Daily Mail

Daily Mail

Son dakika Daily Mail haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Daily Mail gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Daily Mail haber sayfamızda...

Daily Mail

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.176 daily mail haberi bulunmuştur.
50 yaş altında kanser artışı
50 yaş altında kanser artışı 42 yaşındaki Prenses Kate’in kanser tedavisi gördüğünü açıklamasının ardından 50 yaş altında kanser görülme oranının arttığı bildirildi.
27.03.2024 Dünya
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası çıkan olaylar dünya basınında!
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası çıkan olaylar dünya basınında! Brezilya’dan Güney Kore’ye, Norveç’ten Arjantin’e kadar tüm dünyadan medya kuruluşları, Trabzonspor-F.Bahçe maçından sonra yaşanan olayların fotoğraf ve videolarını yayınladı. Meydan savaşını hatırlatan sahneler, Türk futbolunun imajına ağır bir darbe daha indirdi.
19.03.2024 Trabzonspor
Karlı dağların aslanları dünya basınında: ‘Soğuk savaş!’
Karlı dağların aslanları dünya basınında: ‘Soğuk savaş!’ Kars Sarıkamış’ta komandoların -25 derecede, zorlu kış şartlarındaki eğitimleri dünya basınında da yer buldu.
19.03.2024 Gündem
Trabzonspor - Fenerbahçe maçında çıkan olaylar Avrupa’da gündem oldu! Michy Batshuayi’ye kung-fu benzetmesi
Trabzonspor - Fenerbahçe maçında çıkan olaylar Avrupa’da gündem oldu! Michy Batshuayi’ye kung-fu benzetmesi Süper Lig’in 30’uncu haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Fenerbahçe’nin 3-2 kazandığı maçtan sonra çıkan olaylar Avrupa basınında geniş yer buldu. Michy Batshuayi ile ilgili kung-fu benzetmesi dikkat çekti.
18.03.2024 Trabzonspor
Yeni araştırma ortaya çıkardı: Uykusuz gece kilo getiriyor
Yeni araştırma ortaya çıkardı: Uykusuz gece kilo getiriyor Uykusuzluğun iştah ve tokluğu düzenlemekten sorumlu hormonların dengesini bozduğu, uykusuzluk çekenlerin kendilerini aç hissettikleri ortaya çıktı.
18.03.2024 Dünya
Manchester United'dan Altay Bayındır'a büyük şok! Bir rakip daha geliyor
Manchester United'dan Altay Bayındır'a büyük şok! Bir rakip daha geliyor Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılarak Manchester United'a giden ancak süre bulmakta zorlanan Altay Bayındır'ı şoke edecek bir gelişme yaşandı. İngiliz devi bir kaleci transferi için daha düğmeye bastı. İşte detaylar...
‘Mavi Lagün’ zirvede! İlgiliz Daily Mail 1. sırada gösterdi
‘Mavi Lagün’ zirvede! İlgiliz Daily Mail 1. sırada gösterdi Dünyanın en güzel plajlarıyla ilgili uluslararası bir değerlendirmede, Fethiye’ye bağlı Ölüdeniz’deki Mavi Lagün, berrak denizi ve altın kumuyla ilk sırada yer aldı.
13.03.2024 Gündem
Manchester City'de Ederson depremi!
Manchester City'de Ederson depremi! Premier Lig devi Manchester City'de sakatlanan Ederson'un sakatlığı nedeniyle 3-4 hafta arası sahalardan uzak kalmasının beklendiği öğrenildi.
Borussia Dortmund, Jadon Sancho için harekete geçti!
Borussia Dortmund, Jadon Sancho için harekete geçti! Borussia Dortmund'un Jadon Sancho'nun takımda kalmasını hedeflediği aktarıldı.
11.03.2024 Almanya Bundesliga
Kariyer hayatında 4 duygusal eşik
Kariyer hayatında 4 duygusal eşik Bir araştırma, güçlü profesyonellerin kariyerleri boyunca dört farklı duygusal aşamadan geçerek iniş ve çıkışlar yaşadığını ortaya koydu. İşte ayrıntılar...
11.03.2024 Milliyet Executive
Eriyen buzullar felaket getirebilir
Eriyen buzullar felaket getirebilir Kuzey Kutbu’nda küresel ısınmanın buzulları eritmeye başlamasıyla, ABD’nin nükleer test yaptığı alandaki “radyoaktif mezar” da ortaya çıktı.
10.03.2024 Dünya
Manchester United'da Altay Bayındır'a piyango! Yeni şans iddiası
Manchester United'da Altay Bayındır'a piyango! Yeni şans iddiası Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da forma şansı bulmakta zorlanan Altay Bayındır'a sevindiren haber geldi. Tecrübeli eldiven için yeni bir şans doğabileceği aktarıldı.
Eski Galatasaraylı DeAndre Yedlin'in yeni adresi belli oluyor!
Eski Galatasaraylı DeAndre Yedlin'in yeni adresi belli oluyor! Bir dönem Galatasaray forması giyen DeAndre Yedlin'in yeni takımı belli oluyor. Tecrübeli futbolcu Inter Miami'den ayrılacak. İşte detaylar...
4.03.2024 Dünyadan Futbol
