Define

Define

Son dakika define haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan define gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan define haber sayfamızda...

Define

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.697 define haberi bulunmuştur.
44 yıl önce terkedilen köye musallat oldular! Ekipler alarma geçti
44 yıl önce terkedilen köye musallat oldular! Ekipler alarma geçti Sivas’ta 1980'den sonra göç veren, köylülerin başka bir bölgeye taşınması ile zamanla harabeye dönen sit alanı olan koruma altındaki 400 yıllık Emirhan köyünde jandarma, kaçak kazılara karşı denetimlerini sıklaştırdı. Köyde son 1 yılda 12 kişi kaçak kazıdan gözaltına alındı.
23.03.2024 Gündem
Roma dönemine ait! Durdurulan araçtan tam 14 gözyaşı şişesi çıktı
Roma dönemine ait! Durdurulan araçtan tam 14 gözyaşı şişesi çıktı Edirne'de durdurulan otomobilden çıkanlar polisi bile şoke etti. Roma dönemine ait tam 14 gözyaşı şişesi bulundu. İşte detaylar...
19.03.2024 Gündem
Define avcısının 'altın' hayalleri trajik sonla bitti
Define avcısının 'altın' hayalleri trajik sonla bitti Eski maden ocağında altın arayan define avcısı, toprak kayması sonucu göçük altında kalarak yaşamını yitirdi.
19.03.2024 Haberler
Define avcısının 'altın' hayalleri trajik sonla bitti
Define avcısının 'altın' hayalleri trajik sonla bitti  Eski maden ocağında altın arayan define avcısı, toprak kayması sonucu göçük altında kalarak yaşamını yitirdi.
19.03.2024 Dünya
Denizli'de 'Viking' operasyonu! Küpte 'milyon dolarlık heykel'
Denizli'de 'Viking' operasyonu! Küpte 'milyon dolarlık heykel' Denizli’de ellerindeki eski bir küple tarlasında çalışan yaşlı çiftçinin yanına gelen dolandırıcılar, kırarak çıkardıkları sahte heykelleri alıcı buluncaya kadar çiftçiye emanet etti. Yurt dışından gelecek sözde alıcının yol masrafları için çiftçiden 10 bin euro alan şüpheliler, JASAT dedektiflerinin ‘Viking’ kod adı verilen operasyonuyla İzmir’de yakalandı
16.03.2024 Haberler
Denizli'de 'Viking' operasyonu! Küpte 'milyon dolarlık heykel'
Denizli'de 'Viking' operasyonu! Küpte 'milyon dolarlık heykel' Denizli’de ellerindeki eski bir küple tarlasında çalışan yaşlı çiftçinin yanına gelen dolandırıcılar, kırarak çıkardıkları sahte heykelleri alıcı buluncaya kadar çiftçiye emanet etti. Yurt dışından gelecek sözde alıcının yol masrafları için çiftçiden 10 bin euro alan şüpheliler, JASAT dedektiflerinin ‘Viking’ kod adı verilen operasyonuyla İzmir’de yakalandı
16.03.2024 Gündem
Sultan 2. Mahmud’un mirasını talan ettiler
Sultan 2. Mahmud’un mirasını talan ettiler 196 yıllık Şamlar Bendi definecilerin hedefi olurken talan edilen bölge havadan görüntülendi.
3.03.2024 Gündem
Şoke eden olay! Hızını alamayan defineciler 30 metre kuyu kazdı
Şoke eden olay! Hızını alamayan defineciler 30 metre kuyu kazdı Denizli’de define bulma hayali ile kaçak kazı yapan define avcıları 30 metre derinliğinde kazdıkları kuyuda suçüstü yakalandılar.
25.02.2024 Gündem
Yer: İznik! Asitle delip hazine aradılar
Yer: İznik! Asitle delip hazine aradılar  Dünyaca ünlü tarihi kent İznik’e dadanan defineciler Roma döneminin önemli eserleri arasında gösterilen tarihi kaya mezarı asitle eritmeye çalıştı. Jandarma tarafından suçüstü yakalanan definecilerin eritmeye çalıştığı kaya mezarı da görüntülendi. 3 defineci de tutuklandı.
