Demet Akalın programda neden yok? Demet Akalın - Okan Kurt korona mı oldu?
Demet Akalın programda neden yok? Demet Akalın - Okan Kurt korona mı oldu? Hafta içi her sabah STAR TV'de yayınlanan Demet Akalın ile Alişan'ın birlikte sunduğu program izleyenleri meraklandırdı. Demet Akalın'ı programda göremeyen izleyiciler, Demet Akalın programda neden yok? Demet Akalın korona mı oldu? sorularını araştırmaya başladı. İşte büyük merakla araştırılan sorunun yanıtı belli oldu.
11.02.2021 TV Rehberi
Okan Kurt'un Tuzla maçındaki görüntüsü sosyal medyada gündem oldu!
Okan Kurt'un Tuzla maçındaki görüntüsü sosyal medyada gündem oldu! Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'un Tuzlaspor-Galatasaray maçında ekrana yansıyan görüntüsü Twitter'da gündem oldu.
30.06.2020 Galatasaray
Okan Kurt kimdir? Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'un kariyeri...
Okan Kurt kimdir? Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'un kariyeri... Okan Kurt kimdir sorusu vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Demet Akalın'ın eşinden ayrılma kararı almasının ardından Okan Kurt'un kariyeri araştırılmaya başlandı. Peki Okan Kurt kimdir?
11.09.2018 Gündem
Demet Akalın’ın eşyalarına haciz
Demet Akalın’ın eşyalarına haciz Demet Akalın-Okan Kurt çiftinin yaşadığı Beykoz’daki villaya dün haciz işlemi yapıldı. Akalın’ın evinde bulunan eşyaları haciz edilerek, kamyona yüklendi.
10.09.2018 Cadde
Okan Kurt, Demet Akalın'dan izin aldı
Okan Kurt, Demet Akalın'dan izin aldı Şarkıcı Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt, Demet Akalın'dan izin alarak kendisine bir instagram hesabı açtı.
16.08.2018 Cadde
Demet Akalın'ın aile tablosundaki güldüren detaylar
Demet Akalın'ın aile tablosundaki güldüren detaylar Bir ünlünün portresini ya da taklidini yapmak sanıldığı kadar kolay bir şey değil. O ünlüyü yıllardır bilsek de tanısak da ne kadar tanıyoruz, ne kadar biliyoruz. Demet Akalın'ın, eşi Okan Kurt ve minik kızı Hira ile bir aile tablosu yaptırdığı, tablonun Arda Büyük imzası taşıdığı hafta sonuna damga vurdu. Çıkan sonuç enteresan...
21.05.2019 Geyik
Eren Kürüm prodüktör oldu
Eren Kürüm prodüktör oldu Geçtiğimiz yıl çıkardığı ilk single projesi 'Bağıra Çağıra' ile müzik severlere adını duyuran Eren Kürüm, çıkışını ikinci projesi 'Tabir' ile sürdürüyor. Kürüm, Demet Akalın‘ın eşi Okan Kurt ‘un prodüktörlüğünde, sözü ve müziği kendisine ait şarkısına çok güveniyor.
12.06.2018 Cadde
Demet’e rakip çıktı
Demet’e rakip çıktı Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt, hobi olarak başladığı DJ’liği ilerletip, sahne almaya başladı.
15.02.2018 Cadde
Okan Kurt şimdiden 20 anlaşma yaptı
Okan Kurt şimdiden 20 anlaşma yaptı Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt, önceki gün Çilek Uludağ'ın DJ kabinine çıktı.
9.02.2018 Cadde
Okan Kurt DJ’liğe alıştı!
Okan Kurt DJ’liğe alıştı! Hobi olarak yaptığı Dj performası çok beğenildikten sonra yazın Bodrum’da mekanlarda Dj’lik yapan Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt, önceki gece Nişantaşı’ndaki Stalk adlı mekanda çaldı.
17.09.2017 Cadde
Okan Kurt'tan 32 milyon TL'lik borç açıklaması
Okan Kurt'tan 32 milyon TL'lik borç açıklaması Popçu Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt 75 tane daire satın aldığı Osman Görgülü'nün 32 milyon 845 bin TL'lik icra takibiyle sarsıldı. İcra memurları çiftin Beykoz’daki villasına dün polisle gitti. Evde yoklardı. Çilingirle içeri girildi ve haciz işlemi uygulandı. Okan Kurt ''Asıl onun bize borcu var'' dedi.
