Cs: Go

Cs: Go

Son dakika CS: Go haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan CS: Go gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan CS: Go haber sayfamızda...

Cs: Go

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 125 cs: go haberi bulunmuştur.
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları Bilgisayar ve akıllı telefonlarda oynanan oyunlar ve oyun konsolları son dönemlerde popüler hale geldi. LOL, PUBG, CS GO, Valorant gibi çok oyunculu video oyunları dünya ve Türkiye üzerinde en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Ancak oyunları oynarken kendinize öncelikle nick veya isim vermeniz gerek. Mobil, bilgisayar veya konsollardaki oyun nickleri de en az seçilen karakter kadar öneme sahiptir. İyi, yaratıcı, güzel ve havalı nickler ve anlamları oyunda öne çıkmanızı sağlar ve akılda kalıcılığı artırır. En havalı, iyi, güzel, yaratıcı, şekilli, Türkçe ve komik oyuncu isimleri önerileri için “Oyun Nickleri ve Anlamları 2024” içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri Tablet, cep telefonları ve bilgisayarlar iş ve özel yaşamın dışında oyun oynamak için de kullanılıyor. Popüler oyunlar arasında yer alan PUBG, Valorant, CS GO tarzı oyunlar için klan isimleri ve oyun nickleri büyük önem taşıyor. Klan isimlerinin bu denli önem arz etmesinin nedenleri arasında oyuncunun klanına olan bağlılığını simgeliyor. Klan isimleri seçerken bu yüzden dikkat edilmesi gerekiyor. Oyun oynarken klanlara şekilli, Türkçe, İngilizce ve kısa isimler verme imkanı bulunuyor. Takım arkadaşlarınızla birlikte seçebileceğiniz bu klan isimleri oyunda akılda kalıcı olmanızı da sağlıyor. En iyi, Türkçe, İngilizce, şekilli, kısa klan ve takım isimleri için “Klan İsimleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Valorant Sistem Gereksinimleri 2024: Valorant Kaç GB, Minimum ve Maksimum Sistem Gereksinimleri
Valorant Sistem Gereksinimleri 2024: Valorant Kaç GB, Minimum ve Maksimum Sistem Gereksinimleri Son yıllara damgasını vuran Valorant Türk oyun severler tarafından tercih ediliyor. Bunun en önemli sebepleri arasında ise bu tarz oyunlara göre sistem gereksinimlerinin düşük olması. Minimum ve maksimum sistem gereksinimleri karşılandığı sürece oyun rahatlıkla oynanabiliyor. 9 GB yer kaplayan oyun için geniş depolama alanına ihtiyaç duyuluyor. 2023 yılının popüler oyunları arasında yer alan Valorant profesyonel oyuncular tarafından aktif bir şekilde oynanıyor. Valorant kaç GB, minimum ve maksimum sistem gereksinimleri nelerdir? diyorsanız “Valorant sistem gereksinimleri 2024" içeriğimizden detaylara ulaşabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
CS GO Sistem Gereksinimleri 2024: CS GO Kaç GB, Minimum Sistem Gereksinimleri Nelerdir?
CS GO Sistem Gereksinimleri 2024: CS GO Kaç GB, Minimum Sistem Gereksinimleri Nelerdir? Senelerin eskitemediği oyunlardan biri olan CS GO hala çeşitli turnuvalarda oynanıyor ve popülerliğini yitirmiyor. Efsane oyunlar arasında yer alan CS GO halen en fazla oynanan oyun. Tek başına oynanabildiği gibi çoklu seçeneği bulunan CS GO sistem gereksinimleri tam olduğu takdirde sorunsuz bir şekilde oynanabiliyor. 2012 yılında piyasaya sürülen ve kısa bir süre sonra üne kavuşan CS GO Microsoft Windows, Mac OS X, Lunix platformlarında dağıtımı yapıldı. CS GO Kaç GB, minimum sistem gereksinimleri nelerdir? diyorsanız "CS GO Sistem Gereksinimleri 2024" içeriğimizden detaylıca okuyabilirsiniz
1.01.2024 Oyun
PUBG Mobile Milli Takımımız dünya ikincisi oldu
PUBG Mobile Milli Takımımız dünya ikincisi oldu Romanya’da düzenlenen 15. Dünya Espor Şampiyonası’nda mücadele eden PUBG Mobile Milli Takımımız, dünya ikinciliği madalyasını kazandı.
