Danimarka

Danimarka

Son dakika Danimarka haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Danimarka gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Danimarka haber sayfamızda...

Danimarka

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 14.518 danimarka haberi bulunmuştur.
Bakan Ersoy Antalya'da konuştu: Bu yıl daha da yüksek rakamlara ulaşacağız
Bakan Ersoy Antalya'da konuştu: Bu yıl daha da yüksek rakamlara ulaşacağız Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Antalya’da transfer yolcular dahil 16 milyonu aşkın ziyaretçiyle rekor kırarak tüm zamanların en yüksek ziyaretçi sayısına ulaştık. İnşallah bu yıl daha da yüksek rakamlara ulaşacağız” dedi.
28.03.2024 Ekonomi
Putin esti gürledi: F-16'ları nerede tespit edersek edelim imha edeceğiz
Putin esti gürledi: F-16'ları nerede tespit edersek edelim imha edeceğiz Polonya, Çekya ve diğer Baltık ülkelerinin korkutulduğunu savunan Rusya lideri, savaş alanına sürülecek F-16 jetlerini düşüreceklerini ilan ederek NATO'ya rest çekti.
28.03.2024 Dünya
Teröre dernek maskesi
Teröre dernek maskesi Türkiye ve Irak’ta sıkışan terör örgütü PKK, Avrupa’da Türklere ve Türk kurumlarına yönelik saldırılarıyla gündemde. Terör örgütü, Belçika’daki saldırıların ardından önceki akşam da Almanya’da Türkiye’nin Hannover Başkonsolosluğu’nu hedef aldı. Dışişleri Bakanlığı, ilgili ülkelerden bu tür eylemlere izin verilmemesi ve saldırganların bir an önce adalet önüne getirilmesini talep ederken, örgütün Almanya’da faaliyetlerini “sivil toplum kuruluşu” maskesiyle yürüttüğü biliniyor.
28.03.2024 Gündem
EURO 2024'e katılan son takımlar belli oldu! İşte A Milli Takım'ın rakibi
EURO 2024'e katılan son takımlar belli oldu! İşte A Milli Takım'ın rakibi 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri C Yolu Play-Off finalinde Gürcistan ile Yunanistan karşı karşıya geldi. A Milli Takım'ın EURO 2024'teki son rakibi penaltı atışları sonucunda belli oldu.
27.03.2024 EURO 2024
İskandinav ülkelerinde yaşayan insanlar neden bu kadar mutlu?
İskandinav ülkelerinde yaşayan insanlar neden bu kadar mutlu? İskandinav ülkelerinin hepsi görece zengin ve mutlu, ancak zengin ülkelerin hepsi İskandinav ülkeleri gibi mutlu değil.
26.03.2024 Dünya
NATO'nun iklim değiştiren silahı! Bloomberg duyurdu: Savaş sadece füzelerden ibaret değil
NATO'nun iklim değiştiren silahı! Bloomberg duyurdu: Savaş sadece füzelerden ibaret değil Onlarca firmanın ortak olarak geliştirdiği ve iklim ve enerjide doğrudan etkisi olacağı belirtilen NATO'nun yeni projesine 1 milyar dolar bütçe ayrıldı. Uzmanlar ise proje hakkında "Çok derin bir şey geliyor" değerlendirmesinde bulunuyor.
26.03.2024 Dünya
Galatasaraylı Nelsson'dan Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki olaylara tepki: Bir daha asla...
Galatasaraylı Nelsson'dan Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki olaylara tepki: Bir daha asla... Sarı-kırmızılı takımın Danimarkalı stoperi, geçen hafta oynanan ve büyük olayların yaşandığı Trabzonspor-Fenerbahçe maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.
25.03.2024 Galatasaray
Seyirci de konsere dahil
Seyirci de konsere dahil Chromas ve Vokal Akademi Pop & Caz Koroları’nın şefi Başak Doğan, “Seyirciyle bir arada, daha önce hiç duyulmamış bir melodiyi birlikte oluşturup bunun keyfini sürebiliyoruz” diyor.
25.03.2024 Kültür Sanat
Simon Kjaer: Risk almak istemedim!
Simon Kjaer: Risk almak istemedim! Milan'ın savunmacısı Simon Kjaer, İsviçre maçındaki sakatlığıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
24.03.2024 Anadolu Kulüpleri
Rusya yas tutuyor
Rusya yas tutuyor 133 insanın öldürüldüğü terör saldırısının ardından bugün Milli Yas ilan edilen Rusya'da, konser salonunun önüne çiçekler ve oyuncak ayılar bırakıldı.
24.03.2024 Dünya
Almanya, Fransa deplasmanında kazandı!
Almanya, Fransa deplasmanında kazandı! Liglere verilen arada hazırlık maçında Fransa'ya konuk olan Almanya sahadan 2-0 galip ayrıldı.
23.03.2024 Futbol
Danimarka ve İsviçre golsüz berabere kaldı!
Danimarka ve İsviçre golsüz berabere kaldı! Danimarka, özel maçta İsviçre ile 0-0 berabere kaldı.
23.03.2024 Futbol
U17 Milli Takımı, Gürcistan'a mağlup oldu!
U17 Milli Takımı, Gürcistan'a mağlup oldu! UEFA Avrupa U17 Şampiyonası Elit Tur 2'nci maçında Gürcistan, U17 Milli Takımı'nı 3-1 mağlup etti.
23.03.2024 Futbol
