Danışmanlık

Danışmanlık

Son dakika danışmanlık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan danışmanlık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan danışmanlık haber sayfamızda...

Danışmanlık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.931 danışmanlık haberi bulunmuştur.
“Gelecekle ilgili tahminlerinde tutarlı davranmaları ekonominin dengelenmesinde olumlu olacaktır”
“Gelecekle ilgili tahminlerinde tutarlı davranmaları ekonominin dengelenmesinde olumlu olacaktır” Ankara Sanayi Odası (ASO) Genel Başkanı Seyit Ardıç, “Belirsizlik ortamında politika yapıcılarının hedef tutarsızlık sorunu ile karşı karşıya kalmaması oldukça önemlidir. Gelecek ile ilgili tahminlerinde tutarlı davranmaları ekonominin dengelenmesi açısından olumlu olacaktır“ dedi.
27.03.2024 Ekonomi
Bankada parası olanlar dikkat: Mevduat faizleri daha da yükselecek mi?
Bankada parası olanlar dikkat: Mevduat faizleri daha da yükselecek mi? Merkez Bankası'nın politika faizini artırmasının ardından bankalar mevduat faizlerinde artışa gitti. Peki mevduat faizlerindeki yükseliş yatırımcı tercihini nasıl etkiliyor. Borsa, altın ve dövizdeki para mevduata gider mi? Banka mevduat faizlerinde daha da yükselecek mi? Ekonomist Belgin Maviş merak edilenleri cevapladı.
27.03.2024 Ekonomi
Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'dan emeklilik kararı! Teşekkürler hocam
Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'dan emeklilik kararı! Teşekkürler hocam Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı, Türk bilim insanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan’ı tüm Türkiye salgın zamanlarındaki açıklamaları ile tanıyor.
27.03.2024 Gündem
Gözde liselerin gözde öğrencilerini... ABD ve Avrupa  havada kapıyor
Gözde liselerin gözde öğrencilerini... ABD ve Avrupa havada kapıyor ABD ve Avrupa’daki üniversiteler, Türkiye’deki gözde liselerin öğrencilerine kapılarını ardına kadar açıyor. Bu durum yeni yönetmeliğe göre değişecek. Çünkü YKS’de başarısız olanların yurt dışından aldıkları diplomalar kabul edilmeyebilir.
26.03.2024 Eğitim
Fed faiz kararı sonrası altın ve dolar için yeni tahmin
Fed faiz kararı sonrası altın ve dolar için yeni tahmin ABD Merkez Bankası (Fed) piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı. Peki karar sonrasında altın, dolara ilişkin beklentiler neler? Ekonomist Belgin Maviş, milliyet.com.tr’ye piyasalara ilişkin beklentilerini açıkladı. İşte detaylar...
20.03.2024 Ekonomi
Dünya Mutluluk Raporu ortaya koydu: Gençler mutsuzlaşıyor
Dünya Mutluluk Raporu ortaya koydu: Gençler mutsuzlaşıyor İngiltere, Avrupa, ABD ve Avustralya'daki 15-24 yaş arası gençleri baz alarak hazırlanan Dünya Mutluluk Raporu'na göre, gençlerin giderek daha fazla mutsuz oldukları bildirildi. Raporda, gençler ve yaşlılar arasındaki ekonomik eşitsizliğin, eğitim, beceri eğitimi ve uygun fiyatlı konut sorununun da gençlerin mutsuzluğunda etkili olduğu aktarıldı. Yanı sıra, sosyal medyanın gençlerde özsaygının azalmasında ve gençlerin refahının düşmesinde büyük etkisi olduğuna dikkat çekildi.
20.03.2024 Dünya
İyilik, mutluluk abluka altında!
