Dalian Yifang

Dalian Yifang

Son dakika Dalian Yifang haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Dalian Yifang gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Dalian Yifang haber sayfamızda...

Dalian Yifang

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 22 dalian yifang haberi bulunmuştur.
EURO 2020'de E Grubu'na dair tüm bilgiler
EURO 2020'de E Grubu'na dair tüm bilgiler 16. Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2020) E Grubu'nda İspanya, İsveç, Polonya ve Slovakya mücadele edecek.
8.06.2021 Euro 2020
Rafael Benitez, Newcastle'a dönmek istiyor
Rafael Benitez, Newcastle'a dönmek istiyor İspanyol teknik direktör Rafael Benitez, eski takımı Newcastle United’a geri dönmek istiyor.
Dalian Yifang'da Rafael Benitez dönemi
Dalian Yifang'da Rafael Benitez dönemi Çin Süper Ligi takımlarından Dalian Yifang'da teknik direktörlüğe deneyimli çalıştırıcı Rafael Benitez getirildi
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Gaitan, Chicago Fire'a transfer oldu
Gaitan, Chicago Fire'a transfer oldu Chicago Fire, Çin'in Dalian Yifang takımından ayrılan Arjantinli oyuncu Nicolas Gaitan'ı kadrosuna kattı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Marek Hamsik, Dalian Yifang'a transfer oldu!
Marek Hamsik, Dalian Yifang'a transfer oldu! Çin Süper Ligi ekiplerinden Dalian Yifang, Napoli'nin yıldız ismi Marek Hamsik'in transferini resmen açıkladı. 31 yaşındaki futbolcu için 20 milyon euroluk bir bonservis bedelinin ödendiği konuşuluyor.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Başkan Laurentiis açıkladı: Marek Hamsik, Dalian'da!
Başkan Laurentiis açıkladı: Marek Hamsik, Dalian'da! Napoli'nin yıldız futbolcusu Marek Hamsik kariyerini artık Çin'de sürdürecek. İtalyan ekibinin Başkanı Aurelio De Laurentiis transferi sosyal medya hesabından duyurdu.
1.07.2020 İtalya Serie A
Quagliarella, Batistuta'nın rekorunu egale etti
Quagliarella, Batistuta'nın rekorunu egale etti İtalya temsilcisi Sampdoria'nın 36 yaşındaki forveti Fabio Quagliarella, 11 maç üst üste ağları sarsarak Serie A'da Gabriel Batistuta'nın bu alandaki rekorunu egale etti.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Yannick Carrasco frikikten affetmedi!
Yannick Carrasco frikikten affetmedi! Dalian Yifang'ın Jiangsu Sainty'i 3-1 mağlup ettiği maçta Yifang'lı Yannick Carrasco, attığı bu muhteşem golle taraftarları mest etti.
6.10.2018 Futbol
Genç Belçika kupada iddialı
Genç Belçika kupada iddialı Rusya'nın ev sahipliği yapacağı 21. FIFA Dünya Kupası'nda mücadele edecek Belçika Milli Takımı, kupada ilk şampiyonluğuna uzanmak istiyor.
1.07.2020 Dünya Kupası
Son Avrupa Şampiyonu Portekiz, Dünya Kupası'nı kazanmak istiyor
Son Avrupa Şampiyonu Portekiz, Dünya Kupası'nı kazanmak istiyor Rusya'nın ev sahipliği yapacağı 21. FIFA Dünya Kupası'nda mücadele edecek Portekiz Milli Takımı, Avrupa şampiyonu unvanıyla gideceği turnuvada ilk kez finale yükselmeye çalışacak.
1.07.2020 Dünya Kupası
İşte Belçika'nın Dünya Kupası kadrosu!