8.09.2023 Diğer
Dijital oyuna sömestir dopingi
Dijital oyuna sömestir dopingi Türkiye’de sömestir tatili dijital oyun sektörüne yaradı. Oyun oynanma oranları yüzde 30’a varan oranlarda artarken, oyun satışları ise kurlardan olumsuz etkilendi. Oyunda mobilin üstünlüğü sürerken, popüler oyun sayısı da giderek artıyor.
3.02.2023 Ekonomi
Kilometre taşları İle HyperX'in Türkiye'deki 20 yılı
Kilometre taşları İle HyperX'in Türkiye'deki 20 yılı Kurulduğu günden bu yana her tür oyuncu için oyun çözümleri geliştirmeyi amaçlayan HyperX, 20 yılda dünya çapında olduğu gibi Türkiye'de de üstün konfor, estetik, performans ve güvenilirlik sağlayan ürünlerle oyuncuların yanında oldu.
25.10.2022 Advertorial
Dünyayı ‘oyuna’ getirecek
Dünyayı ‘oyuna’ getirecek İstanbul’da yeni bir deneyim merkezi açan Monster Notebook, yurtdışında da büyümek için kolları sıvadı. Kurucusu İlhan Yılmaz, “Almanya, Dubai, KKTC sonrası İngiltere ve Amerika’ya açılacağız. Yerli üretimle dünyayı fethedeceğiz” dedi.
10.06.2022 Ekonomi
Türkiye’nin en iyisi yeniden REALENAYI2 oldu
Türkiye’nin en iyisi yeniden REALENAYI2 oldu Türkiye’nin en büyük 2v2 CS:GO turnuvası Red Bull Flick’te şampiyon takım belli oldu. İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü Enerji Müzesi’nde gerçekleşen finalde dört takım karşı karşıya geldi. Yarı final mücadelelerinin ardından REALENAYI2 takımının karşısına 2021 yılında kupayı kaybettiği Asbron takımı çıktı. Rakibini yenmeyi başaran REALENAYI2, 2020 yılında elde ettiği kupaya bir kere daha uzanmayı başardı.
16.05.2022 Diğer Sporlar
Red Bull Flick’te Türkiye’nin en iyisi belli oluyor
Red Bull Flick’te Türkiye’nin en iyisi belli oluyor Türkiye’nin en büyük 2v2 CS:GO turnuvası Red Bull Flick’te büyük gün geldi. 2 şehir ve 6 çevrim içi elemesi gerçekleştirilen dev turnuvada Türkiye şampiyonu bu hafta sonu belli olacak.
11.05.2022 E-Spor
Red Bull Flick’te takımlar play-off turuna çıkıyor
Red Bull Flick’te takımlar play-off turuna çıkıyor Türkiye’nin en büyük 2v2 CS:GO turnuvası Red Bull Flick heyecanı tüm ülkeyi sardı. Dev turnuvanın ilk şehir elemesi 23 Nisan’da Ankara’da, ikinci şehir elemesi ise 30 Nisan’da İstanbul’da gerçekleşti. Bu zamana kadar düzenlenen dört çevrim içi iki de çevrim dışı elemede başarılı olan 24 takım isimlerini play-off turuna yazdırmayı başardı. Geriye iki çevrim içi eleme kalırken, elemelerden geçen takımlar 9 Mayıs Pazartesi günü dev finale isimlerini yazdırmak için play-off turunda karşı karşıya gelecek
5.05.2022 E-Spor
Dev şampiyonada İstanbul heyecanı! Şampiyon Kopenhag yolcusu
Dev şampiyonada İstanbul heyecanı! Şampiyon Kopenhag yolcusu Türkiye’nin en büyük 2v2 CS:GO turnuvası Red Bull Flick heyecanı şehir elemeleriyle devam ediyor. İkinci eleme olan İstanbul elemesi ise 30 Nisan Cumartesi günü Beşiktaş’ta gerçekleşecek.