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
23.03.2024 Futbol
Simon Kjaer'den Suudi Arabistan itirafı! 'Reddettim'
Simon Kjaer'den Suudi Arabistan itirafı! 'Reddettim' Milan'ın tecrübeli futbolcusu Simon Kjaer, Suudi Arabistan'dan teklifler aldığını ancak bunları kabul etmediğini açıkladı.
22.03.2024 Dünyadan Futbol
Beşiktaş yönetimi, Robert Skov'u radarına aldı
Beşiktaş yönetimi, Robert Skov'u radarına aldı Siyah-beyazlı yönetim, yeni sezon transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Beşiktaş kurmaylarının, Danimarkalı kanat oyuncusu ile yakından ilgilendiği öğrenildi.
22.03.2024 Beşiktaş
Christian Eriksen, Galatasaray'a göz kırptı! 'Yedek oturmak istemem'
Christian Eriksen, Galatasaray'a göz kırptı! 'Yedek oturmak istemem' Manchester United'ın yıldızlarından Christian Eriksen, Premier Lig devinde mutsuz olduğunu dile getirdi. Danimarkalı orta sahanın Galatasaray ile anıldığı dönemde yaptığı açıklamalar ses getirdi.
21.03.2024 Galatasaray
EURO 2024’e son biletler… Türkiye’nin rakibi kim olacak? Play-off heyecanı Şampiyon Oranlar ile Misli’de yaşanacak!
EURO 2024’e son biletler… Türkiye’nin rakibi kim olacak? Play-off heyecanı Şampiyon Oranlar ile Misli’de yaşanacak! 14 Haziran – 14 Temmuz tarihleri arasında Almanya’da düzenlenecek olan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda yer alacak son 3 takım, bugün başlayacak olan Play-off müsabakaları sonrasında belli olacak.
21.03.2024 Futbol
Mutluluk resmi Finlandiya’da
Mutluluk resmi Finlandiya’da Birleşmiş Milletler’in desteğiyle hazırlanan Dünya Mutluluk Raporu’nda Finlandiya üst üste yedinci yılda zirvede yer aldı. Afganistan ise 143 ülke arasında en mutsuzu oldu.
21.03.2024 Dünya
Vikingler'in yöntemi işe yaradı! Mutlu ve öz güvenli çocuk yetiştirmenin 6 kuralı
Vikingler'in yöntemi işe yaradı! Mutlu ve öz güvenli çocuk yetiştirmenin 6 kuralı İngiltere'den Danimarka'ya taşınan Yazar Helen Russell ilk taşındığında Danimarkalıların ne kadar mutlu ve sağlıklı göründüklerini fark etti. Bu farklılıktan etkilenen Russell, Britanya ve İskandinav ülkesi arasındaki kültürel farklılıklar hakkında bir kitap yazdı. İkinci kitabını ise İskandinav usulü çocuk yetiştirme üzerine oldu. İşte Russell'ın gözlemleri ve daha mutlu çocuk yetiştirmenin 6 kuralı!
20.03.2024 Çocuk
Dünya Mutluluk Raporu ortaya koydu: Gençler mutsuzlaşıyor
Dünya Mutluluk Raporu ortaya koydu: Gençler mutsuzlaşıyor İngiltere, Avrupa, ABD ve Avustralya'daki 15-24 yaş arası gençleri baz alarak hazırlanan Dünya Mutluluk Raporu'na göre, gençlerin giderek daha fazla mutsuz oldukları bildirildi. Raporda, gençler ve yaşlılar arasındaki ekonomik eşitsizliğin, eğitim, beceri eğitimi ve uygun fiyatlı konut sorununun da gençlerin mutsuzluğunda etkili olduğu aktarıldı. Yanı sıra, sosyal medyanın gençlerde özsaygının azalmasında ve gençlerin refahının düşmesinde büyük etkisi olduğuna dikkat çekildi.
20.03.2024 Dünya
Manchester United'da Christian Eriksen'den ayrılık kararı!
Manchester United'da Christian Eriksen'den ayrılık kararı! Manchester United'ın yıldızı Christian Eriksen'in uygun teklif alması halinde takımdan ayrılacağı öğrenildi.
Damar yolu ile verilen serumda mikroplastik çıktı
Damar yolu ile verilen serumda mikroplastik çıktı Adana Çukurova Üniversitesi ile Danimarka Roskilde Üniversitesi'nde görevli akademisyenler, ortak çalışma ile tıbbi tedavilerde kullanılan serumları inceleyip, 1 litrelik serumlarda 65 adet mikroplastik olduğunu tespit etti. Prof. Dr. Sedat Gündoğdu, "Bu çalışmayla damar yolu ile verilen sıvıların doğrudan mikroplastik maruziyetine neden olduğunu ortaya koyduk" dedi.
18.03.2024 Haberler
Damardan plastik alıyoruz
Damardan plastik alıyoruz Türkiye’de yapılan araştırmada, tıbbi tedavide kullanılan serumlardan kana doğrudan mikroplastik geçtiğini belirlendi. 1 litrelik serumda 65 adet mikroplastik saptandı. Uzmanlar, plastik yerine cam serum kullanılmasını öneriyor.
18.03.2024 Gündem
Serumlar tek tek incelendi... Endişelendiren sonuç
Serumlar tek tek incelendi... Endişelendiren sonuç  Adana Çukurova Üniversitesi ile Danimarka Roskilde Üniversitesi'nde görevli akademisyenler, ortak çalışma ile tıbbi tedavilerde kullanılan serumları inceleyip, 1 litrelik serumlarda 65 adet mikroplastik olduğunu tespit etti.
17.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Danimarka ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.