İşte Belçika'nın Dünya Kupası kadrosu! Belçika Milli Futbol Takımı'nın, 2018 FIFA Dünya Kupası'ndaki nihai kadrosu açıklandı.
1.07.2020 Dünya Kupası
Pepe ve Quaresma Milli Takım kadrosunda!
Pepe ve Quaresma Milli Takım kadrosunda! Portekiz Milli Futbol Takımı'nın, 2018 FIFA Dünya Kupası'ndaki nihai kadrosu açıklandı.
30.06.2020 Beşiktaş
Portekiz Milli Takımı'na Süper Lig'den 4 futbolcu
Portekiz Milli Takımı'na Süper Lig'den 4 futbolcu Portekiz Milli Futbol Takımı'nın, 2018 FIFA Dünya Kupası'nda mücadele edecek aday kadrosunda Spor Toto Süper Lig'den 4 oyuncuya yer verildi.
1.07.2020 Dünya Kupası
Schuster, Çin'e gitti
Schuster, Çin'e gitti Bir dönem Beşiktaş'ı da çalıştıran Alman teknik adam Bernd Schuster, kariyerine verdiği dört yıllık aranın ardından Çin ekibi Dalian Yifang ile anlaştı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Luis Neto milli takıma çağrıldı!
Luis Neto milli takıma çağrıldı! Fenerbahçe'nin Portekizli stoperi Luis Neto, sakatlığı bulunan Benficalı Ruben Dias'ın yerine milli takıma çağrıldı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Nico Gaitan herkesi korkuttu!
Nico Gaitan herkesi korkuttu! Kariyerini Çin ligi ekiplerinden Dalian Yifang'da sürdüren Nico Gaitan, dün gece maç sırasında rakibiyle girdiği mücadele sonucunda bir anda yerde kalarak herkesi korkuttu.
19.03.2018 Futbol
Vitor Pereira, Çin'i salladı! Shanghai SIPG 8-0 Dalian Yifang
Vitor Pereira, Çin'i salladı! Shanghai SIPG 8-0 Dalian Yifang Çin Ligi'nin ilk hafta maçında kadrosunda Oscar, Hulk gibi yıldızlar bulunan bir dönem Fenerbahçe'yi de çalıştıran Vitor Pereira'nın takımı Shanghai SIPG, hafta arasında Nico Gaitan ve Yannick Carrasco gibi yıldızları transfer eden Dalian Yifang'ı 8-0 yendi.
4.03.2018 Futbol
Vitor Pereira zaferle başladı!
Vitor Pereira zaferle başladı! Shanghai SIPG ile Dalian Yifang arasında oynanan mücadeleyi Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira'nın takımı Shanghai SIPG 8-0 kazanarak tarihi bir skora imza attı. Pereira ise yeni takımındaki kariyerine büyük bir zaferle başlamış oldu.
3.03.2018 Futbol
Yannick Carrasco ve Nico Gaitan, Çin'e transfer oldu!
Yannick Carrasco ve Nico Gaitan, Çin'e transfer oldu! İspanya La Liga takımlarından Atletico Madrid, Yannick Carrasco ve Nico Gaitan'ın Çin ekibi Dalian Yifang'a transfer olduğunu açıkladı.
1.07.2020 İspanya La Liga
Çin ekibi Dalian Yifang, Fonte'yi transfer etti
Çin ekibi Dalian Yifang, Fonte'yi transfer etti İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'da forma giyen Jose Fonte, Çin ekibi Dalian Yifang'a transfer oldu.
Fabio Rochemback gözaltına alındı!
Fabio Rochemback gözaltına alındı! Bir dönem Barcelona'da forma giyen Brezilyalı eski futbolcu Fabio Rochemback, horoz dövüştürdüğü gerekçesiyle gözaltına alındı.
1.07.2020 İspanya La Liga
Samuel Eto'o için flaş transfer iddiası!
Samuel Eto'o için flaş transfer iddiası! Antalyaspor'un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.
1.07.2020 AntalyaSpor

Benzer Haber Etiketleri

Dalian Yifang ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.