19.02.2024 Gündem
Nazilerin hazinesi infial yarattı! Kazma ve küreğini kapan kazı çalışmasına başladı
Nazilerin hazinesi infial yarattı! Kazma ve küreğini kapan kazı çalışmasına başladı Nazi askerlerinin saldırı sonrası sakladığı gizemli hazine dünya medyasında ses getirdi. İlk kez geçtiğimiz yıl başlayan arama çalışmalarında ortaya yeni detaylar çıktı.
12.02.2024 Dünya
'Dedektörlü' talan! 'Arkeolojiye sıkılmış bir kurşun'
'Dedektörlü' talan! 'Arkeolojiye sıkılmış bir kurşun' Antalya'da tarihi M.S. 2’nci yüzyıla kadar uzanan Trebenna Antik Kenti, kaçak kazı yapan defineciler tarafından talan ediliyor.
12.02.2024 Gündem
'İdeal' tatilin süresi ne olmalı? Sihirli formül 7+1 gün mü?
'İdeal' tatilin süresi ne olmalı? Sihirli formül 7+1 gün mü? "Bazı araştırmalar sağlık ve refahın tatilin sekizinci gününde zirveye ulaştığını söylüyor. Bazı uzmanlar da yıl boyunca birkaç kısa tatil tavsiye ediyor..."
12.02.2024 Milliyet Executive
Ekipler harekete geçti! Asansör sistemi kurarak define aramışlar
Ekipler harekete geçti! Asansör sistemi kurarak define aramışlar Kırklareli'nin Pehlivanköy ilçesinde define aramak için evin altına 40 metre derinlikte kuyu açıp, asansör sistemi kuran 5 şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan 5 şüpheli hakkında, izinsiz define aramak suçlamasıyla adli işlem başlatıldı.
9.02.2024 Gündem
8 kişi 20 metre uzunluğunda tünel kazdı! Definecilere şok baskın
8 kişi 20 metre uzunluğunda tünel kazdı! Definecilere şok baskın Mersin’de jandarma ekipleri define bulmak amacıyla 20 metre uzunluğunda tünel açarak kaçak kazı yapan 8 kişiyi suçüstü yakaladı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
31.01.2024 Gündem
Define avcılarına suçüstü! 5 kişi gözaltına alındı
Define avcılarına suçüstü! 5 kişi gözaltına alındı Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde sit alanında define için kaçak kazı yapan 5 kişi jandarma ekipleri tarafından yakalandı.
28.01.2024 Gündem
Parkta yürüyüşe çıktı, milyoner oldu! Nasıl yaptığını anlatınca dünyada manşet oldu
Parkta yürüyüşe çıktı, milyoner oldu! Nasıl yaptığını anlatınca dünyada manşet oldu Gezintiye çıktığı parkta bulduğu nesneyle zengin olan turist dünya basınında kısa sürede gündem oldu. Söz konusu turist olayın yöntemini de anlattı.
26.01.2024 Dünya
Altınlar için kazdığı tünel sonu oldu! Gizemli 'ruh' ölüme götürdü, 40 metreden savruldu
Altınlar için kazdığı tünel sonu oldu! Gizemli 'ruh' ölüme götürdü, 40 metreden savruldu Rüyasında kendisini ziyaret eden gizemli 'ruh', anlatılmamış zenginliklerin ayaklarının altında yattığını rivayet etti. Gözlerini açtığında, gizli hazinenin keşfedilmek üzere beklediğinden emindi. Derhal hazırlıklara başladı ve 40 metreye kadar uzanan bir tünel kazdı. Ancak hazine hayalleri trajik ölümüyle son buldu.
13.01.2024 Dünya
Dünyaca ünlü sahilde define avı! Ellerinde dedektörle aradılar
Dünyaca ünlü sahilde define avı! Ellerinde dedektörle aradılar Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı sahili şiddetli yağış ve fırtınanın ardından dedektörle altın ve bozuk para arayanların adresi oldu.
