Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Damarlarınızdaki asil kanı hissedin'

Şarkıcı Halil Sezai, Trump Alışveriş Merkezi’nin teras katında yer alan Trump Cadde'de sahne aldı.

|

Halil Sezai, ‘Aşk Yasak Ağlıyor’ ve ‘Yangın Var’ı söyledikten sonra “10 sene nasıl geçti anlamadım. Aramızdan birinin bugün doğum günü" dedi ve sahnede ekip arkadaşının doğum gününü seyircilerle birlikte kutladı. “Hasan abiyle 9,5 senedir birlikteyim. Bütün dertlerimizi çeken biri, iyi ki doğdun Hasan abim” dedi ve ‘Sonbahar’ şarkısını seslendirdi.

Konserine ‘Arka Mahalle’ şarkısıyla devam eden Halil Sezai, “Atatürk’ün önderliğinde herkesin birlikte yaşadığı bir yer burası. Bizi birbirimizden kimse ayıramaz. Milletimize hep birlikte sahip çıkacağız. Damarlarınızdaki asil kanı hissedin” ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı, “Bu dünyada en çok annemi, babamı ve çocukları çok seviyorum. Sizi de çok seviyorum, kendinize iyi bakın ve bu hayatta yaptığınız her şey için teşekkür edin” sözlerinin ardından alkışlar eşliğinde sahneden ayrıldı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.