Gündem Çocuklar Duymasın 59. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çocuklar Duymasın 59. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

21.11.2018 - 10:05 | Son Güncellenme:

Çocuklar Duymasın 58. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Kanal D'nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın yeni bölüme Haluk'un sakladığı büyük sırrın ortaya çıkması damga vurdu. Peki Çocuklar Duymasın 59. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çocuklar Duymasın 59. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Çarşamba akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle yine oldukça heyecanlı anlara sahne oldu. İlgiyle takip edilen Çocuklar Duymasın'ın 59. yeni bölüm fragmanı ise yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak...

Haberin Devamı

ÇOCUKLAR DUYMASIN 58. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Taş Fırın Haluk, başta Meltem olmak üzere herkesten bir şeyler gizlemektedir. Gizli gizli birileriyle konuşmaktadır, bu da sonunda Meltem’in dikkatini çeker. Meltem, Haluk’un bir doktorla konuştuğunu öğrenir. Haluk’un bir hastalığı olduğunu ve kendisinden gizlediğini düşünen Meltem çok üzülür. Meltem, Haluk’la yüzleşir ve Haluk da gerçekleri anlatmak zorunda kalır.

Haluk’un sakladığı büyük sırrı nedir?

Öte yandan Merve okulda şarkı söyleyecektir. Ancak sadece iki davetiyesi vardır. Merve’nin konserine hem Gönül ve Tuna, hem de Özlem ve Sertaç gitmek isteyince ortalık karışır.

ÇOCUKLAR DUYMASIN 58. BÖLÜM FRAGMANI