Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Demet Akalın: Okan'ın evde bir çöpü bile yok

Şarkıcı Demet Akalın, Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt ile Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı'nın hazırlayıp sunduğu, teve2'de yayınlanan '2. Sayfa' programına özel açıklamalarda bulundu.

|

Okan Kurt'un abisinin Beykoz'daki lüks villayı ofisi gibi gösterdiği için Demet Akalın'ın evine geçen hafta icra gelmişti.

Demet Akalın, canlı yayında Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt'ın mesajlarına cevap vererek, şu açıklamalarda bulundu:

"İnsanlar beni rahat bıraksınlar ben iyiyim. Kayseri'de sahne aldığım konser, yaz başından beri belli olan bir konserdi. Konserden konsere koşturuyorum. İcraya giren eşyalarım geri geliyor. Okan'la bir otelde görüntülendiğim iddia edilmişti. Onlar yalan. Asla öyle bir şey yok. Allah bu iddiaları ortaya atanlara akıl fikir versin. Okan Kurt'un evde bir çöpü bile yok. Okan,evdeki eşyalarını çoktan aldı. Okan'la tek bağımız Hira. Onun için de dadısıyla iletişime geçiyor, benimle değil. Okan Kurt,Hira'yı bakıcısı eşliğinde görüyor. Okan'la boşandıktan sonra hiç görüşmedik. Biten bir şey için hayatımda bir şey yapacağım, artık konuşmayacağım, ben o sayfayı kapattım."

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.