Cska Moskova

Cska Moskova

Son dakika CSKA Moskova haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan CSKA Moskova gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan CSKA Moskova haber sayfamızda...

Cska Moskova

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.866 cska moskova haberi bulunmuştur.
Andreas Pistiolis geri döndü! Yeni takımı açıklandı
Andreas Pistiolis geri döndü! Yeni takımı açıklandı Galatasaray'ın eski başantrenörü Andreas Pistiolis, CSKA Moskova ile sezon sonuna kadar anlaştı.
15.04.2024 Basketbol
Beşiktaş'ta yeni transfere talip çıktı! Premier Lig ekibinin radarında
Beşiktaş'ta yeni transfere talip çıktı! Premier Lig ekibinin radarında Siyah-Beyazlılar'ın devre arasında kadrosuna kattığı yıldız oyuncu için İngiliz ekibi teklif hazırlığında.
2.04.2024 Beşiktaş
Galatasaray, milli yıldızla prensipte anlaştı! Serie A devi harekete geçti
Galatasaray, milli yıldızla prensipte anlaştı! Serie A devi harekete geçti Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılıların sezon sonunda boşa çıkacak milli yıldızla prensipte anlaştığı öğrenildi. Galatasaray'ın el sıkıştığı tecrübeli futbolcu için Serie A devinin harekete geçtiği aktarıldı.
16.03.2024 Galatasaray
Bakhtiyor Zaynutdinov: Türkiye'de yaşamayı seviyorum ama biraz sıkıldım
Bakhtiyor Zaynutdinov: Türkiye'de yaşamayı seviyorum ama biraz sıkıldım Beşiktaş'ın Kazak futbolcusu Bakhtiyor Zaynutdinov siyah-beyazlıların teknik direktörü Fernando Santos'un bilinmeyenlerini anlattı, İstanbul-Moskova karşılaştırması yaptı. Süper Lig'de top koşturmanın zor olduğu itirafında bulunarak Galatasaray'ın yıldızlarından bahsetti.
3.03.2024 Beşiktaş
Ne yaptın Caner Erkin! Yine gündem oldu
Ne yaptın Caner Erkin! Yine gündem oldu Caner Erkin, sezon başında transfer olduğu Eyüpspor'da adeta küllerinden doğdu. 1. Lig'de liderlik koltuğunda oturan Eyüpspor'da Caner'in verdiği gol katkısı alkış aldı.
22.02.2024 1.Lig
Beşiktaş'tan milli yıldıza kanca! Sezon sonunda boşa çıkacak
Beşiktaş'tan milli yıldıza kanca! Sezon sonunda boşa çıkacak Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başladı. Siyah-beyazlıların sezon sonunda sözleşmesi bitecek milli futbolcunun şartlarını öğrenmek için menajeriyle temasa geçeceği iddia edildi.
15.02.2024 Beşiktaş
Yusuf Yazıcı'dan sürpriz imza! Ünlü isimle anlaşmaya vardı
Yusuf Yazıcı'dan sürpriz imza! Ünlü isimle anlaşmaya vardı Bu sezon Lille formasıyla dikkat çeken bir performans ortaya koyan Yusuf Yazıcı yaz transfer dönemi sürpriz bir karara imza attı.
12.02.2024 Fransa Ligue 1
SON DAKİKA | Beşiktaş'tan Joe Worrall'ın ardından bir transfer bombası daha! 3.5 yıllık anlaşma
SON DAKİKA | Beşiktaş'tan Joe Worrall'ın ardından bir transfer bombası daha! 3.5 yıllık anlaşma Beşiktaş, Joe Worrall’ı dün akşam İstanbul’a getirdi. İngiliz stoperi Nottingham Forest’ten sezon sonuna kadar kiralayan siyah-beyazlı yönetim, ayrıca deneyimli orta saha oyuncusu ile 3.5 yıllık anlaşmaya vardı.
5.02.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'ye talip çıktı! Menajeri açıkladı
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'ye talip çıktı! Menajeri açıkladı Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken İrfan Can Kahveci'ye talip çıktığı öğrenildi. Yıldız futbolcunun menajeri, gösterilen ilgiyi resmen açıkladı.
2.02.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da Erden Timur'dan Yusuf Yazıcı bombası! Menajer Gardi ile görüştü
Galatasaray'da Erden Timur'dan Yusuf Yazıcı bombası! Menajer Gardi ile görüştü Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray, yerli yıldızlar için düğmeye bastı. Devre arası transferi için düşünülen isimlerden olan Yusuf Yazıcı için Erden Timur devreye girdi.
25.01.2024 Galatasaray
Fernando Santos istedi Beşiktaş girişimlere başladı! Portekiz'den transfer iddiası
Fernando Santos istedi Beşiktaş girişimlere başladı! Portekiz'den transfer iddiası Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Famalicao forması giyen 25 yaşındaki stoper Riccieli ile ilgileniyor.
23.01.2024 Beşiktaş
Trabzonspor için Fedor Chalov iddiası!
Trabzonspor için Fedor Chalov iddiası! Rus basını, Trabzonspor’un CSKA Moskova forması giyen 25 yaşındaki forveti Fedor Al-Fayha Chalov’u istediğini yazdı.
20.01.2024 Trabzonspor
Wilyan Rocha'ya Trabzonspor kancası
Wilyan Rocha'ya Trabzonspor kancası Stoper bölgesinde sıkıntı yaşayan Trabzonspor’da transfer için düğmeye basıldı. Karadeniz ekibi, performansıyla dikkat çeken Brezilyalı futbolcuyu listesine aldı.
9.01.2024 Trabzonspor
Fenerbahçe Beko'dan ayrılmıştı! Ezeli rakipten Dimitris Itoudis bombası