İyilik, mutluluk abluka altında! Yaşam, ilişki koçları, beslenme, aile, kariyer danışmanları giderek yaygınlaşıyor. Genellikle diplomasız olan bu kişiler online danışmanlık hizmeti veriyor. Milliyet’e konuşan Prof. Dr. Sungur ve Prof. Dr. Canan, doğruluğu teyit edilmeyen bilgilerle hayatına yön verenleri uyarıyor.
20.03.2024 Gündem
Balığa da yumurtaya da destek
Balığa da yumurtaya da destek Bu yıl, tarım-gıda ve kırsal kalkınma alanındaki yatırımlara toplam 248 milyon euro hibe desteği sağlanacağını belirten Bakan Yumaklı, "Yeni program döneminin en büyük yeniliği ise bugüne kadar 42 ilimizde uyguladığımız IPARD Programı'nın uygulama alanını ülke geneline yaygınlaştıracak olmamız" dedi.
20.03.2024 Ekonomi
Çin'de çelik üretiminin düşmesi bekleniyor
Çin'de çelik üretiminin düşmesi bekleniyor Analistler, Çin'deki ham çelik üretiminin mart ayında önceki yıl seviyelerine göre düşmesinin beklendiğini belirtti.
19.03.2024 Uzmanpara
Bakan Yumaklı: 785 milyon euro hibe desteği kullandıracağız
Bakan Yumaklı: 785 milyon euro hibe desteği kullandıracağız Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, IPARD III Kırsal Kalkınma Programı kapsamında 7 yılda, 81 ilde 785 milyon euro hibe desteği kullandırılacağını bildirdi.
19.03.2024 Ekonomi
Özgür Özel: Meral Hanım ile Ankara'da emekli ittifakında buluştuk
Özgür Özel: Meral Hanım ile Ankara'da emekli ittifakında buluştuk CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 'Meral Hanım ile Ankara'da siyasi ittifak kuramadık ama emekli ittifakında buluştuk.' dedi.
18.03.2024 Gündem
‘İyi bir oyun planıyla geldik’
‘İyi bir oyun planıyla geldik’ KalDer İzmir Şubesi Başkanı Hakan Ünlü ve yönetim kurulu üyeleri, Milliyet Gazetesi Ege Temsilcisi Aslı Öktener’i ziyaret etti.
16.03.2024 Ege
Rusya ekonomisi gücünü koruyor: Batı'nın yaptırımları neden işe yaramadı?
Rusya ekonomisi gücünü koruyor: Batı'nın yaptırımları neden işe yaramadı? Rus ekonomisinin dayanıklılığı, 1999'dan bu yana Rusya'yı Devlet Başkanı ya da Başbakan olarak aralıksız yöneten Başkan Vladimir Putin için önümüzdeki seçimlerde şüphesiz en önemli avantajı.
16.03.2024 Dünya
Bir ayda 46 bin kadın işe girdi
Bir ayda 46 bin kadın işe girdi Kadın istihdamını artırmak için Emine Erdoğan’ın öncülüğünde, 10 bakanlığın desteği ve kamu-özel iş birliğiyle başlatılan İş Pozitif Projesi’nde, 9 Şubat’tan düne kadar 46 bin kadına istihdam sağlandı.
15.03.2024 Ekonomi
Naci Görür 'İstanbul'da en fazla kayıp verilecek yerler'i göstererek tarih verdi: Deprem tam burada
Naci Görür 'İstanbul'da en fazla kayıp verilecek yerler'i göstererek tarih verdi: Deprem tam burada Deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, “6 sene içinde artı-eksi olarak, 10 sene içinde deprem olması bekleniyor. Biz uzatmaları oynuyoruz. Çok fazla bekleyecek durum yok" diyerek, beklenen Marmara depremi için çarpıcı açıklamalarda bulundu.
14.03.2024 Gündem
“1 ayda 45 bin kadını işe yerleştirdik“
“1 ayda 45 bin kadını işe yerleştirdik“ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “İş Pozitif Projemizi başlattığımız 9 Şubat’tan bu yana yaklaşık 1 ayda 45 bin kadını işe yerleştirdik. İnşallah bu rakam, her geçen gün katlanarak artacak“ dedi.
14.03.2024 Ekonomi
Girişimciler için yeni model geldi