30.04.2022 Diğer
Red Bull Flick’te ilk eleme heyecanı
Red Bull Flick’te ilk eleme heyecanı Türkiye’nin en büyük 2v2 CS:GO turnuvası Red Bull Flick, kıyasıya bir rekabete sahne olmak için geri döndü. 6 çevrim içi, 2 şehir elemesi olmak üzere toplam 8 elemeden oluşacak dev turnuvanın ilk elemesi 9 Nisan Cumartesi günü çevrim içi olarak gerçekleşecek. 14 Mayıs’ta İstanbul’da gerçekleştirilecek çevrim dışı finalde ise Türkiye şampiyonu olan takım, Red Bull Flick Kopenhag Invitational’a katılma hakkı kazanacak.
8.04.2022 E-Spor
E-Spor'da Red Bull Flick turnuvası başlıyor
E-Spor'da Red Bull Flick turnuvası başlıyor Türkiye’nin en büyük 2v2 CS:GO turnuvası Red Bull Flick, kıyasıya bir rekabete sahne olmak için geri dönüyor. 6 çevrim içi, 2 şehir elemesi olmak üzere toplam 8 elemeden başarıyla ayrılacak 32 takım, Red Bull Flick’te şampiyon olmak için play-off turunda mücadele edecek.
2.04.2022 E-Spor
Red Bull Flick 2021 Türkiye şampiyonu belli oldu
Red Bull Flick 2021 Türkiye şampiyonu belli oldu Türkiye’nin en büyük 2v2 CS:GO turnuvalarından biri olan Red Bull Flick’te Türkiye şampiyonu belli oldu. Şehir ve çevrim içi elemelerinin ardından play-Off turunu da başarıyla geçen 4 takım Yapı Kredi Bomontiada Babylon’da düzenlenen Türkiye Finali’nde şampiyonluk için mücadele etti. Heyecan dolu karşılaşmalarının ardından Ahmet ‘Jaex’ Taylan Akgündüz ve Alpar ‘Lordlpar’ Övünç Öztürk’ün takımı ALPARTAY, Red Bull Flick 2021 Türkiye şampiyonu oldu. Öte yandan birçok profesyonel oyuncunun karşılaştığı TurkNet Invitational’da da 2020 yılının şampiyonları Buğra ‘Vesselam’ Özdemir ve Furkan ‘Spunkie’ Güven şampiyonluğa uzandı.
9.10.2021 E-Spor
Red Bull Flick’te final zamanı
Red Bull Flick’te final zamanı Türkiye’nin en büyük 2v2 CS:GO turnuvalarından biri olan Red Bull Flick’te Türkiye şampiyonu bu hafta belli olacak. Toplamda 5 çevrim içi, 11 şehir elemesi olmak üzere 16 elemenin ardından 16 takım play-off turuna katılma hakkını elde etti. Play-offlardan başarıyla ayrılan dört takımın kıyasıya mücadele vereceği Red Bull Flick Türkiye Finali, 7 Ekim’de Bomontiada Babylon’da gerçekleştirilecek.
4.10.2021 E-Spor
Red Bull Flick Türkiye finali için geri sayım başladı
Red Bull Flick Türkiye finali için geri sayım başladı Türkiye’nin en büyük 2v2 CS:GO turnuvalarından biri olan Red Bull Flick’te Türkiye Finali heyecanı yaklaşıyor. Red Bull Flick 2021’de elemelerde son haftaya girilirken final takımları da netleşmeye başladı. Toplamda 5 çevrim içi, 11 şehir elemesi olmak üzere 16 elemeden başarıyla ayrılacak 16 takımın play-off turuna kalacağı turnuvada son olarak Fearlessforce, SheshTeam ve OLDuo takımları üst tura adını yazdırdı.
1.10.2021 E-Spor
Red Bull Flick heyecanı İzmir ve Adana’yı ele geçirecek
Red Bull Flick heyecanı İzmir ve Adana’yı ele geçirecek Türkiye’nin en büyük 2v2 CS:GO turnuvalarından biri olan Red Bull Flick’te kıyasıya rekabet başladı. ‘Yükselmeye hazır ol’ teması ve 8 yeni haritası ile gelecek şampiyonunu arayan Red Bull Flick 2021’de elemeler devam ediyor. Toplamda 5 çevrim içi, 11 şehir elemesi olmak üzere 16 elemeden başarıyla ayrılacak 16 takımın play-off turuna kalacağı turnuvada son olarak cat9, Fellina, ZEROZONE 3 takımları üst tura adını yazdırdı. İstanbul ve Konya şehir elemelerinin ardından bu hafta Red Bull Flick heyecanı İzmir ve Adana’da yaşanacak.