Gök bilimciler İngiliz basınına konuştu! Kıyamet böyle kopacak
Gök bilimciler İngiliz basınına konuştu! Kıyamet böyle kopacak Gök bilimcilere göre, güneş hidrojeni tükendiğinde genişleyerek devasa bir kırmızı topa dönecek ve 100 kat büyüyerek çevresindeki gezegenleri yutacak. Eğer daha önce sürpriz yapmazsa Güneş'in kırmızı dev evresine daha 5 milyar yıl var.
4.03.2024 Dünya
Ortalığı karıştıran iddia! 'Tish Cyrus, kızı Noah Cyrus'ın sevgilisini çaldı'
Ortalığı karıştıran iddia! 'Tish Cyrus, kızı Noah Cyrus'ın sevgilisini çaldı' İki sene önce Billy Ray Cyrus ile evliliğini noktalama kararı alan Tish Cyrus, boşanmanın ardından Dominic Purcell ile dünyaevine girmişti. Aileye yakın bir kaynak, Dominic'in aslında Tish'in kızı Noah Cyrus ile aşk yaşadığını ve ünlü ismin kızının sevgilisini çaldığını öne sürdü.
2.03.2024 Cadde
Bayern Münih, Andrew Robertson'ın peşinde!
Bayern Münih, Andrew Robertson'ın peşinde! Bundesliga devi Bayern Münih'in Liverpool'dan Andrew Robertson ile ilgilendiği öne sürüldü.
29.02.2024 Almanya Bundesliga
Borcunu ödemek için müstehcen pozlarını sattı! 'Beş dakika içerisinde evimi kurtardım'
Borcunu ödemek için müstehcen pozlarını sattı! 'Beş dakika içerisinde evimi kurtardım' 'Joey', 'Desperate Housewives' ve 'Sons of Anarchy' gibi yapımlarda yer alan ve bir süredir maddi sıkıntılar yaşadığı bilinen ünlü oyuncu Drea de Matteo, sadece 18 yaşından büyüklerin üye olabildiği bir internet sitesinde erotik fotoğraflarını satarak beş dakika içerisinde tüm borcunu ödediğini itiraf etti.
29.02.2024 Cadde
SON DAKİKA | Manchester United'ta satılacak yıldızlar netleşti! Altay Bayındır kararı
SON DAKİKA | Manchester United'ta satılacak yıldızlar netleşti! Altay Bayındır kararı Premier Lig devi, bu yaz takımda yapacağı operasyonla yaklaşık 100 milyon sterlini kasasına koyabilir. Kulübün amacı bu kadroda temizliği yaparak maaş bütçesini azaltmak. ManU yönetiminin Altay Bayındır kararı da belli oldu.
Her kirli nefeste kanser tehlikesi
Her kirli nefeste kanser tehlikesi Hava kirliliğinin, meme kanserine yakalanma riskini yüzde 45, prostat kanseri olma riskini ise yüzde 28 artırdığı ortaya çıktı.
28.02.2024 Dünya
Trent Alexander-Arnold'a taciz! Özel güvenlik tuttu
Trent Alexander-Arnold'a taciz! Özel güvenlik tuttu Liverpool'un yıldızı Trent Alexander-Arnold'ın 1 yıldır kendisiyle birlikte olmak isteyen bir kadın yüzünden özel güvenlik tuttuğu öğrenildi.
24.02.2024 Magazin
Çekya'da gündem Galatasaray! 'Kung-fu ve özür'
Çekya'da gündem Galatasaray! 'Kung-fu ve özür' Sparta Prag'ın Galatasaray'ı 4-1 mağlup etmesinin ardından Çekya basınından dikkat çeken başlıklar atıldı.
24.02.2024 Galatasaray
SON DAKİKA: Sparta Prag-Galatasaray maçı Avrupa basınında: Soğukkanlılığını kaybetti!
SON DAKİKA: Sparta Prag-Galatasaray maçı Avrupa basınında: Soğukkanlılığını kaybetti! Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 Play-Off Turu rövanş maçında Sparta Prag'a deplasmanda 4-1 mağlup oldu. Avrupa basını Sparta Prag-Galatasaray maçına geniş yer verdi.
23.02.2024 UEFA Avrupa Ligi
Tom Curise model aşkından ayrıldı! 'Birkaç gün önce çocuklarıyla tanışmıştı'
Tom Curise model aşkından ayrıldı! 'Birkaç gün önce çocuklarıyla tanışmıştı' Üçüncü eşi Katie Holmes'den boşandığından beri ciddi bir ilişkisi olmayan Tom Cruise, Rus bir milletvekilinin kızı olan eski model Elsina Khayrova ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkilerinin ciddileştiği konuşulan ikilinin ayrıldığı iddia edildi. Anlatılanlara göre Cruise, Khayrova'nın Dmitry Tsvetkov ile evliliğinden dünyaya gelen iki çocuğuyla tanışmasından kısa bir süre sonra ayrılık kararı aldı. İşte detaylar...
23.02.2024 Cadde
Ömrümüzün son demi Mavi ışık! Yaşam süresini kısaltıyor
Ömrümüzün son demi Mavi ışık! Yaşam süresini kısaltıyor Araştırmaya göre, akıllı telefonlarla LED ofis aydınlatma ürünlerinin yaydığı mavi ışık, diyabete neden olabiliyor ve sağlığa verdiği zararlarla ömrü kısaltabiliyor.
22.02.2024 Gündem
Luton Town'da Andros Townsend'den şaşırtan itiraf!
Luton Town'da Andros Townsend'den şaşırtan itiraf! Luton Town'ın sezon başında kadrosuna kattığı Andros Townsend çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Benzer Haber Etiketleri

Daily Mail ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.