Müzik festivali mi dediniz? Bir daha düşünün. Moda dünyasının tüm kalbi bu aralar Coachella’da atıyor. Festivalin 13 Nisan’da başlaması ile birlikte aylardır özenle seçilen giysiler dolaplardan çıktı. Sokak ve festival stilini yeni baştan yazan Coachella toplamda iki hafta sürecek. İlk haftası ünlü akınına uğrayan festivalin, öne çıkan parçaları neler, gelin birlikte bakalım.

Sıkı durun, Coachella başladı. Türkiye’den ünlü isimlerin katılımı ile birlikte ülkemizde daha tanınır hale gelen Coachella festivali 13 Nisan’da başladı. Tüm dünyanın gözleri ise çoktan buraya çevrilmiş durumda. Amerika, Kaliforniya eyaletinde Coachella Vadisi üzerinde gerçekleşen festivalde bu yıl da her yıl olduğu gibi adeta bir ‘reality show’ havası hakim. Festivalin ruhu ise elbette detaylarda gizli. Bohem, elegant, pop, rock ve çok daha fazla stili tek bir look ile ortaya nasıl koyabilirim diyorsanız, festival fotoğrafları sizleri epey heyecanlandıracak.

Festivalde Kimler Sahne Alacak?

Coachella aslında 19 yıldır devam eden bir müzik ve sanat festivali. Festivalin bu isimle anılmaması ise moda dünyasına ilham vermeye başlaması ile birlikte gözle görülür hale geldi. Katılan isimlerin oldukça ünlü isimlere evrilmesi ve elbette, festivalin ‘kendini gösterme’ haline dönüşmesi ile birlikte stil yarışları, festivalin birkaç adım önüne geçti.Festival bu yıl 13-15 Nisan ile 20-22 Nisan tarihleri arasında devam edecek.

Bu yıl sahne alacak isimler ise en az stiller kadar dikkat çekici. Geçtiğimiz yıl doğum yapması nedeniyle festivale katılamayan Beyonce, günlerdir büyük bir hazırlık sürdürdüğü şovu festivalin ilk haftasında sahnede adeta gürledi. Sahne alacak diğer isimler arasında The Weeknd, Eminem, Jamiroquai, Migos, Vince Staples, alt-J, The War On Drugs, LP yer alıyor.

Öne Çıkan Stiller

Haberin Devamı

Coachella Ruhu Yeniden

Coachella Ruhu Yeniden

Coachella Ruhu Yeniden

Coachella Ruhu Yeniden

Coachella Ruhu Yeniden

Coachella Ruhu Yeniden


Kısa Kısa…

• Festivalin ilk haftasında performans sergileyen isimlerden The Weeknd yeni şarkısı Call Out My Name’i söylerken ağlaması ile dikkatleri üzerine çekti.
• Festivalin daha önceki sıkı takipçilerinden Cara Delevigne, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar ile bu yıl Coachella’yı boykot ettiğini duyurdu. Sebebi ise Coachella’nın sahibinin bireysel silahlanma ve anti-lgbt savunucu bağışlar yapması.
• Bella Hadid, eski sevgilisi The Weeknd’in konserini özel bölümde izlemeyi tercih etti.

Haberin Devamı