21.09.2021 E-Spor
Son dakika haberi: Red Bull Flick’in ilk finalistleri
Son dakika haberi: Red Bull Flick’in ilk finalistleri Türkiye’nin en büyük 2v2 CS:GO turnuvalarından biri olan Red Bull Flick’te ilk çevrim içi ve çevrim dışı elemeler tamamlandı.
9.09.2021 E-Spor
Red Bull Flick yeni sezonda ilk finalistler belli oldu
Red Bull Flick yeni sezonda ilk finalistler belli oldu Türkiye’nin en büyük 2v2 CS:GO turnuvalarından biri olan Red Bull Flick’te kıyasıya rekabet başladı. 8 yeni haritası ve ‘Yükseliş’ temasıyla gelecek şampiyonunu arayan Red Bull Flick 2021’de ilk çevrim içi ve çevrim dışı elemeler tamamlandı. Toplamda 5 çevrim içi, 11 şehir elemesi olmak üzere 16 elemeden başarıyla ayrılacak 16 takımın play off turuna kalacağı turnuvada Thundergiller, Alpartaytay23 ve ThunderBoltsGG takımları üst tura adını yazdırdı. Play off sonrası 7 Ekim’de İstanbul’da gerçekleştirilecek finalde kupaya uzanacak takım, Red Bull Flick Helsinki Invitational’a katılma hakkı kazanacak.
8.09.2021 E-Spor
Red Bull Flick Yeni Sezonda Yeni Haritalarla ‘Yükseliyor’
Red Bull Flick Yeni Sezonda Yeni Haritalarla ‘Yükseliyor’ Türkiye’nin en büyük 2v2 CS:GO turnuvalarından biri olan Red Bull Flick kıyasıya bir rekabete sahne olmak üzere yenilendi. Red Bull Flick 2021, 8 yeni haritası ve ‘Yükseliş’ temasıyla yeni şampiyonunu arıyor. 5 çevrimiçi, 11 şehir elemesi olmak üzere toplam 16 elemeden başarıyla ayrılacak 16 takım, play-off turu sonrasında adını finale yazdırmak için mücadele edecek. 7 Ekim’de İstanbul’da gerçekleştirilecek finalde kupaya uzanacak takım, Red Bull Flick Helsinki Invitational’a katılma hakkı kazanacak.
2.09.2021 E-Spor
e-spor rüzgârıyla 1.4 milyar $ gelir
e-spor rüzgârıyla 1.4 milyar $ gelir Türkiye E-spor Federasyonu (TESFED) Başkanı Alper Afşin Özdemir, “E-spora ilgi hız kesmiyor. E-spor büyüklük olarak pek çok sektörü geride bıraktı. 2021 yılı sonuna kadar yatırımların miktarının 1.4 milyar dolara yükselmesi öngörülüyor” dedi
20.08.2021 Ekonomi
Dijital oyun severlere özel kanal: Red Bull GamerSZon
Dijital oyun severlere özel kanal: Red Bull GamerSZon Red Bull, Türkiye’de her geçen gün hızla büyüyen oyun pazarında trendleri belirlemeye oyun severlere özel YouTube kanalı ile devam ediyor. Red Bull GamerSZon, 18 Haziran itibarıyla birbirinden farklı birçok içerik ve özel programla oyun severlerle buluşuyor.
19.06.2021 E-Spor
Fire Flux Esports kuruldu
Fire Flux Esports kuruldu Fire Flux Esports, alanında lider oyuncu, antrenör ve yönetici takımından oluşan kadrosuyla Türkiye’de espor sahnesine iddialı giriş yaptı. VALORANT oyuncu kadrosunu duyuran Fire Flux Esports, daha ilk haftasında 50 binden fazla takipçiyi ulaştı.
8.06.2021 Vitrin
TED’li gençler eğitimde fırsat eşitliği için E-Spor Arenası’nda
TED’li gençler eğitimde fırsat eşitliği için E-Spor Arenası’nda Dünyada milyonlarca oyuncusu bulunan ve Türkiye’de de her geçen yıl profesyonel turnuvalarla daha çok oyuncuya ulaşan E-Spor sahnesinde TED’li öğrenciler, burs fonuna dikkat çekmek için buluşuyor.
12.05.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Cs: Go ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.