabilirsiniz.

Cinsel içerikli rüya türleri ve anlamları

Eski sevgiliyle ilgili cinsel içerikli rüyalar

Eski sevgilinizi veya eşinizi cinsel içerikli bir rüyada görmek size cinsel hayatınızı renklendirmeniz gerektiğini söylüyor olabilir.

Eğer eski sevgilinizle hala görüşüyorsanız onu cinsel içerikli rüyalarda görmek sizi o kişiyle ilgili bir meseleye karşı uyarıyor olabilir. Bu rüyayı görmeden önceki son buluşmanızda neler olduğunu dikkatlice düşünürseniz cinsel içerikli rüyanızın sebebi ortaya çıkabilir.

Sevişmek ile Seks yapmak arasında ne fark var?

Son olarak eski partnerinizi cinsel içerikli bir rüyada görmek ilişkide takılı kaldığınızı ve tam olarak kafanızda bitiremediğinizin göstergesi olabilir. Bu kişiyi tamamen unutana kadar onu cinsel içerikli rüyalarınızda görmeye devam edeceksiniz.

İş arkadaşı veya patronla ilgili cinsel içerikli rüyalar

Patronunuz güç, karar verme yetisi ve atılganlığı temsil eder. Patronunuzla ilgili cinsel içerikli bir rüya görmek bu nitelikleri kendi yaşamınıza dahil etmek istediğiniz anlamına gelir.

Eğer bir iş arkadaşınızla ilgili cinsel içerikli rüyalar gördüyseniz bu o kişinin sizin istediğiniz bir şeye sahip olduğu anlamına gelebilir. Belki patronun favori çalışanıdır ya da kariyerinde sizden daha ileride olduğunu hissediyorsunuzdur.

Arkadaşla ilgili cinsel içerikli rüyalar

Cinsel içerikli rüyalarınızda bir arkadaşınızı görmek o kişiye gerçekten böyle duygular beslediğiniz anlamına gelebilir. Ama aynı zamanda bu rüyalar son zamanlarda o kişiyle yakın bir zamanda derin duygular paylaştığınız ve derin bir bağ kurduğunuzu hissettiğiniz anlamına da gelebilir.

Yabancı biriyle ilgili cinsel içerikli rüyalar

Cinsel içerikli rüyalar arasında en yaygın olanı bir yabancı ya da yüzünü görmediğiniz gizemli biriyle ilgili olanlardır. Çoğu insan bu rüyalardaki gizemli kişinin ruh eşleri olduğuna inanır ancak bu doğru değildir.

Bu rüyalarda bilinçaltınız kişiliğinizin farklı kısımlarını yabancı bir insana bürünmüş şekilde sunar ve böylece kendinizi daha derinden anlamanızı ve sizi neyin motive ettiğini, neyin tamamen kapadığını görmenizi sağlar.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.