Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Demet Akalın, Özlem Şahin ve Işın Karaca'yı takip etmeyi bıraktı

Okan Kurt'tan boşanan şarkıcı Demet Akalın, dava sonrası yakın arkadaşı Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'i ve Işın Karaca'yı sosyal medyadan takip etmeyi bıraktı.

|

Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt ile Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı'nın hazırlayıp sunduğu, teve2'de yayınlanan '2. Sayfa' programınının haberine göre; Okan Kurt ve ailesinin şirket borçlarından dolayı Beykoz'daki evlerine haciz gelen Demet Akalın ve Okan Kurt çifti, dün tek celsede evliliklerini bitirdi.

Demet Akalın, boşanma sonrasında yakın arkadaşları olan şarkıcı Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'i ve Işın Karaca'yı Instagram'dan takip etmeyi bıraktı.

Demet Akalın'ın Özlem Ada Şahin'i ve Işın Karaca'yı takipten çıkarmasının zor zamanlarında yanında olmaması olduğu iddia edildi.

Demet Akalın, yakın arkadaşım dediği Işın Karaca'nın nikah şahidi olacağı düğününe kızı Hira'nın rahatsızlığından dolayı katılmamıştı. Işın Karaca bu durum üzerine Akalın'a darılmıştı. Daha sonra Demet Akalın, Işın Karaca'ya düğün hediyesi olarak 25 bin TL'lik yüzük almış ve iki arkadaş barışmıştı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.