11.08.2017 Cadde
Demet Akalın ve Okan Kurt’a haciz şoku
Demet Akalın ve Okan Kurt’a haciz şoku Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt, iddiaya göre eski ortağı Osman Görgülü’nün aleyhine açtığı 32 milyon 845 bin liralık icra takibi ile sarsıldı.Haciz memurları dün akşam Kurt'un evine giderek icra takibinde bulundu.Osman Görgülü, eski ortağı Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt’a borçlarını ödemediği iddiasıyla icra takibi başlattı. Görgülü’nün Okan Kurt aleyhine açtığı 32 milyon 845 bin haciz işlemleri için çiftin Beykoz’daki lüks villası polis nezaretinde çilingirle açılarak haciz işlemi yapıldı. İzmir 14. İcra Dairesi’nin aldığı kararla Okan Kurt’un sahibi olduğu Hadımköy’deki şirketi, taşınmazlar ve Beykoz’daki lüks evinde icra takibi yapıldı. Polis eşliğinde haciz memurları ve davacı Osman Görgülü’nün avukatının hazır bulunduğu haciz işlemi sırasında gergin anlar da yaşandı. Haciz memurları gazetecilerin görüntü almalarına tepki gösterirken, çift adreslerinde bulunamayınca villaya çilingir çağrıldı. Çilingirle açtırılarak girilen villada Demet Akalın ile Okan Kurt’un eşyaları kayıt altına alınarak haciz edildi. Haciz işleminden sonra açıklama yapan Görgülü’nün avukatı Alara Efeoğlu, ”Polislerle girdik. Ben talimat dosyası üzerinden hacze çıktım. Kaldırmadım hiçbir şeyi haczimi yaptım ve bıraktım, herhalde anlaşma yoluna gideceklerdir. Zor durumda kalmalarını da istemem etraftan sordular civardalar mı diye bulunamayınca mecbur kaldık. Hukuki olarak zaten aralarında itilaf var alacakları olan müvekkilim, ödeme yaparlarsa niye anlaşmayalım ki” diye konuştu. Okan Kurt’un avukatı ise Görgülü’nün avukatlarının usulsüz tebligatla icra takibi başlattıklarını ve durama itiraz edeceklerini belirtti.
11.09.2019 Magazin
Demet Akalın ve Okan Kurt’a haciz şoku
Demet Akalın ve Okan Kurt’a haciz şoku Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt, iddiaya göre eski ortağı Osman Görgülü’nün aleyhine açtığı 32 milyon 845 bin liralık icra takibi ile sarsıldı.Haciz memurları dün akşam Kurt'un evine giderek icra takibinde bulundu.
10.08.2017 Cadde
Demet Akalın ve Okan Kurt’a haciz şoku
Demet Akalın ve Okan Kurt’a haciz şoku Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt, iddiaya göre eski ortağı Osman Görgülü’nün aleyhine açtığı 32 milyon 845 bin liralık icra takibi ile sarsıldı.Haciz memurları dün akşam Kurt'un evine giderek icra takibinde bulundu.
10.08.2017 Cadde
Eurovision'a Edis gitmeli
Eurovision'a Edis gitmeli Gülşen Yalıkavak’daki La Plaj’da eşi Ozan Çolakoğlu ile beraber sahne aldı.
5.08.2017 Cadde
Okan Kurt: Demet bana erkek olduğumu hissettiriyor
Okan Kurt: Demet bana erkek olduğumu hissettiriyor Posta gazetesine verdiği röportajla verdiği röportajda özel hayatıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt, "Demet bana erkek olduğumu hissettiriyor" dedi.
16.07.2017 Cadde
Villa karşılığında ikinci çocuk istiyor
Villa karşılığında ikinci çocuk istiyor Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt, Acarkent’te 5 milyon dolara aldıkları yeni villayla ilgili sorular üzerine eşine ince bir gönderme yaptı.
29.05.2017 Cadde
Okan Kurt: Toplantıma geç kaldım
Okan Kurt: Toplantıma geç kaldım Popçu Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt, önceki gün Akmerkez’de objektiflere takıldı.
15.05.2017 Cadde
WinterFest'te Demet Akalın coşkusu
WinterFest'te Demet Akalın coşkusu Kış turizminin gözde mekanlarından Uludağ'da düzenlenen WinterFest'te sahne alan Demet Akalın, üniversiteli gençlere unutulmaz bir konser verdi.
3.02.2017 Cadde
Okan Kurt'un kolunda Hira var Demet yok!
Okan Kurt'un kolunda Hira var Demet yok! Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt, minik kızları Hira'nın ismini ve doğum tarihini dövme yaptırdı. Fakat Demet'in adını yazdırmadı.
16.10.2016 Cadde
Okan Kurt kızının adını vücuduna kazıttı
Okan Kurt kızının adını vücuduna kazıttı Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt, 2,5 yaşındaki kızları Hira için dövme yaptırdı.
15.10.2016 Cadde
'Demet tatilde, ben iş başındayım'
'Demet tatilde, ben iş başındayım' Şarkıcı Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
15.07.2016 Cadde
Demet Akalın 'Şerefime Namusuma' klip tanıtımı izle
Demet Akalın 'Şerefime Namusuma' klip tanıtımı izle Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'unda rol aldığı ' Şerefime Namusuma ' şarkısına çektiği klibin tanıtımını yayınladı.
11.09.2019 Magazin
Okan Kurt oyuncu oluyor!
Okan Kurt oyuncu oluyor! Ünlü popçu Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt, Star TV'de yayınlanan 'Paramparça' dizisinden teklif aldı.
25.05.2016 Cadde
Okan Kurt'a kebapçıda doğum günü
Okan Kurt'a kebapçıda doğum günü Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt, önceki akşam 35. yaş gününü sanatçı dostlarının katılımıyla Etiler'de bir kebapçıda kutladı.
21.04.2016 Cadde

Benzer Haber Etiketleri