Dava

Dava

Son dakika dava haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dava gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dava haber sayfamızda...

Dava

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 70.554 dava haberi bulunmuştur.
4 milyonluk kan parasıyla gelen tahliye! Buket'in ailesi şikayetten vazgeçti
4 milyonluk kan parasıyla gelen tahliye! Buket'in ailesi şikayetten vazgeçti Kayseri'de Wushu Kung Fu Avrupa Şampiyonu Buket Kaya'nın (21), TIR'a arkadan çarpan otomobilde ölümüyle ilgili tutuklanan sürücü Ramazan Öner (27), 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşmasında taraflar şikayetçi olmadığı için tahliye oldu. Otomobil sürücüsü sanık Öner'in avukatı, müvekkilinin yakınları tarafından Buket Kaya'nın ailesine 4 milyon TL ödendiğini ve yapılan protokolle şikayetten vazgeçildiğini söyledi.
28.03.2024 Gündem
Üç kardeşin ihbarıyla korkunç olay ortaya çıkmıştı! Mahkeme müebbet verdi
Üç kardeşin ihbarıyla korkunç olay ortaya çıkmıştı! Mahkeme müebbet verdi Arnavutköy’de 2003 yılında 15 aylık oğlu Armağan’ı döverek ölümüne neden olduktan sonra gizlice gömdüğü iddia edilen ve 3 çocuğunun ihbarı üzerine olaydan 20 yıl sonra hakkında dava açılan baba yargılandığı davada müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
28.03.2024 Gündem
Turgut Altınok'tan '600 daire iddiasına' belgeli yanıt!  'Yavaş'ın zerre onuru varsa istifa etmesi lazım'
Turgut Altınok'tan '600 daire iddiasına' belgeli yanıt! 'Yavaş'ın zerre onuru varsa istifa etmesi lazım' Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Antalya'daki 600 dairesinin olduğu iddilarına ilişkin noktayı koydu. Altınok, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nden alınan resmi yazı ile cevap verdi.  
28.03.2024 Gündem
Dilan Polat ve Nez Demir'in hakaret davasında karar! Duruşma boyunca ağladılar
Dilan Polat ve Nez Demir'in hakaret davasında karar! Duruşma boyunca ağladılar Sosyal medya fenomeni Nez Demir'in, şu anda cezaevinde olan Dilan Polat'a hakaret içerikli mesaj attığı gerekçesiyle açılan dava, Polat’ın şikayetinden vazgeçmesi nedeniyle düştü. Nez Demir ve Dilan Polat, duruşma boyunca ağladı.
28.03.2024 Cadde
Dilan Polat ve Nez Demir davasında karar! Duruşma boyunca ağladı
Dilan Polat ve Nez Demir davasında karar! Duruşma boyunca ağladı Nez Demir’in Dilan Polat’a ‘hakaret’ içerikli mesaj attığı gerekçesiyle açılan dava, Dilan Polat’ın şikayetinden vazgeçmesi nedeniyle düştü. Nez Demir ve Dilan Polat duruşma boyunca ağladı.  
28.03.2024 Gündem
'Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Hayal Garip'ten şiddet itirafı!
'Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Hayal Garip'ten şiddet itirafı! 'Çocuklar Duymasın' dizisinde canlandırdığı 'Duygu' karakteriyle tanınan Hayâl Garip, geçtiğimiz yıl aşk yaşadığı Serkan K. tarafından şiddete uğradığını açıkladı. Dava açtığını söyleyen ve bugün duruşması olan ünlü isim, yaşadıklarını takipçileriyle paylaştı.
28.03.2024 Cadde
Cezaevine girmeden önce eğlenmeye gittiği mekanın sahibini öldürdü! İstenen ceza belli oldu
Cezaevine girmeden önce eğlenmeye gittiği mekanın sahibini öldürdü! İstenen ceza belli oldu Bursa’da, tartışmaya sebep olduğu gerekçesiyle dışarı çıkarıldığı eğlence mekanının sahibi Arif Akcan'ı (56) takip ettiği otomobilden 4 el ateş açıp öldüren İlker Karagöz (34) ile aracı kullanan Can Sır'ın (24) yargılandığı davada, savcı mütalaasını açıkladı.
28.03.2024 Gündem
Sürücü ehliyetsiz ve alkollüydü! Dilara'yı yatalak hale getirdi: Anneden yürek yakan isyan