Girişimciler için yeni model geldi 2023’te Akbank Girişim Bankacılığı’nı hayata geçiren Akbank, bu yıl da Ak Portföy ve ARYA Yatırım Platformu iş birliğinde girişimcilere özel uçtan uca hizmet modelini geliştirdi. Start-up’lar ve teknogirişimler ihtiyaç duydukları finansal ürünler ile mentorluk, network ve danışmanlık gibi hizmetlere tek adresten ulaşabilecek.
14.03.2024 Ekonomi
Bakan Göktaş'tan Birleşmiş Milletler'de 'İsrail' protestosu!
Bakan Göktaş'tan Birleşmiş Milletler'de 'İsrail' protestosu! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Birleşmiş Milletler (BM) Kadının Statüsü Komisyonunun 68'inci Oturumu'nda İsrailli Bakan söz aldığı sırada salonu terk ederek, İsrail'in Gazze saldırılarına yönelik Türkiye'nin tepkisini gösterdi.
12.03.2024 Haberler
Bakan Göktaş'tan Birleşmiş Milletler'de 'İsrail' protestosu!
Bakan Göktaş'tan Birleşmiş Milletler'de 'İsrail' protestosu! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Birleşmiş Milletler (BM) Kadının Statüsü Komisyonunun 68'inci Oturumu'nda İsrailli Bakan söz aldığı sırada salonu terk ederek, İsrail'in Gazze saldırılarına yönelik Türkiye'nin tepkisini gösterdi.
12.03.2024 Gündem
Yeni istihdama destek almayı kolaylaştırıyor
Yeni istihdama destek almayı kolaylaştırıyor İŞKUR’un en az beş çalışanı olan her ölçekten şirketin başvurabildiği İşbaşı Eğitim Programları (İEP) kapsamında yeni istihdam edilen kişilerin asgari ücret üzerinden maaş ve sigortaları 3 ila 9 ay arasında değişen sürede karşılanıyor.
15.03.2024 Kobi
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: Kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek mitingler yapıyordu
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: Kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek mitingler yapıyordu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirdi. Kacır, “Geçtiğimiz yıl 14 Mayıs'ta cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde, kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek, İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu” şeklinde konuştu.
11.03.2024 Gündem
Kadınlar doğaları gereği iyi yönetici olur
Kadınlar doğaları gereği iyi yönetici olur “Kadınlar doğaları gereği iyi yönetici olamazlar” yargısını 10 yıl önce Türkiye toplumunun yüzde 23’ü doğru bulurken, bu oran 13 puan azalarak yüzde 10’a geriledi.
11.03.2024 Ekonomi
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor Türkiye'nin önde gelen şirketleri yönetici kadrolarını belirlemeyi sürdürüyor. Şirketler hedeflerine yönelik atamalarını devam ettirdi.
11.03.2024 Milliyet Executive
Oyun şirketlerine erken hamle imkânı
Oyun şirketlerine erken hamle imkânı "Oyun şirketlerine sağladığımız fayda genel olarak geleceği tahmin etmelerini sağlamak. Bu da onlara erken aşamada aksiyon alma fırsatı veriyor. Bu sayede gelirlerinde ve kârlılıklarında ciddi zıplamalar oluyor."
11.03.2024 Milliyet Executive
KOBİ'lere bol bol Avrupa Birliği desteği var
KOBİ'lere bol bol Avrupa Birliği desteği var Girişimciler, devlet hibe ve desteklerinin yanı sıra aday üyelik statüsü dolayısıyla Avrupa Birliği'nin (AB) pek çok destek programından da yararlanabiliyor.
11.03.2024 Milliyet Executive

Benzer Haber Etiketleri

Danışmanlık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.