8.01.2024 Haberler
Şok baskın! Bandrolsüz ve kaçak sigara üretimi için fabrika kurmuşlar
Şok baskın! Bandrolsüz ve kaçak sigara üretimi için fabrika kurmuşlar İzmir’in Tire ilçesinde yapılan baskında, bandrolsüz ve kaçak sigara üretimi için fabrika kurulduğu ortaya çıktı, 52 milyon TL değerindeki üretim malzemeleri ile sigaralar ele geçirildi. Firari 2 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.
8.01.2024 Gündem
Dünyaca ünlü sahilde define avı! Ellerinde dedektörle aradılar
Dünyaca ünlü sahilde define avı! Ellerinde dedektörle aradılar Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı sahili şiddetli yağış ve fırtınanın ardından dedektörle altın ve bozuk para arayanların adresi oldu.
8.01.2024 Gündem
Arkeolojik sit alanında define arayanlar suçüstü yakalandı
Arkeolojik sit alanında define arayanlar suçüstü yakalandı Eskişehir’in Alpu ilçesindeki birinci derece arkeolojik sit alanı olan Aktepe höyüğünde, kaçak kazı yapıp define arayan 6 şüpheliden 4’ü, tutuklandı.
5.01.2024 Gündem
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi Geçmişten günümüze sinema dünyasında büyük yer edinen korku filmleri pek çok kişi tarafından izlenen türlerdendir. Birbirinden değişik, ürpertici, meşhur yapımlar işlediği konularla izleyicileri ekran başına kilitliyor. Netflix, BluTV, Amazon Prime gibi pek çok film dizi içerik platformlarında da yer alan korku filmlerini izlemeyi sevenler konuları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Her geçen gün yeni yerli ve yabancı korku filmleri gösterime girerken film severler izleyecekleri içeriklere karar vermekte zorlanıyor. Yerli ve yabancı en yeni, iyi, dehşet verici korku filmleri listesine ulaşmak için hazırladığımız içeriğe göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
D ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: D Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
D ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: D Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba olmak dünyanın en güzel duygularında bir tanesi. Aile üyesine yeni bir bireyin gelme duygusu anne ve baba adaylarını heyecanlandırıyor. Bebekleri için her şeyin en güzelini yapmaya çalışan çiftler isimleri konusunda da seçici oluyor. Yeni doğacak kız bebeklerine aileler isim verirken özellikle kulağa hitap ediş şekli ve anlamlarına dikkat ediyor. Hayat boyu taşıyacakları ismi verirken aileler nadir bulunan, duyulmamış, keşfedilmemiş isimleri tercih ediyor. D harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “D ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Aydın'da 'altın' operasyonu! Kurdukları düzenek jandarmayı harekete geçirdi
Aydın'da 'altın' operasyonu! Kurdukları düzenek jandarmayı harekete geçirdi Aydın'da gerçekleştirilen denetimde jandarma ekipleri 6 kişilik bir grubu yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin dere yatağına kurdukları düzenek ise dikkat çekti.
4.01.2024 Gündem
Aşk Şiirleri 2024: Sevgilinize, Eşinize Gönderebileceğiniz Duygusal, Romantik, Anlamlı, Manalı Ünlü Şairlerin En Güzel Aşk Şiirleri
Aşk Şiirleri 2024: Sevgilinize, Eşinize Gönderebileceğiniz Duygusal, Romantik, Anlamlı, Manalı Ünlü Şairlerin En Güzel Aşk Şiirleri Duyguları ifade etmenin en güzel yöntemlerinden birisi de hiç şüphesiz sözler ve şiirlerdir. Karışındaki kişiye hislerini aktarırken zorlanan kişilerin aklına ilk olarak şiirler gelir. Sevgiliye, eşe cümleleri bir araya getirip söylemediği şeyleri aşk şiirleri ile aktarmak isteyen kişiler için birbirinden güzel şiirler ve sözler vardır. Uzun, kısa, anlamlı, etkileyici sözleri içerin ile ünlü şairlerin çok güzel şiirleri bulunur. Özellikle Türk edebiyatının en popüler ve en iyi isimleri arasında Nazım Hikmet, Cemal Süreya, Özdemir Asaf ve Can Yücel gibi isimler bulunur. 2024 Sevgiliye en güzel, kısa, en iyi, uzun, ünlü şairlerin anlamlı aşk şiirleri için içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Define ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.