Sürücü ehliyetsiz ve alkollüydü! Dilara'yı yatalak hale getirdi: Anneden yürek yakan isyan İzmir’de, motosikletteki Dilara Aldanoğlu'na (26) çarparak yatağa bağımlı hale gelmesine neden olan ehliyetsiz ve alkollü sürücü İsa Eyice'ye (28) 4,5 yıllık hapis cezası verilen karar, istinaf mahkemesine taşındı. Yasemin Aldanoğlu (48), "Kızım Dilara, 2 yıl 3 aydır yatağa mahkum. Hiçbir şekilde bizi tanımıyor. Sanığın ehliyetsiz trafiğe çıkışı, olası kasta girmeli. Ağır ceza mahkemesinde yargılanmasını istiyorum. Bu bir ilk olsun" dedi.
28.03.2024 Gündem
İspanyol savcılar, kadın futbolcuyu dudaklarından öpen Rubiales için 2,5 yıl hapis cezası istiyor
İspanyol savcılar, kadın futbolcuyu dudaklarından öpen Rubiales için 2,5 yıl hapis cezası istiyor İspanyol savcılar, mahkemeye sunulan belgelerde, 46 yaşındaki Luis Rubiales'in öpüşme suçundan bir yıl, 'zorlama' suçundan ise 18 ay hapis cezasına çarptırılmasını talep etti.
28.03.2024 Dünya
Küratör sanık koltuğunda
Küratör sanık koltuğunda British Museum,  geçen yıl müzenin eski küratörü Peter Higgs’in yüzlerce eseri çalıp internette sattığı iddiasıyla sarsılmıştı.
28.03.2024 Kültür Sanat
'Taş Kağıt Makas'ta Rıza tehlikede! Emirkıran'ların oyunu bozuldu
'Taş Kağıt Makas'ta Rıza tehlikede! Emirkıran'ların oyunu bozuldu Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' beşinci bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
28.03.2024 Cadde
Bakan Fidan: PKK biz vurdukça köşeye sıkışıyor
Bakan Fidan: PKK biz vurdukça köşeye sıkışıyor Dışişleri Bakanı Fidan: "PKK biz vurdukça köşeye sıkışıyor. Köşeye sıkıştıkça, bu defa yıllardır onlara müsamaha gösteren ülkelerde terör estiriyor"
27.03.2024 Gündem
'Kürtler CHP ile sıkı fıkı olmayı hazmedemiyor'
'Kürtler CHP ile sıkı fıkı olmayı hazmedemiyor' HÜR Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, “Kürtler adına siyaset yaptığını söyleyenlerin, Kürt sorununu var eden, bu sorunun oluşmasına neden olan CHP zihniyeti ile bu kadar sıkı fıkı olmasını, meseleden haberdar olan Kürtler hazmedemiyor” açıklamasını yaptı.
27.03.2024 Gündem
Hrant Dink cinayeti davasında tutuklu sanıkların tahliye talepleri reddedildi
Hrant Dink cinayeti davasında tutuklu sanıkların tahliye talepleri reddedildi Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin Yargıtay'dan dönen ve çoğu kamu görevlilerinin yargılandığı 15 sanıklı davada, tüm sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.
27.03.2024 Gündem
Yengesini baltayla öldüren sanık hakkında karar çıktı
Yengesini baltayla öldüren sanık hakkında karar çıktı Kayseri’de yengesi Emine Topçu'yu (73) baltayla öldüren Ali Rıza Topçu'ya (76), tutuklu yargılandığı davada, eylemini, yengesinin elinde bıçak görmesi ve kendisine hakaret etmesi sonucu işlediği gerekçesiyle 'Kadını kasten öldürme' suçundan 'tahrik' indirimiyle verilen 24 yıl hapis cezası, istinaf mahkemesi tarafından onandı.
27.03.2024 Gündem
Su sızıntısı yüzünden komşusuna 5 el ateş etti! Müebbet hapis talebi
Su sızıntısı yüzünden komşusuna 5 el ateş etti! Müebbet hapis talebi Pendik’te lüks bir sitede oturan komşular arasında ‘su sızıntısı’ yüzünden tartışma çıktı. Üst komşusunun kapısına dayanıp 5 el ateş eden şahıs hakkında, müebbet hapis cezası talebiyle dava açıldı.
27.03.2024 Gündem
Önce bıçakladı sonra kaynar suyla yaktı! Elti teröründe karar
Önce bıçakladı sonra kaynar suyla yaktı! Elti teröründe karar Gaziosmanpaşa'da evine gittiği eltisini, çay hazırladığı sırada bıçaklayan ve üzerine kaynar su dökerek yakan sanığın akıl sağlığı raporu çıktı. Mahkeme konuya ilişkin sanık hakkında kararı açıkladı.
27.03.2024 Gündem
Trump'ın 'sus payı' davasında şoke eden ceza! Konuşma yasağı getirildi
Trump'ın 'sus payı' davasında şoke eden ceza! Konuşma yasağı getirildi Donald Trump'ın yetişkin film oyuncusu Stormy Daniels'e 2016 Başkanlık seçimleri sırasında "sus payı" ödediği suçlamasıyla hakkında açılan ceza davasında Yargıç Juan Merchan, konuşma yasağı getirdi.
26.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Dava ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.