Fenerbahçe Beko'dan ayrılmıştı! Ezeli rakipten Dimitris Itoudis bombası Fenerbahçe Beko'dan ayrılan Dimitris Itoudis'in Türkiye'de yeniden göreve başlayabileceği iddia edildi.
Beşiktaş'tan milli yıldıza transfer kancası! Sezon sonunda boşa çıkacak
Beşiktaş'tan milli yıldıza transfer kancası! Sezon sonunda boşa çıkacak Beşiktaş'ta ara transfer dönemi için çalışmalarına hız veren kurmayların milli yıldızı gündemine aldığı iddia edildi. Siyah-beyazlıların ilgilendiği tecrübeli futbolcunun sezon sonunda sözleşmesinin biteceği aktarıldı.
15.12.2023 Beşiktaş
Fenerbahçe'nin de gündemine gelmişti! Trabzonspor transfer için menajeriyle temas kurdu
Fenerbahçe'nin de gündemine gelmişti! Trabzonspor transfer için menajeriyle temas kurdu Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor'un sezon başında Fenerbahçe'nin de gündemine gelen tecrübeli futbolcu için harekete geçtiği iddia edildi. Bordo-mavililerin, transfer için oyuncunun menajeriyle görüşmelere başladığı aktarıldı.
15.12.2023 Trabzonspor
Abdülkerim Bardakcı küllerinden doğdu! Galatasaray'da astronomik beklenti
Abdülkerim Bardakcı küllerinden doğdu! Galatasaray'da astronomik beklenti Türkiye’nin Berlin zaferinde başroldeki simlerinden biri olan Abdülkerim Bardakcı her geçen gün üzerine koyuyor ve kendine hayran bırakıyor.
20.11.2023 Milli Takım
Türk sporunda Cumhuriyet'in 100 yıllık tarihindeki unutulmaz spor başarıları!
Türk sporunda Cumhuriyet'in 100 yıllık tarihindeki unutulmaz spor başarıları! Cumhuriyet'in 100 yıllık tarihinde takım ve bireysel sporlarda unutulmaz başarılar elde ettik. Futbol, basketbol, voleybol, güreş, halter ve birçok spor dalında tarihi başarılar kazandık.
29.10.2023 Skorer
Mazinde bir tarih yatar!
Mazinde bir tarih yatar! Kulüpler düzeyinde Türk futbolunun en büyük başarılarına 2000 yılında UEFA Kupası ve Süper Kupa'yı müzesine taşıyan Galatasaray imza attı. Fenerbahçe 2008'de Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final, 2013'te UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final oynadı. Beşiktaş ise 2017'de Avrupa Ligi'nde çeyrek final heyecanı yaşadı.
26.10.2023 Skorer
Galatasaray'da Okan Buruk'un güveni başarı zinciri!
Galatasaray'da Okan Buruk'un güveni başarı zinciri! Galatasaray, Beşiktaş maçı öncesi, son dönemdeki derbi performansına güveniyor. Bugüne kadar oynanan 4 derbiden 3 galibiyet, 1 yenilgi alan Teknik Direktör Okan Buruk, başarı zincirini devam ettirmek istiyor.
21.10.2023 Galatasaray
Abdülkerim Bardakcı'ya sürpriz talip! Kesenin ağzını açıyorlar
Abdülkerim Bardakcı'ya sürpriz talip! Kesenin ağzını açıyorlar Galatasaray'ın 2022-2023 sezonunun başında Konyaspor'dan kadrosuna kattığı Abdülkerim Bardakcı değerine değer katmaya devam ediyor. Tecrübeli oyuncu gösterdiği performansla Avrupa ekiplerinin dikkatini çekmeyi başardı.
20.10.2023 Galatasaray
Rodrigo Becao'dan İsmail Kartal yorumu! 'Prensipleri olan bir teknik adam'
Rodrigo Becao'dan İsmail Kartal yorumu! 'Prensipleri olan bir teknik adam' Fenerbahçe'nin Brezilyalı stoperi Rodrigo Becao, milli arada açıklamalarda bulundu. Tecrübeli savunmacı, İsmail Kartal'la çalışmaktan mutlu olduğunu dile getirdi.
14.10.2023 Fenerbahçe
EuroLeague Süper Oranlar ve Canlı Yayınlarla Misli’de!
EuroLeague Süper Oranlar ve Canlı Yayınlarla Misli’de! Turkish Airlines EuroLeague’de 2023-24 sezonu bugün oynanacak karşılaşmalarla başlıyor. Toplam 18 takımın yer aldığı ligde normal sezon yine 34 hafta üzerinden oynanacak. Normal sezonun 12 Nisan 2024’te sona ermesi beklenirken sonrasında yeni format sebebiyle önce Play-in sonrasında da Playoff maçları oynanacak. Euroleague’de A lisanslı takımlar dışında farklı ekipler ligde yer alabiliyorken; bu sezon, geçen sezonki takımların dışında lige yeni bir ekip katılmadı.
Euroleague'de heyecan başlıyor! Bu sezon bir ilk uygulanacak
Euroleague'de heyecan başlıyor! Bu sezon bir ilk uygulanacak Euroleague'de 2023-2024 sezonu heyecanı yarın oynanacak olan maçlarla başlıyor. Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko'nun mücadele edeceği ligde bu sezon bir ilk de uygulanacak. İşte detaylar...
Şenol Güneş 'hazır değil' demişti! Yeni transfer şans bulamadı
Şenol Güneş 'hazır değil' demişti! Yeni transfer şans bulamadı Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Konyaspor deplasmanının ardından yeni transferlerin performansı hakkında konuşmuştu. Tecrübeli teknik direktörün bu sözlerinin ardından gözler yeni transferlerin performansına çevrildi.
2.10.2023 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Cska Moskova ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.